Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cu cine "tinem"?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
antisteaua
zi-mi si mie, de unde cumpar si eu un tricou din asta? ca doar sunt antisteaua offtopic.gif
BandiT
mda..
se pare ca ceea ce v-ati dorit asa mult s-a si intamplat pana la urma..
si am fost aproape de calificare..dar asta e..
voi bucurati-va ca am fost eliminati , noi ne bucuram ca am ajuns pana aici...si povestea continua...
meciul asta a fost pierdut si de mentalitatea romaneasca...ne-a fost frica,si am refuzat jocul timp de vreo 50..60 minute...si fotbalul nu ne-a iertat.
boro au fost mai buni aseara, cinste lor.
marcher
Nu stiu daca intr-adevar e o zi fericita, insa oricum sant bucuros ca li s-a spart norocu. Macarone i-a facut macaroane! Go boro
radu
ne-am bucurat...ca scapam de aroganta voastra de mari campioni..ne mai vedem peste 20 de ani...si de jiji si de mihaela de care nu mai puteai sa scapi la tv si de scooter-maria melodia aia care imi placea si mie dar ati acaparat-o voi, nu sunteti in stare sa aveti un imn...huoooooo...plecati si lasati-ne!!!!
RED75
QUOTE(banditul @ 28 Apr 2006, 7:43) *
mda..
si am fost aproape de caloficare..dar asta e..
voi bucurati-va ca am fost eliminati , noi ne bucuram ca am ajuns pana aici...si povestea continua...
meciul asta a fost pierdut si de mentalitatea romaneasca...ne-a fost frica,si am refuzat jocul timp de vreo 50..60 minute...si fotbalul nu ne-a iertat.

Intradevar cel mai greu de digerat a fost modul in care ati pierdut.
Acum, stiu ca asta nu te va face sa te simti mai bine, dar pentru suporterii adevarati ca tine (si cei cativa prieteni stelisti pe care ii am) nu pot sa spun ca nu simt oarecare compasiune,

Dar pentru razboinicul luminii si mihaela: GO BORO !
andy-mereudinamo
Iti multumim BORO!!! beerchug.gif
anmini
QUOTE(rosu si albastru @ 28 Apr 2006, 1:57) *
Baieti, stiu ca in fundul sufletului sunteti tristi ca nu s-a calificat Steaua. Asta e, o s-o faca la semifinala viitoare.

mai, mielule,.........pai mai ai talica de asteptat inca vreo 20 de ani pana la finala urmatoare......sper sa traiesti pana atunci, poate va taie jiji. 010.gif 010.gif 010.gif
antisteaua
Ba ma vazui cu zdelistii. Suparati, suparati sunt Doamne suparati!!! 010.gif
Ma gandeam ca or sa spuna ca ei au ajuns pana aici ca nu stiu ce dar vad ca nu mai au puterea sa zica nimic. Tac si inghit in sec.
anmini
verystrange.gif stai sa vezi ce patesc dupa meciul cu rapidul...................ca le ura corsicanu de sanatate, aseara. sunt terminati. hahahaha, ''sa conduci cu 2-0 si sa pierzi meciul''..........ce satsfactie, dom'le. 010.gif 010.gif 010.gif
red_dog 4 ever
Felicitari suporterilor Dinamovisti care sarbatoreau aseara in fata stadionului Dinamo infrangerea stelei. beer.gif
paddy
Spurcatii spun ca umbla un virus ma periculos decit gripa aviara 010.gif un virus de care nu poate scapa nimeni 010.gif si se numeste "Zdeaua" rofl.gif spre ghinionul lor, si spre bucuria noastra, englezii au gasit antitodul....... el se numeste " MACCARONE" bootyshake.gif
POOL
Noah s-o terminat norokul, akuma revenitzi si voi la "oile" voastre... E mai bine asa. 010.gif Orikum ce-i prea mult strika... Iar voi in finala..... ewra prea mult... 010.gif
Raikkonen

THANK YOU BORO, GRAZZIE MACCARONE!!!
SA MOARA GIGI DE SUPARARE CA STEAUA S-A FACUT DE rahat IN SEMIFINALE!!!!!!!!!!
SPURCATZILOR, SI-AU SCRIS ASTIA ISTORIA LOR PE MORMANTUL VOSTRU!!! SPURCTAZILOR, NU UITATI CA FULGERUL LOVESTE DE 2 ORI!!!
INCA ODATA GRAZIE MASSIMO MACCARONE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Max
Cu steaua....
...pana la urma ei ne-au facut fericiti !..
...vb muishezului..noi nu avem nici un merit...
...meritul le apartine in totalitate...bravo steaua thumb.gif

P.S...cu bravo este alintat magarul taunt.gif
Radu10mai
Imi pare rau M@x da topicul asta e de kkt! cine bip-ul meu nu a tinut cu BORO?
reddog_lorry
Prea li de urcase succesul la cap................Acum au cazut cam de sus,sper ca nu s-a lovit nici unul atat de rau incat sa nu poata juca in meciul de duminica.Iar nea jiji............sa lase faza cu diavolul ca e fumata. HAITA_DINAMO.gif
fl0r1nel
UNDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEE IS STELISTII DE PE FORUM?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
S-AU MUTAT IN ANGLIA??
Dak mai vin pe aici, sa le zica cineva ceva:S-a deschis un restaurant NUMAI SI NUMAI pt stelisti. Pe strada RIVERSIDE, nr. FOURTY-TWO, numit BORO-PLAZA, unde sa mananca numai MACAROANE, tort in forma de MINGE DE FOTBAL, sau in forma de TROFEUL CUPEI UEFA. Si a, era sa uit: CIORBA DE OAIE, si MANCARE DE PAPAGAL PT MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

QUOTE(banditul @ 28 Apr 2006, 7:43) *
mda..
si am fost aproape de caloficare..dar asta e..

zici ca ati fost aproape de CALOFICARE?????????????????? poate de CALORIFICARE, sau de ESTERIFICARE, ca altceva nus ce vrei sa zici?
Ma rog, bucurati-va ca ati descoperit APA MINERALA, nu va trebe mai mult. Sa mai vii pe la noi, ca esti simpatic, sa stii. DAR NUMAI CAND PIERDE STEAUA
rednorth
Nu-ti fa griji ca a facut Cineva ce trebuia facut de mult si a dat cu tamaie peste tot , ca numai aud nici marii , nu vad nici scootere....si am avut una din cele mai linistite dimineti.
MosIonRoata
Io am tinut cu Steaua la fel de mult ca si cum ar fi jucat
Dinamo. Nici acum nu pot sa-mi revin! E prima data in viata
mea cand n-am putut dormi toata noaptea.

"boro au fost mai buni aseara, cinste lor"

Una ca n-au fost mai buni, ne-am batut singuri,
si a doua, care cinste, ce cinste? Cinste la astia?!
Niciodata! Sa le fie de cap si de ciolan!
Ei fura SIDEX-ul si noi sa le aratam cinste?!

Post Scriptum:

De azi incolo, nu mai mananc maccaroane!

Sanatate!
MosIonRoata
Spagetti mananc. Ce, a dat Spagetti gol si eu nu stiu?!

Post Scriptum:

Nu mai mananc maccaroane!!!

Sanatate!
bianco_rossa
unde's mah toti spurktii?....unde sunt masinile alea periculoase din care mai iesea cate o oaie cu figuri?....si ma gandesc ce'o sa fie duminica?...RAZBUNAREEEE!!! diablo.gif diablo.gif ....
MosIonRoata
Macaroane, maccaroane, maccarone tot un drac.

Ia uite si la Stelistu' asta...ii bate aia mar si el zice
"cinste lor". Io zic sa le fie da cap si da ciolan ca tot
noi Romanii suntem mai buni...
Uite d'aia imi place mie Rapizii: astia si cand era in "B"
stia ca Rapidu ie nu numai cea mai buna echipa din
Romania, dar chiar si cea mai buna echipa din lume...
ce daca era in "Be", n-o lasa arbitrii sa castige, asta e!

-------------------------------------------------------------

Stiti ce nu inteleg Io? Ce cauta M.Stoica pa banca da rezerve?
Io stiu ca pa banca sade antrenoru', secudu',doctoru' si jucatorii
da rezerva. Atat! Nimeni altcineva n-are voie sa ia loc pa banca.
Observatorii astia da la uiefa chiar n'are nimic da spus?

Sanatate!

P.S.

Sa nu mai aud da maccaroane!
BandiT
Da mos ioane , au fost mai buni englezii ptr. ca ei au jucat fotbal 90 de minute fata de stelisti care au jucat fotbal 30 minute si tzurca restul de 60..
daca eram noi mai buni , ne calificam noi.
si indiferent ce zic toti ultrasii de forum despre Steaua si stelisti , eu am puterea sa spun ca in confruntarile din cupe europene voi sustine tot timpul echipele romanesti..
paddy
Iti spune ceva acest numar 888 verystrange.gif
f_rares
QUOTE(banditul @ 1 May 2006, 13:26) *
Da mos ioane , au fost mai buni englezii ptr. ca ei au jucat fotbal 90 de minute fata de stelisti care au jucat fotbal 30 minute si tzurca restul de 60..
daca eram noi mai buni , ne calificam noi.
si indiferent ce zic toti ultrasii de forum despre Steaua si stelisti , eu am puterea sa spun ca in confruntarile din cupe europene voi sustine tot timpul echipele romanesti..

Continua...imi place cum ai inceput 010.gif Bravo tie!! beerchug.gif
marcher
BANDITU, TOT BANDIT RAMANE 010.gif 010.gif 010.gif
DUMMY
Tin cu romanii, dar cand joaca zdeaua ( blacksheep.gif ) tin cu adversarii !!
verystrange.gif
paddy
Banditu...
Am auzit ca voi sinteti mai tari decit brandul COCA-COLA rofl.gif numai MM putea scoate o asemenea chifla, la cit creier are el in cap 010.gif
Se pare ca anul asta nu veti prinde nici UEFA 010.gif daca Rapizii cistiga campionatul, Sportul pe 2, si binenteles Nationalul care joaca finala Romaniei 010.gif a mai ramas intertoto rofl.gif
red_dog 4 ever
Noi si cu ei de mana in intertoto rofl.gif 010.gif
marcher
Sa moara ma-sa daca-i luam. Sa se duca in balcanica football.gif football.gif football.gif
Andreea001
[size=7]pai.....dc tin eu bine minte la meciul cu boro am stat pe final cu icoana in mana. 010.gif ...apoi....dupa ce s-a terminat meciul i-am terorizat pe toti stelistii din cartier cu imnul lui Dinamo..... taunt.gif ha...ha.. a fost super misto.....bineinteles ca bolboroseau ceva pe acolo...dar cui ii pasa......?asa cu rapid as fi tinut...pt ca mi se pare ca nu are atatia prosti cati are steaua.....la aia zici ca-i fabrica. shocked.gif ..tatal lor Gigi becali..si mama MM-ul....Oricum....eu tot in t[quote]abara asta raman....deci.... HAITA_DINAMO.gif [font=Arial Black]
alecsa_rd
HAITA_DINAMO.gif aqm e meciul cu andurii...kt mi-ar place sa isi ia o bataie si sa numai faca mijto de noi!!...acu sa vedem...

acum imi pare bene k nu s-a dus staua mai departe...dar imi pare rau de rapid..ei meritau cu adsevarat!!sper sa ia si cupa si campionatul rapidul, k noi oriqm nu mai avem nici o sansa, nici makr de vicecampioana!...fortzzzaa
alexyutza
pandurii .. astia chiar merita sa retrogradeze..
cum naiba reusesc sa reziste 70 min fara gol si de atata euforia isi dau autogol ?
S-au batut singuri si cu ajutorul lui salomir ... bineinteles !!
De cate cartonase galbene i-a scutit pe stelisti ? Noi luam cartonase la prima atingere pe cane ei placheazaca la rugby si nimic..... crazy.gif complaining.gif
red_dog 4 ever
Daca stOAIA nu a putut sa dea gol si-au dat singuri
alexyutza
QUOTE(red_dog 4 ever @ 4 May 2006, 10:13) *
Daca stOAIA nu a putut sa dea gol si-au dat singuri

foarte convenabil ...mai ales pt noi , dar si pt ei ...
Daca se termina la egalitate 0 - 0 , cum era si normal , mai aveau o sansa sa scape de la retrogradare , dar asa nu cred ca mai au sanse .
paddy
Cind spui Pandurii spui Condescu si asta spune totul thumb.gif
Era mai bine daca juca maimuta de Carlos 010.gif
alexyutza
Carlos cred ca e spion infiltrat la steaua ... stie cineva ceva ? 010.gif
Sezran
Topicul a deraiat, departe de tema initiala. In plus Cupa UEFA s-a incheiat pentru echipele romanesti. Rezultatul e ca topicul nu mai are rost. Se inchide.
marcher
De ce sa-l inchizi? Nu vezi ca-i un topic foarte vizitat?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.