UNDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEE IS STELISTII DE PE FORUM?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
S-AU MUTAT IN ANGLIA??
Dak mai vin pe aici, sa le zica cineva ceva:S-a deschis un restaurant NUMAI SI NUMAI pt stelisti. Pe strada RIVERSIDE, nr. FOURTY-TWO, numit BORO-PLAZA, unde sa mananca numai MACAROANE, tort in forma de MINGE DE FOTBAL, sau in forma de TROFEUL CUPEI UEFA. Si a, era sa uit: CIORBA DE OAIE, si MANCARE DE PAPAGAL PT MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
QUOTE(banditul @ 28 Apr 2006, 7:43)

mda..
se pare ca ceea ce v-ati dorit asa mult s-a si intamplat pana la urma..
si am fost aproape de caloficare..dar asta e..
voi bucurati-va ca am fost eliminati , noi ne bucuram ca am ajuns pana aici...si povestea continua...
meciul asta a fost pierdut si de mentalitatea romaneasca...ne-a fost frica,si am refuzat jocul timp de vreo 50..60 minute...si fotbalul nu ne-a iertat.
boro au fost mai buni aseara, cinste lor.
zici ca ati fost aproape de CALOFICARE?????????????????? poate de CALORIFICARE, sau de ESTERIFICARE, ca altceva nus ce vrei sa zici?
Ma rog, bucurati-va ca ati descoperit APA MINERALA, nu va trebe mai mult. Sa mai vii pe la noi, ca esti simpatic, sa stii. DAR NUMAI CAND PIERDE STEAUA