Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cu cine "tinem"?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Max
Daca totusi ne-am ruga, ca spurcati si aviarii sa se incaiere intre ei axe.gif ..sau poate isi baga necuratu' diablo.gif coada sa se strige lozinci cu tenta rasiala, benere a'la ,,ariel jardel'' ,sau croncaleli de cioara vampire.gif ..atunic toata lumea de aici ar fi mult mai multumita icon_lol.gif ....vom vedea o semifinala tot Basel-Midelsbrough thumb.gif ...iar la anul , vom juca in cupele europene doar NOI, taunt.gif si restul care stau la coada. tongue.gif ..........

HAITA_DINAMO.gif
tchumatu
Sau macar sa isi mai rupa gatul cativa jucatori:
-de la zdeau Ratoi, Bulanel si Gionea, ca sper ca Rupoian si Vacaras Iacob sa nu isi mai revina pana la finalul sezonului)
-de la colorati Nicu si... atat, ca aia oricum sunt mai saraci... >:)
dudu1961
149.gif de ce nu recunoasteti ca au fost mai buni ca noi ,e foarte greu sa spui ca tii acum cu una din echipe,cind in campionat ne mincam ,ca ''caini'' oricare dintre ele reprezinta romania pina la urma,sintem neutri, sa castige cel mai bun.
tchumatu
Mai buni ca noi? Imi spui totusi cum faci o comparatie care sa si insemne ceva?

Dinamo - Rapid 5-2
Steaua - Dinamo 2-2

Poate ca au meritat sa ajunga pana aici, poate au fost mai buni decat adversarele lor, dar mai buni ca NOI? sigur NU!
Max
Dudule........
In meciul direct se vede valoarea dintre ei si noi , deocamdata suntem peste ei...
Cu siguranta si la sfarsitul campionatului. HAITA_DINAMO.gif
antisteaua
Ce dracu valoare sa aiba astia? Pai mai ales zdeaua a jucat numai cu echipe vai de capul lor. Chiar si betis este la retrogradare in spania. Hai sa fim seriosi. Cu putin curaj si noroc eram si noi aici acum.
f_rares
QUOTE(m@x @ 20 Mar 2006, 11:39) *
Daca totusi ne-am ruga, ca spurcati si aviarii sa se incaiere intre ei axe.gif ..sau poate isi baga necuratu' diablo.gif coada sa se strige lozinci cu tenta rasiala, benere a'la ,,ariel jardel'' ,sau croncaleli de cioara vampire.gif ..atunic toata lumea de aici ar fi mult mai multumita icon_lol.gif ....vom vedea o semifinala tot Basel-Midelsbrough thumb.gif ...iar la anul , vom juca in cupele europene doar NOI, taunt.gif si restul care stau la coada. tongue.gif ..........

HAITA_DINAMO.gif

Ce minte diabolica!!! 010.gif 010.gif
Cum s-a mai zis pe topicul acesta...cum de au dat stelistii toot de echipe mici???sau de echipe aflate la retrogradare...
Livia
eu am o dilema....dak joaca cu o echipa din campionat...steaua tre sa faca 0-0 si rapid 1-1 icon_lol.gif ...si care va fi scorul ?????
radu
0-0 si 1-1 nu? :D
marcher
QUOTE(dudu1961 @ 20 Mar 2006, 13:00) *
149.gif de ce nu recunoasteti ca au fost mai buni ca noi ,e foarte greu sa spui ca tii acum cu una din echipe,cind in campionat ne mincam ,ca ''caini'' oricare dintre ele reprezinta romania pina la urma,sintem neutri, sa castige cel mai bun.

Mai dudule1961, esti aproape leat de-al meu, desi as putea sa-ti zic neneie, insa las-o dracu de purcea protest.gif cum poti sa spui asemenea bazaconie. Eu si cand au luat cupa aia nenorocita ma dadeam la ei si nu cedam, d-apai acu la mUEFA cup. Pe nimeni nu mai intereseaza mUEFA. Asta e cupa estului, adica loaza. Carnea macra e in alta parte, in CL., manca-o-ar tata. HAITA_DINAMO.gif
st_an
QUOTE(marcher @ 20 Mar 2006, 17:15) *
Mai dudule1961, esti aproape leat de-al meu, desi as putea sa-ti zic neneie, insa las-o dracu de purcea protest.gif cum poti sa spui asemenea bazaconie. Eu si cand au luat cupa aia nenorocita ma dadeam la ei si nu cedam, d-apai acu la mUEFA cup. Pe nimeni nu mai intereseaza mUEFA. Asta e cupa estului, adica loaza. Carnea macra e in alta parte, in CL., manca-o-ar tata. HAITA_DINAMO.gif

hmm...marcher eu sincer mi-as fi dorit sa fim noi in locul rrapidului sau a stelei...mi-e ciuda ca au ajuns acolo(mai ales steaua) intalnind echipe oarecum slabe.

ai dreptate CL e cum spui tu "carnea macra" dar e drum cam lung pana sa ajunga vreo echipa romaneasca in semifinalele, sferturile sau optimile CL...foarte lung(uita-te la chelsea, real madrid, liverpool, bayern etc echipe care au ramas pe langa neajungand nici macar in sferturi)

acum daca s-a ajuns in situatia aceasta in care noi suntem "pe langa" europa nu trebuie sa facem ca in povestea aceea cu vulpea care nu ajunge la struguri si apoi spune ca oricum erau foarte acri.

trebuie sa tacem si sa facem.. adica sa luam campionatul
Nexus
Eu sincer nu tin cu nici o echipa in meciurile astea doua.Nici nu mai vreau sa aud de oi si de tigani.M-am saturat de ei.
P.S:Tot ma intreb cum de au ajuns atat de departe niste echipe care nici nu au 'cracnit' in fata lui Dinamo(de fapt cupa uefa e acum cupa echipelor de rahat,gen levski,zenit,rapizd si stoia)

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
dudu1961
ma refeream in uefa. nu in campionat,nu vedeti ca daca piertd tot pe noi ne acuza ca platim arbitri ca ia ei bataie.prostu cind nu are argument trebuie sa se ia de unul de valoare ca sa iasa si el in fata cu ceva. argument.gif
red_dog77
@ cei care blameaza cupa uefa
Cati dintre voi si-ar fi dorit ca Dinamo sa castige cupa uefa? Eu cred ca toti ! thumb.gif
Si noi am participat in competitia asta, insa n-am avut noroc. 149.gif 149.gif
Poate n-or sa mai aiba nici ei. axe.gif axe.gif
red6350
apropo de stiaua...ati vazut ce de suporteri merg la stadion. au nevoie de vreo 5 stadioane nationale ca sa-nacapa toti. uau. m-am tot intrebat de ce...au fatat oile mah. mortii vostri de spurkati.
Cai Lun
da.. si apropo.. incearca mai putine excese de limbaj, pentru ca alfel ma vei forta sa iau masuri... si nu are rost..
POOL
Akuma ce sa faci... Vine primavara si is in perioada de "reproducere"............ thumb.gif
marcher
st_an
Eu nu contest anumite realizari ale adversarilor, insa demnitatea si cainicia ma obliga sa sustin ca nu sant mai buni ca noi. Trebuie sa-ti reamintesc un lucru: pentru echipele mari ale europei cupa mUEFA inseamna esec.Si noi nu trebuie sa fim looseri bangmyhead.gif
radu
cupa uefa e si asta o evolutie in fotbalul nostru care nu a mai scos capul in europa cam de multisor...pentru a creste trebuie sa o luam incetisor si zic eu ca asta e primul pas si ca e benefic intrucat ambitioneaza si celelalte echipe sa faca performanta..si ajungem noi si la masa celor mari.
marcher
In fotbalul european modern, 2 lucruri conteaza pentru imagine: campionat si CL. football.gif Noi care sîntem niste fraieri, ne "udam" la toate traznaile.N-o sa ma convinga nimeni ca-n conjunctura actuala, granzii fotbalului baga in seama mUEFA CUP. Si nici ca accederea in sferturile ei reprezinta vreo mare branza
Radu10mai
Nu e chiar asa Marcher, eu zic, ca si Cupa Uefa e o competitie importanta, si oricum, mai mult de atat nu putem, la cati bani se baga in fotbal!
ForzaLazio
eu am ales s "tin" cu tziganii doar pt k ii urasc pe spurktzi my mult k orice.Sa speram ca vom lua titlul si vom ajunge in grupele liggi.Pentru k CINE RADE LA URMA,RADE MAI BINE evillaugh1.gif
marcher
Spune-le asta italienilor, nemtilor, englezilor, francezilor, olandezilor, spaniolilor si portughezilor. Adica celor transmisi de eurosport, la Eurogoluri. Oare de ce?

Mesajul se adreseaza lui radu10mai
POOL
Marcher lasa k in 3-4 ani o sa apara si Divizia A. thumb.gif 010.gif
st_an
cupa uefa e o competitie destul de importanta. castigand cupa uefa sau ajungand in finala orice echipa va castiga fff multi bani, si nu bani veniti de la uefa(ca in CL) ci bani pe transferuri.

pe cat de mult mi-am dorit ca steaua si rrapidul sa nu ajunga unde au ajuns, mi-am dorit de 100 de ori mai mult ca dinamo sa fi fost ea in semifinale si acum sa ne facem griji daca vom juca finala sau nu...

este un trofeu european, chiar daca este al doielea ca valoare(la castigarea CL oricum nu putem ajunge) cupa uefa ne-ar putea propulsa fff tare in europa.. pacat ca acum sunt stelistii si rrapidistii acolo. sper ca la anul sa intram in grupele CL si apoi sa jucam pana in semi la cupa uefa...poate mai bine.

n-are rost ca acum dupa ce noi nu am reusit sa ajungem unde sunt rivalii, sa spunem ca nu ne intereseaza cupa uefa, ca noi suntem de semifinalele CL, ca uefa cup e pt saraci(e pt echipe mai mici, nu pt saraci), etc etc etc.

P.S. fc porto a castigat cupa uefa intai si apoi intr-un an a castigat CL...va da de gandit nu?
marcher
Corect pana la un punct:
1.in finala ajung 2 si castiga una, restul... oase rupte
2.sant curios sa vad beneficiile ce se vor napusti asupra echipelor romanesti
3.nu echipe mici, ci foarte mici
4.Porto, corect, da n-are nici o legatura sula cu prefectura, n-o comparam cu zdelutele. Si nici pe mourinho cu polaroiu.
st_an
1. as fi vrut ca cei de la dinamo sa isi fi rupt oasele pana in semifinale sau finala.. decat cu pandurii si otelul in campionat.
2. vor avea ff mult de castigat daca(Doamne fereste!) ajung in finala sau castiga cupa. foarte mult...spre dezavantajul nostru. vor pleca multi jucatori pe bani buni(poate prea buni pt valoarea jucatorilor).
3. da anul acesta au ajuns echipe mai mici in fazele finale. dar din simplu noroc(vezi steaua, levski, zenit etc) dar acest trofeu nu poate fi subestimat. daca la anul vom ajunge sa jucam noi in semifinale tot la fel vei spune? nu cred
4. nu comparam pe nimeni cu nimeni. dar gandeste-te la faptul ca mourinho era un "nobody" inainte de castigarea cupei uefa, si gandeste-te ca porto a relansat fotbalul portughez, ajungand ca anul urmator sa castige CL. asa ca aceasta "saraca" uefa cup poate fi o pista de lansare. fii obiectiv, ca puteam fi noi in locul lor si presupun ca erai(ca si mine dealtfel) in al 9-lea cer.
sam_chienrouge
tin cu rapidul in meciul cu spurcatii de stelisti...sa-l vad pe jiji cum zice:"io,io, io care nu aveam fri... fricca de nimeni sa ma bata astia de la rapid.pai m-am umilit in fata lui copos.pai se compara asta cu mine.o sa vada el.o sa chimb echipa.nu mai sunt vitejii mei" abia +
bianco_rossa
pai acum noi tinem cu rapidu'..numai k sa facem in ciuda spurktilor..oricum se vede d la o posta k adversarii nostri nu fac fata in doua competitii .....si dak o sa treak zdeaua mai departe(ptiu drace..)..atunci o sa tinem cu adversarii lor,nu??
red_dog 4 ever
Noi nu tinem cu niciuna doar vrem sa nu maerga stoia mai departe
bianco_rossa
acum ne rugam sa nu treak zdeaua mai departe.....apoi crapid....nu??io cred k unora chiar le pasa d fotbalu' romanesc..si vor performante chiar si d la adversari..numai k poate nu recunosc...
shushureddog
Singura problema e cand joaca spurcatia sau rrrrrrrrapid cu o echipa de bozgori. Atunci e greu! ... Dar parca tot as vrea sa vad cum spurcatii sunt ingenunchiati! bananasmile.gif
redlady08
offff...as fi vrut sa nu se ajunga aici...chiar nu vreau sa tin cu nici una dintre echipe...nu se poate sa le descalifice pe amandoua??? 010.gif 149.gif ....oricum intre doua rele o aleg pe cea care ma doare mai putin ...sa treaca crapidu mai departe..da doar turu asta 251.gif ...si apoi adio Europa...k m-am saturat 149.gif diablo.gif
...Hai Dinamo....k noi am ramas cu campionatu 256.gif ...si sunteti obligati sa-l castigati!!!! HAITA_DINAMO.gif
radu
nu e bine sa dorim raul altora..normal ca nu ne face placere ca dusmanii nostri merg binisor in uefa..dar trebuie sa ne mobilizam ca sa putem si noi la anul sa le dam peste nas astora; ca circula din ce in ce mai multe bancuri pe seama noastra.
antisteaua
Dar de ce sa nu doresc raul zdelei? Uite ca eu il doresc si mi-ar placea sa le dam 100- 0 cand o sa jucam cu ei. Uite asa. 149.gif
Radu10mai
si sa-i bata si rrapidul cu 18-5 gunshot.gif
f_rares
vad ca majoriattea ori vor sa iasa Steaua din Cupa,ori sa iasa amandoua!!! beerchug.gif
Cai Lun
...si adica ce? Tu ai vrea sa bata zdeaua? icon_rolleyes.gif
mrbodo2002
In situatia de fata nu pot decat sa imi doresc k tziganii sa ihi bata pe spurkti in ambele meciuri(sa castige 6 puncte Romania si sa moara spurktii de ciuda si oftik) si pe urma tziganii sa se opreasca in semifinale k deja e mult prea mult pentru ei!In legatura cu noi........Sper sa se trezeasca orgoliul din jucatori,antrenori,conducatori,sa castigam campionatul si sa accedem in grupele ligii campionilor!Cred k asta ar fi singura noastra consolare pt glumele si bancurile suportate anul asta!

"Supra tutti siamo noi"!FORTZA DINAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POOL
Mah fratzilor, sa va mai spun ceva care poate o sa va mai calmeze sau noah.... Hai sa va pun putzin la incercare......
Anu' trecut Dinamo a fost cea care a calificat Rapidu in cupa uefa.... Va datzi seama despre ce e vorba???? Ii ushor.... thumb.gif
Cai Lun
Pentru cei care au apucat sa vada burzuluiala pulistului.... imi cer scuze ca nu l-am "eliminat" mai repede... intra lacustele astea cand nu te astepti...

PS> Individul care s-a incumetat sa sara parleazul a intrat in eternitate... prin ban-ul primit cadou de bun venit, fireste...
f_rares
QUOTE(Cai Lun @ 22 Mar 2006, 21:02) *
...si adica ce? Tu ai vrea sa bata zdeaua? icon_rolleyes.gif

Asta crezi tu? 010.gif Gandeste-te mai bine 010.gif Ma crezi in stare de asa ceva?...stai,poate crezi... warning.gif
beerchug.gif
paddy
Gigi oieru'a declarat , " suporteri Dinamovisti se vor infiltra la meciul Zdeaua-RRapid si vor instiga la ura rasiala" 010.gif in aceasta situatie terenul Zdelei va fii suspendat sau chiar echipa nu va mai avea dreptul sa joace citiva ani in cupele europene 010.gif pai mai nea Jiji, dupa bataia care o veti lua de la aviare, nici nu mai e nevoie sa vina comandouri de Dinamovisti ca sa agite spiritele, SPURCATII tai va ingropa Zdeaua banned.gif
Se vede ca ati ramas si fara sef de galerie, nea Mustata sa dus putin sa vada cum e pe la Jilava , sper sa va duceti cu totii, si sa nu uitati sa-l luati pe Borcea si pe Netoiu cu voi.........
Cai Lun
Vorba aia... jiji, nu ne gandisem la varianta asta, dar ne surade ideea!... icon_twisted.gif
Leaveyou
Asta am vrut să întreb şi eu ! Nu ar fi frumos (fair play) să facem asta ... dar, poţi să te opui tentaţiei ?
f_rares
deci...ne vedem pe stadion,sa-i ingropam pe spurcatzi 010.gif 010.gif 010.gif
bianco_rossa
da e tare in deklaratii jijiii asta... 010.gif ....si iar o sa spuna knd joak returu cu crapidu' k preotii dinamovisti au fost de vina rofl.gif ..rau tare dom'le sa fii blacksheep.gif
Vorba aia ..."la incidente...cu totii la incidenteeee" 010.gif 010.gif 010.gif
bianco_rossa
mdea....si iar deviine activa intrebarea....noi cu cine tinem??3-1
reddogforever84
Noi nu tinem cu nimeni insa suntem anti-spurky axe.gif
ForzaLazio
s speram k tziganii ii bat p spurktzi in seara asta k s nu fie nevoie sa-mi iau alt televizor icon_lol.gif pronostic crapid-steaua 2-1.iar in retur vor fi scandari rasiste si le da p amndoaua afara din Europa nana2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.