Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cu cine "tinem"?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Cai Lun
Rivalii nostrii joaca in cupele europene. Multi dintre noi urmarim partidele internationale ale celorlate formatii romanesti.
Inevitabila intrebare este: cu cine tinem? Tinem cu romanii, indiferent cu cine joaca, sau tinem cu oricine, numai cu steaua [si rapid] nu?

Isi va arunca cineva televizorul pe geam daca spurcatii spurca si Cupa Uefa? Ne dam intalnire cu Borcea si tragem toti o repriza de bocit?

Suntem romani cand ne uitam la meciurile celorlati sau suntem tot dinamovisti?

Cand imi aduc aminte de jiji, de MM, de Mirela, de balanel si restul hoardei, scuip intr-o parte si vreau sa ii vad ingenunchiati. Cand imi aduc aminte de toata adunatura de spurcati care isi striga prostia in ghena lor dintre cimitire, prefer sa inchid televizorul decat sa ma uit la meciurile lor! Tin cu Dinamo si cu Romania, nu cu toate lighiioanele!

Cand vad romanii jucand in afara, fierbe sangele in mine pentru ei. Sunt ai nostri si trebuie sa ii sustinem. Victoriile lor sunt motive de mandrie nationala, nu pot sa trec peste faptul ca facem cu totii parte din aceiasi natie. Asa cum sustin echipa nationala in care joaca si stelisti sau rapidisti, asa sustin si echipele romanesti cand joaca in Europa.

Care dintre cele doua mentalitati de mai sus vi se potrivesc? A fi dinamovist inseamna a nu sustine niciodata o echipa rivala din Romania?
Va invit aici la o discutie despre cat de patimasi, de dinamovisti si de nationalisti suntem....
COSMIN C
Televizorul nu-l arunc pe geam...Nu vreau sa-mi sperii familia si sa ma trezesc la Balaceanca... drunk.gif
Sunt un dinamovist care in veci, in orice conditii, nu va tine cu rivalii. Nu comentez mai mai mult ca sa nu va sochez.... crazy.gif
bianco_rossa
Io nu tin cu dusmanii....in aceasta situatie nu pot sa fiu patriot....de fapt nu vreau sa fiu!!!!..n'am chef sa le vad ranjetele spurktilor si cfr'istilor fara k io sa pot comennta cva......intai sa merite sa ajunk acolo und sunt...nu sa aiba noroc cu kru si apoi sa trankneask k ei sunt buni... 149.gif ..in concluzie tin cu herta si mai ales heerenveen..asta e
f_rares
In principiu, nu as tine cu cele 2 rivale,dar as vrea sa castige,sa faca puncte pt romania,iar la anu' noi sa ajungem mai departe dupa c ei s-au chinuit in momentele astea diablo.gif Sa facem rezultate pe munca lor diablo.gif
Dar dak ar castiga la intoarcere ar spune iar "noi jucam in UEFA,iar voi va uitatzi la TV"...de aceea as vrea sa piarda...
Nu ma pot hotari...suntem toti romani,o facem pt Romania,dar ei sunt cei mai mari dusmani...2 sentimente tottal opuse care se bat cap in cap...

ce-o iesi o iesi... HAITA_DINAMO.gif
Max
Da....a fi dinamovist,inseamna sa nu susti niciodata o echipa rivala...
A tine cu o echipa rivala sau a tine cu echipa nationala, nu e aceiasi mancare de peste....cind vine vorba de rivali atunci intervin orgoliile,iar cand vine vorba de nationala ,atunci suntem uniti pentru acelasi ideal.
Sufletul si spiritul meu de caine ,nu imi da voie sa ma bucur pentru nici o rivala din tara!...atat si nimic mai mult!
MosIonRoata
Io tin cu Steaua,Rapid,Litex,Levski,Sahtior si Lokomotiv ca-s
de un leat cu noi.

De votat nu votez pentru ca votatul ie tot una cu vomitatul.

Sanatate!
Cai Lun
verystrange.gif Remarcabil Mos Ioane! Ti-a trebuit un an jumate ca sa scrii un mesaj! Oricum, ma bucur ca topicul de astazi te-a determinat sa faci gestul cu pricina... Sa speram ca te vom mai "pacali" si pe viitor.. tongue.gif
Rossi
forza herta!!!! forza Heerenveen!!!!
ally4reddogs
Desi nu imi place sa recunosc....tin cu...Heerenveer ball.gif
antisteaua
Gooooooooooooooooooooooooooooooooool
a luat steaua goooooooooooooooool
mi-ar placea sa ia bataie cu 100 la 0
gooooooooooooooooooooooool
ally4reddogs
GOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!! bootyshake.gif blacksheep.gif bootyshake.gif

CE KKT!!!! 149.gif AU INSCRIS SPURCATII.... fuck.gif
f_rares
rapidistii astia au un noroc CHIOR!!!!!!
gol din pen si 2 cartonase rosii la adversari...imposibil!!!!!!!!!
Si steaua o ia...pacat k au egalat spurcatzii 256.gif
Rossi
la rapid comentatoru cik sati traiasca familia domnule arbitru....k ai arbitrat cinstit tare trebuia sa le mai bagi un om la rrapid sa joace in 12 k tare impartial ai fozt
bianco_rossa
mdea..a jukt herta de nu s'a mai putut ...3 faze p poarta acolo..oameni dati afara 149.gif ...vai d kpu' lor
f_rares
QUOTE(RO§§| @ 15 Feb 2006, 20:51) *
la rapid comentatoru cik sati traiasca familia domnule arbitru....k ai arbitrat cinstit tare trebuia sa le mai bagi un om la rrapid sa joace in 12 k tare impartial ai fozt

010.gif 010.gif 010.gif si ursu' ce-o zis de arbitru asta "impartzial"?? 010.gif 010.gif
Cai Lun
Personal apreciez ca o mare performanta jocul rapidului si ii felicit din toata inima. Au demonstrat ca isi merita locul in primavara europeana.

Cat despre arbitru, consider ca a arbitrat corect. Uneori sunt momente cand mai trebuie sa ii dam Cezarului ce e al lui... [vazand rezultatul lor, ma intreb ce ar trebui sa ii dam acum lu' Becali? icon_rolleyes.gif ]
MosIonRoata
@ Cai Lun: pana acum am scris in prima pagina, fara inregistrare ... am si uitat ca mi-am facut cont in 2004...

Cat despre Rapid ce sa zic ... in ultimile 5 minute am jucat 11-9 iar aia au avut trei ocazii si am mai luat si un cartonas galben...nu vreau sa cobesc, dar imi amintesc in ca in 1979 Hamburg a trecut de F.C.Utrecht in cupa UEFA dupa ce pierduse acasa cu 1-0...la Utrecht, care descalificase in primul tur pe F.C.Arges (2-0, 0-0), scorul a fost 6-3 pentru Hamburg.

Sanatate!
POOL
Eu sincer ma uit la meciurile astea asa k la un meci oarecare, de exemplu inter sampdoria, deci care nu ma intereseaza prea tare, numai ma uit k n-am la ce sa ma uit. thumb.gif , de aceeea am alessi a 3-a optiune.
Blu
Pana acum am urmarit meciul de la Berlin si acum am mutat pe Pro TV pentru a vedea meciul Stelei.Si adevarul e ca tin cu romanii!!!Pot sa spun ca Rapidul a meritat victoria pentru ca a aratat un fotbal de calitate.Arbitrul n-a fost impartial,si-a facut pur si simplu meseria.E bine ca insfarsit o echipa romaneasca s-a bucurat de un arbitraj corect.

Steaua inca nu-mi dau seama ce face ca-i pauza.Stiu numai ca-i egal.Daca ma gandesc la Jiji si la declaratile lui,cum ca Steaua ar fi cea mai tare echipa din Romania,parca as vrea sa vad cum o incaseaza "big time" de la olandezi ca sa-si inghita Jiji vorbele.

Dar totusi inclin sa tin cu romanii in ambele cazuri.Mai ales ca stiu ca si nemtii si olandezii au tratat cu o oarecare indiferenta partidele astea,fiind convinsi ca niste echipe din Romania nu pot pune probleme.Ei bine,a crescut si nivelul Diviziei A si acum scoatem si noi capul prin Europa.

In plus castigam puncte Uefa.Am inteles ca din sezonul 2007-2008 vor merge 2 echipe in tururile preliminare UCL.

Ideea e ca acum trebuie sa fim solidari cu romanii si sa uitam dusmaniile.
ally4reddogs
Poate k pt unii suna aiurea dar pur si simplu nu pot sa ma bucur gandindu-ma ce se bucura ei acum si ce mesaje de "suflet" or sa afiseze...umflandu-se in pene
Rossi
ce solidari sa fii de asta facea misto vama la tragerea la sorti k era soldar nu???cum naiba sa tii cu spurcatii si cu ciorile cand tu stii k ai fost eliminat din uefa si ei merg mai departe??e ca si cum ai fi dusman de moarte cu vecinu de la 4 da te bucuri k el a castigat la loto si iti flutura banii prin fata ochilor crek ce bine iti mai pare
bianco_rossa
hmm..poate k in sinea noastra recunoastem k rapidu a jukt fotbal si a dem k merita sa treak mai departe..pan acu' cel putin...totusi..nu pot sa ma bucur pentru ei..pentru k stiu k o sa ne rada in fata...si ma gandesc k o fac p buna dreptate....k ei au avut o grupa grea si chiar au muncit...d asta mi'e ciuda 149.gif
paddy
QUOTE(MosIonRoata @ 15 Feb 2006, 17:35) *
Io tin cu Steaua,Rapid,Litex,Levski,Sahtior si Lokomotiv ca-s
de un leat cu noi.

De votat nu votez pentru ca votatul ie tot una cu vomitatul.
Sanatate!

Inseamna ca te-ai inregistrat unde nu trebuie drunk.gif aici e haita HAITA_DINAMO.gif , turma o gasesti linga cimitirul Ghencea blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif mai bine te abtineai si scriai in continuare pe pagina principala, pe mine unu ai reusit sa ma indispui, si s-ar putea sa te trag pe roata diablo.gif
antisteaua
Cand joaca romani, altii decat steaua, cu straini, tin cu romanii dar nu prea mult
Daca joaca nenorocita aia de steaua pai poate sa joace si cu bozgori si cu nazisti si cu extraterestrii ca eu tot ANTIsteaua sunt!

Mi-ar placea sa batem steaua cu 100 - 0!
POOL
conduk spurkatzii ku 3-1. Primul gol dintr-un bulan a la - steaua.
marcher
Au batut spurcaciunile dracului, alege-s-ar prafu" de ei

Care tine cu steaua si intra pe un site dinamovist il blestem sa-i creasca o biluta in talpa diablo.gif
shtef3
cele mai negre zile am ajuns... 256.gif , steaua si rapidu castiga meciuri cu herta si heerenven , iar noi...noi ne chinuim cu un kkt de echipa de prin corea in amicale infecte prin turcia, ....
f_rares
QUOTE(POOL @ 15 Feb 2006, 21:58) *
conduk spurkatzii ku 3-1. Primul gol dintr-un bulan a la - steaua.

Toate au fost cam "bulanoase"
marcher
Sant un ofticat, ma oftic de mor, imi vine sa sparg tv-ul si sa-mi aduc aminte de clapaugii nostri, cu goluri luate in ultima secunda si inscrise in prima dupa terminarea meciului.Sa le fie de cap fotbalul pe care-l stiu, ca ne baga in mormant astia! HUOOOOOOOOO, SPURCACIUNILE

Hai sa ne culcam, poate maine aflam c-a cazut avionul cu ei!
shtef3
QUOTE(marcher @ 15 Feb 2006, 22:05) *
Sant un ofticat, ma oftic de mor, imi vine sa sparg tv-ul si sa-mi aduc aminte de clapaugii nostri, cu goluri luate in ultima secunda si inscrise in prima dupa terminarea meciului.Sa le fie de cap fotbalul pe care-l stiu, ca ne baga in mormant astia! HUOOOOOOOOO, SPURCACIUNILE

.... lightning.gif io lam spart deja
marcher
Cai lun, nu ne mai amari frate, sa tinem cu steaua, ca vezi doamne sant romani si bla, bla, bla.Ce dracu nu ne-ajung vecinii si prietenii, mai vii si tu s-arunci gaz pe foc?
MosIonRoata
S-a terminat si la Herenvin... nu stiu cum a fost pentru ca l-am
urmarit text la saitu' UEFA. Oricum, cu Olandejii, Nemtii si cu alte
rase Nordice nu prea te poti considera calificat dupa numai un meci...
astia sunt tare caposi si lupta pana in ultima clipa.

Steaua va avea un meci greu la Bucuresti pentru ca:

1) Herenvin reprezinta o cultura fotbalistica net superioara
celei di spatiul Carpato-Danubiano-Pontic.
2) Steaua nu cunoaste suprafata de joc de pe "23August".
3) Steaua nu este obisnuita cu ambientul de pe "23 August".
4) Terenul, cum spunea si Nea Lacatus, va fi inghetat sau moale
ambele cazuri favorizand Herenvin. Daca va fi mocirla, asta va
avantaja echipa care va juca pe contraatac: isi mai aduce cineva
aminte de Steaua -Standard Liej 1-2 din 1980?
5) Nea Gigi, ziaristii si altii o sa le bage in cap la Stelisti
ca-s dinainte calificati.

Sper ca aceste temeri sa se dovedeasca neintemeiate si sa-i
batem si la Bucuresti.
marcher
Ce-or sa-mi faca maine stelistii si rapidistii numai eu stiu.Si-asa am o groaza de mesaje "meserie"
antisteaua
Imi vine sa borasc!!!!!!! bigcry.gif bigcry.gif
Sa moara masa au batut zdelistii!!!!!!!!! Ma oftic rau rau de tot!
Poate ajung astia in finala ca nu mai ies din casa. Maine mi-e si frica sa dau ochii cu zdelistii ca nu mai ma inteleg cu ei.
Si una peste alta noi mai stam si cu muncitorul asta necalificat pe post de antrenor care o sa ne faca de ras

: 256.gif 256.gif 256.gif 256.gif 149.gif 149.gif
Mama mama ce ofticat sunt.

QUOTE(Cai Lun @ 15 Feb 2006, 21:08) *
Personal apreciez ca o mare performanta jocul rapidului si ii felicit din toata inima. Au demonstrat ca isi merita locul in primavara europeana.

Cat despre arbitru, consider ca a arbitrat corect. Uneori sunt momente cand mai trebuie sa ii dam Cezarului ce e al lui... [vazand rezultatul lor, ma intreb ce ar trebui sa ii dam acum lu' Becali? icon_rolleyes.gif ]

Sa-i dam o muşeţelre
prietenii stiu de ce
zicu7
un topic fara rost...... cu cine sa tin? doar nu cu sTEAUA? evident ca tin cu adversarii si la hochei tin cu miercurea ciuc cand joaca cu spurcatii...lasa ca poate o sa ii scoata AZ Alkmaar ca acolo e antrenor Van Gaal si ala nu o sa fie asha usor de invins de marele tactician oli

nu mai pot de oftica...... noaptea asta cred ca nu o sa dorm iar de ciuda ....asta e viata ....continuati sa il sustineti pe marele andone care ne-a facut o astfel de bucurie
caine_berceni
Moama ce zii proasta

Auzi si tu cu cine sa tinem normal ca cu adversari spurkatilor si cu adversari ciorilor
Sa-mi bag p... in sfaturile lui Andone ce caine e asta domne ai da sfaturi lui Olaroiu mai declara ca nu vrea ca Dinamo sa castige campionatu pt ca e bekali la echipa de aici < rezulta ca`i Stelist , Rapidist dar numai caine nui
Pt mine acest om numai conteaza Andone = 0 oricum nare stofa de antrenor si din aceasta clipa Andone pt. mine e ` egal cu )0

Il vreau pe Dinu ca antrenor ball.gif doar el mai ne poate duce sus unde de altfel ne e si locul

Numai suport sa-i vad pe spurky si pe ciori in europa si pe noi frecand manganu prin Cipru si Turcia

Bai Mos atarna pleaca dreaq de nebun apropo vezi cai gresit siteu ia-ti hoitu si carate
zicu7
@mosionroata

Sper ca aceste temeri sa se dovedeasca neintemeiate si sa-i
batem si la Bucuresti.

"temeri"?? "neintemeiate"??? "sa ii batem"??? avem oare spurcati pe site iar??
Blu
Stiu ca majoritatea oamenilor de aici nu vor fi de acord cu mine,dar o sa incerc sa-mi argumentez punctul de vedere.In seara aceasta mi-am dorit ca echipele romanesti sa castige deoarece,mie cel putin,asa mi se pare normal.

Anul trecut am primit premiul de FAIR-PLAY,dar in momentul de fata dam dovada de egoism.Ce intelegem de fapt prin FAIR-PLAY?Pentru cei mai multi dintre noi raspunsul este respectarea regulilor de joc si atat.Pe mine insa acest raspuns nu ma multumeste.FAIR-PLAY-ul inseamna si atitudinea pe care trebuie sa o aiba sportivii,respectiv suporterii.

Trebuie sa ne respectam adversarii si sa luam in considerare anumite reguli morale.In momentul in care s-au format grupele Cupei Uefa am avut sanse egale de a ajunge in primavara europeana.Faptul ca noi nu ne-am atins telul nu inseamna ca acum trebuie sa-i desconsideram pe ceilalti.

Prin faptul ca nu le recunostem meritele demonstram nu avem incredere in fortele proprii.Ne lipseste increderea in sine si certitudinea ca in viitorul apropiat o sa facem si noi legea pe stadioanele din Europa.

Momentan trebuie sa acceptam realitatea,si anume ca Steaua si Rapid isi merita momentele de glorie.

Si in afara faptului ca trebuie sa adoptam FAIR-PLAY-ul ca atitudine fundamentala sportiva si morala,trebuie sa ne amintim si ca suntem romani.Si din cand in cand e frumos sa aratam putin devotament fata de tara.

Puteti sa ma injurati si sa spuneti orice,eu imi pastrez parerea.Fidelitatea fata de DINAMO nu se arata prin ponegrirea adersarilor ci printr-un atasament sincer si neconditionat fata de echipa.
keo
HAITA_DINAMO.gif EU unul nu am sa tin cu dusmanii cat am sa traiesc axe.gif ; da fratilor asa ma oftic ca nu suntem si noi acolo si o sa rada saraciile astea de noi ca imi vine sa.....
De ani de zile traim cu speranta si am ramas cu ea....da in pana mea cu e posibil sa ne depaseasca si cefristii ca astia nici nu stiau unde e europa.....
Oricum cu Jovani ne-am dus de rapa de tot ne-a adus un antrenor de 2 LEI si toti elefantii care nu au mai jucat de ani de zile sa poata sa-i vanda fratesu in pana mea, frati;or asta nu are ce cauta la dinamo si nu numai el. Sa ramana BADEA si cu NETOIU is poate si Borcea sau poate avem si noi noroc si vine unu care iubeste cu adevarat acest club si nu profitul care se poate obtine. In rest................. HAI DINAMO
bianco_rossa
baaaaaaaa........sa zici k Ando=0??tu te auzi c spui???hai las'o incolo d treaba..k spurktii n'au kstigat k le'a dat Ando sfaturi..bateau ei si fara neste sfaturi acolo.....
dak Ando e zero atunci cum draq ne'a lasat p locul intai..??..t pomenesti k a primit sfaturi d la Olaroiu cum sa isi fak echipa sau tactik....las'te d poante k macaie rau..asta e zisa la nervi si la draci...si nici asa n'ar fi trebuit spusa.....
dak noi nu am fost in stare sa'i batem e vina cui?....a juktorilor k nu si'au dat interesu'......nu inteleg d c spurktii au un asa mare noroc..tot timpu' isi dau in petec k ei fac....k ei ajung...si uite....
Cai Lun
Andone, sa iti fie rusine ca nu ai fost capabil sa castigi Liga Campionilor cu Dinamo, sa iti fie rusine ca nu ai castigat nici macar Cupa Uefa! Sa iti fie rusine ca ne-ai dus in grupele Cupei Uefa, sa iti fie rusine pentru titlul castigat cu Dinamo si pentru cele 3 cupe! A, da... sa iti fie rusine si pentru Supercupa de anul asta, si pentru faptul ca ne-ai lasat pe primul loc in clasament! 149.gif

Debitati patetism uneori...

Apropo, la mine notiunea de fotbal este legata de cea de fair-play. Felicitari pentru pomenire, BLU! beerchug.gif
MosIonRoata
Precizare :

Io nu's'ce-i aia "fear plei" da' Steaua si Rapid sunt echipe Romanesti
care au jucat azi cu echipe ne-Romanesti. Oricat de mult i-as admira
io pa Olandeji ca juma' da Tara si-au cucerit-o de la Marea Nordului cu
Marele Zid Olandez sau pa Nemti ca i-au dus pa Americani pa Luna,
azi tinui cu ai nostri pentru ca "Pielea ne e mai aproape decat camasa."
si pentru ca Intelepciunea de multe ori milenara a Poporului nostru
nu greseste niciodata.

Unii o sa spuna ca acesta nu este un sait Romanesc ci unul Dinamovist.
Corect. Dar ata vreme cat scriem aici in Limba Romana voi continua sa-mi
mentin punctul de vedere.

Sanatate!
CyberDog
Cai Lun,

Bun topic.
Imi pare rau ca trebuie sa aduc in discutie din nou o idee de-a mea, mai veche, insa se pare ca este nevoie.
Nu am reusit sa inteleg niciodata de ce nu putem noi sa fim doar PRO DINAMO.
Avem prostul obicei ( scuze, insa asa il vad eu ), de a ne concentra energia in a ne arata anti alte echipe , in loc sa ne-o concentram asupra sustinerii echipei noastre, indiferent de situatia in care aceasta se afla.
Asta este pierdere de timp si autoenervare, ce nu poate ajuta la nimic. Ba dimpotriva.
Daca o echipa romaneasca joaca intr-o cupa europeana, nu vad de ce nu am fi alaturi de acea echipa. Nu trebuie sa tinem neaparat cu ea, trebuie sa fim doar alaturi de ea si sa ne pastram sentimentul de romanism care ar trebui sa ne bantuie.
O mare parte a fanilor dinamovisti de astazi isi manifesta mai mult sentimentele anti decat pe cele pro echipa lor. Exista tendinta de a vorbi rau despre propria echipa si de a vedea catastrofe la fiecare pas. In acelasi timp, aceeasi fani isi arata vehement ( pe acest site, ce putin ) sentimentele de ura profunda fata de adversari. Traditia romaneasca spune ca este mult mai bine sa ne vedem de curtea proprie si sa nu dorim moartea caprei vecinului doar pentru ca purceaua noastra a crapat subit de inanitie in cotet, ci sa facem in asa fel incat prin munca si forte proprii sa depasim bunastarea megiesului, daca asta ne macina.
Probabil ca timpurile sau schimbat, iar eu, basinos batran, nu mai pot intelege cum trebuie sa iti sustii echipa iubita si nici ce inseamna sa fi alaturi de romanii care, totusi, nu isi schimba catatenia sau nationalitatea atunci cand joaca fotbal sau se confrunta cu strainii.
Pe vremea mea, mai exista inca notiunea de respect pentru adversarii traditionali. Se pare ca acum respectul fata de rivali s-a transformat in ura, iar iubirea fata de echipa proprie in bascalie de cel mai prost gust.

Numai bine si Hai Dinamo !
f_rares
toti stelistii o sa faca misto de mine azi!!!
De ce noi nu stuntem acolo??de asta mi-e cel mai ciuda...k ei au avut noroc si noi ghinion...
ReDBullD0G
Repet ceea ce am scris si pe prima pagina...Nu am tinut,nu tin, si nici nu voi tine niciodata cu o alta echipa din Romania in afara de DINAMO!....in schimb trebuie sa spun "jos palaria" in fata jocului prestat de spurcati si de cioroi...cred ca arbitrajul din meciul rapidului a fost in compensatie pentru Romania,pentru Dinamo...nu o spun ca o lamentare si ca o constatare...
Mitzi
Doar Dinamo conteaza cand vine vorba de fotbal...si apropo...o intrebare pentru cei care au tinut pumnii stelistilor si rapidistilor...voi nu aveti prietenii care tin cu aceste echipe?Sunt sigur ca atunci cand joaca Dinamo suporterii altor echipe din Romania ne tin pumnii stransi...sigur... 010.gif
Cai Lun
Acum ceve vreme [nu prea multa], unul dintre membrii forumului ne atragea atentia asupra disputei pornite pe un alt forum de sport intre dinamovisti si stelisti. Mesajul de inceput al acelui topic, spunea, sintetizand, ca dinamovistii au un complex de inferioritate in fata stelistilor. Considerand lamentatia una stupida si citind si argumentele destul de solide ale unor confrati dinamovisti, am etichetat ca "ridicola" discutia cu pricina. Mai acum cateva zile, cautand ceva date despre Titus Ozon, am nimerit pe o pagina uitata scrisa de site-ul Stiintei Craiova. Evident, infierarea de care se "bucurau" clubulire politiei si armatei era maxima. Din nou am zis banned.gif aberant! Si am inchis cutia Pandorei. Recent am mai gasit in arhiva unui ziar central un studiu temeinic, bazat pe un sondaj, efectuat de studentii de la SNSPA printre galeriile celor mai titrate echipe romanesti. Una dintre concluziile acelui sondaj era ca, spre deosebire de ceilalti suporteri, actualii membrii ai galeriei nostre, pun pe primul plan injuraturile la adresa rivalilor. Altfel spus, in PCH se striga mia fregvent "musetel steaua" si "musetel rapid", decat "lupta Dinamo", sau alta incurajare adresata echipei favorite. Nici pe asta nu am crezut-o. Am zis ca e clar comandata de cineva petitia, daca nu cumva chiar autorii sunt "de sorginta ghencista" [ca sa zic asa...]
Totusi, aseara, inainte sa deschid acest topic si inainte sa inceapa meciurile rivalelor, nu am putot sa nu observ cum au inceput sa curga si spre mine mesajele antisteliste si antirapidiste. Evident ca, dupa finalul ambelor jocuri, frenezia cu care se scriau din partea dinamovistilor injuraturi si tot felul de "binecuvantari" la adresa rivalilor era una de-a dreptul furibunda!
...si de ce? Pentru ca triumful celorlalti ne injusteste. Pentru ca victoria lor este infrangerea noastra. Pentru ca si noi, ori de cate ori batem, o facem spre umilinta lor. Nimic mai aberant!... sau poate, nimic mai adevarat! [dar crunt...]
Departe de mine gandul in a ma erija in aparator al sobrietatii si fair playului. Eu insumi am renuntat sa ma mai uit la meciul zdelei dupa ce au marcat al 3-lea gol. Insa nu regret cele doua victorii, nu traiesc nici o drama existentiala din aceasta cauza. In mijlocul acestui cartier de stelisti, ies din casa si le strang mana tuturor care incearca sa imi explice ca zdeua este mai buna. Eu nu incerc sa gasesc zcuze gen "a tinut arbitrul cu ei" sau "a fost blat"... Pur si simplu au meritat victoria. Nu cred ca e cazul sa blestemam efectul, cred insa ce e timpul sa mai si cercetam si cauza. Nu vreau eu sa invat calul batran sa traga la caruta, vreau doar sa spun ca incep sa cred in acele teorii de care pomeneam la inceput...
ally4reddogs
Sa vedeti acum mesaje la meciurile ce urmeaza...ce or sa se mai umfle in pene
rednorth
Niciodata nu mi-am dorit jucariile si masinutele altor copii ori trofeele si premiile pe care la primeau ei la sfarsitul campionatului.Observ ca, la foarte multi dragostea pentru echipa noastra se adapa mai mult din durerea si infrangerile adversarilor.
Pentru ei, ploaia roditoare si fertila abatuta pe tererenul altora reprezinta maxima vijelie si tornada din existenta lor, care duce ineviatabil la scufundarea universului lor;lacrimi si durere, asa cum "zice" poetii zilelor noatre.
Sunt si voi fi mandru in orice conditii de echipa noastra Dinamo, tocmai pentru ca Ea, nu se afla in competitie in inima mea cu nici o alta fORMATIE.Corpul meu nu poseda doua inimi.
Devotamentul ce-l port si mandria de a apartine acestei suflari dinamoviste nu poate fi influentata in nici un mod de fericirea sau tristetea altora.In sufletul meu nu exista decat Dinamo si este exclus ca eu sa traiesc ca un organism saprofit pe spatele imblanit al infrangerilor suportate de adversari.
In cazul in care ar fi contrariul , asta ar insemna ca noi sa devenim un popor frustrat si care se alimenteaza doar din esecurile altora.Energia noastra pozitiva trebuie sa-si aiba resortul doar in noi insine.Astfel, singurul lucru care imi incalzeste inima este victoria fratilor mei si nu infrangerile inamicilor.
Tocmai de aceea nu ma intereseaza si nu ma pot afecta reusitele lor istorice cu origini adanc infipte intr-un trecut sumbru.Cat despre prezentul lor care s-a nascut la alt staul decat cel din povestile celor trei magi, ma lasa la fel de indiferent. In schimb, acest lucru ma face sa realizez nemernicia sufleteasca a vanzatorilor de suflete care s-au tot perindat pe la conducerea clubului.Investitia lor majora a fost in special in buzunarul propriu si mai putin in conturile echipei.
Hrana mea zilnica nu o poate constitui altceva decat painea numita DINAMO si nu savarinele, branza sau casul altora.Behaitul lor zilnic ramane la fel de neinteles pentru mine.
Indiferent daca "painea noastra cea de toate zilele" a fost mai mult arsa si uscata de brutari chinuiti, aluatul acesteia l-a constituit tot timpul traditia si istoria unica a lui Dinamo, jucatorii emblematici care si-au lasat sangele pe tricourile lor si a adversarilor.Nu in ultimul rand trebuie mentionati si suporterii care si-au scris si ei de multe ori propria istorie care a fost repetata si de altii.
In concluzie, haideti sa invatam sa ne iubim mai mult propria echipa si mai putin esecurile contracandidatelor. Avem de purtat un "razboi" personal si nu de incurajat cauze rIVALE.
Ma doare rana numita Dinamo, nu pansamentul intitulat steaua sau rapid.
Dust
frate..yo unu nu suport sa vad steaua fericita....si Dinamo plangand
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.