marcher
Feb 10 2006, 08:45 PM
Mi-a venit in minte acest lucru, deoarece prin '90, iarna , dupa revolutie, se vehicula rebotezarea lui DINAMO ( format prin fuziunea din "48 dintre unirea-tricolor si ciocanul bucuresti ) , revenirea la culorile rosu, galben si albastru si stergerea intregului palmares dinamovist pe motiv de militianism. Acum am fi fost caini tricolori sau caini ciocanari.HA, HA, HAAAA!!!!!!!
Invader
Feb 10 2006, 09:04 PM
si aveam reclama la ciocolata cu rom????
marcher
Feb 10 2006, 09:09 PM
Sa fiu sincer nu stiu la ce faceam relama, insa formula gasita nu-mi placea si nu-mi place nici acum, chit ca n-a fost pusa in aplicare
Cai Lun
Feb 10 2006, 09:40 PM
Ba din cate stiu eu, s-a pus! A fost o primavara, sau cam asa.. in care am fost rebotezati! Nu bag mana in foc, dar eu asa am auzit...
Sezran
Feb 10 2006, 09:47 PM
a fost vreo luna, poate chiar mai putin. dar in timpul asta s-a facut propaganda turbata impotriva noastra, inclusiv presa din strainatate anuntind cu surle si trimbite schimbarea numelui. si acum vad "dorin mateut ... unirea-ticolor, l'ancienne dinamo". cred ca am pastrat undeva decupajul ala.
red_dog997
Feb 10 2006, 09:58 PM

Fain fratilor,oricum daca se schimba numele echipei,cred ca doar atunci s-ar fii facut scandal,dar dupa o vreme,ne-am fii obisnuit cu numele echipei si nu ne-ar fii fost greu sa zicem ''FORZA UNIREA-TRICOLOR'' deoarece am fii fost obisnuiti cu ideea asta.
Oricum,cred ca daca ar mai fii fost numele asta,daca cei de pe atunci ar fii fost de acord cu schimbarea numelui,cred ca pana la urma continutul conteaza si nu ambalajul asa ca....FORZA

!!!!!!!!!!!!!
Am fost,sunt si voi ramane DINAMOVIST!!!
marcher
Feb 11 2006, 08:19 AM
Unirea-tricolor vs DINAMO, asa trebuia sa intitulez topicul, cred ca mai bine
rew
Feb 11 2006, 11:20 AM
Mie mi s-a parut ca a fost mai mult de o luna. In fine, a fost ingrozitor, dar absolut nimeni nu a fost de acord cu schimbarea. Cum sa tii cu U.T.?
Un caz asemanator a fost cu Dinamo Zagreb. Vreo 2 ani i-au schimbat numele in Croatia Zagreb, dar a iesit scandal mare cu BBB si ceilalti suporteri, proteste pe stadion, mitinguri pina s-a revenit la Dinamo.
rednorth
Feb 11 2006, 04:39 PM
Din cate mi-aduc aminte, Dinamo n-a disputat nici un meci oficial sub acesta denumire.Tin minte ca a fost mai mult tevatura prin presa si neliniste in randul suporterilor decat ceva concret.
marcher
Feb 11 2006, 07:22 PM
N-au jucat oficial, ca era pauza de intersezon, iarna 89-90. Apropo, mama mor cand ii aud pe vaicaritii astia ca n-au gazon in romania si tre" sa joace la dracu-n praznic, chipurile sa se antreneze sa dea mai bine cu stingu-n dreptul. Aia de jucau semifinale de cupa campionilor se antrenau la timisul de jos(sau sus) si faceau harcea-parcea europa.
rednorth
Feb 11 2006, 07:58 PM
Pai si astia fac harcea-parcea... standurile din europa,magazinele, mall-urile, cazinourile, barurile de manele, hotelurile lu' dom Erbasu(Dumnezeu sa-l odihneasca) si tot asa pana la loc-comanda, ca incepe sa mi se urce aburu' la ceainic...
Intamplarea cu pricina(schimbarea numelui), nu s-a intamplat dupa 90, eu asa tin minte.
Cai Lun
Feb 12 2006, 02:54 AM
Nenea, lasa-l pe marcher ca stie el ce spune. Se intampla exact acum 16 ani, dupa revolutie, pana sa inceapa returu'...
Cat despre standurile din Europa... hai dom'le... ce mama dreaq.. tu daca ai juca la Dinamo te-ai imbraca de la Europa?!...

...zau asa!
COSMIN C
Feb 12 2006, 03:01 AM
Asa-i rednorth, dupa revolutie s-a intamplat... Parca innebunise toata presa, se rezolvasera toate problemele si ramasese numele echipei Dinamo. Dar de, Armata era cu noi, pe cata vreme ai nostri erau teroristii de securisti!
marcher
Feb 16 2006, 08:05 PM
sanatate !! test de avatar !
Max
Feb 16 2006, 08:58 PM
sanatate!..testul tau imi aduce aminte de
ceva !
Cai Lun
Feb 16 2006, 11:30 PM
Da, aia e cea mai penivila stema din istoria clubului.. DOMNULE IANUL!

..de pe vremea cand avea si Dinamo o ciara rastignita pe emblema...
marcher
Feb 17 2006, 03:21 PM
Ce-aveti nene cu stema mea, ori v-am furat butelia de acasa? E cu DINAMO? E cu alb-rosu? Daca alta nu mai gasesc si din afara nu se lipeste!
Acum, Cai lun imi plateste polite, credeti voi c-ar ierta el pe cineva? E prea destept sa ma lase-n amortire!
Cai Lun
Feb 17 2006, 04:35 PM
Eu?
Sunt inocent!.. vorba americanilor..
Bine, recunosc ca am si io un tricou cu emblema aia, da' oricum..
Apropo, marcher.. unirea triclor hai, mai treaca mearga. da' de Victoria ce zici? [...asta ca sa te provoc la un off topic

]
COSMIN C
Feb 17 2006, 04:39 PM
Si eu fular !
marcher, de iertat mai iarta, dar de uitat nu uita ! Are lista !!
Max
Feb 17 2006, 04:52 PM
marcher
Feb 17 2006, 08:03 PM
victoria scotea ghete de aur pe banda !!
CRISX
Feb 17 2006, 08:39 PM
Schimbarea denumirii chiar s-a petrecut in primavara lu '90( nu stiu daca si in acte ) . La intrarea din Stefan Cel Mare, scria mare , cu litere bleu-albastre : UNIREA TRICOLOR. Asta in timp ce presa spunea ca Mateut fusese terorist.
Max
Feb 17 2006, 09:01 PM
Da domne..mare echipa

Victoria bucuresti!..si nea Mitica de la liga era prezident!..mare om si asta!...
Cai Lun
Feb 17 2006, 09:22 PM
...si Halagian era antrenor...
marcher
Feb 18 2006, 08:34 AM
Hai ca ne facea dracului de ras: se terminase odata 5-4 si camataru cardise 5 boabe. Era o parodie de echipa.A facut tot fotbalul de ras, pacat de jucatorii extraordinari ce-au trecut pe-acolo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.