Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ce orase ale tarii nu va plac?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Rossi
ideea acestui topic mia venit cand citeam un mesaj postat alta parte mai exact un msj postat de cai lun in topicul Orasul meu in care spunea el k exista si orase mai putin reusite.dupa parerea voastra care ar fi acelea(sau de ce nu acela) si de ce...
eu unu gasesc Bacau k fiind un oras caruia i se potriveste proverbul pe afar e vopsit gardu inauntru-i leopardul...(cei care au trecut prin centrul orasului si apoi prin restul orasului stiu la ce ma refer) thumb.gif plus k e un oras infestat de stelisti mamba.gif
Max
nu stiu daca e normal sa facem asta ..dar un exemplu as putea da,,Zimnicea'' e cel mai urat oras pe care l-am vazut in viata mea...si din cauza faptului ca e considerat ,pe buna dreptate ,,polul saraciei din Romania''...daca ajungi acolo ramai masca ....blocuri parasite..case darapanate..strazi desfundate..ce sa mai vorbesc..un adevarat cosmar..pacat de oamenii care inca mai traiesc acolo si sunt obligati sa suporte consecintele industrializarii fortate din era ceausescu...in acest oras sansele de a evolua ca om sunt nule..
Imi pare rau sa vb asa de cei de acolo dar asta e realitatea...
Cai Lun
Bacaul?! Ai gasit ce sa spui! Bacaul este unul dintre cele mai reusite orase din Romania!.. parerea mea. E bine sistematizat si e un oras care traieste cu adevarat... daca ar fi toate orasele ca bacaul.. am fi cei mai tari din Europa! ..parerea mea...

La capitolul urate as pomeni si eu Mizilul... mai sunt si altele, evident... nu stiu insa daca e prea inspirata antireclama asta care o facem...
red_dog 4 ever
Cred ca si Craiova este in top
DiliBili
Depinde ce intelegem prin oras. Eu ca profesor de geografie pot sa va spun:
- in unele tari criteriul principal in declararea orasului este nr de locuitori ( in Ucraina 50.000 ... in Danemarca doar 200)
- in alte tari conteaza doar functiile ( ai 50 % industrie esti oras )
- in alte tari conteaza doar facilitatile pentru un nivel de trai bun ( ai canalizare, gaze, spital, etc ... esti oras )
- Bacaul este unul din cele mai frumoase si curate orase al Romaniei si printre putinele cu populatie intre 100.000 - 200.000 locuitori ( din Regat ) unde poti sa vizitezi ceva ( bisericile din sec. 15-16, Sala Sporturilor ( una dintre cele mai moderne cladiri din pct de vedere arhitectural de la noi ), parcurile si gradinile, etc
- Pentru mine Mizil niciodata nu va fi oras
f_rares
Parerea mea...sa nu ajungeti in Copsa Mica,jud.Sibiu.Nici nu stiu dak ati auzit de ea icon_lol.gif
Nu gasiti nimic bun.L-au facut oras doar pt fabrica de acolo care a fost partial inchisa.E si cel mai poluat oras din Romania...sau cel putin era cand functiona fabrica...park era de materiale din cauciuc,sau ceva de genu asta
alexyutza
Mie nu-mi place Timisoara .
Are multe parti bune : e un oras destul de mare in comparatie cu altele din Romania , e curat , are o arhitectutra frumoasa , toate facilitatile ,scoli ,muzee , facultati , nu e chiar asa de poluat , si clima e mai blanda , discoteci , cluburi , terase , tot ce vrei .
Sunt prea multi poilisti , ce-i prea mult strica . multi dintre ei tin cu poli numai asa de chestie ,fara un motiv anume sau fara sa-i lege ceva anume . aici functioneaza foarte bine spiritul de turma .Si spurkyi is multi , dupa poli se afla pe locul 2....
E super aiurea , cand te aflii in tramvai si auzi pe unu si pe altu injurand Dinamo si facand tot felul de bancuri de prost gust.....
Se mai pune si problema violentei impotriva dinamovistilor , destul de intalnita prin zona asta . Toata ura asta e exagerata si fara un temei asa de serios..... help.gif
Cai Lun
S-a notat.. mai trecem si "copoii" pe lista neagra... diablo.gif
Dar totusi, nu crezi ca nu oamenii sunt cei care ar trebui sa iti determine parerea despre oras? Nici eu nu sunt incantat de coloratura Bucurestiului, dar orasul ca atare e totusi agreabil...
alexyutza
Cu ce ma incalzeste pe mine , ca se construieste un zgarie nori , sau cutare cladire dateaza de pe vremea costabocilor si carpilor mari , daca nu ma simt bine intr-un anumit loc ? Pana la urma un oras ne place daca ne simtim , ca acasa , iar restul lucrurilor despre care spunem ca sunt reprezentative sunt doar detalii .
Oriunde , atmosfera e cea mai importanta !!!
caine_berceni
Mie nu-mi place Mediasu si Girugiu
BaD-ReD-DoG
Nashpa In Focshani (Vrancea), Mai Ales In Zona Liceului Agricol !!
Tot ce mi`a placut pe acolo a fost Teatrul, Pe La Panciu....Si Mausoleul ala de la Marasesti ;)
f_rares
hai k doar nu ti s-o pus pata pe Focsani doar pt k ai stat intr-un internat nasol...k asa as uri si eu o gramada de orase
POOL
Orasele astea mici si foarte mci de prin Maramures, k Borsa, Cavniv, Ulmeni pe unde erau sa iau de batut. 149.gif Defapt dak ma gandesc bine kam toate comunele de prin MM kare au echipa de fotbal, nu le prea am la suflet. thumb.gif
antisteaua
Mie nu-mi place Pitestiul. Am fost de doua ori acolo si de fiecare data am pierdut toti banii pe care ii aveam. Asta e, imi poarta ghinion!
f_rares
QUOTE(caine_berceni @ 9 Feb 2006, 22:10) *
Mie nu-mi place Mediasu si Girugiu

nu-ti place Mediasu' din cauza gaurilor de pe drumuri??? 010.gif 010.gif 010.gif
Adriano
Nu imi plac orasele harghita, covasna, tg mures si toate celelalte in care sun multi unguri (bozgori) imputiti... sops

----------------------
banned.gif +10% Inca o remarca de genul asta si nu mai calci o saptamana pe la noi!
paddy
Interesant topic, dar normal ar fii trebuit intitulat ....Care e cel mai frumos oras si care e cel mai urit....in acest fel scoatem la suprafata numai orasele fantoma, ceea ce nu mi se pare corect fata de orasele frumoase.

Cele mai urite....Birlad...Pitesti...Buzau...Braila....Roman....mamaaaa si cite mai sint 256.gif
Cele mai frumoase.....Sighisoara....Sibiu...Piatra Neamt....Sinaia....etc

Din pacate cele mai urite orase sint in zonele miniere si a moldovei.
Coma-Profunda
Nu prea imi place Bucurestiul...este foarte aglomerat !
DiliBili
QUOTE(Adriano @ 10 Feb 2006, 13:29) *
Nu imi plac orasele harghita, covasna, tg mures si toate celelalte in care sun multi unguri (bozgori) imputiti... sops

Harghita si Covasva sunt judete, resedintele lor fiind Miercurea Ciuc /Sfantu Gheorghe
In general orasele din Regat ( mai ales Moldova ) sunt mult mai urate decat cele din Transilvania
Dintre orasele peste 100.000 locuitori cele mai frumoase cred ca sunt Sibiu, Brasov, Cluj-Napoca
Iar dintre cele sub 100.000 Alba Iulia, Deva, Sighisoara
Cele mai urate Craiova ( unde in afara de Parcul Romanescu nu ai ce sa vizitezi ),
Vaslui, Hunedoara, Petrosani,
marcher
Red-dog sa stii ca-n FOCSANI se uita la om inainte de-al caza.La liceul agricol invata pleava societatii vrancene si cazeaza toti nasparliotii veniti din tara. In alta ordine de idei sa-i fie rusine si celui care-a infiintat asa topic care instiga la jigniri precum si celor care-au apucat sa scrie, care, indirect prin ricoseu au jignit pe toti locuitorii din orasele mentionate. Inca o data rusine si cer moderatorilor scoaterea topicului din site.

Am sa propun si eu un topic "cel mai agramat vorbitor de pe site" si sa vedem atunci joaca
BaD-ReD-DoG
Bai Omule Tu Nu Intelegi....Ca Noi Am Fost Cazatzi Acolo Impreuna Cu Comisia NATIONALA De La Istorie Si Sociologie....(ISTORIE SI SOCIETATE IN DIMENSIUNE VIRTUALA Se Numea Concursul) Si Eu Nu Cred Ca Ne Caza Dupa Om Sau Fatza Cum Ai Zis Tu Acolo.....Deci Gandeshte-Te Oleak !
marcher
Tatutule, am fost si eu prin alte orase olimpic fiind , dar am incercat sa vad partea frumoasa a lor si niciodata nu mi-as permite scalimbarea pe un site a lor.
BaD-ReD-DoG
De exemplu....Mi`a placut f f f f mult la Poiana Campului.. E un loc super tare ;)

offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif
marcher
Acolo nu esti in FOCSANI
BaD-ReD-DoG
asta stiu....Dar RASPUNDE-MI LA PPPPPPPPPPPPMMMMMMMM !!!!!
Max
BAD..parerea mea e..ca ar trebui sa fi mai ponderat....ce te framanta pe tine de orasu ala sau altele....tu traiesti cumva in Las Vegas?

.TERMINA O DAT' CA MA SCOTI PE MINE DIN SARITE 149.gif
marcher
Eu nu iti cer sa-ti placa FOCSANIUL, ci doar sa realizezi ca-i un oras curat si ingrijit, atit zonele cu case cat si cele cu blocuri. N-ai sa gasesti darapanaturi si drumuri f. proste, magazinele sant frumoase, fetele la fel . 150.000 de locuitori nu merita jignirea ta
COSMIN C
Bad, nu-i nevoie sa tipi ! Stam bine cu auzul !
marcher
Nu ma intereseaza PM-ul tau
red_dog997
Bah fratilor sa nu va luati de astia ai mei,din HR!! taunt.gif.Aveti dreptate,si eu urasc orasele astea,dar sa stiti ca pe aici sunt destul de multi dinamovisti in comparatie cu alte zone.Maghiarii aici nu au nici o legatura cu fotbalul,lor nu le place fotbalul romanesc.

Maghiar nu is micobisti,iar eu nu sunt nici pe departe maghiar,nu stiu nici macar o boaba de maghiara,desi am nevoie mare de limba asta pe aici stupidemoticon0rv.gif .Daca as fii fost maghiar nu as fii tinut cu Dinamo si mai ales cu nici o echipa de fotbal din tara cred ca as fii tinut cu ''Minerul Balan'' 010.gif (Mineru' Rules) 010.gif cu niste fraieri din D 149.gif .

Si inca ceva,mi-a lpacut foarte mult in Iasi,e full de dinamovisti la fel ca si in Constanta unde sunt si mai multi.Nu imi place barlogul meu si nu imi place nici in Timisoara unde suntem huiduiti de aia de acolo!!!

That's all!!Forza Dinamo!!! HAITA_DINAMO.gif

Uite asa vreau io sa danseze Dinamo in campionat pana la sfarsit: nana2.gif nana2.gif bananasmile.gif
marcher
M@X, toti ar trebui ponderati si topicul asta, imi mentin parerea, e o rusine
Max
cel mai urat oras din tara e TARGOVISTE bananasmile.gif
marcher
CAI LUN, unde esti?
BaD-ReD-DoG
QUOTE(m@x @ 10 Feb 2006, 16:48) *
cel mai urat oras din tara e TARGOVISTE bananasmile.gif

Daa....Asa e M@x :)
Livia
trebuie sa recunosc ca orasele din maramures sunt sub orice critica.....nu gasesti nici un restaurant, o cofetarie unde sa stai..oamenii ies dumincia in strada si stau pur si simplu pe troutuar...groaznic!!!
orasele din translivania vi se par mai frumoase pt ca au influente sasesti thumb.gif nu reprezinta adevarata civilizatie romaneasca ....
marcher
Multumesc de informatii m@x, dar spre rusinea mea sant ...inginer.
Rossi
cui nui convine topicul sa nu posteze ia uite cik e rusine ce sa iti povestesc ziceti si bunele si relele
rednorth
Mai continuati......, nu vedeti ca sunt realmente jignitoare si total neconstructive raspunsurile voastre.

Marcher a propus ceva , cu cel mai "anagramat" participant si apoi hai s-o continuam cu "prostu' forumului", "soarecu' forumului" si-apoi o sa vedeti ce-o sa iasa.

N-o sa mai apara toti pe aici sa-si dea cu parerea doar de dragul aflarii in treaba si la multi le vor sari figurile din cap....
Nu vedeti ca se ajunge in a lovi in regiuni istorice, oameni...etc
Cai Lun
In mod normal, acest topic ar trebui sa stea in picioare. Ne putem exprima si decent parerea si putem fi si contraargumentati decent. Dar pentru ca topicul nu s-a mentinut in limitele decentei si pentru am primit suficiente sesizari, il inchid!

Topicul este inchis! banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.