Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Campionatul Mondial - Germania 2006
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Cai Lun
A fost Copa Del Mondo, a fost World Cup, a fost Coupe Du Monde, a fost... pentru noi nu a mai fost nimic. Dar istoria a mers inainte si fara Romania. Anul acesta istoria a ajuns la Fussball-Weltmeisterschaft. Campionatul mondial se joaca pe taram nemtesc! Ceea ce este preconizat sa fie cel mai vizionat eveniment din istoria televiziunii, va incepe peste 121 de zile si va alinia la start cele mai in forma echipe ale momentului in fortbalul mondial. Din pacate, reprezentativa noastra asa dupa cum bine stim, nu se afla printre cele 32 de echipe calificate.
Primul meci, programat pe 9 iunie, se va disputa la Munchen, intre Germania si Costa Rica. Finala Campionatului Mondial, se va disputa o luna mai tarziu, pe 9 iulie, cu incepere de la ora 20:00.
Iata si componenta grupelor turneului final - editia 2006:

Grupa A: Germania - Costa Rica - Polonia - Ecuador

Grupa B: Anglia - Paraguay - Trinidad Tobago - Suedia

Grupa C: Argentina - Coasta de Fildes - Serbia Muntenegru - Olanda

Grupa D: Mexic - Iran - Angola - Portugalia

Grupa E: Italia - Ghana - SUA - Cehia

Grupa F: Brazilia - Croatia - Australia - Japonia

Grupa G: Franta - Elvetia - Coreea - Togo

Grupa H: Spania - Ucraina - Tunisia - Arabia Saudita

Va fi aceasta a 18-a editie a Campionatului Mondial o alta dovada a suprematiei baziliene? Va reusi Germania sa isi valorifice avantajul terenului propriu? Vor fi europenii cei care vor domina competitia? Vom avea si de data aceasta o evolutie imprevizibila a nationalelor cotate cu sansa a 2-a? Despre toate acestea si despre celelalte stiri, evenimente si rezultate, va propun sa discutam in acest topic!
Blu
UUU imi place topicul.nu stiu in ce masura voi urmari eu campionatul mondial din germania,deoarece voi fi in perioada bacului,dar unele partide sunt "MUST WATCH".cea mai echilibrata grupa mi se pare grupa e,unde intalnirea cehia - italia va fi una tare de tot.

favoritele mele la castigarea trofelului sunt spania si anglia,dar nu stiu daca vreo una din ele va reusi aceasta performanta.daca stau si gandesc la rece,brazilia mi se pare favorita clara[ 149.gif nu-s fan].olanda pare a fi pe cai mari si poate isi indeplinesc obiectivul de a ajunge in finala.iar germania va avea avantajul terenului propriu.din sferturi,dupa eliminarea outsider-ilor,cred ca se vor incinge spiritele.
red_dog 4 ever
Cred ca Coasta de Fildes va face o figura frumoasa
COSMIN C
Sa vorbim despre CM ca doar asta ne-a mai ramas... Sa ne alegem favorite din alta parte, ca ai nostri vor fi la plaja in timpul competitiei... Vreau sa castige Italia, dar , probabil, Brazilia va triumfa....
Cai Lun
Eu din grupe vreau sa vad Argentina - Olanda. Sa vedeti ce le face Messi limba cravata batavilor! icon_twisted.gif
Sa le dea asa.. un 3 - 0 frumos, cum ar merita... taunt.gif

Apoi, in 8-imi as vrea sa vad un Trinidad Tobago vs. Togo... in sferturii un Angola vs. Ghana, in semifinale un Arabia Saudita - Australia, iar in finala Brazilia - Argentina, cu un hattrick Ronaldinho, o boaba data de Roberto Carlos cum stie el mai bine, dar si o replica pe masura din partea argentinienilor, insa insuficienta, astfel incat Brazilia sa castige al 6-lea trofeu! HAITA_DINAMO.gif

Ce ziceti? icon_lol.gif
POOL
Brazilia, are de departe la dispozitie cel mai bun lot din lume, eu zik k o sa castige CM 2006, o sa aibe cel mai bun jucator al turneului (ronaldinho) si golgeterul (Ronaldo). thumb.gif
Cai Lun
De acord cu Rares, doar ca in locul lui Ronaldo eu il vad pe Adriano.. nana2.gif
POOL
Cai, rares inka nu a postat pe topicul asta, diablo.gif , insa dak tu l-ai vazut asta este. tongue.gif
Max
Intotdeauna am fost un fan al reprezentativei albionului..dar nu cred totusi in sansele ei la titlul suprem... poate o semifinala ar putea prinde !
Dar, daca ar fi sa pariez pe vre-o competitoare, nu as ezita sa imi pun x-ul in dreptul BRAZILIEI...la ora actuala luata ca individualitati, Brazilia e No;1 ,pete tot ce exista in fotbal la nivel mondial!
Sa dam Cezarului ce'i al Cezarului!
red_dog997
HAITA_DINAMO.gif Anglia va castiga campoinatul Mondial,daca nu o va face Anglia,o va face Brazilia mai mult ca sigur,nu este exclusa si o surpriza din partea Olandei,in rest nu cred ca va fii vreo echipa care sa faca vreo surpriza,eventual Germania ca joaca acasa sau Italia.
Franta este intr-o star prea proasta pentro ca sa faca lucrul asta si in rest nu cred ca vor fii surprize notabile.
bananasmile.gif Sincer sa fiu eu sper ca Italia sa castige pentru ca pur si simplu imi place fotbalul italian si plus de asta Anglia si Italia au cel mai fumos fotbal din lume. football.gif

That's all!! FORZA DINAMO!! beerchug.gif

Am fost si voi ramane DINAMOVIST!!!
f_rares
Pai dak tot zice Cai k am postat...hai s nu-l dezamagesk 010.gif

cred k marea favorita e Brazilia,a dominat fotbalul mondial de cativa ani incoace.
Olanda e in mare forma,s-ar putea sa fie ei castigatorii.Victoria va apartine ori brazilienilor ori olandezilor.
Sper k Anglia sa faca o figura frumoasa,tin cu ei de mic,au un lot valoros deci pot reusi.
Frantza,Germania,Argentina nu mi se par prea grozave in ultimul timp,iar primele 2 nu au nici o sansa.
Italia nu va produce surprize,dar nici nu va dezamagi...

Parerea mea thumb.gif
POOL
Eu k echipe favorite le am pe cele iberice, Spania si Portugalia, insa nu prea reusesck sa fak o echipa buna, desi au resurse. Spania ar putea face o echipa care sa se bata la orice ora cu Brazilia. De exmplu un 11 de genul: Casillias - Salgado, Ramos, Puyol, Del horno,
Xavi, Joaquin(dreapta), luis garcia(xabi alonso), vicente - Torres si Raul .. Numai kand ma gandesc. Pakat k nu joaka la adevarata valoare. 149.gif
Cai Lun
Am o slabiciune pentru Rares... unde ma uit vad numai mesaje de la el!.. tongue.gif [...si toate citand mesajul anterior!! nono.gif ] Scuze Pool.. mi-am primit osanda si pentru asta.. icon_evil.gif
alexyutza
Merg pe mana Braziliei . Anglia nu mai joaca acelasi fotbal spectaculos ca altadata , nu cred ca ajunge nici in finala.
f_rares
QUOTE(Cai Lun @ 9 Feb 2006, 3:48) *
Am o slabiciune pentru Rares... unde ma uit vad numai mesaje de la el!.. tongue.gif [...si toate citand mesajul anterior!! nono.gif ] Scuze Pool.. mi-am primit osanda si pentru asta.. icon_evil.gif

offtopic.gif Sunt omniprezent...in viziunea ta 010.gif 010.gif
dumi
Eu cred ca cele mai mari sanse le are Brazilia...nici Olanda nu joaca rau football.gif
DiliBili
Eu unul merg pe Olanda ... la polul opus cred ca ciuca batailor va fi Trinidad Tobago
Alkaid
Germania a fost intotdeauna o echipa solida, cu trecatoare accidente inevitabile. Cred ca terenul propriu va inclina balanta decisiv in favoarea nemtilor. Nu vad nici o echipa europeana capabila sa invinga Germania pe terenul acesteia. Finala va fi reeditarea celei din 2002.
FarfelkugeL
Brazilia va castiga clar, au jucatori prea creativi si decisivi in fata portilor adverse.. Preferata mea era (logic) Romania, dar cum nu s-a calificat..
Oare cand Romania va trage sa castige Campionatul Mondial, sau macar Campionatul European ??
PE CAND VISUL ASTA ???
red_dog 4 ever
Finala cred ca o joaca Germania pentru ca va fi ajutata de arbitri
Asa sa intamplat mereu
alexyutza
QUOTE(red_dog 4 ever @ 9 Feb 2006, 18:58) *
Finala cred ca o joaca Germania pentru ca va fi ajutata de arbitri
Asa sa intamplat mereu

Intrbarea era : " Cine va castiga Campionatul " , de ce nu raspunzi ...?
Si daca va ajunge Germania in finala , prin absurd , nu va putea castiga Campionatul . Or fii arbitrii orbi , nu zic ca nu , dar nu se poate pana la sfarsit ...
red_dog 4 ever
Eu mi-as dori sa castige Spania dar sa vedem daca si poate
alexyutza
Daca ar fii sa castige cine nne-am dorii noi , atuinci ar trebui sa fie lista mai lunga , sau sa apara si Romania printre cele nominalizate.
Credeti ca vom fii trecuti si noi , vreodata ?
FarfelkugeL
Finala Germania - Brazilia, si bate Brazilia cu 3 -2.
red_dog 4 ever
Parca a m-ai fost o finala intre cele doua si tot Brazilia a castigat
Cai Lun
Da.. dar a fost cu mult tim pin urma... pe la inceputul secolului... 2002, sau cam asa... tongue.gif
POOL
QUOTE(Red Dawg48 @ 9 Feb 2006, 17:29) *
Finala Germania - Brazilia, si bate Brazilia cu 3 -2.

Dak esti asa de sigur ink de akuma, du-te si pune la pariuri si te imbogatesti. thumb.gif Da' sincer nu kred k germania va junge in finala.
Cai Lun
Dupa logica ultimului CM, chiar si Trinidad Tobago ar putea juca finala!! Oricum, parere mea ca un loc este deja ocupat de Brazilia. Celalalt insa cred ca este in mare masura in mana Germaniei. A crescut mult un ultmii 2 ani si sa nu uitam ca joaca acasa! Daca Japonia si Coreea de Sud au fost in stare sa ajunga pana in semifinale, de ce nu ar reusi Germania sa ajunga din nou in finala? Parerea mea ca o finala Germania - Brazilia este cea mai plauzibila. Desi eu, personal, as vrea Argentina sa fie cea de a 2-a... Cred ca cele doua echipe sudamericane sunt cele mai in forma reprezentative ale momentului.
luka
As vrea o finala Italia-Argentina!!!prazilienii nu au nici osansa daca joaca cu italienii pana-n finala...
POOL
QUOTE(luka @ 11 Feb 2006, 15:50) *
As vrea o finala Italia-Argentina!!!prazilienii nu au nici osansa daca joaca cu italienii pana-n finala...

010.gif 010.gif 010.gif Interesant, deoarece Italia sa zicem dezamgaeste la fiecare turneu final, cel putin la ultimele 2.
luka
Pai sa-ti reamintesc:in 1998 in Franta,Italia a fost eliminata fff.greu la penaltyuri de viitoarea campioana,Franta care-a pulverizat prazilia in finala,in 2000 la European Italia a jucat finala cu Franta si a fost la 30 de secunde de titlu(in meciul ala au fost mult peste francezi),in 2002 in Coreea de Sud i-au nenoroci fluierasii care au avut ordin de sus sa impinga de la spate nationala tarii gazda iar la Europeanul din 2004 au fost facuti de blatul ordinar Suedia-Danemarca.Oricum au niste superjucatori si merita si Totti,Del Pierro(desi nu stiu daca o sa fie in lot),Nesta,Luca Toni sa castige un trofeu...
Blu
Desi vad ca nici macar nu e mentionata la sondaj,eu as miza si pe Spania.E adevarat ca eu mi-as dori sa faca o figura frumoasa,dar chiar cred ca au potential.De mult n-au mai reusit ceva remarcabil,asa ca anul 2006 poate fi anul lor.

Iker Casillas e unul din cei mai buni portari,asta se stie.Raul,Fernando Torres,Reyes si chiar si Morientes sunt atacanti de clasa.Iar Carles Puyol,Sergio Ramos,Míchel Salgado,Xabi Alonso sau Luis García pot face oricand diferenta.Eu consider ca Spania nu e chiar de ignorat!

Si Anglia e una din favoritele mele.Sa nu uitam ca ii are pe Lampard,pe Rooney,pe Gerrard,jucatori care pot castiga un meci de unii singuri.Isi mai etaleaza si Beckham vreo freza extravaganta si cine stie ce iese...
Cai Lun
Blu, acum avem si Spania in sondaj. Daca nu ai votat acum o poti face, daca ai votat si vrei sa iti schimbi votul te pot ajuta.. e valabil si pentru ceilalti!
caine_berceni
Eu merg pe mana favoritelor mele adica Argentina si Olanda

Sunt sigur ca Argentina nu va mai rata si acest cm dupa mine ei joaca cel mai frumos fotbal si sper sa castige ca dupa Romania iei sunt favoriti mei asa ca Mesii & compania -- Go Go Go

Sper ca si Olanda sa faca o figura frumoasa chiar sa ajunga in finala alaturi de Argentina tongue.gif
paddy
Anul trecut a cistigat Brazilia, normal acum ar trebuii sa cistige o echipa din Europa, asta e lege sa speram ca nu o va incalca nimeni thumb.gif
POOL
Sa speram k asa va fi, desi Brazilia nu prea are adversai cand joaka toata echipa la adevarata valoare. thumb.gif
Cai Lun
Care "sa speram"? Ca io tin cu Brazilia! 010.gif
POOL
Bravo tzie. Eu nu. Numai k rekunosk k au cea mai buna echipa din lume.
Livia
Forza Squadra Azzura! icon_mrgreen.gif
Eu sper intr-o finala Franta-Italia (nu stiu sigur dak e posibil sa se intalneasca abia in finala dupa grupe ...) si sa castige Italia...logik tongue.gif
f_rares
Cred intr-o finala Brazilia-Olanda...dar eu tin cu Anglia,sper sa joace bine si sa faca ceva...k in ultimii ani au lasat-o cam moale.HAI ANGLIA!!! beerchug.gif (au multa bere englezii pe la ei 010.gif )
CyberDog
Bai fratilor, sa nu radeti !

Am vazut acum trei zile meciul amical dintre USA si Japonia. ( 4-3)
Au astia niste jucatori mai nou, de sparg avioane. Si unii si altii.
Americanii au un atac excelent, coordonat perfect de Tweelman si impins de la mijloc de "batranul" Donovan.
Mai au un pusti de culoare, unul Eddie Johnson, plin de talent insa cam lenes. Tehnic si rapid, poate trece prin orice aparare din fotbalul mare.
Apararea americanior , condusa de Pope, lasa un pic de dorit, insa deja aspectul asta ne este si noua , dinamovistior, extrem de familiar.

Japonezii alearga de rup pamantul, sunt rapizi nevoie mare si au si cativa jucatori ( cu nume imposibil de pronuntat ) tehnici, uni chiar de-a dreptul mingicari.
Aripa stanga a japonezilor este un sudamerican naturalizat, pe nume Alessandro ( Alex) Santos. E prima oara cand il vad , insa de tipul asta se va mai auzi multa vreme de aici incolo. Un pic cam putros insa supertehnic.

Asa ca nu uitati ! Mai sunt si alte echipe in afara de cele puse in sondaj.
f_rares
te cred k joaca bine,dar nu au sanse la castigarea mondialului...sunt echipe superioare...dar poate vor face o figura buna
Cai Lun
Da, am vazut si eu cateva secvente din jocul americanilor. Chiar m-au pus pe ganduri. Desi locul de desfasurare nu mai este atat de exotic pe cat a fost in 2002, sunt toate sansele ca si acest campionat mondial sa nu mai respecte logica valorica de pana acum. Sunt convins ca cel putin una din semifinaliste va fi o surpriza.
Livia
eu sincer nu cred ca brazilia va castiga....prea mutli se asteapta..devine plictisitor fotbalul de'acuma icon_lol.gif ...
regret absenta Turciei, mai ales dupa argintul de la ultimul mondial..
sustin Italia....are o groaza de jucatori valorosi....lui Lippi ii e f greu sa aleaga(cel putin mie una nu mi-ar fiusor )....o problema o au acum cu accidentarea lui Totti..dar isi va reveni! icon_mrgreen.gif
POOL
Hmmm.... Si Italia are echipa buna. Sant vreo 7-8 echipe care pot castiga mondialul. Germania (gazda), Brazlia, Franta, Anglia, Italia, Spania si Olanda si de ce nu si Argentina, toate pot alcatui u prim 11 de clasa. thumb.gif
Ratacitu
Probabil ca Anglia si Olanda au cel mai omogen lot si cei mai buni jucatori. Eu cred ca Paraguay-ul are o echipa interesanta care poate crea surprize axe.gif axe.gif 256.gif 256.gif
POOL
Dak e sa o luam k lot, Brazilia e mult peste restul (anglia, italia, olanda). Au cei mai multi jucatori de superclasa la dispozitie. thumb.gif
Radu10mai
Punem pariu ca tot Brazilia va castiga?
Au un lot mult prea valoros sa poata fi impiedicatzi(parerea mea).
Oricum Anglia si Olanda nu au sanse va spune un om batran.
Cai Lun
QUOTE(Livia @ 20 Feb 2006, 17:52) *
regret absenta Turciei, mai ales dupa argintul de la ultimul mondial..

Bai nene, adica astia au jucat finala si noi nu am stiut nimic? 149.gif Pai ce facem? E clar, mafia chineza a actionat si aici! Imi zicea mie cineva ca a fost o finala Turcia - Romania, da' nu credeam! nono.gif

Radu, aceleasi cuvinte le zic si eu despre Dinamo! icon_lol.gif
Livia
sorry...la bronz ma refeream tongue.gif finala turcia-romania cu stefan cel mare selectioner???? icon_lol.gif
eehhhh....oricum mi s-a parut absurda si suspendarea terenului turciei...... icon_rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.