SILVIU_99
Jul 10 2006, 08:11 PM
ce tot il criticati ata pe ZIDANE pt ca a lovit un adversar nu e nici primu si nici ultimu care va face acest lucru....va dati seama ce presiune era pe el in acele momente si sa vina matterazi sa te injure ca la usa cortului normal ca cedezi nervos...e adevarat ca la experienta lui nu trebuia sa riposteze . SA NU UITAM CA ZIZOU E UNU DIN CEI MAI BUNI FOTBALISTI CARE AU EXISTAT VREO ODATA
red_dogvitan
Jul 10 2006, 11:33 PM
CM s-a incheiat cu ITALIA Campioana Mondiala!!!
BandiT
Jul 11 2006, 09:58 AM
Zidane e un mare jucator , dar caracter=0.
la asemenea nivel nu avea voie sa faca asa ceva , chiar daca matterazi il tragea de oua....
intr-o finala de CM , cu o gramada ce camere TV atintite pe el...a facut o prostie mai mare ca el...
asta este...
fl0r1nel
Jul 11 2006, 11:19 AM
Eu am vrut Olanda campioana mondiala, pentru ca, zic eu, joaca un fotbal foarte frumos, mult mai frumos decat Italia. Dar asta e, felicit totusi italia pentru performanta, si sper ca Olanda sa fie campioana in 2010, cand s-ar putea si Romania sa fie pe acolo.
MosIonRoata
Jul 11 2006, 09:08 PM
E pentru prima oara in istoria CM cand Presedintele FIFA
nu ia parte la festivitatea de premiere. Cupa a inmanat-o
Presedintele UEFA de parca ar fi fost Campionatul European...
Si stiti de ce?
Pentru ca pe Blatter asta l-a luat gura pe dinainte, si a zis,
inainte de inceperea turneului final ca Italia o sa fie influentata
de scandalul de coruptie din Serie A si n-o sa faca mare lucru...
acelasi lucru l-a zis si Beckembauer, Presedintele Comitetului de Organizare...
Mda...
Cica profetia e o chestie dificila, mai ales atunci cand se refera la viitor.
"Daca taceai, filozof ramaneai." Proverb ROMANESC
In alta ordine de idei: vedeti ca se poate face performanta si cu blaturi?
S-au blatuit ele Razboaie Mondiale si n-o sa se blatuiasca niste amarate
de meciuri de fotbal?!
Sanatate!
Livia
Jul 11 2006, 09:57 PM
QUOTE(Livia @ 13 Feb 2006, 18:58)

Forza Squadra Azzura!
Eu sper intr-o finala Franta-Italia (nu stiu sigur dak e posibil sa se intalneasca abia in finala dupa grupe ...) si sa castige Italia...logik

of, of......si uite asa am pierdut eu o gramada de bani ......

important e k a castigat Italia! Forza azzurri!
Aragorn
Jul 12 2006, 06:36 AM
L-au facut pe zidane balon de aur , mai bine-l faceau balon cu abur

. Daca e adevarat faptul ca votul s-a dat inainte de finala atunci oficialii fifa sunt niste cretini

Categoric cel mai bun jucator a fost Fabio Cannavaro , FORZA ITALIA !!!
BandiT
Jul 12 2006, 06:56 AM
canavaro este nedreptatit de decizia oficialilior fifa...
zidane nu mai merita acest trofeu dupa comportarea din finala!
ce sa invete acum un tanar jucator? ca daca e foarte bun cu mingea , i se pot permite lovituri de K1 pe teren?
Mythok
Jul 12 2006, 07:27 AM
Tinerii pot invata sa aiba coloana vertebrala,nu sa jigneasca fara motiv mai intai un OM si dupa aceea un mare fotbalist(Zidane)
Puteti analiza efectul cu tot felul de argumente dar cu cauza efectului cum ramane?
Cauza produce efectul, nu invers!!
Zidane e mai putin vinovat ca italianul acela inputit!
radu
Jul 12 2006, 08:44 AM
E cel putin la fel de vinovat ca italianul ala "IMPUTIT"...
1. cred ca si zizu a bagat insulte din top
2. el a cedat primul
3. la varsta si experienta lui mi se pare deplasat
BandiT
Jul 12 2006, 12:27 PM
la asemenea nivel , zidane nu are nici o scuza!
asa , putem sa-l scuzam si pe răţoi ca a spart hidrantul sau ca da capete in gura ...il insulta ala, sau e nervos si gata , da cu capul sau cu cotul......
paddy
Jul 12 2006, 12:30 PM
QUOTE(Aragorn @ 12 Jul 2006, 5:36)

L-au facut pe zidane balon de aur , mai bine-l faceau balon cu abur

. Daca e adevarat faptul ca votul s-a dat inainte de finala atunci oficialii fifa sunt niste cretini

Categoric cel mai bun jucator a fost Fabio Cannavaro , FORZA ITALIA !!!
Cum dracu l-au facut balon de aur
rednorth
Jul 12 2006, 12:45 PM
Pai ca sa zboare mai usor spre capetele adversarilor, spre buna educatie a generatiilor care vor urma sau care este!!
MosIonRoata
Jul 12 2006, 08:39 PM
Fotbalul este un joc barbatesc, iar Zidane si Materazzi si-au rezolvat
problemele barbateste si in vazul Lumii, cu transparenta si fara ascunzisuri.
Joseph Blatter n-a avut curaj sa vina sa dea trofeul pentru ca i s-a facut
frica atunci cand a vazut bataia...s-a gandit ca daca primeste si el un cap in gura
isi inghite proteza. Propun sa-l facem presedinte FIFA la sectia de doamne si
domnisoare.
Sanatate!
coolio
Jul 12 2006, 09:21 PM
Mosu' asta are ce are cu Joseph Blatter......nici eu nu il am la suflet
insa nu reamintesc acest lucru in fiecare mesaj al meu.
Zidane a reactionat cum ar fi reactionat orice jucator care pune suflet in jocul lui.
Este un exemplu de devotament si daruire pt. toti jucatorii din lume....
Atunci cand esti prea preocupat sa joci bine si sa dai tot ce ai mai bun pe teren
orice cuvant urat adresat de adversar ia dimensiuni enorme transformandu-se intr-o grava
insulta.Ma bucur ca l-a pocnit.....tare imi sunt antipatici italieanii astia aroganti...
Blu
Jul 13 2006, 01:05 AM
Nu am tinut niciodata cu Franta si nici nu prea l-am agreat pe Zidane , dar nu pot sa nu-i recunosc talentul . Si imi pare foarte rau ca un gest necugetat o sa-i umbreasca reputatia. Cu siguranta a fost provocat , dar reactia lui a fost un pic cam barbara . Putea sa-l impinga , sau chiar sa-i traga un pumn dar nu sa dea asa cu capul ... Nu-i aprob atitudinea , dar incerc sa i-o inteleg. Si nici nu trebuie pus la zid pentru ca si-a pierdut cumpatul pentru cateva secunde .
Dar stau si ma intreb , de unde a invatat sa loveasca asa ...
MosIonRoata
Jul 13 2006, 01:56 AM
"Cu siguranta a fost provocat , dar reactia lui a fost un pic cam barbara."
Mai bine barbar decat poponar.
Joseph Blatter, care duce fotbalul de rapa - cata diferenta intre acest om fricos, ranchiunos
si hot si titanica figura a lui Joao Havelange! - vrea sa-i ia titlul lui Zidane!!!
Fratilor, asta are cap de lemn ca papusa aia Italiana, Pinocchio, si d'aia nu intelege
nimic...absolut nimic...asta nu intelege ca orice ar zice el si gasca lui de demolatori
(ei demoleaza ce a construit Dr. Joao Havelange) tot Zidane a fost cel mai mare jucator!
Io cred ca e invidios: si el si Zidane au chelie...da' ce chelie are Zidane dom'le!
Cand i-a tras Zidane cu chelia lu' Materazzi ala, a zburat Materazzi de parca l-ar fi lovit trenu'...
pe cand din chelia lu' Blatter ce-a iesit? Numai prostii.
Sanatate!
ScorpyoN
Jul 14 2006, 06:15 PM
ITALIA campioana mondiala !!!
De cand puteam sa astept momentul asta!

... cand s-a terminat meciul pur si simplu nu-mi venea sa cred ...
Blu
Jul 15 2006, 11:11 PM
Desi am fost in perioada bacului , am reusit sa vad majoritatea meciurilor de la World Cup . Si am fost putin dezamagita . Se pune din ce in ce mai mult accentul pe partea tehnica si nu mai sunt faze spectaculoase . Cat de curand fotbalistii o sa fie ca niste robotei pe teren .

.
Din punctul meu de vedere Italia nu a meritat trofeul mai mult ca Franta , Germania sau Portugalia. Poate a avut doar putin mai mult noroc.
Singurul lucru satisfacator pentru mine e ca Brazilia a dat-o in bara .
ScorpyoN
Jul 16 2006, 11:18 AM
Zidane cel mai bun jucator al WC2006 ... my a*s ... A jucat bine in 2 meciuri si gata e cel mai tare jucator
Zidane a jucat bine doar in meciurile cu Spania si Franta pe cand Cannavaro a fost zidul apararii Italiei, a jucat foarte foarte bine in toate meciurile.
Mai trebuie sa comparam?
Dar deh, pupinc**istii astia de la FIFA trebuia sa-l pupe in dos pe Zidane ca doar "era la final de cariera, draga"
DIE BLATTER!
Apropo, fotbalul in ziua de azi devine din ce in ce mai tacticizat (adica mai de rahat) ... cred ca in WC2010 o sa se dea maxim 1-2 goluri pe meci(daca or sa se dea si alea)
fl0r1nel
Jul 16 2006, 12:07 PM
Ai dreptate. Prea tacticizat devine fotbalul, iar in 2020 o sa se marcheze intr-un campionat cu 18 echipe, maxim 35 de goluri.
Blu
Jul 18 2006, 11:45 AM
La turneele viitoare finale probabil ca se vor decide tot mai multe partide la penaltyuri. Deja de anul asta s-a vazut ca in fazele superioare nimeni n-a mai riscat si s-a ajuns la prelungiri .
BandiT
Jul 19 2006, 06:51 AM
daca ar juca si romania la mondiale si sa se califice numai la penaltiuri..ar fi brici..
dar noi nu ne-am calificat niciodata la penaltiuri cu echipa nationala.
dar macar noi avem un avantaj: nu avem echipa tacticizata... de fapt nu prea avem tactica deloc...
Dinamo
Jul 23 2006, 09:14 PM
ITALIA A ARATAT CA ESTE O FORTA IN FOTBALUL MONDIAL SI A DEMONSTRAT ASTA
VIVA ITALIA
MosIonRoata
Jul 24 2006, 12:19 AM
Fotbal tacticizat?!
Si care ar fi , ma rog, solutia la aceasta problema? Sa joace
jucatorii legati la ochi?!
Cei mai in varsta isi aduc bine aminte cand in anii '80, in
Campionatul Italian existau doar trei scoruri posibile:
0-0, 1-0 si 1-1. Mai era cate un 2-1 prizarit, da' asta era considerat
scor de maidan.
Sanatate!
BandiT
Jul 24 2006, 10:11 AM
ai nostri sa joace oricum , numai sa se califice!
neghinitza
Aug 15 2006, 11:46 PM
gg italia
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.