Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Florentin Petre
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
radu
Ma gandeam la alte performante. Imi cer scuze ca sunt atat de limitat.
cosmin targoviste
Nu conteaza palmaresul atata timp cat nu mai poti.Tocmai asta e ideea.Mai bine sa ne amintim de el cu placere datorita acelor performante extraordinare,decat sa se intoarca si sa il injuram.
radu
Iote ca aici suntem de acord :D
florin_80
Petre a fost pana in 2000-2001, cand i s-a depistat hepatita si a suferit acel accident, fotbalist. De atunci e doar jucator de fotbal. Omul nu mai poate. Gafaie pe terenul de joc.
redlady08
@radu....ar trebui, dar nu mie....

....daca stau mai bine si ma gandesc, bine a facut ca nu s-a reintors pentru ca noi nu stim sa ne apreciem valorile...las sa faca performante de astea "limitate" pe la altii ca la noi oricum nu are cu cine....bafta Piticule!

@cosmin....pentru ca nu a mai putut de asta a marcat asa multe goluri sezonul recent incheiat....iar pentru asta cu injuratul doar atat...tipic romanesc
cosmin targoviste
QUOTE(florin_80 @ 4 Jul 2008, 21:11) *
Petre a fost pana in 2000-2001, cand i s-a depistat hepatita si a suferit acel accident, fotbalist. De atunci e doar jucator de fotbal. Omul nu mai poate. Gafaie pe terenul de joc.

Da,ai dreptate,dar are o foarte mare calitate,o uriasa calitate pe masura sufletului sau.Gafaie pana la ultima suflare.Nu renunta niciodata.Asta imi place la Petre.E devotat!Dar,da,ca fotbalist nu mai merge.De abia il astept in conducerea tehnica\administrativa!

@redlady-Tipic romanesc sau nu,asta e adevarul.
POOL
QUOTE(redlady08 @ 4 Jul 2008, 20:56) *
vorbim de performanta.....tie 9 trofee castigate (3 Campionate, 5 Cupe si o Spercupa) cu Dinamo, plus cel din Bulgaria a ce-ti suna???....sa nu mai spun de numarul de goluri marcate de Pitic sezonul acesta....omul inca mai poate bananasmile.gif

Da. Sunt niste performante. Insa pe plan international? Eu cand l-am auzit ce declaratii a facut dupa euro, vreau sa spun ca pot spune ca a fost prima data cand mi-a fost putin rusine ca este mare dinamovist si asta o spun la modul cel mai sincer chiar daca nu demult era jucatorul meu preferat de la Dinamo. Nu stiu cum poti spune ca Romania a realizat foarte multe la euro si ca a jucat foarte bine .... si chestii de genul. Mai bine era in silenzio stampa decat sa declare lucrurile astea. M-a dezamagit destul de tare, insa probabil alte sunt "telurile" sale la 32.
RED75
Felicitari pentru golul cu Franta ! O executie frumoasa. bravo.gif
Cai Lun
Da... a învățat, finalmente, calul bătrân să tragă la căruță.... Când juca la Dinamo, venea spre minge vijelios si trăgea în diagonală, la colțul lung spre vinclu... și nimerea pe lângă în 99,9% din cazuri. Singurele goluri pe care mi le amintesc să le fi reușit în acest fel au fost cu zdeaua și Everton. Tot la noi nu reușea să ridice cornerele mai sus de 1.5m sau să le bată mai departe de colțul scurt... acum văd că i-o pune pe cap lui Goian la 11m... thumb.gif Bravo Petrică, așa începi din nou să-mi placi!
Mirunik
Cind va pleca Bostina de la noi ( mainchin.gif )poate va invata si el sa bata cornere.
Cai Lun
A vorbi despre bo****ă pe topicul lui Petre e un sacrilegiu...
Amn_Googly87
Adevarul e ca a batut cornerele impecabil in meciul cu Franta, si nu numai la gol, au mai fost vreo doua ... cam asa le batea si la Dinamo, problema e ca am uitat noi cum se bate un corner calumea si acum ne minunam la fiecare executie corecta.

Respect Petre!!!
Cai Lun
QUOTE(Amn_Googly87 @ 13 Oct 2008, 16:38) *
Adevarul e ca a batut cornerele impecabil in meciul cu Franta, si nu numai la gol, au mai fost vreo doua ... cam asa le batea si la Dinamo...

?! Tu o ici la misto? ...sau te referi la orice alta perioada decat cea a ultimilor ani?
Amn_Googly87
Frate uita-te cum se bat acum cornerele la Dinamo, si uita-te cum se bateau pe vremea lui Petre - o sa vezi o diferenta uimitoare. Desigur nu-i ieseau si lui chiar perfecte unul dupa altul cum i-a iesit cu Franta dar oricum, era mult peste ce e azi.

Asta am vrut sa zic :)
redlady08
mersi Piticule pentru ce ai demonstrat in meciul cu Franta....ti-a iesit perfect ;) ....si cand te gandesti ca unii il regretau pe balanel......
POOL
@Amn Dinamo si Romania sunt printre putinele echipe din lume, care bat cornerele de pe dreapta cu dreptul, sau de pe stanga cu stangul. De data asta am dat gol. Insa daca nu era degringolada in apararea Frantei, centrarea asta era respinsa foarte usor (trebuia sa intalneasca 2 francezi pana sa ajunga la Goian) daca isi ocupau toti locul la faza de corner.
cosmin targoviste
Si Xavi de la Barcelona bate corner cu dreptul din dreapta.
POOL
N-am zis ca toate echipele fac asa. Si tu ce crezi? La cornerele batute de pe dreapta sau de pe stanga dau mai multe goluri si sunt mai periculoase? Barcelona nici nu prea are stangaci care sa bata un corner calumea.
Amn_Googly87
@POOL una e ca apararea a fost dezorganizata, alta e sa executi bine un corner. Chiar daca o respingeau, Petre tot a batut bine.
POOL
Normal. De fiecare data e, daca o finalizezi.
Amn_Googly87
Pai da frate da asta nu inseamna ca daca ti-a respins centrarea ai batut prost :) Poti sa bati divin si sa o respinga - asta e viata
RED75
In momentul de fata "batranul" Petre centreaza mai bine ca oricare dintre jucatorii de la Dinamo.
Si evident mult mai bine ca Balanel care o da doar prin balarii. Spun asta pentru ca tot vad diverse lastrunga.gif care plang ca daca juca Banel nu ne mai egalau francezii.
Cai Lun
QUOTE(Amn_Googly87 @ 13 Oct 2008, 20:40) *
Frate uita-te cum se bat acum cornerele la Dinamo, si uita-te cum se bateau pe vremea lui Petre - o sa vezi o diferenta uimitoare. Desigur nu-i ieseau si lui chiar perfecte unul dupa altul cum i-a iesit cu Franta dar oricum, era mult peste ce e azi.

Asta am vrut sa zic :)

Sigur te uitai la meciuri si atunci? Cati peri albi mi-a scos mie Petre cu cornerele si centrarile lui, nu mi-a scos nimeni la Dinamo. Nu s-a schimbat absolut nimic de la plecarea lui si pana acum la acest capitol. Culmea, s-a schimbat Petre.. adica acum le bate bine, dar la Dinamo tot nimic... s-ar putea sa aiba dreptate Pool.
Amn_Googly87
Pai daca te exasperau centrarile pe vremea lui Petre acum ce mai zici cand nu mai centram deloc. Hai ca exagerezi nu era chiar asa de rau pe vremea lui Florentin - mai gresea si el si ai ramas tu cu amintirile alea dar repet - ca in momentul asta nu cred ca a fost vreodata.

Acum la meciul cu Farul a reusit si Cristea sa bata 2 cornere decente, in rest, in turul asta nu cred ca am vazut un corner sau o centrare cat de cat buna ... La noi trec meciuri bune pana dam o centrare e incredibil. Torje de exemplu nu stiu daca a reusit o centrare turul asta, Cristea in afara de cornere pur si simplu nu poate/stie sa dea o centrare - deci nu cred ca a fost mai frustrant pe vremea lui Petre - tot timpul a stiut sa dea o centrare, mai ales in comparatie cu ce avem acum.

Si o mica mentiune:

Ma uit la Dinamo de cand ma stiu... Evident, acum 7-8 ani probabil nu vedeam chiar toate meciurile si inca nu mergeam la stadion deci daca te referi la cum juca Petre pe vremea aia e posibil sa nu-mi aduc aminte. Insa in ultimii ani ai lui la Dinamo, Petre a jucat foarte bine si a fost un jucator determinant cum sunt sigur ca stii si tu - in ultimul sezon intr-adevar nu a fost in cea mai buna forma si a si plecat deci daca te referi la acel sezon ai ceva dreptate insa per total nu poti sa zici ca omul nu centra bine.

IMHO
Cai Lun
În ultimii săi ani al Dinamo, Petre a fost un jucător determinat, care a jucat dezamăgitor. Iar situația actuală în privința centrărilor nu poate să fie mai slabă decât era înainte de plecarea lui Petre, pentru că mai slabi de cât eram atunci la capitolul ăsta nu putem fi! Adică suntem la fel de varză și acum. Singurul pe care mi+l maintesc să centreze mai de doamne ajută era Semevin...

Dar tocmai de asta zic.. văd că acum Piticu' a reușit să mai învețe câte ceva.. bravo lui!
redmania
La Dinamo nici nu ai cui sa centrezi, nu avem jucatori inalti si cu joc bun de cap (excluzandu-l pe Tamas).
cosmin targoviste
Marius Niculae,Cesar,Danciulescu,Bratu sunt jucatori cu un joc bun de cap.
redmania
Pe Niculae l-am uitat.

Danciulescu si Bratu buni la cap ? Dap, in compania lui Nesu sau Balace sunt extraordinari...
reddog_sv
..Sau in compania unor amarati de fundasi de la Lazio iar... icon_rolleyes.gif
Raressssssss
Oricum nu o sa mai joace vreodata la Dinamo , ca cere 150000 , si stim ca la noi plafonul e de 100-120 k
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.