Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Florentin Petre
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Cai Lun
Cica mai era si o marmota care era in probe la poli... gunshot.gif
razvan_superdog
INDIFERENT DE FORMA IN CARE ESTE, FLORENTIN PETRE ESTE SUFLETUL LUI DINAMO. NU L-AM VAZUT NICIODATA PE FLORENTIN DORMIND IN GHETE PE TEREN. CHIAR DACA NU A PRINS INTOTDEAUNA ZILE BUNE, EL A LUPTAT MEREU - DIN PRIMUL PINA IN ULTIMUL MINUT - PENTRU DINAMO.

AR FI O TAMPENIE ABSOLUTA INDEPARTAREA LUI DE LA DINAMO! NU CRED CA EXISTA UN DINAMOVIST MAI ADEVARAT DECAT PETRE.
COSMIN C
Interviul de pe prima pagina nu e prea linistitor....Am tot sperat ca bat campii ziaristii , dar cred ca un sambure de adevar tot exista. S-ar parea ca Giovani l-a pus pe aceeasi lista cu Andone.
Vom trai si vom vedea... Oricum, se anunta o iarna grea.
sivi@dinamomania.net
PETRE e un jucator emblematic pt DINAMO.....Nu sunt de acord cu indepartarea lui...

Sunt total de acord cu razvan_superdog....
UNGUREANU ROBERT
" Florentin Petre " = sinonim partial DINAMO

"" va roade ca e posibil.....
sa traiasca Giovani....cel mai tare presedinte din istoria lui Dinamo.Mai ales ca e primu care nu se mai foloseste de arbitri. De fapt ambii becali, ca si celalalt "are grija" de stoia. Cum zicea si nea Gechi, acesta e apusul vostru, al "comunistelor" ""

pulist 101% nu prea am timp sa discut cu tine acum ( sunt ingrijorat de soarta celor 5 ). dar vom vb daca vrei, iti pot povestii cum era cand locuiam in Arad si mergeam la meciurile " Batranei Doamne " si ce meciuri frumoase erau intre Arad si Timisoara dar din cate imi amintesc parca alta Timisoara, poate pui mana pe carte si ne informezi despre ce este vb tongue.gif . si daca " comunistele " dispar or sa ramana echipele din carton proprietatea unor parveniti ( vezi Bacau, timisoara etc ) fara traditie, fara performante, fara viitor.
dragul meu pulist 101%, fara resentimente( astazi sunt frate cu dracul ...pana trec puntea ), batem un pariu ca poli nu va castiga niciodata un campionat, cu toti banii spalati in timisoara, cu toti jucatorii adusi? si sti de ce ? pt ca asta este valoare ei...si daca se autodepaseste atunci va prinde un loc pe podium.

Petre are mai multe campionate jucate pentru Dinamo decat sezoane jucate de poli in A

bananasmile.gif bananasmile.gif
alexyutza
Petre nu o sa ajunga la Poli niciodata, niciodata !!!!
Cred ca o sa ramana la Dinamo , mai ales ca el a spus ca nu i s-a propus scaderea salariului de catre conducerea clubului , si ca zvonul asta l-a auzit din presa . Deci toata confuzia asta a fost creata de ziaristii care cine stie , din plictiseala s-au pus de scos stiri bomba la banda rulanta . Sincer imi doresc sa fie doar o simpla inventie a presei...
Sa asteptam sa auzim reactia conducerii si pe urma vom vedea ce putem face , daca putem...
Apropo de polistul convins , mai frate , e un lucru mare cand te apreciaza si te doreste pana si cal mai aprig dusman . Asta demonstreaza adevarata clasa si caracter a lui Florentin .
Florentine, noi te ibim si nu o sa-ti intoarcem spatele niciodata !
Florentin Petre = HAITA_DINAMO.gif
M-am saturat de argument.gif nefondata si neverificate.... mai lasati zvonurile si ocupati-va de treburi mai serioase !!!!!

am vrut sa scriu iubim nu " ibim " ... emotiile is de vina !!!
super female dog
Nu este posibil ca Florentin sa paraseasca echipa ..Ar fi o mare nedreptate ..El este liantul echipei ,cel mai devotat si veritabil caine...Are valoare si se dedica neconditionat echipei..Sa ramanem uniti si sa nu lasam interesele personale ale unora sa ne dezbine...
alexyutza
@ super female dog : Bine ai venit !!!! Chiar era nevoie de inca o prezenta feminina , ca prea suntem in minoritate icon_redface.gif ...
Noi suporterii cam tot timpul ramanem uniti ( bine cu mici exceptii ) , pacat ca cei care iau deciziile isi vad numai de interesele personale...
HAITA_DINAMO.gif 4 ever !!!!!
paddy
taunt.gif POLIST 101%
Ai spus ca Petre va juca la Poli, eu cred ca nu va fi niciodata de acord sa joace in divizia C 010.gif parca acolo joaca.
Daca te referi la cealanta echipa multi nationala ROCAR-AUTOBUZU-UNIVERSITATEA PULI ETC, ia-ti gindul.
Cit despre mafioti, eu cred ca NENE Iancu e cel mai tare, Giovani, e doar un mic soricel pe linga el...
Cit despre F Petre soarta lui s-a decis de mult,ramine de vazut unde va continua sa joace..se aude de varianta ASIA.
alexyutza
Bai da , polistii astia au tupeu nu gluma!
Ce cred ei , daca or avut "cea mai spectaculoasa campanie de achizitii ", care si-a aratat adevarata valoare , asta le da dreptul sa viseze la Petre ? No way ....!!!!
Poli - o echipa de adunaturi ....hmmm.....totusi cred ca de muraturi !!!!
Indiferent de cati bani investesc ,tot nu vor putea niciodata sa lupte cot la cot cu noi !!!
redlady08
Florentin=simbolul echipei, adevaratul capitan, cel care intotdeauna isi da viata pe teren pt aceste culori....si superlativele la adresa lui ar putea continua.....dar se pare ca cineva de acolo din conducere nu realizeaza ceea ce avem noi in curte. Fara Petre nu-mi imaginez inca echipa...si daca el a spus ca mai poate juca inca 5 ani...noi tb sa-l credem si sa-l sprijinim pt ca a demonstrat ca e cel mai bun dintre toti. Sa speram ca totul o sa se rezolve cat mai repede. Tb sa facem tot posibilul ca Petre sa ramana capitanul nostru HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Daca situatia nu se rezolva ar tb organizat un protest si in acest sens...TB SA LE ARATAM CELOR DIN CONDUCERE CA NOI IUBIM VALORILE SI CA NICIODATA NU II VOM LASA PE EI SA-I CALCE IN PICIOARE!!!!
CU PETRE PANA LA MOARTE..... HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
ReDoG45
Chiar daca Petre nu a fost in ultimul timp in forma cea mai buna asta nu inseamna ca nu e o valoare.Simpla lui prezenta in teren reprezinta mult.Prin comportamentul lui ,daruire,loialitate fata de culori va fi mereu un exemplu viu pt ceilalti jucatori mai noi si va duce mai departe spiritul lui Dinamo.Asa ca nimeni nu are dreptul sa-l matraseasca pe Petre si normal ar fi ca Petre sa se retraga de la Dinamo daca nu reuseste sa prinda un contract in afara.Fiind un simbol al echipei propun ca in urmatorul meci cel cu Arges galeria sa pregateasca un mesaj care sa arate ca adevaratii caini il vor iubi pana la moarte.NU AVEM VOIE SA NE BATEM JOC DE SIMBOLURILE LUI DINAMO!!!
caine_berceni
Sa-mi bag pu.......a in gazeta lor ,inca odata taranii aia n-au ce sa scrie si se leaga de Dinamo

Petre a declarat ca nimeni de la Dinamo nu i-a zis ca o sai miscoreze contractu
ReDoG45
Sa speram ca asa va fi....
paddy
Sa speram, int-o minune, care sper sa se numeasca.....?
Cai Lun
"Petre are mai multe campionate jucate pentru Dinamo decat sezoane jucate de poli in A" ..asa ca MUCLES!

Problema despartirii de Petre nu se pune pana in vara, dar eu cred ca daca "magnificii" vor sa mai aibe zile insorite si nopti linistite cat sunt la Dinamo, nu vor face nimic necugetat in fata simbolului echipei. Stiu si ei ca nu e bine sa te joci cu focul si nici sa intinzi coarda prea tare... Putinul discernamant pe care il au s-ar putea sa ii inspire...

Oricum, fituica sporturilor ramane locul unde salasluiesc cei mai spurcati irositori de cerneala din presa sportiva de pe la noi... bananasmile.gif
Laboosh_SUD
Daca pleaca Piticu' e nasol.. Avem nevoie de el ca nu-l vad pe altu cu spiritu' de conducator, cum e Di Canio la Lazio de exemplu. Un jucator care desi nu are tot timpul evolutii stralucite, da cat poate din el. Si cel mai importan e si un tip modest care nu se arunca in declaratii penibile inainte de meciuri sau dupa. De multe ori zice ce ar fi zis si un suporter in declaratiile sale. A mai avut momente cand a comis-o, da' nimeni nu e perfect. Oricum ideea e ca daca pleaca o sa iasa foarte urat..
CMIDP
daca a ajuns Petre sa zica ca se duce oriunde are loc..(inclusiv steaua) e nasol de tot ...
sper sa nu se intample asa ceva niciodata...
desi Petre ar fi trebuit sa plece de mult sa-si faca si el un ban tot nu mi-as dorii asta
paddy
Are si el dreptate, cind trebuia sa plece afara, conducerea il lua cu zaharelu, acuma nu mai reprezinta nici un interes, are si el familie.
caine_berceni
Am luat ban sau sunteti cu fapta dece imi stergeti mesajele pt ca ma refer la topic
alexyutza
Astia de la fituica sporturilor , zau ca nu au ce sa faca. Auzi , Dorinel Munteanu ii interesat de Florentin Petre...
Da cine a zis ca Florentin pleaca ?
Injumatatirea salariului pe naiba...Piticul a declarat ca nu a fost instintat de asa ceva , asa ca ziarele astea de doi bani se intrec in fel de fel de speculatii , sa nu zic rautati...!!!
RUSINE celor care fac orice pt provoca scandaluri...
paddy
CIINE BERCENI
Cred ca ai uitat sa apesi pe SEND (TRIMITE ) 010.gif si mie mi s-a intinplat, 010.gif
Florin
INTERVIU EXCLUSIV FLORENTIN PETRE PENTRU DINAMOMANIA, 11 NOIEMBRIE 2005

Vineri seara. Ora 20:00. Ingrijorati de vestile nu tocmai placute din ziare, il sunam pe Florentin Petre. La capatul celalalt al firului, printre tipetele lui Patrick din fundal, il gasim pe capitanul “cainilor” trist si ingrijorat!

Petre despre salariul sau: ”NU O SA ACCEPT O REDUCERE DE SALARIU!”
Incepem discutia intrebandu-l ce crede despre informatiile care au aparut in Prosport legate de o eventuala reducere a salariului: “Nu o sa mai accept niciodata, nici o reducere de la salariu, nimic, pentru ca nu vreau”, incepe “Peter” in forta dialogul. Ne linistim oarecum cand ne spune ca inca nu e o varianta discutata cu conducerea dinamovista: “Inca nu s-a pus problema, inca nu s-a discutat nimic cu conducerea. Am contract pana in vara si conducerea vrea sa imi faca o oferta pentru din vara, nu acum. Nimeni din club nu mi-a spus ca o sa mi se scada salariul de la 120.000 la 60.000 de dolari. Asta au spus-o doar ziaristii”

Petre despre situatia in care se afla: ”CREZI CA MIE MAI IMI ARDE DE CEVA!
Ii spunem ca suntem ingrijorati nu numai noi, dar si fanii care au scris la DinamoMania: “Te-am sunat mai mult pentru ca ne-a zapacit vestea asta”
Florentin raspunde: “Pai si pe mine m-a zapacit, crezi ca mie mai imi arde de ceva?” Il rugam apoi ca indiferent de ce se va intampla in vara, sa accepte orice oferta numai pe a Stelei nu. “Pai si ce sa fac? Daca ma da afara de aici ce sa fac? Eu am copii, pe mine nu ma poate invinui nimeni de nimic, eu imi fac doar datoria. Daca imi ofera ce vreau la Dinamo, o sa raman la Dinamo. Unde naiba sa ma duc? La Steaua, la Rapid, ce am innebunit? Sa imi sara lumea in cap?”, continua Petre, vadit afectat de incertitudinea in care se afla. E convins insa ca ar face fata si unui transfer in strainatate: “Pot sa prind si un contract afara, eu mai rezist 5 ani la nivelul asta”

Petre dupa o viata la Dinamo: ”VREAU SA FIU UN EXEMPLU PENTRU CEILALTI!”
“Eu vreau ca sa fie totul bine. De aceea ma suprasolicit fiecare meci, dau totul din mine ca sa fie bine si la antrenamente, nu am facut niciodata nimic cu jumatate de masura. De ce? Pentru ca ceilalti trebuie sa se uite si sa vada un exemplu. Pentru mine asta e cel mai greu , pentru ca ceilalti din jurul meu trebuie sa vada un exemplu in mine”, incheie “Peter” dialogul cu DinamoMania.
CMIDP
INADMISIBIL sa plece frate Petre... inteleg c are si el familie ..dar totusi conducerea ar trebuii sa-i ofere totul ptr ca si-a ratat cariera pe plan extern ptr a ramane la dinamo ...asta ar trebuii sa insemne ceva
LeX
deci pana la urma lui petre nu-i arde de gluma. jumatate din zvon a fost confirmat :(
Cai Lun
QUOTE(LeX @ 14 Nov 2005, 11:04) *
deci pana la urma lui petre nu-i arde de gluma. jumatate din zvon a fost confirmat :(

Mde, io totusi vad jumatatea plina a paharului... drink.gif Nu pleaca mah Petre, ce dreaq? HAITA_DINAMO.gif
LeX
cu totii speram sa fie cum zici tu, Cai Lun!!!
paddy
Din pacate o sa fim dezamagiti cu toti, de rezultatul final, si cu aceasta ocazie le vom plati datoria..... diablo.gif
LeX
de unde stii ca o sa fim dezamagiti paddy?
paddy
Din pacate, ne vine foarte greu sa ne obisnuim si sa recunoastem ca Petre nu mai e dorit...de unde stiu .?.. oricine poate citi pe fata piticului neputinta lui de a face ceva.
Din pacate cartile au fost facute deja, poate o mica ambitie a lui Badea, dar nu prea cred, tu nu realizezi ca vor s-al umileasca cu acest contract de divizia C.
Ma rog sa nu fie asa, sa fiu eu cel mai prost prezicator, dar din pacate vom ramine fara simbolul nostru .
caine_berceni
Am inceput sa ma indoiesc pt. ca de la iarna se pare ca va veni Cristocea care joaca pe acelasi post cu Petre 149.gif hmm
paddy
Ati vazut ce spunea Muresan de la CFR CLUJ ca ei sint dispusi s-al ia pe F Petre, adica " DESCULTI " aia au mai multi bani decit Dinamo.
Pai ce tactica a adoptat noul presedinte Fecali, micsorari de contracte, si amenintari, pai de ce nu spuneti pe cine a dat afara Fecali cind a venit la Dinamo, si sa vedeti citi vor mai fi dati afara.
Se pare ca Borcea nu e strain de toate astea, mai tineti minte cind zicea ca ii va oferi locul lui, nu e decit un mincinos . diablo.gif
FarfelkugeL
A DESFIINTAT ECHIPELE DE JUNIORI PROASTA SATULUI !!!
Voia sa desfiinteze si Dinamo 2 !!!
reddogforever84
QUOTE(caine_berceni @ 15 Nov 2005, 0:51) *
Am inceput sa ma indoiesc pt. ca de la iarna se pare ca va veni Cristocea care joaca pe acelasi post cu Petre 149.gif hmm

Cristocea e mijlocas stanga .
Cai Lun
QUOTE(Red|Dawg48 @ 16 Nov 2005, 9:59) *
A DESFIINTAT ECHIPELE DE JUNIORI PROASTA SATULUI !!!
Voia sa desfiinteze si Dinamo 2 !!!

T O A T E ? ! 149.gif
FarfelkugeL
Din nefericire..
paddy
Esti sigur, s-au e la misto drunk.gif
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 16 Nov 2005, 15:22) *
T O A T E ? ! 149.gif

Investitie in juniori
Grupele de copii si juniori ale clubului din Stefan cel Mare se antreneaza, incepind de ieri, pe un gazon sintetic cu dimensiunea de 6.500 de metri patrati. Pe aceasta suprafata se vor pregati atit micutii dinamovisti, cit si echipa mare, urmind ca in cel mai scurt timp sa fie montata si instalatia de nocturna. Investitia este suportata de Asociatia Sportiva Fotbal Team, sub numele careia isi desfasoara activitatea mai multe grupe de copii ale clubului Dinamo.

"Daca vrem sa avem fotbalisti e bine sa investim. Pe acesta suprafata se pot organiza si jocuri amicale, in perioada de iarna, atunci cind terenurile sint inghetate, urmind ca si echipa mare sa se pregateasca aici", a declarat directorul sectiei de copii si juniori, Cristi Tanase. (Sport Total )
Daca Red|Dawg48 are alta sursa....

P.S.1. Nu-mi face nici o placere sa vin cu aceasta informatie, as fi vrut sa am motiv sa-l injur si pe topicul asta, dar, n-a fost sa fie !
P.S. 2 Tocmai a inscris Petre !
paddy
Da esti bine informat mai nea Cosmine 010.gif totusi e un lucru bun, daca e asa cum spui tu, dar voi da un telefon sa verific cele spuse de tine. drunk.gif
Cai Lun
Da, a dat Petre gol, cu un sut din ala asa cum ii place lui! 010.gif

In meciul din seara asta de pe ghencea au inscris un rapidist si un dinamovist, spre oftica spurcatilor! bananasmile.gif

Bine Petre!!! thumb.gif
COSMIN C
QUOTE(paddy @ 16 Nov 2005, 19:46) *
Da esti bine informat mai nea Cosmine 010.gif totusi e un lucru bun, daca e asa cum spui tu, dar voi da un telefon sa verific cele spuse de tine. drunk.gif

Daca-l prinzi la telefon pe nea Ion, transmite-i ''salutari '' din partea mea !
paddy
Din pacate era numai nea Victor, care iti tranmite ca te face de la briu in jos 010.gif
COSMIN C
QUOTE(paddy @ 16 Nov 2005, 20:11) *
Din pacate era numai nea Victor, care iti tranmite ca te face de la briu in jos 010.gif

Doar atat ??? Pai si dosarul ? Si flegma intre ochi ??? Daca aveam si eu un club de fotbal.....
paddy
Masa si dansul comuna Pipera 010.gif
COSMIN C
paddy, potoleste-te ca suntem deja offtopic.gif de offtopic.gif tongue.gif tongue.gif Si nu-i frumos !

Sa ne intoarcem la Florentin Petre !
caine_berceni
010.gif
Cai Lun
Cre' ca daca tata lu' pam. s-ar inregistra pe site-ul asta si ar participa la lupte, v-ar ataca cu arma denumita "ghiveciul"... prietenii stiu de ce! tongue.gif

Buei paddy.. da' eu nu inteleg ceva... va cunoasteti de atata timp si tu tot ii mai spui "Victor"?! Cred deam ca il iei mai la "per tu"... "Viky" alea, alea... 010.gif

Asa, revenind la subect'... ati vazut dom'le ce meci a facut Piticu'? thumb.gif Sa mai spuna cineva ca nu avem nevoie de el... daca joaca asa si cu rusii... diablo.gif
adrivali
PETRE nu trebuie sa plece de la DINAMO, decat afara, apoi sa se intoarca sa ajute clubul din alte puncte de vedere. Este un caine adevrat, chiar daca uneori nu da mereu randamentul pe care il vrem noi. Dar cine este mereu f.bun? Si Ronaldinho mai are meciuri slabe.
HAI DINAMO! CAINE PANA LA MOARTE!
redlady08
Se pare ca Petre a dat iar peste nas la multi....bravo Flory inca o data ai aratat de ce iti meriti salariul si chiar mai mult. Sa-l vedem pe Becali ce mai spune acum bananasmile.gif .am incredere ca pana la urma totul se va inchiea cu prelungirea contractului....ca de nu diablo.gif .....nici nu va puteti imagina de ce sunt in stare pentru idolul meu 149.gif
Florentin Petre merita cu adevarat sa fie capitanul nostru.....tine-o tot asa. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
paddy
Piticul lea dat peste nas la toti mucopsi din ....., tineo asa piticule, pina la 40 de ani s-al intreci pe MUNTEANU sa moara dusmani de oftica.

Cosmin C
Data viitoare cind imi mai atragi atentia te rog sa-mi spui mai codificat, nu de altceva dar le dai satisfactie la uni care il pupa pe Becali in..............sper ca ai dedus unde, multumesc pt intelegere HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.