Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Florentin Petre
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
marcher
Sper ca asta sa fie semnalul inceperii reconstructiei. E rau c-a plecat da-n acelasi timp si bine. Sper ca acest " la revedere" spus de el sa trezeasca conducerea in vederea alcatuirii unei formatii tinere si competitive. Formula actuala a echipei, 80% este moarta pentru performanta. Socul nu tre sa vie de la antrenori, ci de la jucatori. Iti multumim FLORENTINE,
Sergiulica
Nici nu stiu cum sa incep cred ca inca nu-mi revin dupa ce am vazut stirea ca Florentin va pleca de la DINAMO poate ca e bine pentru el ca se va duce la sofia cu toate ca eu cred ca merita ceva mai bun pentru devotamentul si pentru munca care o depune pe teren ii urez multa bafta acolo la sofia. Dar acum noi toata suflarea dinamovista ce facem? dupa ce lam pierdut pe Catalin toata lumea stie cum, am ramas si fara Florentin cred ca singuru pentru care DINAMO nu insemna doar un club de fotbal ci pur si simplu casa lui aici unde a cunoscut cred ca tot ce putea cunoaste un fotbalist. Eu unu regret nespus de mult ca Florentin Petre va pleca!!! acum vom mai avea mult timp de asteptat pana cand vom avea din nou in echipa pe cineva cum au fost Catalin si Florentin 256.gif 256.gif 256.gif si apropo cred ca sa gresit foarte mult atunci cand i sa strigat lui Petre sa plece la steOAIA

[b][size=2] MULTUMIM PENTRU TOT CE AI FACUT LA DINAMO!!!!!!!
f_rares
Petre,iti multzumesc pentru tot ce ai facut la Dinamo si pentru Dinamo.Imi pare extrem de rau ca pleci,dar o sa-ti rama recunoscator pe viatza.Niciodata nu voi uita ce ai facut pt DInamo.Pentr mine esti un simbol!!
Blu
Sunt dezgustata de tot ce s-a intamplat la Dinamo in ultimele luni atat la nivelul conducerii cat si al suporterilor.Nu are rost sa mai aduc in discutie toata povestea cu Becali asa ca o sa am concentrez asupra asa-zisilor fani care au reusit sa compromita faima galeriei dinamoviste.S-a inceput prin exprimarea dorintei ca Dan Alexa sa fie capitan fara sa se gandeasca nimeni ca Florentin Petre merita mai mult ca oricine banderola.Desi nu s-a concretizat nimic sunt sigura ca Petre s-a simtit tradat.

Totusi apogeul nesimtirii a fost atins saptamana trecuta la meciul cu Gloria.Daca am ajuns sa ne injuram singurul simbol inseamna ca e vai de mama nostra.Dupa 18 ani in care a jucat cu sufletul pentru Dinamo nu e normal sa fie tratat asa.El e CAPITANUL nostru,motorul echipei,"Piticu" cu sufletul mare ca si-ar da viata pentru Dinamo.Acum pleaca si e normal deoarece simte si el ca nu mai e dorit.Isi va incheia cariera in exil si e trist.

Si acum in loc sa-i multumim si sa-l cinstim pentru tot ce a facut,continuam sa aruncam cu pietre in el spunand ca era si timpul sa place.Ar trebui sa le fie rusine tuturor celor care nu-s capabili sa aprecieze activitatea lui Florentin Petre la Dinamo.

Vor mai trebui sa treaca cel putin 10 ani pana vom avea alt simbol adevarat,asta in cazul in care vor mai exista jucatori devotati in viitor.

Eu sunt de parere ca macar acum pe ultima suta de metri sa-i aratam ca-l iubim.La toate meciurile pana la despartire sa-i demonstram ca e in sufletele noastre si ca va ramane acolo pentru totdeauna.Si devotamentul nostru nu ar trebui sa fie conditionat de rezultatele pe care le vom obtine.
Stelistu'
Bine ca n-a plecat la Steaua, asa cum i-ati strigat voi "suporterii". Strica echipa, ca de jucat fotbal n-a mai facut-o de vreo 1-2 ani. Asa s-a dus sa-i saboteze pe bulgari 010.gif Si oricum pun pariu ca in iarna va fi imprumutat la dinamo, ca asa-i moda la dinamo. Se vinde si dup-aia se imprumuta inapoi. Halal echipa!
radu
Il apreciem pentru tot ce a facut pentru culorile alb rosii.
Ii multumim pentru daruirea sa si pentru spiritul de luptator pe care l-a propagat in sanul echipei.
Dar viata merge inainte iar drumurile noastre trebuiau sa se desparta candva, undeva. Acel timp a venit.
Nu te vom uita niciodata.
red_dog 4 ever
La cate transferuri a ratat Petre nu sunt sigur ca pleaca decat cand il vad in tricoul lui TSKA.
Raikkonen
Petre, dupa cum vezi a venit timpul sa pleci dar cred ca ai facuto doar sa o faci, cum sa te duci la TSKA Sofia? Aia e replica lui Dinamo din Bulgaria, isi bat Levski joc de ei, n-ai viitor european nici national la aia, puteai sa astepti o luna-doua gaseai o oferta mai buna poate Wisla Kracovia, te-ai grabit, dupa parerea mea la TSKA o sa stai in mediocritate, s-ar putea sa regreti ca te-ai grabit sa mergi la aia.
Max
verystrange.gif Uite tata ex.aici....voi va multumuti cu un transfer pe la nustiu ce echipa de prin Polonia sau Ucraina..cica oferta mai buna!..ha..de ras ba nu de jelit ca voi(asta e pt st_an basitu)
Un fotbalist mare joaca la o echipa mare..dac vreti exemple , cautati si vedeti pe la ce echipe au jucat fostii mari jucatori Dinamovisti :Raducioiu , Sabau ,Lupescu , Andone ,Mateut si lista poate continua..Auzi vb...poate avea o oferta mai buna de la wisla.... crazy.gif
darkestt
Poate vroia doar sa fie ironic...
Super Wisla! crazy.gif
alecsa_rd
si eu sunt de aceeasi parere...macar dak ar fi plecat la o echipa mult mai buna si cu un renume in europa...Imi pare foarte rau ca va pleca incat nu stiu daca sa ma bucur sau nu pt el....mereu mi-am imaginat ca isi va termina cariera in lotul lui DINAMO... icon_cry.gif dar el va fi intotdeauna un invingator pentru mine...
neo
Daca 80% din echipa este varza, ,,Piticu", in opinia mea, era unul dintre ceilaltii 20%, care a incercat, atat cat a putut, sa scoata echipa din mocirla in care se afla la ora actuala. E pacat ca acesta se transfera afara intr-un astfel de moment si, mai ales, dezamagit de suporterii care altadata il ovationau si ii multumeau pt. ceea ce a facut pt. Dinamo. Merita mult mai mult de atat si nu un transfer la o echipa din estul-europei. Un prilej in plus pt. dusmani sa-si actualizeze ironiile la adresa cainilor. A FOST ANDONE, E GATA SI ,,PITICU", MULTI NU AU MAI RAMAS. 149.gif SUCCESE ,,PITICULE" ORIUNDE TE-AI DUCE, SI NU UITA CA AI FOST SI VEI RAMANE CAINE!!!!!! HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
QUOTE(Blu @ 20 Apr 2006, 14:21) *
... sunt sigura ca Petre s-a simtit tradat.

.

Eu chiar va inteleg pe unii dintre voi... Si pana la un punct inteleg si lacrimile varsate pe aici....Ati deschis ochii pe Petre si acum vi se pare sfarsitul lumii...Petre s-a simtit tradat.. Asa o fi...Dar suporterii au voie sa se simta tradati?
Eu pot sa accept ca , de acum celebra "saracule" adresata unui suporter dupa meciul cu Partizan, a fost spusa la nervi...acccept ca si "daca ma da afara plec la steaua" tot nervilor se datoreaza...Dar faza contractului plimbat prin fata presei in vara eventului, si, mai ales, "pupat Piata Independentei "cu ion, dupa ce ne-am dat de ceasul mortii sa-i luam apararea in fata bisnitarului...Ei, astea doua,mintea si inima mea de caine, nu le poate intelege... Si nu le accepta... Nu din partea celui care s-a vrut a fi , dupa ce ne-a parasit CATALIN, CAPITANUL...
Raikkonen
QUOTE(m@x @ 20 Apr 2006, 17:11) *
verystrange.gif Uite tata ex.aici....voi va multumuti cu un transfer pe la nustiu ce echipa de prin Polonia sau Ucraina..cica oferta mai buna!..ha..de ras ba nu de jelit ca voi(asta e pt st_an basitu)
Un fotbalist mare joaca la o echipa mare..dac vreti exemple , cautati si vedeti pe la ce echipe au jucat fostii mari jucatori Dinamovisti :Raducioiu , Sabau ,Lupescu , Andone ,Mateut si lista poate continua..Auzi vb...poate avea o oferta mai buna de la wisla.... crazy.gif

crazysanta.gif verystrange.gif
Mai bine la Wisla decat la tska sofia care oricum are probleme ca Dinamo si nu poate face fata lui Levski si norocul lor ca au avut in tur un avans mai mare ca a lui Dinamo isi isi asigura locul 2 intr-o tara inferioara Romaniei, Polonia era macar un progres pentru Floretin, TSKA Sofia este un rateu, o echipa fara sperante, o sa fie uitat de lume Petre acolo.
Max
CE?CE?..CE E CU POLONIA?....mai baiete esti paralel..
Petre e cel mai mare tradator din istoria clubului Dinamo...ne-a tradat pe noi ca suporteri...petre e o curva in care am crezut atatia ani!...

P.S..pt cei care ma fac bou , prost si alte alea...ma mancati de cur prea mult!..mai lasati si altora thumb.gif
bianco_rossa
m@x...kt d rau esti... tongue.gif zi'mi si mie vreo 2-3 argumente impotriva lu' Petre..asa..k il faci "curva"...poate el nu are kracterul ala..inkt sa se mai aprere impotriva conducerii sau mai stiu io a cui....poate k el tace si inghite...si pan' la urma..pleak....
bogdan.patrick
Viziunea lui Petre:
-suntem toti niste saraci;
-el joaca foarte bine;
-existam ca sa le sustinem moralul jucatorilor, sa mai castige si ei un meci, sa mai faca un ban.
-daca nu ne convine ce spune, nu suntem suporteri adevarati!

Era sa uit. Poate vom avea surpriza sa citim interviu cu Petre, peste cativa ani, in care sa zica ceva in genul: mi-a fost mereu ciuda ca nu am putut sa joc la stoia. Asa s-ar explica multe din declaratiile lui referitoare la oi .....

Nu-l mai regretati atat !

Multumim Petre!

La revedere !
bianco_rossa
@bogdan....cine ti'a zis tie lucrul asta?....sau asta este parerea ta?...in loc sa'l lasam sa plece linistit...noi stam acum si ne contrazicem..si ne dam cu parerea ce'ar putea face sau spune mai departe...lasa'ti omul in pace..k a facut mult mai mult decat o intreaga echipa la un loc...bun rau cum a fost...a fost un mare ajutor pentru Dinamo chiar daca nu a excelat in toate capitolele...dar..spre deosebire de altii si'a respectat programul de fotbalist ca sa zic asa...
In fine...asa e romanul...
Sergiulica
Nu ma doare reactia fanilor, ci imi plange sufletul. E prima oara in 18 ani cand imi plange sufletul din cauza fanilor nostri. Nu ma asteptam la un asemenea tratament din partea suporterilor. Noi am fost alaturi de ei la Constanta, atunci cand au fost macelariti de jandarmi si acum totul s-a intors impotriva noastra. In seara asta am castigat singuri. Nu suntem suparati pe ei. N-am sa le fac pe plac si sa plec la Steaua. Nu plec nicaieri. Mai am o luna de contract in care o sa imi fac datoria fata de club", a declarat Florentin Petre la zona mixta a vestiarelor din Stefan cel Mare.

Poate ca asta ar trebui sa va dea de gandit va-ti gasit sa va luati de petre dar de ce dreaq nu va luati de ceilalti????????? oricum acum o sa plece asa ca acum o sa-l injuram pe niculescu sau pe alexa sau cine stie pe cine vi se mai pune pata.....
redlady08
regret mult k s-a ajuns pana aici...in loc sa-l sustinem si sa-i fim alaturi pana la sfarsitul contractului noi ne certam si ne varsam nervii pe el..k de asa-i romanul.....ii place cearta....fiecare crede k are dreptate in ce zice.....oricum eu am sa-i arat Piticulul k imi pasa de el si-i voi fi alaturi pana la final....mult succes si bafta in continuare..... HAITA_DINAMO.gif .....eu am inteles perfect prin ce treci si ma doare si pe mine cand citesc atatea rautati la adresa ta....cat de rai pot fi unii oameni...si tocmai cu tine care nu merita asta bigcry.gif . Fruntea sus....maine va fi mai bine. HAITA_DINAMO.gif thumb.gif
radu
sau poate fi mai rau..trebuie sa ne gandim si la asta..
red_dog77
QUOTE(RED-castorryy @ 21 Apr 2006, 9:49) *
Cine au fost impresarii lui Fl Petre cind a semnat cu bulgarii ?

Tu cine crezi? crazy.gif
Max
@Rossa..argumente sunt cu gramada(o sa vezi ca am dreptate ) ...ma intreb ..tu nu le vezi?
@Redlady...nu inteleg de ce va plangeti dupa petre... nu vedeti ca nu mai joaca nimic?...il tinem la Dinamo de ce?..de dragul plansetelor voastre?
@bogdan.patrick..BRAVO thumb.gif
POOL
As vrea sa ii felicit pe aceasta cale pe totzi cei care au "contribuit" la plecarea lui Petre... Fratzilor santetzi mari.... Santetzi tari.... Ce urmeaza??? Desfiintam echipa clubul ceva/???? E incredibil kum din cauza a 2 magari din conducere si a 2-3 suporteri sa plece de la echipa un jucator k Petre.... Felicitari Domnilor... Am crezut k numa' stelistii a probleme cu capul, da' se pare k m-am inselat mai sant si la noi .... diablo.gif
Max
Pool....MULTUMIM!.....tu esti singurul cu capul pe umeri dintre toti suporterii Dinamovisti thumb.gif
red_dog77
Petre isi dorea de mult timp sa plece, acum a gasit doar momentul potrivit. icon_rolleyes.gif
POOL
Mda poi si yo facem la fel... Decat sa raman sa mi se sparga toate la mine in cap si sa ma critice totzi papa.....
redlady08
@ M@x....pt mine Piticu nu inseamana doar ultimul an in care a jucat ci toti cei 18....eu nu am uitat cate lucruri bune a facut la echipa si ma doar k pleaca asa....k lumea a uitat ce a fost bine si cand ii strigam cu totii numele.

Piticule Dinamo e casa ta!!! Nu pleca!!! bigcry.gif HAITA_DINAMO.gif
MosIonRoata
Numele complet al acestei echipe este TSKA Septembriisko Zname. A ajuns inaintea noastra in semifinalele CCE: era prin 1982 si in sferturi da finala i-a intalnit pa F.C.Liverpool 0-1 la Liverpool si 2-0 la Sofia dupa prelungiri...in semifinala i-a batut pa Bayern in primu' meci la Sofia cu 4-3 dupa ce au condus in prima repriza cu 3-0...amintiri, deh...
Bafta, si la anu' sa mai aduceti inca o cupa continentala la noi in Balkani!

Sanatate!
Max
Unde esti Petreeee? bigcry.gif bigcry.gif bigcry.gif bigcry.gif
marcher
Innoata
Max
Cred ca da din coada icon_wink.gif
felix4you2002
QUOTE(Raikkonen @ 20 Apr 2006, 23:04) *
crazysanta.gif verystrange.gif
Mai bine la Wisla decat la tska sofia care oricum are probleme ca Dinamo si nu poate face fata lui Levski si norocul lor ca au avut in tur un avans mai mare ca a lui Dinamo isi isi asigura locul 2 intr-o tara inferioara Romaniei, Polonia era macar un progres pentru Floretin, TSKA Sofia este un rateu, o echipa fara sperante, o sa fie uitat de lume Petre acolo.
nu vorbi despre fl. petre ca fiind tradator. vorbeste de galeria tradatoare a lui dinamo. ea a fost cea care a vrut sa scape de el si l-a trimis chiar la dusmanul lor de moarte. steaua. acum mai ai curajul sa-l faci tradator ????????? cit crezi ca mai putea indura mijiciile unor golani din galerie ????
de ce nu-i faci tradatori pe cei din conducere. ei au devenit adevaratii TRADATORI in momentul in care au facut tot posibilul sa scape de andone, dupa ce a facut echipei un joc de calitate. au vrut sa scape de el din cauza ca nu a vrut sa bage pe unul sau altul dintre "vedetele" impuse de conducere ? iata unde au adus aceste "vedete" clubul dinamo. si-au permis sa dea telefon la fl calinescu sa-l acuze pe ion marin ca nu este antrenor. dar ei mai sint fotbalisti ? in marin a jucat o semifinala de cupa campionilor in 1984 si a cistigat numeroase campionate si cupe pt dinamo. deci si-a facut datoria fata de club. "vedetele " actuale si-au batut joc de munca lui andone in cupa uefa cind au jucat ca niste cizme in primele doua meciuri. mai au tupeu sa vorbeasca acuma ? in loc sa isi vinda masinile luxoase pe care le au si-au permis sa-si cumpere masini ultimul racnet, dar fotbal nu mai joaca de anul trecut. asita sint adevaratii tradatori.
fl petre si moti au tot incercat sa aduca echipa pe lionia de plutire, dar nu poti face fata cu doar 2 jucatori unui retur. sint si ei oameni , nu supermani
Raikkonen
Eu nu l-am facut tradator pe Florentin, dar Bulgaria e un loc bun doar pentru niste bani in plus ca esti stranier, si de ce sa il fac tradator cand nu imi pasa ca a plecat oricum nu mai a facut mare lucru la Dinamo avem nevoie de un nr. 8 de valoare, sa se duca un de are el chef, nu are Dinamo pe buletin.
Din partea mea si la Steaua sa fi plecat, ca el ne-a promis ca nu, de parca mi-ar fi frica de el daca ar juca ala aia.
shushureddog
Sa stai 18 ani la Dinamo si dupa aia sa zici ca iei in cont si oferta stelei, doar pt. niste parai in plus! Asta ce e? Nu e tradator? E TRADATOR! De 18 ani *** steaua si acuma, ca nea jiji ... mi-ar place... ma gandesc! Afara Mizerie!
DUMMY
Dupa tot ce a facut pentru Dinamo eu cred ca Petre trebuie sa incerce si alte echipe , dar cand se va hotara sa isi incheie cariera de fotbalist , sunt convins ca il ateptam cu totii la Dinamo , poate pe un post in conducerea clubului ! bafta piticule !
COSMIN C
Un post in conducerea clubului !! shocked.gif shocked.gif Da, da ... e cel mai sigur post de pe lumea asta !!
Mergi linistit Petre, te asteapta postul...
bianco_rossa
care post???ala de Paste sau ala de Craciun? 010.gif 010.gif 010.gif
nu cred k in conducere ii e locul.....
alecsa_rd
sunt de acord cu tine, dar...borcea drege si face da knd o sa vina momentul o sa mai tina minte ce a zis? nuuuu creedd!! 149.gif

fortza HAITA_DINAMO.gif ! forza petre!
COSMIN C
Sa plece dracu o data ! Ajunge cat l-ati jelit! Gata ! Tine-ti cu Dinamo sau cu Petre ?
Nu mai joaca nimic ! Ce vreti de la el ??
Ce-o sa faca Petre peste 15 ani e treaba lui nu a noastra !
radu
Petre te asteapta tska..pleaca te rog..ai fost varza azi (si nu numai azi)...iti multumim..
larisza
IN MECIUL CU SPORTUL S-A DEMONSTRAT CA DINAMO JOACA MAI BINE FARA PETRE. IN REPRIZA A DOUA DUPA CE A FOST SCOS PETRE , JUCATORII AU INCEPUT SA SE DARUIASCA axe.gif axe.gif axe.gif axe.gif axe.gif
rednorth
In toate meciurile de pana acum, daca am observat pe cineva ca il doare si alearga pt echipa desi realizarile tehnice nu l-au ajutat , a fost F.Petre.
Mi se pare cel mai nedreptatit jucator comparat cu toate Vedetele si Mercenarii din echipa.
Sergiulica
QUOTE(rednorth @ 30 Apr 2006, 0:43) *
In toate meciurile de pana acum, daca am observat pe cineva ca il doare si alearga pt echipa desi realizarile tehnice nu l-au ajutat , a fost F.Petre.
Mi se pare cel mai nedreptatit jucator comparat cu toate Vedetele si Mercenarii din echipa.

aici iti dau dreptate si cred ca chiar dak nu mai joaca cum o facea acum cativa ani ar trebui sa-l respectam macar atat
st_an

la astia s-a dus petre al nostru...cred ca cei din conducere sunt fericiti.
alecsa_rd
QUOTE(larisza @ 30 Apr 2006, 0:10) *
IN MECIUL CU SPORTUL S-A DEMONSTRAT CA DINAMO JOACA MAI BINE FARA PETRE. IN REPRIZA A DOUA DUPA CE A FOST SCOS PETRE , JUCATORII AU INCEPUT SA SE DARUIASCA axe.gif axe.gif axe.gif axe.gif axe.gif

jucatorii au inceput"sa se daruiasca" din repriza a doua nu de cand l-au scos pe petre!!!petre a fost scos in minutul 20 si pana la a doua repriza au mai trecut ink 25 de minute in care dinamo nu a jucat nimic!!! si au jucat mai bine pentru ca probabil si-au dat si ei seama ca trebuie sa aiba victorie, dar degeaba...
radu
@ alecsa..nu stiu ce meci ai vazut tu dar petre a fost schimbat la pauza cu bratu nu in minutul 20..
marcher
a jucat si petre cu sportu?
256.gif 256.gif 256.gif
COSMIN C
QUOTE(radu @ 1 May 2006, 19:38) *
@ alecsa..nu stiu ce meci ai vazut tu dar petre a fost schimbat la pauza cu bratu nu in minutul 20..

Ce importanta are ...Un meci...
cleo_patra
la Petre deja sunt multe meciuri.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.