Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Arme si Munitii
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Jocurile forumului
Pages: 1, 2
Cai Lun
Propunere pentru o noua arma >>
Max
misto.... numai sa termine din prima orice adversar,....mai ales pe aia cu bani! crazy.gif
Mihai11
eu cum de am numa` atatia bani? ce inseamna asta? e blaaaaaaaaaaattttttttt... daca ii termina pe aia cu bani, atunci e bine.. superrrrrrrr... se aprobaaaaa
f_rares
OOOO!!!!!!!!!!!!!!
Imi place...da...O VREM!!!! 010.gif
alexyutza
QUOTE(f_rares @ 5 Feb 2006, 11:10) *
OOOO!!!!!!!!!!!!!!
Imi place...da...O VREM!!!! 010.gif

Pe asta ai testat-o mai inainte pe mine...? 010.gif
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 5 Feb 2006, 3:26) *
Propunere pentru o noua arma >>

Si eu care ma gandeam sa te iau in serios si sa incep sa arunc cu flori.... drunk.gif
f_rares
QUOTE(alexyutza @ 5 Feb 2006, 9:22) *
Pe asta ai testat-o mai inainte pe mine...? 010.gif

Nu...dar incerc sa ma pregatesc pt ea atacandu-te pe tine... 010.gif
Ink nu am ajuns la nivel de ea busted_blue.gif
alexyutza
QUOTE(f_rares @ 5 Feb 2006, 11:39) *
Nu...dar incerc sa ma pregatesc pt ea atacandu-te pe tine... 010.gif
Ink nu am ajuns la nivel de ea busted_blue.gif

Bine ca stiu la ce sa ma astept din partea ta.....
@Cai Lun : arma asta ar trebui sa o poata cumpara doar cei care au level peste 120......
sa te mai vad acuma ... spor la antrenamente..... 010.gif
bianco_rossa
moamaaaa...ce'i cu distrugatoru' ala?? 010.gif ...vai...e numa' bun pentru cineva.... taunt.gif d la ce level se poate cumpara?
COSMIN C
Hai mai rossa, nici nu poti sa ridici de jos arma aia! taunt.gif
bianco_rossa
icon_twisted.gif ...da' makr o sa ma chinuii.....chem intariri help.gif
COSMIN C
Aha...brigada de la Targoviste ! icon_lol.gif
bianco_rossa
ehh.....dak o sa'mi mai creask si mie "str"...o ridic singurik......si dupa aia sarbatoresc vreo ora 010.gif
BaD-ReD-DoG
Heheee...ce ai mah..cu Targooishtea......Lasa k ma fac eu mare (la level) si sa vezi ce stai tu numa cu bolovanii la cap ! bananasmile.gif
COSMIN C
Nu-i suficient sa vrei, mai trebuie sa si poti !!! taunt.gif icon_lol.gif Sau sa te lasam! crazy.gif
bianco_rossa
cosmiiinnnn....iar esti rau....vezi k te cheama....hmmm...Nicoleta Luciu tongue.gif ...nu te duci?? taunt.gif
COSMIN C
Ne, ne, ne....Nu scapati voi de mine !!! Sa vina ea aici !! icon_lol.gif
bianco_rossa
da doamneee sa iau arma aia o data.....k e groasa tare 010.gif
COSMIN C
De groasa poa' sa fie cat de lunga, de scurta sa nu fie prea subtire! taunt.gif
bianco_rossa
doamneeeeeee...... 149.gif 149.gif .....ce tre' sa fac k sa am arma aia??...k nu mai pot..... axe.gif gunshot.gif diablo.gif bigcry.gif
COSMIN C
O spaga ?? crazy.gif
bianco_rossa
spaga??...neee..RAZBUNAREEEE bananasmile.gif
FarfelkugeL
Pai daca tu ai propus "armuta" aia, eu nu sunt atat de modest si propun: ---->

NA ! diablo.gif
paddy
verystrange.gif verystrange.gif la o parte ca vine Red rofl.gif am o arma pentru tancul ala elf.gif
FarfelkugeL
QUOTE(paddy @ 5 Feb 2006, 13:13) *
verystrange.gif verystrange.gif la o parte ca vine Red rofl.gif

Stai asa ca vin tare :D

FarfelkugeL
Ia d'aci Cai Lun:

Cai Lun
Red.. vezi ca ti-au murit link-urile 010.gif

Arma aia va avea minim 550 str. Eu insa vreau sa aibe 700 thumb.gif Sa vedem cum il conving pe "Al de Sus".. tongue.gif

Apropo, hai sa va zic una tare. Stiti ce e aia? Tzeava de esapament de la un scooter! icon_lol.gif
COSMIN C
I-auzi rossa, cred ca poti sa faci usor rost de ea ! icon_lol.gif
POOL
Bazooka nu este in jok? dak nu exista, ar trebui sa se bage. thumb.gif si M4a1. thumb.gif da' si un Kalasnikov
Cai Lun
Ia nu va mai dati atata cu parerea si cu mistoul si puneti mana si puneti aici poze! Ca asta e scopul topicului! Daca vreti AG-uri sa umia stiu eu ce, bagati si poze! Pana acum numai Red a fost ON topic... nono.gif
f_rares
Pai ce ziceti de ceva "invisible"??? 010.gif

P.S:
Alexyutza,sunt "dragutz" si nu inaugurez noua arma pe tine... beerchug.gif
POOL

Asta pt ce-i insetati de sange. 010.gif
f_rares
MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce misto e....sigur ii pun piatra lui Cai Lun cu asta,chiar dak am level mik!!!! 010.gif beerchug.gif thumb.gif
Max
bag sama ca targovistea ..va cam da batai de cap crazy.gif ....vedeti ca acolo a mai fost capacit unu tare rau..... avea o gramada de bani si mult mai avansat in level ca voi!..asa ca feriti-va! axe.gif .....010.gif 010.gif 010.gif
POOL
As mai baga niste poze, numai k asa arme, poti gasi la tot pasul. Important e k cieva sa si foloseaska acete "idei" ale noastre.
FarfelkugeL
ahahahahah ia-o p'asta

f_rares
Sa inteleg k tu esti in poza cu "your little gun"??? 010.gif
FarfelkugeL
Nu mah, insa ma incanta ideea :D
Cai Lun
Ce e cu "teroristul" ala? 010.gif Incercat isi voi sa postati ceva ca lumea.. Apropo. Pozele trebuie sa fie la fel de mici ca cele din actualul arsenal... Asa ca puneti mana si micsorati-le, daca vreti sa faceti treaba ca lumea si pana la capat...
FarfelkugeL
QUOTE(Cai Lun @ 6 Feb 2006, 14:42) *
Ce e cu "teroristul" ala? 010.gif puneti mana si micsorati-le, daca vreti sa faceti treaba ca lumea si pana la capat...

cum sa fie treaba ? Cai Lumea ?
POOL
Bine akuma, armele de jukarie sau din plastic ce cauta pe aici? 010.gif 010.gif 010.gif Sincer nici o poza nu mi se pare potrivita pt a fi intodusa in jok. thumb.gif
Cai Lun
Pai sincer si eu sunt de aceiasi parere, da' sincer nu inteleg de ce nu intelegeti de vorba buna... icon_rolleyes.gif
paddy
Daca nu intelege de vorba buna explicai cum sta treaba cu "IEI"....... rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
FarfelkugeL
iei ?

Cai Lun
Asa da! thumb.gif

Da dom'le.. care "iei"? icon_rolleyes.gif
FarfelkugeL
ia d'aci

POOL
QUOTE(Cai Lun @ 6 Feb 2006, 14:42) *
Ce e cu "teroristul" ala? 010.gif Incercat isi voi sa postati ceva ca lumea.. Apropo. Pozele trebuie sa fie la fel de mici ca cele din actualul arsenal... Asa ca puneti mana si micsorati-le, daca vreti sa faceti treaba ca lumea si pana la capat...

Si atunci de ce ai dschis topicul?
FarfelkugeL
Fara intrebari incomode :D
f_rares
Asa ceva merge???Sa va aud!!
alexyutza
QUOTE(f_rares @ 7 Feb 2006, 12:06) *
Asa ceva merge???Sa va aud!!

Se va declansa un macel in masa...... diablo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.