Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intrarea la meci maine....
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
ULTRA_TEI
Stie cineva daca maine sunt valabile abonamentele din campionat?! Merci! FORZA DINAMO!!!! Speranta moare ultima....SA UMPLEM STADIONUL!!!
adi_pitbull
Banuiesc ca da.Daca un bilet costa 20.0000.... 8)
Cainele
un bilet la peluzele stadionului costa doar 20.000 de lei. La casele stadionului se mai gasesc tichete pentru tribuna a doua (30.000 de lei), tribuna I (50.000 de lei) sau tribuna 0 (100.000 de lei).
ULTRA_TEI
Ok, deci nu stie nimeni nimic sigur. O sa dau o fuga pana la club atunci. EU VREAU SA STAU IN PELUZA!!!!! Nu vreau a 2-a sau I-a!!!
FORZA DINAMO!!!
Sabin
Ce-as veni si eu la meci dar n-am cum... icon_cry.gif Oricum stiu c-o sa cantatzi voi si pentru mine. 8) Sa-i bagam in corzi! FORZA DINAMO!!!
Palermo
cica nu mai sunt bilete la peluza C.H :oops:
horis
cand am fost miercuri la ora 4 mai erau destule bilete in tot stadionul. Dar, daca in loc sa intrebati si sa stati pe net, v-ati deplasa la casele de bilete atunci poate s-ar vinde toate .... Sper daca nu intr-o minune macar la o victorie intr-o atmosfera de zile mari.

www.horygarlonta.home.ro
ULTRA_TEI
Frate...eu cumpar bilete si abonamente si merg in deplasari de vreo 7 ani. Eu oricum sunt meci de meci pe DINAMO!!!
FORZA DINAMO!
adi_pitbull
Cine are abonament sa stea linistit.Sunt valabile pentru acest meci.
adi_pitbull
Toata lumea la stadion diseara.Macar noi suporterii sa trecem in turul urmator.Sper intr-un joc bun diseara si poate cine stie.Si daca nu ne vom califica dar se va vedea dorinta si tricourile vor fi ude....toata stima.Cu totii la stadion diseara sa rupem rusii in doua!!!!
Palermo
horis vreau sa iti spun ca nu stau pe net mai mult decat tine si ca am citit in 3 ziare despre bilete la meci si spuneau ca nu mai sunt la peluza C.H icon_evil.gif
Palermo
ULTRA_TEI sti cum se va face deplasarea la alba-iulia? icon_twisted.gif MEREU PREZENTI icon_evil.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.