Cainele
Nov 21 2003, 02:45 PM
Sambata "cainii " adevarati vor da piept cu corciturile din banat.Sa-i primim cum se cuvine in CAPITALA TARII pe bastarzi.
Echipa clonata de PSD o va suge iar la BUCURESTI.
DECI , MAINE TOTI CAINII VOR STRIGA: timisoara RUSINEA TARII
Bogat
Nov 24 2003, 10:54 AM
Uite ca i-am batut pe timisoreni dupa un meci frumos, desi eram cat pe-aci sa pierdem puncte datorita gaurilor Burca si Delwarte. Burca cel putin e total depasit de sportul asta, nu inteleg cum nu gasim macar un junior ceva care sa-i ia dracului odata locul in echipa. De cate ori ataca adversarii mi se strang inima ca face idiotul asta vreo gafa. Delwarte nu pot spune ca a gresit grav ca in alte dati, dar oricand poate face surprize si nu iese in evidenta cu nimic. Nu prea are reflexe oportune, se plaseaza nefericit si iese neinspirat. In fine…
Scandalos calinescu la Proces aseara. Dupa monumentalele greseli grave de arbitraj de la Craiova si Giulesti pe care le-a tratat in gluma, se scula Tarzan in el ca a fost furt pe fata la Dinamo cu cele doua ofside-uri (unul n-a fost, altul mie mi s-a parut ca a fost) semnalizate de Burloiu. La fel si Craciunescu, care daca la Tudor (Craiova-Oradea) se intrecea in scuze, aici a fost foarte taios ca va lua masuri drastice.
Doua lichele care nu pot fi decat partizane si constant impotriva noastra. Sa spui la Dinamo-Poli ca am castigat pe nedrept si cu ajutorul arbitrului inseamna ca esti ori prost, ori orb.
La Recurs, Pavel Badea o batea in cap ca ei nu mai vor sa vanda decat in strainatate si se dadea in Ando sa-i lasam jucatorii. Stai linistit pavele, chiar n-avem nevoie de descultii tai. Ando i-a spus asta. Si i-a mai specificat ce stie toata lumea normala la cap ca toti cei care au venit la noi au venit ca au vrut. La fel ca si Camataru si Balaci in trecut (Ando stie ca a fost coleg cu ei).
Oricum penibil sa declari ca nu vinzi nimic in tara, dar sa te milogesti celorlalti sa nu-i cumpere. Uite ca la noi se vand cu japca jucatori si nu ne mai plangem altora.
La acuzele aceluiasi Badea ca e plin de olteni in lotul nostru (trecand peste faptul ca n-am auzit de vreo lege care sa interzica oltenilor sa joace in alte orase) Ando l-a pus sa numere. Au iesit vreo patru, dintre care Burca joaca mai mult pentru altii decat pentru Dinamo. Obsesii de om prost si fudul, care cum face ceva mai de Doamne-ajuta incepe sa se ia de altii.
OVIG
Nov 24 2003, 01:58 PM
Pentru Cainele:Normal este sa ai ceva contra echipei,nu si impotriva orasului! Nu este totusi un oras oarecare,incat sa fie scris cu litera mica.Si aici se gasesc dinamovisti,unul iti scrie acum.Dar sa te "agati" tot timpul de oras nu este fair-play.Avem amandoi o oarecare pregatire,nu?
Cainele
Nov 24 2003, 04:56 PM
Aseara , la emisiunea "Procesul Etapei" , am vazut un actor ratat(cacalinescu) ," pus" pe un pseudoreprezentant al lui DINAMO,netoiu gheorghe pe numele din buletin.
Pe langa faptul ca a gresit nejustificat de mult( atunci cand i-a permis tziganului -actor sa ia la misto clubul DINAMO , amintindu-si de pe vremea cand umbla el cu caruta prin tara cum era inainte de revolutie ) , a venit si cu argumente de rahat : N-am avut 100.000 sa-l oprim pe Mitea s.a. , care eu consider ca a lezat imaginea clubului .
Netoiu du-te in pizda matii la fc national sau la orice alta echipa , dar lasa-neeeeeeeeee
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.