Si totusi apare o inevitabila intrebare : Daca toata lumea l-a iubit sau l-a apreciat , de ce azi cand ar fii implinit 30 de ani , nici un post de televiziune nu a realizat o emisiune in memoria lui ? De ce nici la stirile sportive nici macar nu s-a pomenit de semnificatia pe care o are data de 3 februarie pt intreaga suflare dinamovista ?
Oare e mai important sa aflam ca X sau Y si-au cumparat nu stiu ce masina , sau ca un alt fotbalist si-a cumparat cercei din Milano .... ?
De ce atata indiferenta ? Cum se poate ca un asemenea om sa fie uitat asa de repede ?
Indiferenta cu care este tratat cazul lui , doare , sfasie alte suflete .....
Rusine sa va fie , stimati producatori de emisiuni si in special celor care alcatuiesc redactia stirlor sportive ..... se poate asa ceva domnilor , nici macar sa precizati ca azi Catalin ar fii implinit 30 de ani ....
Am creat acest topic pt ca eu ,personal , am simtit pe parcursul intrgii zile ca ,simbolul nostru Catalin Hîldan , a fost dat uitarii . Ma asteptam lamaimult din partea Presei si a televiziunii ... mai bine zis , ma steptam sa faca legatura cu data de azi si sa se realizezecateva emisiunii in memoria Unicului Capitan . Ma doare tare , faptul ca a fost uitat asa de usor ... nu am crezut ca se va intampla asa ceva ....
Sa va fie rusine .. profesionalism 0