Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Un Simbol uitat de lume .....
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
alexyutza
Azi 3 februarie 2006 , Catalin Hîldan ar fii implinit 30 de ani . Toti iubitorii sportului rege ,indiferent de simpatia sau antipatia fata de o achipa , au cazut de comun acord ca regretatul Catalin Hîldan eate un fotbalist exponential si un realmodel de daruire , devotament , ambitie si spirit de sacrificiu . A iubit echipa la care a jucat , a tacut si a indurat ...niciodata nu s-a plans de nimic , si-a dat viata pt culorile alb - rosii trecand in eternitate inainte de termen .
Si totusi apare o inevitabila intrebare : Daca toata lumea l-a iubit sau l-a apreciat , de ce azi cand ar fii implinit 30 de ani , nici un post de televiziune nu a realizat o emisiune in memoria lui ? De ce nici la stirile sportive nici macar nu s-a pomenit de semnificatia pe care o are data de 3 februarie pt intreaga suflare dinamovista ?
Oare e mai important sa aflam ca X sau Y si-au cumparat nu stiu ce masina , sau ca un alt fotbalist si-a cumparat cercei din Milano .... ?
De ce atata indiferenta ? Cum se poate ca un asemenea om sa fie uitat asa de repede ?
Indiferenta cu care este tratat cazul lui , doare , sfasie alte suflete .....
Rusine sa va fie , stimati producatori de emisiuni si in special celor care alcatuiesc redactia stirlor sportive ..... se poate asa ceva domnilor , nici macar sa precizati ca azi Catalin ar fii implinit 30 de ani ....

Am creat acest topic pt ca eu ,personal , am simtit pe parcursul intrgii zile ca ,simbolul nostru Catalin Hîldan , a fost dat uitarii . Ma asteptam lamaimult din partea Presei si a televiziunii ... mai bine zis , ma steptam sa faca legatura cu data de azi si sa se realizezecateva emisiunii in memoria Unicului Capitan . Ma doare tare , faptul ca a fost uitat asa de usor ... nu am crezut ca se va intampla asa ceva .... 256.gif nici macar la stirile din sport nu s-a spus ceva despre semnificatia zilei de azi . Pt noi dinamovistii ziua de 3 februarie are o semnificatie aparte , dar vad ca pt altii este mai important sa relateze la stirile sportive cu ce vedete s-au mai cuplat fotbalistii , sau ce si-au mai cumparat . Sunt foarte dezamagita de indiferenta presei ....
Sa va fie rusine .. profesionalism 0
Livia
QUOTE(alexyutza @ 3 Feb 2006, 20:55) *
Oare e mai important sa aflam ca X sau Y si-au cumparat nu stiu ce masina , sau ca un alt fotbalist si-a cumparat cercei din Milano .... ?

sau cu cine s-a mai cuplat nush care....sau ce mai face maybach-ul lui jiji....

RUSINE!!!
alexyutza
Ma consoleaza oarecum , faptul ca vad ca nu numai eu sunt indignata de anumite lucruri care se petrec pe la noi . Aste-s prioritatiile presei ....
e mai interesant sa barfesti pe cineva decat sa cinsteti amintirea unui mare om .....
BaD-ReD-DoG
tare aia cu mybachu` lu jiji :)))
alexyutza
QUOTE(BaD-ReD-DoG @ 3 Feb 2006, 23:12) *
tare aia cu mybachu` lu jiji :)))

Da , sau asta ... din pacate
POOL
Lasati mai k akuma presa are alte lucrurid e scris de Dinamo, mai "importante" de exmplu ce prostii vorbeste in fiecare zi becali kum sa ne mai enerveze cu cazul Alexa. 149.gif
Cai Lun
...Ba eu sunt multumit de starea de fapt! Nu avem nevoie sa faca presa rating pe seama lui Catalin! Catalin e in inimile noastre! Nu am nevoie sa imi scrie gsp sau prosport despre el. Nu vreau sa le vanda Catalin lor ziarele! Dinamovistii adevarati si toti cei care l-au apreciat, iubit si respectat pe Catalin nu il vor uita!

Sentimentele noastre sunt mai presus de toate prefacatoriile acestor jigodii. Pentru ei Catalin Hildan este un subiect, este material de lucru si atat. A venit cineva din presa cu o lumanare sau cu o floare astazi? Bine ca vin sa ne bage obiectivul in ochi cand ne ducem noi la cimitir! Bine ca nu si-au adus aminte, nu vreau sa ii mai aud cum incearca sa ne impresioneze cu reportajele lor prefacute!

Tot ce conteaza e ca NOI TE VOM IUBI MEREU! Cu sau fara interesul mass-mediei...
f_rares
QUOTE(Cai Lun @ 4 Feb 2006, 1:42) *
...Ba eu sunt multumit de starea de fapt! Nu avem nevoie sa faca presa rating pe seama lui Catalin! Catalin e in inimile noastre! Nu am nevoie sa imi scrie gașca slugilor proaste sau prosport despre el. Nu vreau sa le vanda Catalin lor ziarele! Dinamovistii adevarati si toti cei care l-au apreciat, iubit si respectat pe Catalin nu il vor uita!

Sentimentele noastre sunt mai presus de toate prefacatoriile acestor jigodii. Pentru ei Catalin Hildan este un subiect, este material de lucru si atat. A venit cineva din presa cu o lumanare sau cu o floare astazi? Bine ca vin sa ne bage obiectivul in ochi cand ne ducem noi la cimitir! Bine ca nu si-au adus aminte, nu vreau sa ii mai aud cum incearca sa ne impresioneze cu reportajele lor prefacute!

Tot ce conteaza e ca NOI TE VOM IUBI MEREU! Cu sau fara interesul mass-mediei...

Aici ai mare dreptate...alta data sa nu mai afle presa de toate lucrurile care le fac dinamovistii pt Catalin!
POOL
Nici eu nu aveam nevoie ca presa sa scrie de acest lucru, sau sa il mediatizeze foarte mult. Da' puteau sa scrie si ei intr-un coltisor akolo mik despre acest lucru si sa spuna k il comemoreaza sau ceva.
Emil
Nu stiu pe cine mai inereseaza ce scrie presa. Ce e mai important pentru noi e nu l-am uitat pe CATALIN. Iar daca noi am uita sper ca Galeria sa nu o faca niciodata. Mie imi e dor de EL.
256.gif 256.gif
f_rares
QUOTE(Emil @ 4 Feb 2006, 12:09) *
Nu stiu pe cine mai inereseaza ce scrie presa. Ce e mai important pentru noi e nu l-am uitat pe CATALIN. Iar daca noi am uita sper ca Galeria sa nu o faca niciodata. Mie imi e dor de EL.
256.gif 256.gif

offtopic.gif Bine ai venit Emil!!!

Tuturor ne este dor de el... 256.gif
alexyutza
Tuturor ne e dor de el . Consider ca se putea realiza o emisiune in memoria lui sau macar sa se aduca vorba despre el la stirile din sport , nu neaparat la o editie special facauta pt el . Sau e mai interesant sa-l auzim pe Iacob cum se cearta cu fotbalistii nationalului ?
Puteau sa afiseze o banda intr-un colt al ecranului pe care sa transmita un mesaj simplu , care sa reflecte starea de spirit a dinamivistilor .....
red_dog 4 ever
au amintit aia se la prosport ceva de el azi
daca nu se uitau la noi pe site cred ca nu isi aduceau aminte de UNICUL CAPITAN
alexyutza
QUOTE(red_dog 4 ever @ 4 Feb 2006, 14:56) *
au amintit aia se la prosport ceva de el azi
daca nu se uitau la noi pe site cred ca nu isi aduceau aminte de UNICUL CAPITAN

Inclin sa cred ca ai dreptate ... bine ca atunci cane e vorba sa mai scrie ceva barfe nou - noute nu uita ... 149.gif
redlady08
si eu am fost surprinsa cand ieri la stiri nu au spus nimic....chiar nu ma asteptam.....oricum important este ca noi nu l-am uitat si nu-l vom uita niciodata.
bianco_rossa
presa trebuie sa aiba subiect d barfa k sa zic asa....nu ii mai intereseaza k p 3 feb Hildan ar fi implinit 30 d ani......observ k presa comenteaza numai lucrurile d actualitate.....k un juktor a fost gasit in bar...sau k altu' se plimba cu masina in toiu' noptii.....se pare k in mass media fenomenul Catalin Hildan nu mai prezinta interes.....se inseala amarnic....ei nu vor intelege niciodata ce inseamna sa pierzi un simbol......
Catalin va ramane mereu in inimile celor kre au stiut sa'l aprecieze pentru tot ceea ce a facut k fotbalist.....asta conteaza cel mai mult....k noi sa vorbim despre el si peste 20 d ani...poate cu acelasi entuziasm...si cu aceeasi durere......
Amintirea lui Cata va ramane mereu vie prin noi..suporterii....kre nu urmarim audienta....ci urmarim k sa nu se piarda simbolurile si amintirea oamenilor kre au dat totul pentru echipa lor..... HAITA_DINAMO.gif
rednorth
Vreau sa cred ca la batranete poate, cand voi inchide ochii , Dumnezeu imi va da sansa sa asist din randul galeriei ceresti la un meci in care Catalin Hîldan va da pase cu Misa Klein.
Cu siguranta atunci voi putea scanda, fara sa par ipocrit in fata altora "Caine pana la moarte si dincolo de ea".
Doamne, pastreaza-i inca tricoul in locul sfant pe care-L stii TU mai bine.
La multi ani Catalin, Tu inca traiesti prin noi si cei apropiati tie.

---------

Superbe cuvinte, am simtit nevoia sa le scot in evidentza, sper sa nu te superi...
FarfelkugeL
QUOTE(Cai Lun @ 4 Feb 2006, 1:42) *

Bine zis.
rednorth
Nu ma supar Cai Lun, se poate ...
Eu sunt unul dintre aceia care n-am avut sansa(datorita distantei) sa-l am langa mine , sa-l vad pe viu la un meci, sa-i fiu coleg s.a.m.d.
Cine stie , poate Cineva ne va intoarce dragostea ce o purtam pt Catalin si Dinamo intr-un moment al existentei noastre, caci nu-i asa totul se plateste.
Mi-aduc aminte ca la meciul Donetk de acasa, la cateva minute dupa ce a inceput galeria sa-i scandeze numele, am reusit sa inscriem cele 2 goluri in ult min ale meciului.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.