Cai Lun
Jan 30 2006, 10:05 PM
Una din legendele care [inca] circula despre Dumitrache spune ca mexicanii au vrut sa ii faca statuie, la finele Campionatului Mondial din '70. Faza in care Mopsul ii dribla pe Bobby Moore si Labone in marginea careului advers, face parte din orice rezumat al prezentei Romaniei la acel turneu final si este una dintre paginile istoriei fotbalului romanesc.
O alta legenda spune ca, in 1971, Juventus Torino a facut clubului Dinamo o oferta de 1.000.000 de dolari pentru Dumitrache. Chiar si FC Santos, la acea vreme echipa lui Pele, a fost interesata de el...
Florea Dumitrace este pentru multi dintre microbisti tipul jucatorului de fotbal crescut pe maidanele din Bucuresti. Cei din zona "Giurgiului" inca mai povestesc despre miutele care le incingea impreuna cu ceilalti copii pe terenurile prafoase precum cel de la TMB si care reuseau sa adune pe margine chiar si oamenii din cartier. Tot din acei ani i se trage si porecla. Chiar el a povestit intr-un interviu: "O babă de lîngă curtea noastră avea un nuc și m-a prins la furat. Aveam vreo 7-8 ani. A aruncat cu o bucată de lemn spre mine și a strigat: «Al naibii mops, tocmai de la mine furi?». Aduc, din cauza nasului, cu un cîine mops.."
Anul 1948 are pentru dinamovisti cel putin doua semnificatii. Pe langa faptul ca reprezinta anul nasterii clubului, reprzinta si anul nasterii lui Dumitrache - 22 mai este data exacta. Prima legitimare a Mopsului nu a fost insa la Dinamo, ci la Rapid, in 1961. La Dinamo a ajuns in 1964, depa ce mai trecuse pe la TUG. Cel care i-a descoperit talentul a fost acelasi Traian Ionescu, omul care a lansat pe orbita aproape toate numele mari de la Dinamo in anii 60. Debutul in tricoul alb-rosu a coincis pentru Florea cu debutul in Divizia A. Se intampla in anul 1966, pe data de 2 mai, cand inca nu implinise 18 ani. Doar doi ani i-au trebuit tanarului Dumitrache pentru a se impune ca titular in echipa cainilor - si asta in conditiile in care "concurenta" purta nume precum Gheorghe Ene II, Miki Naghi, Titi Fratila sau Salceanu.
Masura talentului pe care l-a avut Florea Dumitrache este data si de respectul cu care vorbesc despre el cei care l-au cunoscut sau i-au fost colegi. Cornel Dinu este unul dintre cei care il considera ca fiind cel mai mare jucator de fotbal al Romaniei. Fanus Neagu, unul dintre marii sai admiratori, l-a supranumit "Corsarul Roib", pentru rapiditatea cu care reusea sa avanseze cu minge la picior. Avea un dribling ucigator si o detenta care-l propulsa cu mult peste gigantii Dan Coe, Halmageanu sau Stocker. Din pacate, marcajul necrutator, impins uneori dincolo de regulament si "atentiile" fundasilor adversi l-au scos un timp din top, exact in anii cand ar fi putut sparge plafoane nemaiatinse de alti fotbalisti romani.
Pentru Dinamo a jucat in campionat de 198 de ori si a marcat 108 goluri. A castigat in Stefan cel Mare 3 titluri [1970-1971, 1972-1973, 1974-1975] si o cupa [1968]. A fost de doua ori golgeter al Diviziei A [1969, 1971]. Tot de doua ori a fost declarat fotbalistul roman al anului [1968 si 1969]. Ultimul sau sezon la Dinamo a fost din 1975-1976.
Intre 1976-1979 a evoluat la Jiul Petrosani, apoi, intre 1979-1983, la Corvinul Hunedoara.
Cifrele carierei sale:
- In Divizia A: 357 de jocuri / 170 goluri
- La echipa nationala: 31 de jocuri / 15 goluri
- In cupele europene: 20 de jocuri / 8 goluri
Cariera fotbalistica a lui Florea Dumitrache a luat sfarsit pe data de 17 septembrie 1983. Ultimul meci la nationala il jucase insa cu aproape 10 ani mai devreme, in 1974 la doar 27 de ani. Din anul 2001 Florea Dumitrache este consilier la Clubul Dinamo, activand la Centrul de Copii si Juniori.
Acesta este un portret al lui Florea Dumitrache. Al unuia dintre cei mai iubiti jucatori care au activat vreodata in curtea clubului Dinamo. Despre tristul prezent din viata Mopsului voi scrie cele necesare intr-un mesaj ulterior.
Cai Lun
Feb 1 2006, 12:10 AM
"Să dea Dumnezeu să se mai nască un atacant la fel de bun ca mine! Pînă acum n-am văzut vreunul în ţară care să-mi semene"Dumitrache, varful de poveste al lui Dinamo din anii '60 - '70, a apus de mult. Scena fotbalului inca mai pastreaza urmele crampoanelor sale, dar prezentul, scena vietii, a tras peste el o "cortina" grea. Ca multe alte glorii ale sportului romanesc, Florea Dumitrache isi traieste batraneatea intr-o lume care il respecta, dar nu il mai reconoaste.
"Dacă aş putea să schimb ceva, aş da viaţa înapoi, să mai am o dată 22 de ani"In 1970 Dumitrache era, pentru autoritatile de atunci, un bun national. Viata deja ii implinise multe din vise pustiul slabut din "Giurgiului". Timpul insa, i-a dovedit ca viata poate fi si cruda. Astazi,
Mopsul are 57 de ani,
boala şi urmările alcoolului l-au strivit, făcîndu-l pe bărbatul altădată falnic să meargă şovăielnic. Odata cu evenimentele din '89, viata fostului golgeter a cunoscut un declin semnificativ, pe plan material, spiritual si familial.
"Mă mai întîlnesc cu domnii Badea şi Borcea şi-mi fac semn cu mîna la ureche să-i sun. Păi, să mă umilesc eu în faţa lor? [...] Mi-a promis Cornel Dinu că o să mai iau de la club cîte 10 milioane de lei lunar. Mi-a dat o singură dată, după care mi-a zis că nu mai are Dinamo bani!"Dupa cum spuneam si in articolul precedent, Dumitrache este Consilier al clubului Dinamo. Cu toate acestea, remuneratia pe care ar trebui sa o primeasca este...
si nu prea... Nu intamplator apare in citatul de mai sus numele lui Cornel Dinu. El este unul dintre cei care il considera pe Dumitrache cel mai valoros produs al fotbalului romanesc. Se pare insa ca din partea reprezentantului clubului primeste doar consideratie, pentru ca din punt de vedere material traiste numai din pensia de 14 milioane. Dintre colegii de generatie, doar Mircea Lucescu il mai ajuta..
"Staţi că n-am murit să-mi faceţi statuie!"Daca financiar clubul nu ii acorda prea multa atentie, nu la fel stau lucrurile in cazul beneficiilor de imagine care pot fi castigate de pe urma sa. Dumitrache are cate o statuie in fiecare inima de suporter dinamovist care l-a vazut jucand, o statuie in curtea clubului ar fi o dovada a recunostintei noastre fata de el. Iata insa ca uneori reconostinta este parsiva la randu-i...
De 11 ori a avut glezna stangă ruptă si de 7 ori a avut glezna dreaptă ruptă..Cu siguranta ca Florea Dumitrache este unul din exemplele de daruire pe care istoria alb-rosie ni le ofera. Incepand cu el si cu generatia sa Romania
a inceput sa conteze in fotbalul mondial. Daca vom reusi sa ne modelam prezentul dupa stilul, caracterul si devotamentul unor astfel de jucatori, atunci cu siguranta vom avea multe de castigat. Din pacate, insa, timpul nu are rabdare cu nimeni. La vremuri noi, oameni noi. Trecutul se mai pastreaza doar in amintiri si in vitrina cu trofee, iar acolo, una din paginile istoriei este scrisa pentru Dinamo si pentru Romania de Flore Dumitrache.
Citatele din text sunt preluate din articolul scris in Gazeta Sporturilor de Anamaria Neagu si Eduard Apostol, aparut la finele anului trecut si publicat si pe DinamoMania >>
http://www.dinamomania.net/news_dinamomani..._ani%22_385.php
caine_berceni
Feb 1 2006, 01:24 AM
Un mare fotbalist . Pacat ca a picat in patima alcolului cine la avut antrenor stie mai bine
Tudor
Feb 1 2006, 01:57 AM
O legenda ... Mopsul ...
Nu am apucat din pacate sa il vad jucind , dar sunt convins ca e un jucator pentru care Dinamo se poate mandri ... FLOREA DUMITRACHE
Dumi-DC
Feb 1 2006, 08:59 AM
COSMIN C
Feb 1 2006, 01:48 PM
Pe topicul " Ce fost jucator de la Dinamo ti-a placut cel mai mult?", spuneam ca mi-e greu sa aleg intre Dinu, Dumitrache, Lucescu.
De-ar fi sa-l aleg pe cel mai iubit, tot dintre ei trei as alege si votul, fara discutie s-ar duce spre FLOREA DUMITRACHE !
Primul lucru pe care l-am auzit despre el au fost vorbele tatalui meu :A venit un pusti la Dinamo, i-a inebunit pe toti, e fenomenal !
Eram prea mic si nu intelegeam despre ce-i vorba, dar daca pentru tata era asa de important, mi-am zis ca trebuie sa fie si pentru mine....Am crescut iubind Dinamo si adorandu-l pe Mopsu'....
Am ramas cu regretul ca nu l-am vazut jucand niciodata, pe viu....
Il vad acum, uneori, in tribuna la Dinamo, si de fiecare data ma cutremur... Imaginea de azi se suprapune peste imaginea pustiului blond care mi-a incantat copilaria si mi se umplu ochii de lacrimi de fiecare data...
Uneori ma gandesc ca Dinamo l-a abandonat....Poate nu-i asa, poate sunt subiectiv, poate sunt si altii indreptatiti sa spere la mai mult din partea clubului caruia i-au adus atata glorie... Cine stie unde e adevarul...Viata merge inainte... Pentru pustii de azi altii sunt idolii, iar Mopsu nu-i decat un batran care, cica, ar fi ajuns mare daca n-ar fi avut un anumit viciu...
Si totusi iata ce spune Traian Ionescu, cel care l-a adus la Dinamo:". Pe Dumitrache l-am batut cu scaunul! Era tare neastimparat. Lui Florica si lui Pircalab li se cam scurgeau ochii dupa fete. Daca e adevarat ca acum are mari probleme cu bautura, atunci clubul Dinamo are obligatia sa faca lucruri mari pentru omul asta pentru a-l aduce pe linia de plutire. Dumitrache a fost o stea adevarata"(Evenimentul Zilei)
Daca nici Traian Ionescu n-are dreptate....
COSMIN C
Feb 2 2006, 11:28 AM
O veste trista...
"Florea Dumitrache a fost internat în stare gravă la Municipal
Fostul mare atacant al echipei naţionale şi al lui Dinamo din anii 70, Florea Dumitrache, a fost internat ieri în stare gravă la spitalul Universitar Municipal din Bucureşti. Mopsul, aşa cum a fost poreclit de colegi, nu se află la primele probleme de sănătate, mai toate fiind cauzate de consumul de alcool. Chiar dacă medicii îi interziseseră în urmă cu ceva timp să consume băuturi alcoolice, se pare că Dumitrache şi-a reluat în ultimul timp obiceiurile bahice de pe când era jucător activ. " ( prosport)
Curaj, Mopsule...Suntem langa tine....Sa nu ne lasi...
iuliu
Feb 2 2006, 06:25 PM
Se pare ca cel putin in fotbal am fost un om norocos. Pentru ca am avut sansa de a urmari "pe viu" scurta si tumultuasa cariera a lui Dumitrache. Am vazut ceva fotbal inaintea lui si am vazut mult fotbal si dupa el si va pot spune ca DUMITRACHE A FOST CEL MAI TALENTAT JUCATOR PE CARE L_AM VAZUT (NU MA REFER NUMAI LA FOTBALUL ROMANESC SI CREDETI-MA CA NU EXAGEREZ)
Pentru ca Mopsul a fost un om de gol de un tip unic , care a creat faze de neuitat.
Faza amintita de Cai Lun in care i-a tavalit prin iarba mexicana pe Bobby Moore (unul din cei mai buni stoperi ai fotbalului mondial) si Labone a fost una din ele .
A mai fost un gol cu capul cu Elvetia (2-0 la Bucuresti ) in care a zburat cam un metru peste doi stoperi elvetieni. A mai fost un penalty cu Anglia (1-1 pe Wembley) in care "l-a trimis la tigari" pe Banks (unul din cei mai mari portari ai fotbalului mondial , fentat de un copil de 20 ani ) Au mai fost doua goluri din voleuri superbe cu Grecia (2-2 la Atena) care ne-au mentinut sansa calificarii la Mexico. A mai fost faza golului din meciul decisiv cu Portugalia (1-0 la Bucuresti) in care a preluat o pasa pe dreapta , a "navalit" in careu si in cinci secunde portarul si 4 fundasi portughezi erau pe jos trantiti de fente , in final Dobrin impingand mingea in poarta goala. (regretatul Ioan Chirila scria a doua zi ca suprafata de pedeapsa portugheza arata ca mitraliata din avion)
A mai fost golul din meciul cu Brazilia (2-3 la Guadalajara) marcat din cadere cu piciorul stang intins ca o undita cu mingea rostogolindu-se pe langa doi stoperi uluiti si pe langa portar. (unul din cele mai frumoase goluri din CM 1970)
A mai fost golul cu Germania de Est (1-0 la Bucuresti) printr-un voleu de la 40 metri (!) peste portarul iesit din poarta.
A mai fost meciul jucat in ECHIPA LUMII la jocul de adio al portarului Lev Iashin.
Si au mai fost atatea alte goluri de neuitat , marcate fie dupa driblinguri ucigatoare (din nou il citez pe Chirila : driblinguri care iti fracturau gleznele in bocanci) sau din voleuri imposibile , sau dupa sarituri la cap in care zbura peste toate huidumele din aparare , unii cu doua capete mai inalti ca el , sau dupa plonjonuri de kamikadze cu capul la firul ierbii.
Trebuie sa recunosc ca la inceput am considerat declaratiile lui Traian Ionescu ca a adus de la TUG un jucator care in 2 ani va fi spaima apararilor drept o exagerare. Mopsul juca la rezerve si nu mi-a facut nici o impresie ( inclusiv debutul in A intr-un meci singular in 1966) La Dinamo jucau Gica Ene si Fratila , veneau tare doi tineri , Grozea si Daniel Ene si tocmai "pirpiriul" asta sa fie viitorul nostru om de gol ? Sa fim seriosi , il mananca Dan Coe sau Halmageanu cu fulgi cu tot. Si trebuie sa mai recunosc ca ii datorez scuze lui Tr. Ionescu.
Cand am inteles ca am gresit , cand am devenit un suporter fanatic al Mopsului?
Ianuarie 1967 , duminica dimineata , frig si ceata. Dinamo joaca un meci amical (parca cu Stegul Rosu dar nu sunt sigur). Nu prea e de iesit din casa dar ar putea fi interesant de vazut cativa jucatori promitatori , pe Boc (adus de la Petrolul fara drept de joc) pe mijlocasul ala de la Targoviste (Dinu) pe Grozea , Daniel Ene si Nae Ionescu (la Dumitrache nici nu ma gandeam) Meciul s-a jucat pe un teren complet desfundat si a fost un fel de tranta in noroi fara nici o legatura cu fotbalul.
Nu tin minte rezultatul tin minte doar ca in cateva minute toti jucatorii erau negri de noroi (in afara lui Parcalab care gasise o bucatica de iarba pe dreapta si nu iesea de acolo) Dar mai tin minte ceva. Spre sfarsitul meciului ni s-a acordat o lovitura libera de pe dreapta , un fel de corner scurt. De obicei Parcalab executa astfel de lovituri pe sus , cu bolta , punand mingea in capul unui coechipier , dar de data aceasta a trimis o mingie puternica in fata portii la vreo jumatate de metru inaltime . Asa se executa , s-a prostit si Parcalab ? Dar ...de undeva din spate a aparut "pirpiriul" , a plonjat , a zburat prin aer vreo doi metri si a preluat cu capul de la firul ierbii (sau al noroiului) marcand un gol cum n-am mai vazut.
Aceasta a fost prima mea intalnire adevarata cu Mopsul si pot spune ca atunci m-am "indragostit" de el si nu m-am lecuit nici acum dupa 39 ani.
La inceputul sezonului 1967-68 Mopsul era deja titular la Dinamo si idolul galeriei.
Voi cei mai tineri care nu l-ati vazut jucand , regret pentru voi , ati pierdut un spectacol unic
Doua mesaje personale.
- Cosmin te rog sa continui sa ne tii la curent cu starea sanatatii lui Dumitrache.
- Cai Lun din nou o documentare temeinica. Conform acordului dintre noi doar o mica corectie (nu corecta nimic , e lipsita de importanta) : Salceanu a jucat mai degraba mijlocas sau aripa retrasa deci nu a fost concurent pe post cu Dumitrache ,
de altfel cei doi au jucat multe meciuri impreuna
COSMIN C
Feb 2 2006, 10:15 PM
"«Mopsu» nu e terminat!"
Sunt vorbele lui... si sper sa creada in ele... si sa nu se lase doborat de boala....
COSMIN C
Feb 5 2006, 08:24 AM
"Florea Dumitrache a cucerit trei titluri de campion al României cu Dinamo şi a jucat în 31 de partide pentru echipa naţională, reuşind să înscrie de 15 ori. Aceste lucruri nu au fost de ajuns pentru preşedintele dinamovist Ioan Becali.
Giovanni l-a îndepărtat de la club pe cel supranumit "Mopsul" fără nici o explicaţie. A rămas fără funcţia de consilier pe care o deţinea la club, dar şi fără telefonul de serviciu.Acum, Dumitrache stă în apartamentul său din zona Diham şi din cînd în cînd aruncă o privire la colţul plin de amintiri. Abia ieşit din spital, după ce, conform propriilor declaraţii, a efectuat un set de analize, Dumitrache spune că se simte bine. "Nu am mai pus alcool în gură de un an şi jumătate. Acum beau numai sucuri naturale sau apă plată. Am stat două zile internat. Doctorul mi-a spus că analizele sînt perfecte", declară "Mopsu", mîndru că a scăpat de viciul care i-a adus numai probleme. Nici vechii amici de pahar nu l-au mai zărit demult la bodega din colţul străzii. "Nu a mai băut cu noi demult", a mărturisit unul dintre prietenii fostului fotbalist."(gsp)
De boala te mai trateaza medicii....De ciuma numita Giovani nu te scapa nimeni.....
DiliBili
Feb 9 2006, 03:35 PM
L-am auzit odata, la Telesport, pe un fost mare jucator rapidist contemporan cu Dumitrache, ca cel mai mare atacant roman din toate timpurile a fost Dumitrache ...
din pacate eu nu l-am vazut jucand, dar acum cativa ani imi aduc aminte ca Mircea Lucescu ii dadea lui Mopsu 100.000 lei si ii spunea: vezi sa nu ii dai pe bautura ... AM MAI SPUS DE CATEVA ORI SA PREZENTATI PE DINAMOMANIA IMAGINI DIN ANII 70-80, CU MARII JUCATORI DINAMOVISTI, ASTFEL INCAT CEI MAI TINERI CAINI SA RAMANA CU AMINTIRI PLACUTE SI NU CU PARERI DE CONTEXT DESPRE FOSTII NOSTRI MARI JUCATORI
Cai Lun
Feb 9 2006, 06:07 PM
Ideea e buna, dar ce te face sa crezi ca DinamoMania este in posesia intrgii videoteci a clubului?
COSMIN C
Feb 9 2006, 07:02 PM
DiliBili, ai dreptate, in ultimi ani n-am citit nimic despre Mopsu, sa nu se aminteasca, sau sa nu se spuna in primul rand, de problema asta a lui... Nu stiu daca Dinamomania are cum sa prezinte imagini cu meciurile de atunci, dar eu ma intreb de ce un suporter mai tanar, care nu l-a vazut jucand niciodata, nu incearca sa se informeze. Din fericire mai exista materiale, carti, daca vrei poti afla adevarul... Din pacate e usor sa punem etichete. Nu vreau sa fac acum pe lupul moralist, nu vreau sa-l iubeasca si copiii de azi cum il iubim noi cei care am crescut admirandu-i fentele, dar as vrea sa se gandeasca, doar, ce vor simti peste niste ani, cand presa va uita golurile lui Claudiu Niculescu si va pomeni doar aventurile sale cu manechine, va uita de geniul lui Mutu si ne va aminti doar despre momentul cocaina....
Florea Dumitrache merita mai mult decat niste articole tendentioase cand se interneaza in spital....
Cai Lun
Feb 9 2006, 07:28 PM
Tocmai aici ar trebui sa intervina politica de marketing a clubului. De ce nu se organizeaza memoriale? De ce nu se organizeaza meciuri de old boys? De ce nu se organizeaza simpozioane sau alte evenimente de acest gen? De ce... eh, cat de innapoiati suntem...
alexyutza
Feb 9 2006, 07:32 PM
Nu se organizeaza nimic pt ei ,nu pt ca am fii inapoiati ci pt ca nu le pasa . Actionarii stiu sa organizeze tot felul de petreceri pt ei , dar pt altii mai greu .
Daca ii dau afara de la club , ce simpozioane sa organizeze ? .....asa de adio , "bine ai plecat si sa nu te mai vedem niciodata " ?
Pe ei trecutul nu-i intereseaza , nu a zis giovany ca pe el in itereseaza doar prezentulsi viitorul ?
Asta ne-o arata la tot pasul .....
DiliBili
Feb 10 2006, 03:19 PM
QUOTE(Cai Lun @ 9 Feb 2006, 21:28)

Tocmai aici ar trebui sa intervina politica de marketing a clubului. De ce nu se organizeaza memoriale? De ce nu se organizeaza meciuri de old boys? De ce nu se organizeaza simpozioane sau alte evenimente de acest gen? De ce... eh, cat de innapoiati suntem...
NU SE MAI ORGANIZEAZA ASTFEL DE ACTIUNI PT CA NU ADUC PROFIT marilor NOSTRI CONDUCATORI
Cai Lun
Feb 10 2006, 04:21 PM
Nu aduc profit?! Haideti dom'le... ce mama dreaq? Voi chiar nu stiti ce inseamna marketing? Pai atunci de ce ne mai miram ca e stadionu' gol? Pai daca ne marim stadionul, ala trebuei intretinut. Sunt si astfel de meciuri o solutie. Dupa parerea mea, in acest moment marketingul ar trebui sa fie prioritar la Dinamo. Daca vrei sa scoti bani trebuie sa bagi bani! Credeti ca eu nu as vrea sa il vad pe Dumitrache jucand? Chiar si la varsta asta! 10 minute acolo! Dar asta inseamna sa pui si suflet in ceea ce faci, nu doar interes. Imaginea este si ea de vanzare si de multe ori e chiar banoasa! Becali zice ca vrea sa scoata bani si din piatra seaca. Nu se vede, chiar nu se vede! Ma tem ca are dreptate Andone...
DiliBili
Feb 24 2006, 08:37 PM
stiu prea bine ce inseamna marketing, insa pt javre ca berbecali sau altii de teapa lui profit inseamna sa castigi cateva zeci de mii de dolari ( minim ) cu o simpla semnatura, fara prea multe batai de cap ( vezi cazul Bratu ) ... DIN PACATE IN ROMANIA CEI MAI MULTI DIN MARII MILIONARI IN DOLARI AU FACUT AVERI FARA SA AIBE HABAR CE INSEAMNA MARKETING... EI STIU CUVINTE GEN FURT, SMEN, TEAPA, TUN, etc
DUMMY
Apr 29 2006, 02:36 PM
Dumitrache , tizul meu ! Bun jucator , pacat ca a cazut in patima alcoolului , dar am inteles ca acum nu mai bea alcool !
COSMIN C
Apr 29 2006, 02:57 PM
Altceva mai stii despre tizul tau ?
rednorth
Apr 29 2006, 03:34 PM
Sunt unii care din cauza cunostintelor prea multe despre echipa si jucatorii emblematici ai lui Dinamo, ar fi decent sa nu posteze pe aici.
Pana la urma prostia si incultura sunt mai grave decat alcoolul.
Max
Apr 29 2006, 09:16 PM
QUOTE(DUMMY @ 29 Apr 2006, 15:36)

Dumitrache , tizul meu ! Bun jucator , pacat ca a cazut in patima alcoolului , dar am inteles ca acum nu mai bea alcool !
Alcoolul este viata si viata e alcool!....incearca si tu.. si sa ne spui cum e...poate asa ti se duce si tie duhul..
COSMIN C
Apr 29 2006, 09:16 PM
QUOTE(DUMMY @ 29 Apr 2006, 15:36)

Tu tizul lui DUMITRACHE, probabil fan al fotbalistilor care beau apa plata cu lamaie, sper ca esti multumit de ceea ce vezi in seara asta in Groapa....
Astia de azi nici nu merita sa treaca prin fata lui DUMITRACHE!
DUMMY
Apr 30 2006, 01:42 AM
QUOTE(COSMIN C @ 29 Apr 2006, 15:57)

Altceva mai stii despre tizul tau ?
Nu prea multe, Florea Dumitrache a jucat 10 ani la Dinamo , a fost convocat la Nationala Romaniei in campionatul mondial din Mexic, stiu ca a locuit in cartierul in care stau si eu acum ( berceni ) , pe vremea cand juca Mopsul eu nici nu ma nascusem dar din cate am auzit de la astia mai batrani , unii zic ca a fost cel mai bun jucator din toate timpurile ! Nu-mi mai vine in minte acum dar daca imi amintesc te anuntz!
COSMIN C
Apr 30 2006, 02:06 AM
Hai ca esti simpatic...
DUMMY
Apr 30 2006, 02:16 AM
Nu inteleg ce am zis rau ! ti-am raspuns la o intrebare !
COSMIN C
May 21 2006, 11:05 PM
Daca Dumitrache ar fi jucat la Steaua , acum as fi fost fan Scooter ....
Daca Dumitrache ar fi jucat la Rapid, as fi fredonat:"Suntem peste tot acasa....."
Dar Dumitrache a jucat la Dinamo, si de aceea sunt Caine pana la moarte, si dincolo de ea....
Fie vreme buna, fie vreme rea !!!
LA MULTI ANI !!!!
rednorth
May 22 2006, 12:02 AM
La Multi Ani pentru cel mai inzestrat atacant care a jucat vreodata la Dinamo si pentru nationala Romaniei, ...DUMITRACHE.
reddogforever84
May 22 2006, 11:12 AM
La Multi Ani !
ALEXANDRA
May 22 2006, 11:35 AM
la multi ani si multa sanatate !
Corsarul roib
Aug 28 2006, 11:44 PM
Datorita lui Dumitrache sunt dinamovist...El si Ozon.
Combinatia de talent pur si pofta de joc il pun in ochii mei cu mult peste majoritatea jucatorilor asa zisei "generatii de aur".Nu zic eu ca nu s-ar fi afirmat si acestia ca jucatori de valoare,insa Mopsul este unic.Imi pare rau de faptul ca in ziua de astazi nu mai primeste absolut nici o atentie.
Nici nu mai vorbesc de situatia lui financiara.Fiind declarat ofiter in retragere,stiu ca primeste undeva intre zece si paisprezece milioane pensie lunar,insa cu problemele de sanatate din istoria recenta,aproape ca a ajuns la sapa de lemn.Numai Lucescu stiu ca obisnuia sa ii ofere suport moral si finaciar cat decat,insa asta a fost pana acum cativa ani...Ma indoiesc de faptul ca mai pastreaza legatura cu el din Ucraina.
Wlad_red_dog
Sep 4 2006, 03:13 PM
Am vazut si eu niste videouri cu Dumitrache la mondialul din 70,driblingurile simple si dezinvoltura cu care juca in fata unor echipe ca Brazilia lui Pele. De ce in zilele noastre nu mai exista un jucator roman care sa faca asa ceva??? Tot respectul pentru domnul Florea si inca sper ca la Dinamo sa rasara unul asemeni lui.
Lupu
Sep 17 2006, 01:18 AM
Nu am apucat sa
-l vad jucand dar ce
i care au apucat au doar cuvinte de lauda fata de el (in teren) Florea Dumitrache O LEGENDA VIE !
red_butterfly
Oct 29 2006, 09:47 PM
E intr-adevar o legenda! Eu din pacate, nu am vazut decat cateva secvente dintr-un meci mai vechi.
Despre interviul cu el... Cand l-au vazut baietii acolo s-au apropiat usor de el si l-au intrebat daca poate sa le acorde cateva minute. A acceptat imediat zambind. Mie mi s-a parut ca s-a bucurat ca erau cateva persoane (tinere!) care manifestau un interes pentru parerile lui. As putea spune chiar ca se bucura ca erau cateva persoane care ii acordau atentie (parerea mea). Afara era frig dar el tot vorbea, raspundea la toate intrebarile, si desi la inceput era vorba de un interviu de 10-15 minute, s-a ajuns la o jumatate de ora. A facut poze cu toti cei prezenti...chiar nu-mi vine sa cred cata rabdare a avut. Cred ca toti cei de fata erau emotionati datorita prezentei lui. Cel putin rednorth...stiu ca el e un mare fan al mopsului. Si desi eu sunt mai mica si nu stiu despre el decat ce mi-au povestit parintii (care sunt mari fani ai lui), ma bucur enorm ca am avut onoarea de a-l vedea. Cred ca unui om ca el ar trebui sa i se acorde mai multa atentie, sa se tina mai mult cont de parerile lui.
Tot respectul pentru Florea Dumitrache.
DjMaXxXuU
Oct 30 2006, 12:59 AM
Atat stiu si eu ca a fost un jucator extraordinar dar nu am vazut nici o faza cu el asa ca ii rog pe cei de la Dinamomania sa puna pe site daca vor si daca dispun de un material cu Florea Dumitrache dar de pe vremea cand juca fotbal adevarat (macar cateva secvente ca sa ne facem si noi o parere)
Cai Lun
Oct 30 2006, 01:42 AM
Wlad_red_dog
Oct 30 2006, 09:11 AM
Imi da eroare pe pagina. Esti sigur ca linku e bun?
Shearer
Oct 30 2006, 11:42 AM
da , nici mie nu-mi merge

de aici nu merge , dar de pe site merge
DjMaXxXuU
Oct 30 2006, 01:09 PM
Se pare ca luati in considerare ce spun vizitatorii :), aici in forum nu functioneaza linkurile dar pe Dinamomania pot fi descarcate !!
COSMIN C
Oct 30 2006, 01:19 PM
Aveti un pic de rabdare. Se va rezolva si aici.
Ashtray
Oct 30 2006, 01:45 PM
Extraordinare videouri, ar fi superb sa puneti in fiecare luna cateva cu fosti mari jucatori...
Cai Lun
Oct 30 2006, 02:05 PM
Ne cerem scuze. Acum linkurile sunt accesibile si din forum.
@Asthray > S-a notat.
Wlad_red_dog
Oct 31 2006, 09:14 AM
Acu merg. E bine sa vezi ca pe aici sunt numai profesionisti. Felicitari
Foarte frumoase videouri. E trist sa vezi ce jucatori de valore am avut si cum ne balacim acum in mediocritate, cu toti drogatii si terminatii. Ce mutu, chivu, uite aici fotbalist.
PS Foarte buna idea, ashtray
RED75
Apr 5 2007, 11:25 PM
Florea Dumitrache este internat in stare grava la spital in urma unui accident cerebral. Sa ne rugam pentru el !
Hatzu
Apr 6 2007, 08:39 AM
Dumnezeu sa-l ajute si sa ii dea sanatate.
Dumi-DC
Apr 6 2007, 10:44 AM
Florea suntem alaturi de tine,Doamne Ajuta sa te faci bine,sper ca maine cainii sa joace si pt tine
biancap78
Apr 6 2007, 05:52 PM
Domnu sa-i dea sanatate. Am ramas stupefiata cand am citit azi in ziar ca mopsul e in coma...
miza
Apr 8 2007, 08:56 AM
DOAMNE AJUTA SA SE FACA BINE;sfintele sarbatori sa-l ajute,sa-i dea sanatate!
dudu1961
Apr 8 2007, 10:15 AM
Fericirea si satisfactia pe care mi-a adus-o acest om cind eram copil nu poate fi egalata asa usor de cineva (poate doar Dudu) , un om extraordinar cu o inima si un suflet mare care bate doar pentru Dinamo , poate de aceea suferinta si singuratatea lui . Dumnezeu trebuie sa stie cel mai bine ce ii rezerva acestui suflet mare si generos .Sanatate si incearca sa revii printre noi .
redlady08
Apr 8 2007, 12:57 PM
Sanatate multa...fie ca Domnul sa-ti ajute sa treci si peste acest necaz....sa ne putem bucura impreuna de aceasta victorie si de altele care vor urma.