Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Florea Dumitrache
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Clau_Goool
Victoria de ieri este si pentru Florea Dumitrache !!! Sa te faci bine Florea deoarece inca nu ti-ai spus ultimul cuvant pe aceasta lume !!! Dumnezeule da-i putere sa-si revina !!!
Capirossi
Fa-te bine Maestre. Dinamo are nevoie de tine. Multa sanatate.
redlady08
Florea Dumitrache va fi supus în această seară unui operații chirurgicale. "Ieri seară i s-a făcut un drenaj extern iar în această seară va fi supus unei operații chirurgicale. Starea dînsului nu este grozavă. Momentan nu vă pot da mai multe amănunte. Sper că pe seară, după operația chirurgicală să vă pot da vești bune", a declarat în exclusivitate directorul adjunct al Spitalului Municipal București, Cristian Cîrstoiu.

Multa sanatate si putere sa treci de aceasta operatie!
Capirossi
Stie cineva cum decurge operatia Mopsului ?
red_dog_rahova
Mopsule rezista!!!!!!
hunter
Capirossi...Florea Dumitrache zice acolo ca a iesit din operatie,dar nu se stie sigur care e starea lui
Capirossi
10q hunter. Doamne ajuta-l !
MILITARI red dog
Rezista MOPSULE! Doamne ajuta-l!
tiby_reddog
Sa ii dea DUMNEZEU multa sanatate si sa il mai tina printre noi !!!
Clau_Goool
Fostul fotbalist Florea Dumitrache, a fost operat in jurul orei 13.00 de o echipa de medici ai Spitalului Municipal Bucuresti. "Maine vom vedea daca operatia de astazi a fost sau nu benefica. Momentan, nu este stabil, fiind in continuare intr-o stare foarte grava. A fost o provocare chirurgicala pentru noi. Operatia a fost o reusita. Dupa cum bine stiti, exista complicatii, de la bolile de care mai suferea", a spus directorul adjunct al Spitalului Municipal, Cristian Cîrstoiu.

Rezista Mopsule ! Suntem alaturi de tine !!!
COSMIN C
Sa faci bine sa rezisti, Mopsule!
Doamne, ajuta-ne!
RED75
Operatia a reusit, dar situatia este in continuare incerta.
Suntem alaturi de tine !
Achiles
hai Mopsule LUPTA ! suntem alaturi de tine !
cand ti-a fi mai greu , o sa ne auzi : AUGH ! AUGH ! AUGH !
deenamovista
Insanatoseste-te cat mai curand, Mopsule! Suntem alaturi de tine!
super dog female
Nea Florea, fa-te bine!Ridica-te si bucura-te ca Dinamo a invins in ghencea!Asculta galeria cum ti-a scandat numele.Fii un luptator asa cum ai fost mereu!Doamne-ajuta.Suntem alaturi de tine, Mopsule...
COSMIN C
A fost deconectat de la aparate, insa medicii spun ca starea sa ramane in continuare foarte grava.....
Hai, Mopsule....trezeste-te....
Ashtray
Doamne ajuta sa se trezeasca...ar fi sfasietor ca dupa o asemenea bucurie ca cea de sambata sa se intample o mare nenorocire cu Mopsul...Trezeste-te si vezi cum i-am calcat in picioare pe spurcati pentru tine si auzi cum a rasunat numele pe care il iubesti,cel al lui Dinamo in ghencea!
redlady08
Starea de sanatate a fostei glorii dinamoviste este intr-o usoara amelioare. Cu toate acestea, reusita operatiei nu este decat un pas mic, restul problemelor de care sufera Dumitrache putand crea oricand complicatii majore, ceea ce face ca sansele de supravietuire sa ramana, in continuare, reduse. Prin interventia chirurgicala i-a fost oprita hemoragia, insa raman celelalte suferinte, respectiv ciroza, problemele de coagulare si tulburarile de coagulare, "Mopsul" fiind internat joia trecuta in coma profunda. "Ii vom mai face o serie de analize. Deocamdata, nu putem spune decat ca starea de sanatate a lui Florea Dumitrache este intr-o usoara ameliorare", a spus Cristian Cirstoiu, directorul medical al Spitalului Municipal.

Lupta, Mopsule!!!! ......se poate
ALEXANDRA
multa sanatate
tiby_reddog
Se pare ca starea de sanatate a '''MOPSULUI''' , sa ameliorat simtitor si a fost scos de la aparatele care il tineau in viata pana acum.Asteptam in continuare sa se refaca de tot si speram sa il vedem cit de curind in tribune la meciurile lui Dinamo !!!

Multa , multa sanatate Mopsule si fii tare in continuare !!!
COSMIN C
Se simte un pic mai bine..."E în continuare în comă, dar sîntem bucuroși că organismul său prezintă o ameliorare. Sperăm că operația a fost benefică", a declarat Cristian Cîrstoiu, directorul adjunct al Spitalului Municipal.

N-avem nici un doctor pe aici sa ne explice mai clar ce poate insemna acest "mai bine"?
Wlad_red_dog
Fa-te bine Mopsule, nu ne parasi acum in momentele astea frumoase. Meriti sa vezi Dinamo in UCL.
COSMIN C
Au trecut 5 zile de la operatie. Doctorii spun ca se constata o ameliorare dupa operatie.....
redlady08
Hai Mopsule.....trezeste-te sa vezi cata lume iti simte lipsa!!!!
Sanatate multa si forta sa lupti cu boala!!!!
COSMIN C
Presedintele Nicolae Badea, a declarat, ca starea de sanatate a lui Florea Dumitrache continua sa se imbunatateasca:„Florea se afla intr-o stare de sanatate stabila, in continuare respira liber, fara ajutorul aparatelor. Va incepe sa faca si exercitii de reflexo-terapie, iar joi sau vineri i se va face o tomografie pentru a se vedea rezultatul operatiei“.
caine_rosu_turbat
ma bucur f.mult ! o veste buna....despre Mopsu' sau spus multe lucruri mai bune sau mai rele,insa cel mai mult mi-a placut ce a zis Mircea Lucescu si anume ca Dumitrache a fost unul din marii atacanti ai lumii. Asa e ! busted_blue.gif
Capirossi
Starea de sanatate a Mopsului e stationara. Medicii sunt rezervati.
Curaj, nea Florica.
DarkSide
Un nou inger ne va pazi din ceruri. Sa-ti fie tarana usoara Mopsule!
red4ever
Odihneasca-se in pace !
tiby_reddog
Cind a decedat?????
djmihaitza
Am citit si eu .... Nu pot sa cred !!!
O zi trista in viata clubului Dinamo !
Dumi-DC
Odihneasca-se in pace
Clau_Goool
Nu te vom uita Mopsule, vei ramane mereu in inimile noastre! Condoleante intregii familii dinamoviste!
tiby_reddog
A murit Florea Dumitrache

Florea Dumitrache

Fostul mare atacant dinamovist Florea Dumitrache , cel poreclit "Mopsul", a murit in aceasta dimineata.

Ex-international, Florea Dumitrache a fost unul din componentii celebrei echipe nationale a Romaniei care a facut o figura frumoasa la CM din Mexic 70, cand tricolorii au intalnit in "grupa de foc" de la Guadalajara formatiile Angliei (scor 0-1), Cehoslovaciei (2-1) si Braziliei (2-3).

Statistica / Florea DUMITRACHE

Nascut: 22.05.1948 (Bucuresti)

In Divizia A
Debut: 02.05.1966, Dinamo Bucuresti – Dinamo Pitesti 1-1
1965-66: Dinamo București 1 0
1966-67: Dinamo București 3 1
1967-68: Dinamo București 21 7
1968-69: Dinamo București 28 22
1969-70: Dinamo București 24 13
1970-71: Dinamo București 28 15
1971-72: Dinamo București 10 5
1972-73: Dinamo București 26 15
1973-74: Dinamo București 24 19
1974-75: Dinamo București 10 4
1975-76: Dinamo București 23 7
1976-77: Jiul Petroșani 32 20
1977-78: Jiul Petroșani 25 11
1978-79: Jiul Petroșani 23 6
1980-81: Corvinul Hunedoara 29 12
1981-82: Corvinul Hunedoara 25 7
1982-83: Corvinul Hunedoara 21 5
1983-84: Corvinul Hunedoara 4 1
Total: 357 jocuri 170 goluri
A cucerit trei titluri nationale si o cupa; de doua ori desemnat cel mai bun fotbalist al României; tot de doua ori a fost golgeter al României

In echipa nationala
Debut: 05.06.1968, România – Olanda 0-0
Total: 31 jocuri 15 goluri
A jucat la turneul final al CM 1970
(sursa , prosport)

O veste cazuta ca un trasnet peste toti DINAMOVISTI.
Vei ramine mereu in inimile noastre !!!
DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACA !
nicolle_reddog4ever
Dumnezeu sa-l ierte!!!
matador
ODIHNEASCA-SE IN PACE, SINCERE CONDOLEANTE DIN PARTEA MARII FAMILII ALB ROSIE
Leaveyou
Ce poți să spui ? Cuvintele sunt sărace. Dumnezeu să-l odinească !
antisteaua
Dumnezeu sa-l ierte. Citesc si nu-mi vine sa cred. Cum s-a intamplat, de ce a murit ca tot se zicea ca e cat de cat mai bine?
dudu1961
Se spunea ca e stabil , am citit si nu mi-a venit sa cred . Dumnezeu sa-l odihneasca . A fost un mare fotbalist un om extraordinar de bun , care noua celor mai invirsta ne-a incintat tineretea .Ingerii sa te ia sub aripa lor Mopsule pentru ca meriti !
red_dog_rahova
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!!!......asa este Leavyou....cuvintele sunt prea sarace.....
Fie-i tarana usoara !!!!!
marianneagu
Odihneasca-se in pace!
Sunt singurele cuvinte pe care pot sa le spun acum despre LEGENDA Florea Dumitrache.
super dog female
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...Sa-si gaseasca locul in ceruri alaturi de Unicul Capitan si sa ne vegheze ca niste ingeri buni, de-acolo de sus...
caine_tm
Un mare om este de azi inger.... cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima aceasta durere......

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
bigbobo
Dumnezeu sa te aiba in paza Mopsule!!!

Nu te vom uita niciodata!!!
Hooligans
"Dumnezeu sa il ierte si odihneascase in pace"
anmini
Dumnezeu sa-l ierte!
djmihaitza
Ultimul sau interviu acordat pentru emisiunea "Parfum de glorie"
Tot refuz sa cred ca a plecat dintre noi....

Sa-i fie tarana usoara ...
Max
Galeria Dinamovista din ceruri se intareste, Dumnezeu sa te aiba in paza.
Leaveyou
QUOTE(antisteaua @ 26 Apr 2007, 12:26) *
Dumnezeu sa-l ierte. Citesc si nu-mi vine sa cred. Cum s-a intamplat, de ce a murit ca tot se zicea ca e cat de cat mai bine?

Am înțeles (din explicația doctorilor) că organismul era slăbit, dar nu au vrut să spună trăgând nădejdea că organismul lui mai putea lupta. Din păcate nu a fost așa ...
Siegfried
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l primeasca in echipa Lui!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.