Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Blu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3
POOL
Poi prima data trebuie sa se faca subforum cu Mister Dinamomania. 010.gif tongue.gif
f_rares
deci vrei sa te bagi POOL??
red_butterfly
pai asta-i dreptate?? adik ce, numa' noi sa va distram? ia faceti-va rpd "mr dinamomania" 010.gif
si asa voi sunteti mai multi ca noi :P
f_rares
Da ce-i drept pe lume!! tongue.gif

nu o sa stiti pe cine vota tongue.gif asa ca mai bine ramanem noi cu admiratul tongue.gif
Blu
nu o sa stim pe vine vota???ummm,in cazul asta va trebui sa fiti convingaori . tongue.gif
red_butterfly
eh, da! va credeti voi mai privilegiati? n-ati auzit de egalitatea drepturilor? 010.gif
f_rares
treceti la fapte fetelor...numai un topic cu MR Dinamomania trebuie 010.gif
red_butterfly
sa inteleg k tre sa il deschidem noi, sau ce?
POOL
Nu...... trebuie sa fie asa ca Miss Dinamomania... nu un simplu topic... 010.gif
Da' cum nu este nici Mister "world" sau Romania, nici dinamomania nu o sa fie... 010.gif So girls... deal with it.... drunk.gif
Cai Lun
Ce dezbatere! In ritmul asta ma convingeti sa inchid si sectiunea asta! Daca e pe asa... renuntam! Aici e vorba de premii, de poze cu dinamoviste.. nu e site de altceva!... Am sa postez regulamentul ala.. daca tot nu mai rezistati...
Blu
QUOTE(Blu @ 19 May 2006, 22:42) *
ma gandeam...daca tot exista concursul asta si fetele posteaza poze intr-o veselia pentru ca membrii de gen masculin sa-si clateasca ochii ... de ce nu exista o rubrica unde sa posteze si ei poze ... ca sa stim si noi cu cine avem de-a face ...

Opa!Am deschis cutia Pandorei.Imi cer scuze daca am deviat de la ideea principala a concursului...fara intentie ! Nu o sa mai gandesc atat . thumb.gif
Blu
f_rares
Ar trebui o poza cu un caine , nu cu pisica tongue.gif
Blu
Ce,nu-i draguta ??? Mie imi plac la nebunie pisicile !

Am pus poze cu "adevaratii caini" ! 010.gif
red_butterfly
bv Blu!!! uite cum se inteleg cainii si pisicile 010.gif
Blu
Desi nu-i a mea , va fi crescuta in spiritul dinamovist ! tongue.gif
Cai Lun
Cred totutsi ca era motan.. tongue.gif
Blu
Ai dreptate e motan si-l cheama Sori . Dar la 6 saptamani ce stie el ...
f_rares
pai ar trebui sa stie ca DINAMO rulz HAITA_DINAMO.gif drunk.gif
Blu
am o intrebare si nestiind la ce topic sa o incadrez , o s-o postez aici . tongue.gif

cei care sunteti din bucuresti , stiti cumva orarul de la dinamo shop de acolo ? adica ma intereseaza daca e deschis in weekend .
rew
E deschis si simbata, mai ales cind avem si meci, da nu stiu pina la ce ora. In timpu saptaminii e deschis pina la ora 18.
red_dog_ditza207
Am fost eu in sambata..in care a jucat dinamo cu vaslui....la 3 si nu era deschis...da uite ca nu am retinut pana la cat era deschis... icon_redface.gif
Blu
eu am vazut ca orarul oficial e luni-vineri 10-18. dar va cred pe voi , daca ziceti ca e deschis . tongue.gif
anne
Ar trebui sa se faca cate un Dinamo Shop in fiecare oras.De exemplu in orasul meu nu exista asa ceva si trebuie sa ma duc in Alba Iulia ca sa cumpar revista Dinamo. diablo.gif Si in plus ce aduce in piata e de proasta calitate. bigcry.gif
Blu
Dar de unde esti ??? Nici la Cluj nu este magazin Dinamo , dar revista se gaseste la chioscurile de ziare . Eu tricoul Dinamo mi l-am cumparat de la Lotto .
Blu
Chiar nu stiu unde se incadreaza ce vreau sa spun , asa ca postez iar aici . 010.gif .

Andrei Pavel a ajuns in semifinale la dublu la Roland Garros ! nana2.gif
POOL
Da si la simplu a iesit din primu tur parca. drunk.gif 010.gif
alexyutza
QUOTE(anne @ 2 Jun 2006, 22:24) *
Ar trebui sa se faca cate un Dinamo Shop in fiecare oras.De exemplu in orasul meu nu exista asa ceva si trebuie sa ma duc in Alba Iulia ca sa cumpar revista Dinamo. diablo.gif Si in plus ce aduce in piata e de proasta calitate. bigcry.gif

Aceasi "drama o traiesc si eu " . In timisoara , revista dinamo ajunge cu o intarziere de cel putin 2 , 3 saptamani si doar la cateva chiscuri de ziare din tot orasul , strabat tot orasul pt o revista . Acuma cumpar dintr-un singur loc , de la un domn care preia comenzile dinamovistilor cu cateva saptamani inainte pe baza unui caiet pe care trece numele si cateva data personale . Numai asa ajung sa-mi iau revista Dinamo . Ma simt de parca as fii pe vremea lui Ceasescu .. parca stau la coada la portocale .... 010.gif icon_lol.gif
apropo , am si eu o intrebare si o postez aici : Dinamomobilul se va deplasa si in timisoara ???? ar fii ocazia perfecta sa-mi completez colectia .... bananasmile.gif
Blu
@POOL : Intr-adevar , la simplu a iesit in turul inaugural . icon_rolleyes.gif . E o performanta si la dublu . Dar in semifinale va juca cel mai probabil cu gemenii minune ai Americii , Bob si Mike Bryan ... asa ca numai printr-un miracol poate juca finala .

@alexyutza : In Cluj e revista la chisocurile de ziare. AH , Dinamobilul .... lightning.gif la Cluj n-a venit cu echipa pentru ca erau Pastile. Banuiesc ca la Timisoara va merge , doar la Ploiesti a fost . Intr-un Dinamo Shop cred ca m-as simti ca un copil la Disneyland. 010.gif La Sibiu exista un magazin al Stelei . 149.gif
POOL
Eu nu gasesc revista Dinamo in Baia Mare decat la chioscurile din fata Primariei... Sincer nu stiu care ii legatura... icon_rolleyes.gif
red_butterfly
QUOTE(Blu @ 5 Jun 2006, 19:51) *
Intr-un Dinamo Shop cred ca m-as simti ca un copil la Disneyland. 010.gif La Sibiu exista un magazin al Stelei . 149.gif

clar 010.gif
magazin al stelutei, zici? cu putina dinamita se rezolva treaba diablo.gif
Blu
@Pool : Ce primar aveti la Baia - Mare ? E dinamovist cumva ???

@red_butterfly : 010.gif 010.gif 010.gif Hai ca-i buna asta ! Va dau adresa ? Sau rezolv eu , ca merg prin august ... tongue.gif
POOL
Taicamio zice ca tine cu FC Arges ca ii nascut in Pitesti... drunk.gif Daca ii dinamovist nu stiu. beerchug.gif
red_butterfly
010.gif 010.gif hmmm, nu conteaza cine, important e sa axe.gif
Blu
Sectiunea de marketing la Dinamo e jalnica . Nu-mi place dar trebuie sa recunosc ca aia de la Steaua acorda mai multa atentie acestui aspect.

Magazinul nostru online a slabut si cand am vrut sa comand ceva n-am reusit.Am incercat de 4 ori,si de fiecare data nu aveau in stoc ce-mi trebuia. Noroc cu reprezentanta Lotto , ca-si mai poate lua omul un tricou sau o sapca ... dar in rest ... drunk.gif
red_butterfly
offtopic.gif Din pacate la Dinamo nu numai marketingul sufera.... 256.gif
Cai Lun
mdea.. este sublim dar lipseste cu desavarsire... poate am sa reusesc sa va arat o poza cu "piaristul" de la Dinamo.. eu sunt socat si acum...
f_rares
QUOTE(Blu @ 5 Jun 2006, 19:51) *
@ La Sibiu exista un magazin al Stelei . 149.gif

Mie-mi spui....ma ascund cat pot de el 010.gif Am mai avut idei de artficii , dar nu s-au pus in practica. icon_rolleyes.gif
Blu
@Cai Lun : Asteptam cu interes poza . icon_mrgreen.gif

@f_rares : Chiar , nu stii de ce e megezinul ala la Sibiu ? Sunt multi stelisti pe acolo ??? Eu am traversat cand l-am vazut . tongue.gif L-au plasat bine langa parc oricum ...
f_rares
Mie-mi spui...nu pot sa merg pe stadion la un meci fara sa-l vad 149.gif sunt multi stelisti , da-i naibii 149.gif ca i-as da foc magazinului!!! bananasmile.gif 010.gif
Blu
Ah ... stadionul . Fusese renovat , nu ? In vara aveam sperante de promovare in A cu FC Sibiu , si cand colo ei au cazut in C . Dar cica vor sa cumpere de la ceva echipa din Valcea locul in B . E adevarat ???
f_rares
vara trecuta, toata echipa care a ratat la mustata promovarea in A , a fost data afara 149.gif .La echipa au ramas jucatori care prindeau echipa mare din an in Pasti , si au mai venit juniori de la echipa a II-a. se spera ca echipa o sa promoveze , sau cel putin va prinde locul pentru baraj , favorita fiind Universitatea craiova . Totul s-a dus de rapa datorita unui profitor care este in conducere , dar si datorita neimplicarii autoritatilor locale(in primul sezon in B s-au implicat foarte mult)
Acum se vehiculeaza cumpararea locului in B , care il ca vinde Oltchim Rm.Valcea .Oficialii acestei echipe au declarat ca ar fi nedrept pentru unele orase ale tarii ca Valcea sa aiba doua echipe in B.
Totusi , Sibiul nu a indeplinit baremul , fapt care este o mare problema , deoarece nu stiu daca valcenii vor sa aiba penalizari in C.
beerchug.gif
Blu
lightning.gif La naiba ! Eu imi faceam sperante . Stiu ca au ratat la mustata promovarea vara trecuta : 1 PUNCT !!!! mai putin decat Jiul parca . bigcry.gif bigcry.gif bigcry.gif Prin iulie 2005 , inainte de inceperea campionatului scria pe prima pagina a ziarului locat de sport (imi scapa numele acum) ceva de genul "De data asta promovam !" si ziceau ca s-au facut investitii . 149.gif

Eu vreau sa-i vad in A !!! si sa vin la meciuri . ball.gif Stadionul e la cam 10 min de unde sta bunica mea . Ar trebui sa am urme in asfalt , la cat de des ma plimb eu pe Mihai Viteazu cand sunt acolo ... beerchug.gif
f_rares
erau...Pandurii...blatistii secolului 149.gif Investitii pe dracu 251.gif povesti pentru presa.S-a renovat juma' de stadion si s-au pus scaune la tribuna I...si alea primite de pomana de la FC Nurnberg , faca nu ma insel...in orice caz , de la o echipa din Germania.
Blu
Ah da , Pandurii . Jiul a promovat in dauna U Clujului . De aia "iubesc" eu asa mult echipele astea 2 , manca-i-ar B-ul ! lightning.gif

Lasa mai , ca de aia aveti primar neamt sa aduca scaune din Germania . tongue.gif
f_rares
si sa vina la meciuri 010.gif odata venea...
Cai Lun
In atentia participantei:

Nu e obligatoriu, dar iti recomand sa ne dai numele real pentru votare. Iti voi redenumi topicul cu numele real, pentru a putea fi votata...
red_butterfly
Roxana e numele ei adevarat ;)
Cai Lun
Vreau sa imi spuna cu tastatura ei... 010.gif
red_butterfly
cum vrei tu 010.gif
da' fata are bacu' in perioada asta, s-ar putea sa intre mai rar.....:(
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.