Roxana ma cheama ! Intr-adevar am Bacul si nu mai am timp sa intru atat de des . Monica , merci ca-mi aperi interesele pe aici .
-> de la banchet .
O sa mai adaug niste poze in zilele ce urmeaza ...
f_rares
Jun 17 2006, 10:39 AM
Mult Succes la BAC sa-si spargi pe toti
Blu
Jun 17 2006, 10:44 AM
Asa sa fie Rares . O sa va tin la curent ...
Cai Lun , vad ca mai este o Roxana inscrisa la Miss DinamoMania . Vezi sa nu derutezi lumea ....
red_butterfly
Jun 17 2006, 11:59 AM
tu iti faci timp...nu stiu cum da tre sa-ti faci, si sa pui aici niste poze in alb rosu....pui pe tine un tricou, esarfa, fular, ce-o fi, alb-rosu sa fie!
Cai Lun
Jun 17 2006, 12:20 PM
Nu mai e nevoie. Topicul ei a fost deja admis. Topicurile pe care nu am facut nici o precizare legata de concurs sunt validate.
PS> Probabil ca aceasta Roxana va ramane "Blu" si la votare...
POOL
Jun 17 2006, 12:31 PM
blu... mi se pare mie sau erai pe cale sa ii spargi la una de pe acolo gura?? Ca pareai cam ...
Blu
Jun 17 2006, 12:53 PM
@ Cai Lun : Ok , Blu sa fie .
@ Pool : Nu eram , dar muream de frig .
Blu
Jun 17 2006, 02:25 PM
Desi sper ca am convins pana acum ca sunt dinamovista si ca cea mai mare pasiune a mea e fotbalul , adaug niste poze care valoreaza mai mult ca 1000 de cuvinte .
ambele sunt poze facut pentru terminarea clasei a 12-a si cea in care par suparata a fost prima pe care am facut-o si inca nu stiam ce vrea tipa cu aparatul de la mine ... apoi m-a lamurit "dinti" ...
Blu
Jun 20 2006, 08:42 AM
Nu putem da pronosticuri pentru meciurile de azi la Liga Suporterilor?
catalin74
Jun 20 2006, 10:13 PM
Bai, frate, parca e forum de zoofili!!! Lasati dracu' in pace ursu' fetei!
Cai Lun
Jun 21 2006, 12:36 AM
Acest topic este admis. Este in conformitate cu regulamentul, ceea ce inseamna ca Blu este una din optiunile de vot pentru concursul Miss Dinamomania! Felicitari si mult succes!
Topic INCHIS!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.