Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Blu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3
Blu
aham...eu nu reprezint concurenta...eu doar postez o poza cu mine si ursul meu pe care il cheama Catalin ! icon_wink.gif

Cai Lun
HAITA_DINAMO.gif Inca o concurenta are curajul sa se arunce in focul luptei!.. nana2.gif

Incepe sa devina palpitant..

banned.gif Va rog sa rezervati acest topic numai pentru Blu! Pareri despre altele nu se accepta. Nici poze cu altcineva decat cu ea!
bianco_rossa
Fetitza draga....ursuletu' tau e dinamovist?? tongue.gif ....felicitari pentru curajul tau thumb.gif
Mitzi
Felicitari tie si ursului tau...si multa bafta... football.gif
marcher
ce-are ursula cu ...prefectura ?
paddy
Taci ma 149.gif si lasa ursu in pace diablo.gif ce treaba are politica cu ursuletu diablo.gif
Max
lasati fata'n pace ma nono.gif ..ce aveti cu ursuletu ei?...a!? drunk.gif
POOL
Fiecare cu ce are. Dak fetei ii plak ursuletii, mai mult decat cateii, ce sa faci? 010.gif
FarfelkugeL
Caine rosu - urs rosu ? :D
Livia
stiu ca poate e o intrebare stupida...dar de ce il cheama catalin?
Blu
ursul l-am primit cadou anul trecut de ziua mea si initial nu avea un nume.niste prieteni care l-au vazut purtand sapca lui Dinamo,m-au intrebat ceva de genul "da ursul asta ce face cu sapca,e pazitorul lui Dinamo?"...atunci mi-a venit in minte faptul ca "unicul nostru capitan" Catalin Hîldan este supranumit ingerul pazitor al echipei...asa ca numele ursului a ramas Catalin....cam asta-i povestea ursului... icon_lol.gif

Am si un caine pe care il cheama Ianis,e cineva interesat de povestea lui???? rofl.gif
bianco_rossa
aoleuuu....si kinele tau rateaza preluari knd t joci cu el cu mingea k si Zicu al nostru?? 010.gif
Mihai11
Si cainele tau are impresii in cap de mare tsofa de fotbalist dar ii sta gandul la altele atunci cand te apuci sa te joci cu el?! praaaaaffffff daca este asa.. :)) da, ne`ar interesa si povestea..
P.S.: pe cand un topic cu povesti trasnite despre animale?
Blu
ahahahahahaha...din pacate ianis al meu este de plus :

si il cheama ianis pentru ca m-a impresionat zicu in 2003 in meciul dinamo - sahtior . 010.gif . eu mi-am dorit un caine rosu dar se pare ca in cluj nu a fost de gasit unul asa ca m-am multumit cu un caine cu fular rosu...
caine_berceni
Frumoasa povestea cainelui tau, dar tot mai frumoasa ie ceea a ursului icon_wink.gif
Cai Lun
Bine... dar nu cred ca e necesar sa ne infatisezi intraga ta colectie de plusharii.. tongue.gif [pun pariu ca mai ai cateva rafturi si inca o sumedenie de sertare... icon_twisted.gif ]

Mai zi-ne despre tine... [eventual si cu alte poze...] popcorn.gif popcorn.gif popcorn.gif popcorn.gif popcorn.gif popcorn.gif popcorn.gif
Blu
Ok ok icon_rolleyes.gif nu mai prezint plushuri ... icon_smile.gif

De mine ce sa spun ... ma pasioneaza fotbalul de cand eram mica si tin cu Dinamo de 4 ani.Incerc sa prind cam toate meicurile care sunt transmise la TV.De afara sustin echipele Chelsea Londra,Bayern Munchen,Axaj Amsterdam si Real Madrid. icon_biggrin.gif Din punct de vedere tehnic mai am de invatat football.gif , dar fotbalul ramane unul din subiectele mele preferate de conversatie. ..

Poza cu prietenii
BaD-ReD-DoG
Heheee....LASATI PRASTIA PUNETZI MANA PE AGHEU !!!
FORZA DINAMOOOOOOOO !!!!

149.gif Mamaaa ce plushuri rapuse are tanti BLU nana2.gif
Bah..eu nush mie mi se pare super tare forumu` !!

Am intrat asa ca pazitzi-va !
oisher
gunshot.gif phuuuu frumos ursu.... 010.gif
imi dai si mie nr lu de tel? 010.gif 010.gif
BaD-ReD-DoG
QUOTE(oisher @ 4 Feb 2006, 19:50) *
gunshot.gif phuuuu frumos ursu.... 010.gif
imi dai si mie nr lu de tel? 010.gif 010.gif

rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
bianco_rossa
bai baieti nu mai fiti rai...in loc sa apreciati faptu k blu si'a postat poza voi va luati d ursu' si kinlele ei.... nono.gif
BaD-ReD-DoG
Okay....Dar Oricum Bianco RoSsa Tu Esti The Best :):)

------------
nono.gif
Cai Lun
Omu'... da' tu ceva serios si la subiect nu ai de spus niciodata? Am sa incep sa iau masuri daca nu te "indrepti"....

PS > Blu, Ce diferenta intre cele 2 poze!... icon_rolleyes.gif
Blu
Blu, Ce diferenta intre cele 2 poze!... icon_rolleyes.gif

la ce te referi?
Cai Lun
La faptul ca nu seamana una cu alta! 010.gif [Cred ca in a 2-a erai la distanta mai mare, si de aia.. tongue.gif ]
Blu
010.gif eu sunt in ambele poze . au fost facute la o saptamana diferenta ...

uite inca o poza.poate asta te ajuta sa te lamuresti... icon_wink.gif
Mitzi
Observ ca Zicu este pittbull...dragutz oricum...
Iti sta bine in tricoul ala :P cred ca asta voia sa spuna Cai Lun(hai omule,curaj,ce dracu ;) )
Blu
pozele mele preferate ! tongue.gif

[img]http://i81.photobucket.com/albums/j205/bluxxi/Save0003.jpg[/img]
f_rares
OOOO...da!!!!Acum te recunosc de dinamovista 010.gif
red_butterfly
tari! tari! esti super dragutza! poza cu grigorie....cred k inteleg d c e favorita ta HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
Mie tot mai mult imi place poza cu Zicu si Alexa...:P
Blu
nu-i puteam rata pe Bratu si Danciulescu ...

[img]http://i81.photobucket.com/albums/j205/bluxxi/Save0004.jpg[/img]
red_butterfly
hihi.....pai nu am zis k grigorie e favoritul meu...bratu e....zicu era anu trecut icon_lol.gif
bravo Blu!!
Radu10mai
Poza cu dANCiuleasca mamba.gif nu imi place in rest esti "ochei"! ai un punct in plus ca esti din Cluj... beerchug.gif

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
uuu.....ai putea face un calendar al tau cu fotbalistii;) BRAVO!!! thumb.gif
Blu
ok , m-am prins si eu care e faza cu "thumbnail" ... a durat ceva ... 010.gif

Cai Lun
Fara suparare... da' prima oara cand ti-am vazut poza... am crezut ca esti pe closet.. icon_redface.gif
Blu
olita de fapt , dar noah ...
Cai Lun
LOL shocked.gif

...adica.. chiar erai pe.....? shocked.gif
Blu
nu recunosc nimic ! tongue.gif
Cai Lun
icon_lol.gif pai si ce ti-a venit sa postezi tocmai poza aia? icon_lol.gif
Blu
cu sau fara olita ... mie imi place . icon_mrgreen.gif
Cai Lun
Ahaaaaa!!! Deci recunosti! 010.gif
Blu
ce?ca imi place?ihi,recunosc...in rest,you'll die wondering! tongue.gif
Cai Lun
Pai nu... ca nu tin neaparat sa imi faci dovada... 010.gif

I'm just looking forward for the next...one... thumb.gif
Blu
Va urma !!!
Blu
ma gandeam...daca tot exista concursul asta si fetele posteaza poze intr-o veselia pentru ca membrii de gen masculin sa-si clateasca ochii ... de ce nu exista o rubrica unde sa posteze si ei poze ... ca sa stim si noi cu cine avem de-a face ...

fara cea mai mica intentie de a transforma forumul intr-un "dating service" !
POOL
QUOTE(Cai Lun @ 12 May 2006, 23:28) *
Fara suparare... da' prima oara cand ti-am vazut poza... am crezut ca esti pe closet.. icon_redface.gif

rofl.gif rofl.gif Cai exact acelasi lucru am crezut si eu acuma cand am vazut-o pentru prima data......... rofl.gif
red_butterfly
pai nu esti prima care propune asta! dar nu se lasa convinsi. Ce, numai ei sa aiba ce vedea si comenta? avem si noi dreptu' asta 251.gif tongue.gif
f_rares
Trebuie sa va rugati muuult si biiiine sa obtineti ceva de la noi 010.gif tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.