Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Teoria Conspiratiei
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4
matador
cfr a dat deja 7 milioane euro sa ia liga...cui....lu mincinasu silui mitica
coolio
de ce tocmai 7? cifra fatidica....mai bine puneai 3 exprima echilibrul si trecerea de la stadiul de neofit(cfr fara experienta) la cel de initiat(cfr plus titlu)

PS:nu, nu am citit basmul cu Praslea recent.
Cai Lun
mai bine 5, ca sa fie cifra "rotunda"... tongue.gif
Morpheuss
Cifra 7 e a perfectiunii tongue.gif Departe de Cluj 010.gif
marcher
Tot ei au dat bani sa nu batem poli, rapid, craiova, vaslui, mioveni, urziceni. Lasati-o ca macane.
dudu1961
Ce parere aveti voi depre ce se aude prin "tirg" depre venirea celor doi Lucesti si tema cunditiilor de a veni la Dinamo ?
Cai Lun
Imposibil.
dudu1961
Se zice ca : Lucescu(sr) ar veni la Dinamo numai in anumite conditii , sa ia 50% din Dinamo si in afra de Badea si Borcea restul aut !
Sa fie un fel de Ferguson !
Va spun ce am auzit _citit !(nu dati in mesager )! icon_rolleyes.gif
The Game
Ar fi bine, dar sunt aproape convins ca nu e adevarat.
f_rares
ar fi mai mult decat bine .
si de-ar prelua pe Dinamo impreuna cu Tiriac verystrange.gif nu ma bagati in seama , deja visez icon_rolleyes.gif
POOL
@ dudu.. Nu cred ca are Lucescu bani de 50% din Dinamo si nu ma refer la actiuni, ci sa sustina echipa. icon_rolleyes.gif
Leaveyou
QUOTE(f_rares @ 9 Jan 2008, 20:12) *
ar fi mai mult decat bine .
si de-ar prelua pe Dinamo impreuna cu Tiriac verystrange.gif nu ma bagati in seama , deja visez icon_rolleyes.gif

Domnu' Rareș n-am cum să nu te bag în seamă. 010.gif Am pus-o pe seama faptului că în Sibiu, ca fostă capitală europeană, prețul cocârțului a fost mai mic ! Tare aș vrea să ai dreptate ! De aceea o să merg tiptil p'acilea să nu te trezești ...
dudu1961
Da ai si tu dreptate Pool ,dar se pare ca ar vrea sa aduca INVESTITORI ADEVARATI !

De afara !
Leaveyou
Eu nu l-am auzit pe Lucescu sr. să spună așa ceva. Știți voi ceva ce nu știu eu ?
Recunosc că nu mă mai uit nici la știrile sportive, nici în presă ca să nu mă enervez prea rău când vine vorba de Dinamo.
Leaveyou
Torje la Dinamo => primul meci pierdut de Dinamo de nu mai știu câți ani în fața celor de la Timișoara. Intră în preț ...
The Game
As indrazni sa fiu sigur ca nu e asa.
Leaveyou
Așa îl spală pe JAba de furia suporterilor. Jaba o să poată să spună: "vedeți, l-am dat pe Torje și tot i-am bătut ... "
matador
mare branza,important e sa nu fie decat infrangerea astaa!!
Cai Lun
Aducerea lui Torje => ingroparea lui Marcu si Alexe.
Aducerea lui Mansour => ingroparea lui Lemnaru si Ganea
POOL
Asta cam asa e Cai. De Mansour nu stiu daca era chiar asa mare nevoie, desi e un jucator valoros, cu o tehnica impresionanta icon_rolleyes.gif
rew
iertarea lui blay => ingroparea lui Craciun

AVEM CEA MAI CRETINA CONDUCERE!!!
The Game
Si ce zicea Talnar, ca sunt cativa jucatori care au valoare de prima echipa. Dar bineinteles, doleantele lui borcea e [sint] mai presus de orice.
Leaveyou
Cred că nu există dialog între Borcea - acționarul și Țălnar - antrenorul. Sau dacă există el se rezumă la "îl bagi pe ăla". Punct. Fără alte comentarii ...

Așa este Cai. Ai dreptate.

O nouî ipoteză: chemarea la DNA este datorată faptului că vin alegerile. Face Borcea un milion de afișe și scapă ....
@Matador: vorbim de ipoteze, de brânză te adresezi în Ghena.
Cai Lun
Pt. mine, in momentul in care Talnar, referindu-se la transferuri, a zis, fara nici o jena, ceva de genul: "asteptam sa vedem ce surprize ne va mai face dl. Borcea", mi-a fost clar cu cine ma de a face. Daca tu, ca antrenor, astepti sa vezi ce ti se transfera, nu am nici cea mai mica umbra de indoiala ca la fel astepti sa primesti si foaia de joc cu primul 11... halal nea' Cornele... pacat de tine ca ai sufletul armat cu alb si rosu...

PS> Leaveyou, pai de ce crezi ca nu s-a mai castigat la loto de atata timp?
Leaveyou
Asta-i simplă: pentru că nu am jucat eu 010.gif !
Leaveyou
Am stat, m-am gândit, m-am răzgândit: de ce vine Rednic înapoi ? Răspunsul l-am găsit când mi-am adus aminte de o glumă din ziarul lui tolontan și ceilalți: pentru că nu a dat mașina pe care o primise de la clubul Dinamo ! Simplu.
Leaveyou
Dinamo la ora actuală este cea mai bună echipă din Liga 1. Nu vă uitați cum joacă echipa ci la rezultate. Dinamo joacă atât cât are nevoie să bată. Astfel toată lumea ne ignoră și noi îi căpăcim pe toți.
COSMIN C
Zi zau, cu limba scoasa. 010.gif
Leaveyou
Ai argumente împotrivă ? goodone.gif
The Game
Meciul cu Pandurii bre ! Aia ce-a fost ? Sau de atat aveam nevoie ? icon_lol.gif tongue.gif
Me_Sama
Evident. Iti dai seama ca daca bateam in prima etapa ieseam prea rau in evidenta nono.gif
Leaveyou
Click to view attachment Ai prins ideea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.