Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Teoria Conspiratiei
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4
Cai Lun
Acesta este un topic despre teorii pur si simplu. Nu despre zvonuri sau barfe. Teoriile scrise aici trebuie sa reprezinte STRICT opinia autorului. Ele trebuiesc luate ca atare si combatute in acelasi mod. Asadar, teorii, banuiei, supozitii proprii si personale le vom avea aici. NU se accepta zvonurile din mass-media. Pentru aceste subiecte avem topic separat!

--------------

Am sa incep eu. Cu o teorie despre "cazul" Alexa. Iat-o:

Probabil ca acesta este primul transfer cu care se poate intr-adevar lauda o echipa romaneasca in ultimii ...multi ani. Consider ca am dat o lovitura, ca am reusit sa schimbam cursul banilor... daca e sa continui as spune ca am facut chiar o afacere!.. Cu siguranta am platit pentru el mai putin decat am luat. Daca Netoiu este cel care trebuie laudat.. ramane de vazut.

Eu zic altceva. Ati bagat de seama cine a platit rezilierea? ALEXA! Deci Alexa, din banii lui, si-a platit rezilierea...
Asa stand lucrurile haideti sa reluam putin desfasuratorul. Alexa spunea ca el vine la Dinamo doar cand va veni Netoiu dupa el in China ca sa aduca banii. Acum au spus ca el a negociat si ca el a platit, in timp ce Netoiu [si Becali] doar l-au sprijinit [?!]. Prin urmare... ramene o veriga lipsa... ce a cautat Netoiu in China? icon_rolleyes.gif Hai sa spunem ca el a semnat actele din partea clubului, cum s-a sustinut. Atunci rezulta urmatoarea idee > Dinamo l-a rascumparat pe Alexa de la echipa chineza platindu-i diferenta de contract care mai ramasese pana la finele acestuia. Banii au fost achitati de jucator urmand ca acesta "sa se inteleaga ulterior" cu clubul.
Totul ar fi OK, insa nu inteleg de ce se baga Alexa atat de adanc in treaba asta! Varianta logica pentru toata lumea a fost aruncata in vant inca dinaintea demararii tratativeelor. Dupa cum probabil mai tineti minte, s-a spus ceva de genul: "sa trimita banii in cont si Alexa devine jucatorul lui Dinamo." Deci nu era nevoie de nici o deplasare in China pentru a se face transferul. Se putea foarte bine ca Alexa sa-si plateasca tot de la el rezilierea si atunci, sa isi faca bagajele si sa vina sa incheie un nou contract cu Dinamo. Si atunci:

- De ce Alexa nu avea bani atunci, dar acum a avut?
- Cum a plecat Netoiu fara bani in China?
- De ce Chihaia nu a tratat cu nici un club transferul? [VREAU NUME!]
- De ce tratativele pentru Alexa s-au purtat abia dupa ce Netoiu a vizitat ambasada noastra?
- ...si apropo... in calitate de CE are Netoiu drept de semnatura la Dinamo, in conditiile in care el este doar actionar? [Inca mai aplicam legea "care apuca"?]

Am putea raspunde in felul urmator:
- Bineinteles ca un jucator care nu a fost platit de cateeva luni nu avea o asemenea suma de bani.
- Bineinteles ca Netoiu a plecat cu tot cu bani in China.
- Cum era sa fie vandut Chihaia in China, cand el nu a mai jucat de acum 2 ani? Cine sa il cumpere si cu ce suma? Cine sa il imprumute si pentru ce? Ramane varianta monedei de schimb, care insa a fost infirmata de Netoiu. E clar ca Chihaia nu a avut nici o treaba cu nici o grupare chineza. Sa fi fost el pus la adapost de anumite interese din tara? Evident ca nu ai ce si pe cine sa ofertezi, atata timp cat jucatorul si proprietarul sau nu sunt acasa, nu?
- "Asia este zona lui Netoiu", zicea cineva... ma intreb daca se referea doar la fotbal... Si ma mai intreb de ce a negoiat Alexa.. nu cumva Netoiu avea alta treaba? Poate ca era ocupat sa ii faca rost de cei 300.000...
- Netoiu era proprietarul jucatorului... asta o stim. Dar daca Alexa isi platea rezilierea in contul propriu [avea tot dreptul!] atunci cine ar fi fost proprietarul? Pai el insusi, nu? Asta inseamna ca Netoiu ramanea cu buza umflata. Nu ar fi fost tentanta ideea pentru Alexa? Ca doar nu ii era rusine?! Bun, sa zicem ca imputernicirea din partea clubului se putea obtine Netoiu si probabil chiar s-a obtinut. Atunci, daca Dinamo este cea care apare ca parte implicata in contract, cum putea Alexa sa mai stea la negocieri? Se negociaza intre proprietar si client, nu intre proprietar si.. marfa!

Asa stand lucrurile... ajungem sa ne dam seama cata ata alba se vede pe la cusaturile acestei afaceri.. si cate carari intotrochiate pleaca din Stefan cel Mare cu destinatia China... si retur. Un ultim element al teoriei mele este legat de castigatorii acestei afaceri. Principala beneficiara a acesteia este imaginea clubului. E clar ca transferul lui alexa inseamna cea mai puternic luvitura de imagine data in fotbalul romanesc in aceasta iarna. Deasupra acestei imagin mai pluteste "selenic" si umbra lui Becali... care isi contureaza la sfarsitul campaniei de transferari un mare plus, la toate capitolele. De asemenea jucatorul, devenit acum un idol, este si el pe val. Suporterii il aplauda si il respecta pe cel care s-a transfera cu banii lui la Dinamo. Financiar insa, trebuie sa existe un castigator, dar si un perdant. Presupun ca toata lumea este de acord cu faptul ca Gigi Netoiu a facut o afacere pe cinste. De asemenea mai presupun si ca nu exista nimeni care sa isi imagineze ca chinezii au ramas cu buza umflata. In consecinta, cine are de pierdut? Pai cine a ramas nementionat! Si cine altcineva sa fie, decat clubul Dinamo! De ce? Pai simplu. Netoiu a luat bani cu el dar nu a platit. A "platit" Alexa cu "banii lui". Dar banii au fost deja virati de club... in contul lui..... icon_rolleyes.gif
Daca se reusea ceva [din greseala] cu Chihaia, atunci banii de pe Chihaia compensau. Asa, a trebuit "sa scoata Alexa din buzunar" 300.000... si ca sa nu iasa contul lui..... icon_rolleyes.gif in pierdere, "Alexa" isi va recupera el banii de la club...

Asta e teoria mea.... acu'... ziceti si voi... fabulez bine? crazy.gif
COSMIN C
Adevarul adevarat despre povestea asta , care ne-a tinut cu sufletul la gura atata timp, e putin probabil sa-l aflam vreodata....
Prin urmare nu ramane decat sa fabulam, sa ne punem tot felul de intrebari.
E , dupa parerea mea, mai greu decat in alte situatii similare. Pentru ca , zic eu, de data asta, avem o mare problema ! ALEXA!!
Zilele trecute, spuneam la un moment dat, pe celalalt topic, ca nu mai cred in revenirea lui Alexa la Dinamo. Adevarul e ca nu eram foarte sincer. In sinea mea speram ca pana la urma Netoiu va face o inginerie si va rezolva problema. Nu ma interesa cat de ortodoxa e !
Asa stand lucrurile, ma intreb, din moment ce mi-am dorit sa se rezolve intoarcerea lui Alexa, in orice mod, numai sa se intoarca, am dreptul acum sa-mi mai pun astfel de intrebari ??

Sa zicem ca am...Ce ma fac insa,daca raspunsurile vor pune sub semnul intrebarii buna credinta a lui DAN? shocked.gif
Max
Bine zis,, buna credinta a lui dan''...acum cand a revenit printre noi, mai conteaza sau nu ,cine si cum,ce si cat a castigat din aceasta tranzactie?..important e ca nu sa dus acolo unde nici unul dintre noi nu va calca ,decat ca rival..
..cat despre buna credinta a lui Dan....niciodata nu va putea fi pusa la indoiala ..atata timp cat a inchis ochii la teancurile lui jiji ...tot respectul meu.... si poate al multor alte milioane de dinamovisti!
Adriano
Da, intradevar fabulezi foarte bine domnule moderator... ;)
COSMIN C
QUOTE(m@x @ 26 Jan 2006, 13:32) *
..
..cat despre buna credinta a lui Dan....niciodata nu va putea fi pusa la indoiala ...

Pai vezi, m@x, pe undeva, prin intrebarile sale, Cai Lun aseaza o umbra !

[Ma contrazice el , daca am inteles gresit! beerchug.gif ]

Alexa chiar se intoarce pentru noi si pentru echipa, sau asta dorim noi, si el a fost suficient de inteligent atunci cand a deschis gura, si ne-a spus ce vroiam sa auzim?
bianco_rossa
puteti fi siguri k in spatele acestui transfer se afla o intreaga poveste....p kre normal k nu o vom sti niciodata...vom auzi numai c are d spus Dan si c Netoiu...restul ...ramane la imaginatia si gandirea noastra.....oricum este d admirat deschiderea cu kre a venit Dan la noi...si io nu cred k Alexa a spus numai c vroiam noi sa auzim..k dak era asa.....poate ramanea in China sau la spurkti...nush ..ink nu cunosc asa d mult despre toate operatiunile in lumea fotbalului.... icon_redface.gif
COSMIN C
Care va sa zica, Alexa vine gratis.....Pica, deci, intrebarile despre cati si in ce fel s-au miscat banii prin China....
Cai Lun
..pai acum e mai usor! Nu a mai dat Alexa bani de la el [era prea de tot!], acum l-au luat mocca, invocand neplata contractului...

Deci Netoiu a plecat cu mana in buzunar in China si a venit inapoi cu Alexa? shocked.gif

Sau a plecat cu bani si i-a uitat pe acolo? Ma intreb ai cui erau... icon_rolleyes.gif

Pe gerul asta e frumos sa stai la povesti la gura sobei.. mai ales daca gasesti ca partener de discutii o persoana bine "infipta".. un ambasador, un presedinte de club... blahblah1.gif
rednorth
Pentru mine , toata acesta tevatura si isterie care s-a creat in jurul lui Alexa, a reprezentat cea mai eficienta lovitura de imagine in fata suporterilor pentru bercali & co.
Cu ocazia asta spera si ei sa-i lasam mai moale cu demisiile si revolutiile de catifea alb-rosie care puteau "mangaia" Fratia nesfarsita a Transferurilor de la Dinamo.
Pt "il comandante"acest tun mediatic va avea si o reflectare mediata(vara 2006/ iarna 2007) in buzunarele lui negre pe interior dar tesute cu fir de Martisor pe dinafara.
Ar trebui sa fim copii sa ne incredem in buna-credinta a investitorilor nostri strategici caci daca manifestau aceleasi intentii probabil ca ar fi stat o saptamana si la Moscova acum 6 luni pt Tamas.
Veti vedea cum unii dintre noi vor avea vocea mai ragusita cand vor scanda impotriva biznismenilor nostri.
Sper doar ca venirea lui Alexa,sa insemne o coalizare a suporterilor dezbinati de divorturi inutile si imaginare si sa produca revenirea lor in nr cat mai mare in Groapa;caci pe Marginea Prapastiei m-am tot saturat sa sadem.
Parerea mea!
caine_berceni
Cine nu spera rednorth om trai si om vedea , of of of daca am avea si noi un alt stadion, nu mie jena so spun dar cunosc persoane care nu vin la meciuri din cauza stadionului

Mai bine timp de 2 ani nam mai investii in jucatorii si nam creea un stadion cel putin pe masura celui din Ghencea , dar sa naiba pista de atlestim se alte ciumbuslucuri unu in stil englezesc nar strica si sunt sicur ca daca am avea stadion in mod englezesc cu 25.000 de mii de locuri sigur ar fi plin la fiecare meci

Scz ca sunt off-topic da chiar simteam nevoia so spun
red_dog_rahova
HAITA_DINAMO.gif si eu sunt de aceeasi parere in privinta stadionului nostru. Este execrabil, nu se vede bine decat daca esti in zona liniei de centru.Mai mare rusinea ca o echipa ce se vrea de top sa nu aiba un stadion bun. Pacat, mare pacat. Dar poate intr-o zi vom merge si noi intr-o arena adevarata care va purta numele "Catalin Hîldan". thumb.gif
f_rares
S-o fi inteles Netoiu cu chinezii...la banutzi..cred k faza k Alexa o dat banii e ca un fel de perdea...ramane sa vedem HAITA_DINAMO.gif
paddy
Sa speram ca nu le-a promis Chinezilor, niste tranzactii cu ciini diablo.gif de doua mii de ani sint halitori de ciini 149.gif
ucu
ce topic!!!chiar vroiam sa-mi exprim undeva parerea ca oaibachul lui Becali a fost lovit de un OZN icon_rolleyes.gif
alexyutza
Nu cred ca Alexa s-aamestecat in afacerile lui Netoiu sau ale orcui altcineva , daca e cazul . Nu cred deloc in aceasta ipoteza. motivulpt care declaratiile pe care le-au dat de vreo 2 saptamani fiecare , se bat cap in cap din alte motive . Chiar nu cred ca Netoiu si al;exa a pus la cale planul asta . Mi se pare prea meschin , daca ar fii fost asa atunci totul era un fals , o minciuna , o mare sfidare fata de suporteri si de tot ceea ce inseamna Dinamo .
conspiratia aceasta mi se pare e-a dreptul rusinoasa, sa nu spun revoltatoare . Acuma am ajunssa ne indoim de fiecare si cel mai grav ca incepem sa ne atacam intre noi . Pana decurand eram bucurosi de eventaula intoarcere a lui Alexa , iar acuma cand s-a realizat , din lipsade altceva incepem sa rupem firul in patru .acuzatiile astea chiar nu isi au rostul . atat timp cat nu e nimic dovedit , cand totul e o incertitudine , chair nu are rost sa lansam asemenea ipoteze care ar putea sa manipuleze intr-un mod eronat pe dinamovistul de rand .
In loc sa ne bucuram ca s-a intors acasa , incepem sa-l atacam . De ce sa-l vedem ca pe un erou ? asta e problema .. pai atunci sa-l considere fiecare cum doreste .
red6350
rau te mai plictisesti mai frate.si cum le stii tu pe toate. ia zi ce e pe la guvern...matusa tamara...ceva. copos...alea alea. hai pa ca ma molipsesti.
alexyutza
S-a intors Alexa....asta asteptam cu totii , nu-i asa ?
Atunci , scoateti sticla de sampanie de la rece si haideti sa sarbatorim intoarcerea lui . Sa nu ne mai ardem creierii cu fel de fel de conspiratii.....
POOL
Hai ma lasati-ma cu atatea speculatii, de unde le mai scoateti si pe astea? Nu k netoiu n-ar fi in stare de asa ceva, da' de Alexa nu cred asa ceva, k ar fi de o mana cu Comandantu', sa nu uitam k desi el era in China, a tinut contactul cu noi, inka si pe forum. thumb.gif
Cai Lun
Mdea... deci in cazul Alexa..."ne-am lamurit"...

Va propun o alta "teorie" acum. Zice cam asa:
--------------------------------------------------

De aia a fost dat afara Andone si adus Esteban, pentru ca se stia ca spaniolul nu va reusi nimic si astfel i se va face loc lui Cornel Dinu!

Cornel Dinu nu a plecat asa cum ar fi vrut de pe banca echipei. Din fundatura sperantei in care ne bagase, a reusit sa ne scoata Andone, dar nu inainte sa ajungem subiect de filme cu James Bond.
Spuneam in topicul dedicat lui, ca a antrenat una dintre cele mai frumoase echipe [daca nu "cea mai"...] pe care le-a avut Dinamo dupa '90. Cu toate astea nimeni nu uita declaratia lui Lupescu, cel care spunea la vremea aceea ceva de genul: Mister nu are nimic de facut, noi stim ce avem de facut in teren, el trebuie doar sa stea pe banca...si cam asta si facea Dinu. Am motive sa il cred pe Lupescu. Jucatori ca el, ca Vladoiu, Iftodi sau Ciobotariu, nu prea mai aveau ce indicatii sa primeasca de la antrenor.

Revenind in zilele noastre. Dinu zice de Esteban cam asa: "are o fata de trabajador necalificat si nu poate fi niciodata un antrenor mare." Daca un om cu pregatirea lui, poate lansa asemenea teorii stupide, ce putem sa ii mai cerem? Adica, altfel spus, cam ce fata ar trebui sa aibe un om pentru a fi un antrenor adevarat? Fata lui Cornel Dinu? E bizar ca acelasi om care defila tantos in spatele lui Esteban acum o luna, se gaseste acum sa il repudieze. Probabil ca a fost bun numai cata vreme a fost pus sa "ne-a scapat" de Andone.

Incep sa ma intreb: Becali e in spatele acestol uneltiri, dar nu cumva in spatele lui Becali este Cornel Dinu? Se intrezareste un scop meschin: Dinamo - afacerea lui Cornel Dinu. La Dinamo si cu Dinamo, Mister are de platit polite. In mana sa, Dinamo este un instrument cu care isi poate impune superioritatea altfel neinteleasa.

Diferenta dintre Dinu si Esteban este ca spaniolul inca nu a aratat ce poate. De la Dinu stim prea bine la ce ne putem astepta. El este ultimul om care accepta sfaturi si primul care se gaseste sa dea indicatii. Iata unul din motivele pentru care echipa aceea mult laudata a eventului din 2000 a fost mai degraba una stricata pe parcurs de Dinu, decat una legata de el. Nimeni nu a uitat nici de rateul inregistrat de echipa nationala in campania pentru CM 1994. In 7 meciuri cu Dinu pe banca, am pierdut 8 puncte.
In cazul epopeei sale recente pe banca lui Dinamo, ne place sa ne amintim ca el arata prosopul, dar omitem sa ca din cauza lui Vladoiu a plecat. Omitem sa spunem ca echipa asculta mai mult de Lupescu decat de el. Cornel Dinu este un excelent teoretician, dar si un practician relativ. Cu el, cel mai greu este sa te intelegi, in rest totul este OK...

Dupa 3 ani cu Andone pe banca am tras linie. Nu nea placut jocul echipei si l-am repudiat. Dar Dinamo nu juca bine in comparatie cu ce? Cu echipa pe care o lasa Cornel Dinu in colapsul de la instalarea lui Andone?
Ce suntem dispusi sa facem pentru linistea echipei? Sa ii dam afara pe toti care stau in calea suprematiei Misterului? Dar de ce sa nu renuntam la mistere? In aceste zile in care Dinamo nu confirma, il regretam pe Andone, nu pe Dinu! Pentru ca Ando a facut din Dinamo echipa aceea echilibrata, in care nu exista discrepante de comportament de la un an la altul.
Cu Andone pe banca nu am stiut decat de podium, ambitia si mandria lui Dinu ne-au facut pierdm cu 4 - 0 in Giulesti... Ceea ce nu s-a intamplat sub comanda "Falcosului". Cand Andone incerca sa isi mobilizeze jucatorii care au realizat in acest an cea mai importanta performanta europeana din ultimii 15 ani, Dinu impartea sarcasme pe la emisiunile TV. Aici insa deja e vorba de principii...

Nu am sa ma intind la nesfarsit. Insa nu pot sa nu remarc ca sforile incep sa se traga intr-o anumita diresctie. Dinu cu siguranta ca poate aduce al 18-lea titlu in Groapa. Eu insa nu suport mojicia si perfidia. Daca acesta este pretul care trebuie platit, atunci e putin cam mare! Adica atunci de ce l-as imbratisa pe Dinu si l-as respinge pe Becali? Dinu, in cazul in care va ajunge pe banca, va fi un uzurpator. Nu il voi sustine, dar nici nu il voi huidui. Pentru ca il respect, pentru ca iubesc Dinamo si pentru ca vreau ca scopul nostru comun sa treaca peste orice resentimente. Dar ma intreb, oare, in sens invers este valabila afirmatia? Cornel Dinu ne respecta? Pe cine respecta el? Iubeste el atat de mult miscarea dinamovista sau iubeste mai mult puterea pe care o are in cadrul ei? Scopul lui este unul dezinteresat? Pentru ce ar trebui sa ii scuzam mijloacele folosite? Daca scopul comun implica perfidia lui Dinu si nemernicia lui Becali, atunci eu nu ma regasesc pe aici!

HAITA_DINAMO.gif Dinamo suntem noi! HAITA_DINAMO.gif
Mitzi
Uite, chiar nu m-am gandit la varianta asta...tot ce este posibil insa...eu ii dau 70% sanse sa se intample...
Dinu a dovedit cat de bun antrenor este...iar ca om nu mai vorbesc...
Daca este ceva de respectat la el acel lucru ar fi cariera de jucator...
zicu7
Dinu este antrenorul cu cele mai bune rezultate in ultimul timp la Dinamo..... nu pot uita ca el a intrerupt hegemonia sTELEI care lua campionat dupa campionat....a format o echipa care in 1999 a ratat titlul pe ultima suta de metri dupa ce au fost pe primu loc aproape tot sezonu` iar in 2000 a ieshit campion cu vreo 4 etape inainte de final si a luat si cupa...asta dupa ce in 1997 , 1998 Dinamo era o echipa de locul 6-7...de aceea il consider un tehnician excelent si un "caine" adevarat .... in mod clar daca ar reveni pe banca ar avea din nou mari succese...orice ati zice voi nu se poate compara un antrenor ca Dinu football.gif cu un antrenor ca andone crazysanta.gif ..... ar fi o blasfemie.... in meseria asta trebuie sa stii si fotbal sa vezi si jucatorii care iti trebuie nu doar sa faci declaratii care sa fie pe placul suporterilor...din pacate unii nu inteleg asta crazy.gif ... Hai Dinamo...oricine ar fi antrenor sa luam titlul nr. 18! HAITA_DINAMO.gif
f_rares
Cand Dinu antrena Dinamo acum cativa ani nu imi placea de el, vroiam altceva, ceva nou.Chiar ma enerva la multe meciuri...A venit Ando si toata lumea a fost fericita
Acum,vad de ce e in stare vigo...e clar ca mai are de invatzat, dar dc sa invetze pe noi???De ce l-a adus Bekli la "vopsit".
putea sa antreneze o echipa mediocra, sa-si faca acolo un nume...m-am convins...Vigo e un antrenor mediocru.
De aceea in momentul de fatza il prefer pe Dinu,care are ceva experienta si in antrenat,stie lotul nostru si cunoaste echipele romanesti.o sa-l sustin cat timp echipa o duce bine...dar cu prima ocazie cu care putem avea un antrenor mai bun,mai experimentat, o sa-i cer demisia sau inlocuirea.
Cum s-ar zice,din 2 rele, aleg pe cea mai putin rea:DINU!
zicu7
@ cai lun

In cazul epopeei sale recente pe banca lui Dinamo, ne place sa ne amintim ca el arata prosopul, dar omitem sa ca din cauza lui Vladoiu a plecat.

ambitia si mandria lui Dinu ne-au facut pierdm cu 4 - 0 in Giulesti... Ceea ce nu s-a intamplat sub comanda "Falcosului". Cand Andone incerca sa isi mobilizeze jucatorii care au realizat in acest an cea mai importanta performanta europeana din ultimii 15 ani, Dinu impartea sarcasme pe la emisiunile TV. Aici insa deja e vorba de principii...
Adica atunci de ce l-as imbratisa pe Dinu si l-as respinge pe Becali? Dinu, in cazul in care va ajunge pe banca, va fi un uzurpator.

jester.gif jester.gif jester.gif citesc aici niste lucruri extraordinare care trebuiesc clarificate doarece sunt unii vizitatori ai siteului care nu stiu exact adevarul....

1) cand am pierdut 4-0 in giulesti am jucat cu echipa a 2-a deoarece eram aproape campioni si arbitrul a acordat rrapidului 2 penaltyuri....si in meciul urmator am batut sTEAUA cu 3-2 si am devenit campioni

2) vLADOIU a fost indepartat de Dinu? vLADOIU a trecut pe la toate echipele rrapid, sTEAUA,Dinamo, fc arges...etc. era clar ca nu o sa ramana mai mult de un sezon la noi in echipa deoarece face parte din aceeasi categorie cu marii jucatori: radu niculescu....sabin ilie....care nu pot rezista mai mult de juma` de an fara sa se certe cu conducerea clubului.....

3)pentru ca Dinu spre deosebire de becali a aparat ca jucator toata cariera cele doua culori alb si rosu si pentru ca in meseria de antrenor a intrerupt dominatia stelei care se abonase la campionat de ani buni...da vad ca titlurile sale ca antrenor si ca jucator in tricoul alb rosu sunt uitate repede si de asta imi pare rau.... nono.gif "uzurpator"? stii macar ce inseamna termenul? un om care a aparat toata viata echipa Dinamo si a fost mereu alaturi de ea atat din teren cat si de pe banca de antrenor nu poate fi numit astfel....
POOL
Eu zik k orice e posibil, in momentul de fatza. thumb.gif
Cai Lun
@ zicu7 >>

Bine, il facem antrenor pe viata, merge? drunk.gif

Argumentele tale sunt absolut penibile! E irelevanta formula de start cu care a inceput Dinamo meciul acela! Ceea ce ramane in urma este scorul final, scuza ca am folosit juniorii este una de copil complexat de clasa a 8-a! Nu ma intereseaza contextul, Dinamo e Dinamo! Are traditie si demnitate! Nu vine Dinu cu textele lui filozofice sa imi explice ca Rapidul nu conteaza.. ca dovada, si-au batut joc de noi! Omul care este capabil sa abordeze ca antrenor un asemenea meci nu poate fi numit decat IRESPONSABIL!
Vladoiu a plecat din cauza lui Dinu. Asta o stii si tu prea bine! Lupescu a plecat din cauza lui Dinu. Cernat nu a avut loc niciodata in echipa din cauza lui Dinu. Daca era asa de dinamovist dece nu l-a luat pe Borcea de guler cand au plecat Mutu, Niculae si toti ceilalti? Pentru ca a avut si el beneficiile lui, de aia! Cand rezultatele nu l-au mai tinut pe banca a facut tot posibilul ca sa se mentina in apropierea echipei. A fost ceva bun in asta? Florin Marin, Ion Marin sau Andone, a avut vreunul o relatie decenta cu Dinu? NU! De ce? Pentru ca Mister nu se coboara la statutul lor, pentru ca Mister este prea filozof pentru a gandi fotbalistic. Nimeni nu este vrednic de functia de antrenor decat el. El nu respecta pe nimeni, el doar trebuie respectat! Cum isi permite sa ii spuna lui Dumitrache ca nu are clubul bani? Sa isi taie din leafa lui de administrator de pomana si sa dea celor care merita, daca nu are clubul bani!

La mesajul anterior nu am vrut sa iti raspund ca sa nu monopolizez discutia, dar aici e cazul sa nu il comparam pe Andone cu Dinu! Dinu nu este nici pe departe cel mai bun antrenor al lui Dinamo. Intai este mentorul sau, Nicusor, apoi [iti convine sau nu] este Andone si abia dupa Andone putem discuta intre Dinu si Lucescu.
Verifica palmaresul echipei de la infintare pana azi si ai sa vezi ca rezultatele pe care le-a avut Andone cu Dinamo sunt comparabile doar cu cele din era Nicusor. La capitolul Antrenor, Dinu este un oarecare. Are ca principal un titlu si o cupa, ATAT! Intr-adevar, ar fi o blasfemie sa il compari pe antrenorul Andone cu filozoful Dinu. Mister e cel mai priceput la conferintele de presa si la "minutul '91". Cand va reusi sa promoveze si el o echipa din Divizia B, cum a facut Andone, cand va reusi si el sa preia un rahat de echipa care era ciuca batailor si sa o faca castigatoarea cupei, atunci mai discutam, da. Pana atunci Dinu mai are de tras... din tigara lui de foi.

...DINAMO suntem NOI! HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 13 Feb 2006, 17:55) *
De aia a fost dat afara Andone si adus Esteban, pentru ca se stia ca spaniolul nu va reusi nimic si astfel i se va face loc lui Cornel Dinu!

Cai Lun, da-mi voie sa nu cred in aceasta teorie. Ma gandesc ca era mult mai simplu ca Dinu sa-i ia imediat locul pe banca lui Andone. De ce, daca asta era intentia, si ei doi sunt mana in mana, asa cum inteleg ca sugerezi, si-ar mai fi pus Becali suporterii in cap aducandu-l pe ”trabajador”? Doar ca sa fie complicat cand se putea si simplu?
Ca Mister isi doreste sa se intoarca “in iarba” nu cred ca se indoieste cineva. Ca a contribuit la debarcarea lui Andone, iarasi, pare clar ca lumina zilei, doar are antecedente…
Ca il va lucra si pe Esteban, nu cred ca surprinde pe cineva…Dar ca Becali face jocul lui Dinu….Mai repede Dinu face jocul lui ion, in speranta ca pana la urma va reusi sa traga “ spuza pe turta sa”.
Ca suporter dinamovist nu-i usor sa-l judeci pe omul Dinu…Orice ai vrea sa zici, Dinu e un simbol….De aceea cred ca i s-au si iertat multe de-a lungul timpului… Si pensionarea neasteptata a lui Nicusor, in vara lui 1984, la numai 54 de ani, si inlaturarea lui Sapaliga in 2002, si chiar si “exilul” fortat al lui Lucescu…Ca sa nu mai vorbim de “marile performante” ca antrenor.
Nu pledez pentru venirea lui Dinu pe banca in nici un caz, de fapt nici nu mi se pare ca asta e rostul topicului.
Spun numai ca nu cred in complicitatea celor doi. Par a fi prieteni ? E doar praf in ochii lumii,pentru ca nu cred ca Dinu poate fi prieten cu cineva.
ally4reddogs
Poate k nu o sa fiti de acord cu mine dar parerea mea e ca Ando trebuia sa ramana...eu sunt convinsa ca Vigo a fost adus aici cu un scop si nu acela de a face performanta.De unde si pana unde acest antrnor anonim pentru liderul de campioant? Iar in ceea ce priveste conflictele la club...acesta e doar inceputul si pana echipa isi va gasi unitatea pana ce Vigo isi va "demonstra" valoarea, sTeua va culege punctele scapate de noi.E trist ca se intampla dar asta este cand toata lumea vrea un os cat mai generos si nimeni nu tine cont de ceea ce inseamna cu adevarat dinamo
f_rares
SIGUR suntem de accord cu tine!!!!Cine nu-l vrea pe Ando inapoi sa vina cu alta propunere mai buna!
Cai Lun
Cosmin, da-mi voie sa apar oarecum teoria mea si sa te contrazic. A-l schimba pe Andone cu Dinu, in conditiile date, ar fi insemnat sinucidere [in plan moral] curata pentru Mister! Ar fi fost un afront fatis, un DICATAT. Ma indoiesc ca respectul nostru ar fi ramas intact... Pomenea cineva de bucuria infratita a lui Andone in mijlocul fanilor la meciul cu Timisoara, ei bine.. asa ceva nu am putea vedea niciodata de la Dinu! Sincer, e unul din motivele pentru care Andone e "unul de-al nostru"... Ar fi fost cea mai mare greseala pentru Dinu sa vina el pe banca. Ce motiv ar fi invocat? Adica Andone a preluat de la el echipa in degringolada, a castigat cu ea un titlu, trei cupe si o suprcupa, pentru ca mai apoi sa i-o predea inapoi lui Dinu?! Ar fi absurd! Scuza jocului nesatifatator e oricum puerila. Dovada ca si la case mai mari se intampla cate un rateu [Barcelona la ora actuala, spre exemplu]. Nu are rost sa judecam motivele, dar nu putem sa nu observam ce face Dinu. Una e sa vii pe banca tehnica in postura de inlocuitor al celui care a adus echipa pe primul loc, si alta e sa aterizezi ca Salvatore de la Patria, cand echipa a clacat... Dinu ar veni sa ne salveze, nu sa ne mentina. Astefel meritele lui ar fi mai mari. Asta pare sa fie logica in care intra si Esteban.

Acum intrebarea este: e dispus Esteban sa isi sacrifice tot restul carierei in antrenorat si toata cartea de vizita cu un bluf la Dinamo? Poate ca Dinu si Becali au facut planul fara aprobarea spaniolului. In cazul acesta avem si sansa ca Esteban sa reuseasca sa faca ceva. Atunci ar insemna ca melodia favorita a lui Rednic va putea fi cantata cu dedicatie si pentru Dinu.
Insa indiscutabil, intre Esteban si Dinu, Mister chiar este un antrenor dcu greutate! Ceea ce contest eu este felul in care vrea sa ajunga pe banca si nu faptul ca vrea sa ajunga acolo!
ally4reddogs
Eu una consider ca Dinu nu ar fi deloc bine venit pe banca...cred k ai dreptate cu teoria ta pentru ca daca stau bine sa ma gandesc in cazul in care Vigo o da in bara (100% dupa parerea mea) nu o sa existe o alta solutie...cel putin pana in vara.Murea cineva daca Andone mai ramanea pana se termina campionatul?!
f_rares
DA!!!!!!!!!!
Murea Becali!!!!!!!adik stai k era mai bine dak murea diablo.gif
ally4reddogs
Daca imi aduc bine aminte erau si prin peluza destule voci care vroiau sa plece Ando...poate k or sa se simta mai bine acum cu EL TRABAJADOR
COSMIN C
Cai Lun, pai de ce avea nevoie de motive?! Cel care-i purta sambetele , pe fata , lui Ando, era ion... Mister doar gasea un loc gol... drunk.gif
opiated
[font=Arial] Ideea ca "trabajadorul" ar fi fost adus sa clacheze mi se pare deplasata din mai multe motive:
1. Nu cred ca Esteban Vigo ar fi ales Dinamo pentru simplul fapt de a antrena-o. Cred ca el vrea sa ajunga sa castige titlul si sa "traga" la "shampions lig". Parerea mea este ca Vigo are o mentalitate diferita fata de restul antrenorilor din Romania (vezi cazul inconStiintei si titlu pierdut de ciori)
2. Interesul lui becali este de a accede cu Dinamo in "shampions lig' si pentru simplu fapt de a face bani prin vanzarea de jucatori si probabil sa "se laude" cu castigarea titlului de catre Dinamo cu toate ca a fost "hulit" si este "hulit" de suporteri.
Pierderea titlului de catre Dinamo (ceea ce personal nu cred ca se va intampla) l-ar face si mai contestat.
O teorie a conspiratiei "Dinu - becali" ar fi doar posibila dupa castigarea titlului, prin debarcarea lui Vigo si aducerea lui Cornel Dinu ca antrenor pentru a incerca el accederea in "sampions lig" sau continuarea traseului european in grupele Uefa.
Dar haideti sa nu disperam, haideti totusi sa speram ca Vigo va face o "figura" buna la Dinamo!! Insa totusi cred ca cu Ando titlul nu s-ar fi pus problema ci doar poate accederea in "shampions lig".
ally4reddogs
Eu sunt convinsa ca nu s-ar fi pus problema titlului cu Ando pe banca si daca ar fi fost lasat sa isi vada de treba fara sa intervina unul si altul in ceea ce tinea de competenta lui lucrurile ar fi stat cu totul altfel
Cai Lun
QUOTE(f_rares @ 14 Feb 2006, 15:30) *
SIGUR suntem de accord cu tine!!!!Cine nu-l vrea pe Ando inapoi sa vina cu alta propunere mai buna!

Pai uite raspuns > Dinu! drunk.gif
f_rares
DA!!!!
Il vreau pe Dinu in locul lui Esteban,nu al lui Ando!!! thumb.gif
ally4reddogs
Cai Lun...tu il preferi pe Dinu lui Ando sau lui Esteban?
ReDBullD0G
Cai Lun ai facut referire la cariera de antrenor al lui Vigo...daca ar fi dispus sau nu sa si`o riste cu un "bluf" la Dinamo!...
Spune`mi si mie te rog frumos...Vigo are aproape 50 de ani,da?...Arata-mi si mie te rog frumos performantele realizate de acest Esteban Vigo la orice echipa din lume ca antrenor!...Daca tu imi arati ca el a realizat o performanta notabila ca antrenor...pana si salvarea de la retrogradare a unei formatii din Primera...sau a unei formatii aflate in prima liga a unei tari eu,eu voi face "mea Culpa" si-mi voi da jos palaria in fata ta...la figurat vorbind!
ally4reddogs
Eu cred k ar risca-o pentru k oricum nu are ce sa riste si in plus nu o face gratis...sau ce banii lui B. nu sunt buni?
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 14 Feb 2006, 17:12) *
Pai uite raspuns > Dinu! drunk.gif

Asta-i buna ! Dinu e principalul vinovat ?!
ally4reddogs
Eu l-as considera pe Becali principal vinovat si pe Dinu oportunist.
Cai Lun
QUOTE(COSMIN C @ 14 Feb 2006, 17:39) *

shocked.gif Wow, de unde ai dedus asta???? Nu mi se pare ca am lasat pe undeva impresia asta!
zicu7
@ cai lun

Pomenea cineva de bucuria infratita a lui Andone in mijlocul fanilor la meciul cu Timisoara, ei bine.. asa ceva nu am putea vedea niciodata de la Dinu! Sincer, e unul din motivele pentru care Andone e "unul de-al nostru"...

nu conteaza cat de apropiat esti de suporteri trofeele trofeele si jocul echipei fac un antrenor mare.....e posibil sa fiu si eu subiectiv in legatura cu Dinu dar nu pot uita niciodata bucuria care mi-a produs-o in anii 1999 si 2000 cand dupa multi ani in care sTEAUA castiga tot am reusit eventul desi nimeni nu ar fi crezut asta....a reusit sa transforme Dinamo dintr-o echipa de locul 7 intr-o campioana detasata si castigatoare a cupei....sa nu uitam ca in perioada 1994-1998 Dinamo a avut o echipa foarte slaba care nu reusea de multe ori nici clasarea pe podium iar in cupele europene am fost eliminati de echipe din albania si islanda
COSMIN C
Cai Lun, Rares a spus ceva si tu ai dat un raspuns. Explica-mi tu atunci ce trebuia sa inteleg... drunk.gif

Sau trebuie sa inteleg ca tu nu-l vrei inapoi pe Ando si ai facut propunerea?
Leaveyou
QUOTE(Cai Lun @ 26 Jan 2006, 4:51) *
Am sa incep eu. Cu o teorie despre "cazul" Alexa. Iat-o:
Probabil ca acesta este primul transfer cu care se poate intr-adevar lauda o echipa romaneasca in ultimii ...multi ani. Consider ca am dat o lovitura, ca am reusit sa schimbam cursul banilor... daca e sa continui as spune ca am facut chiar o afacere!.. Cu siguranta am platit pentru el mai putin decat am luat. Daca Netoiu este cel care trebuie laudat.. ramane de vazut.

Domnu' Cai Lun trebuie să încep prin a spune că transferul lui Alexa nu s-a terminat. Apoi de unde a ieşit că s-a plătit ceva ? Eu am înţeles că Neţoiu l-a luat cu japca (Alexa a cerut o învoire chinezilor pe "probleme de familie") şi abia după aia le-a dat-o prin gură pe motiv de neplată a salariului. De ce clubul chinez l-a dat în judecată dacă
"chinezii nu au rămas cu buza umflată"
?
Dacă aţi urmărit emisiunea lui Florin Călinescu cu Neţoiu aţi auzit că şi în cazul lui Mutu s-a procedat la fel: Neţoiu a dat banii pe jucător apoi clubul Dinamo i-a înapoiat (Neţoiu a spus: "creditare pe club").
Ca teorie trebuie să vă felicit şi să mă minunez cât timp liber aveţi la dispoziţie !
În acest spirit vin şi eu cu o completare spunând că, de fapt, transferurile astea şi cele viitoare sunt făcute să-i obţină Trabajador-ului o echipă cu care prost să fie să nu aibe rezultate cu ea. Să demonstrăm că Ando a fost de kkt şi că ce conducere bună avem. De ce aleargă ca disperaţii după Bărcăuan, Stoican şi Tamaş ? Apoi trebuie ca la sfârşitul campionatului să poate să zică ion a lui becali "noi, conducerea, am creat toate condiţiile, am adus jucători importanţi, etc. De vină o să fie numai antrenorul care, probabil, va fi demis dar ion o să rămână ! Ce zici de asta ? drink.gif
ally4reddogs
Indiferent de rezultate de Becal nu scapam si nu vom scapa pana nu gaseste el un alt club de care sa profite si asta nu o sa fie prea curand blowup.gif
CRISX
QUOTE(Cai Lun @ 13 Feb 2006, 21:44) *
Intai este mentorul sau, Nicusor, apoi [iti convine sau nu] este Andone si abia dupa Andone putem discuta intre Dinu si Lucescu.
Verifica palmaresul echipei de la infintare pana azi si ai sa vezi ca rezultatele pe care le-a avut Andone cu Dinamo sunt comparabile doar cu cele din era Nicusor.

Dinu are un caracter de rahat , dar si tu debitezi niste perle tot de rahat.
Mitzi
QUOTE(COSMIN C @ 14 Feb 2006, 17:39) *

Este un sacal...un corb...un necrofag, in fine...acest dinu...
Nu stau acum sa dau motive pentru care mister nu ar trebui sa fie antrenor la Dinamo...sunt o groaza...principalul motiv ar fi totusi ca rezultatele pe care le-a avut stim cu totii cum au fost obtinute...cooperativa sa traiasca...
f_rares
QUOTE(COSMIN C @ 14 Feb 2006, 17:57) *
Sau trebuie sa inteleg ca tu nu-l vrei inapoi pe Ando si ai facut propunerea?

CHIAR!!!!!
Uite k nu m-am gandit la asta cand am citit postul lui Cai Lun thumb.gif .Raspunsuri Cai... 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.