Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Florentin.... DUMITRU!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Cai Lun
In conditiile in care partea standa la Dinamo este una cu deficiente evidente si in conditiile in care jiji e dispus sa il lase sa plece pentru 100.000 pe Florentin Dimitru, ati accepta venirea lui la Dinamo?

Am pus si un sondaj pe tema asta. Va rog sa va scrieti parerea si aici. Topicul va fi deschis pana pe data de 1 februarie.
Ratacitu
Cred ca trebuie re-formulat sondajul

Da, am avea nevoie de unul ca el pe partea stanga! Dar Nu de el pt ca
Nu prea cred ca mai are ceva de aratat in fotbal...

Poate mai indicat ar fi Da, am avea nevoie el pe partea stanga!

Nu, pt ca e Spurcat
Nu prea cred ca mai are ceva de aratat in fotbal...
caine_berceni
Niciodata acuma ce facem luam toti terminati de la Stiaua lasa ca-i avem pe stanga pe Pulhac si pe Vladut .
POOL
N-are ce cauta la noi, nu suntem steaua 2 sa luam toti jucatorii pe care ei ii refuza. 149.gif
f_rares
N-o mai jucat asta nimic de vreo 2 ani...deja s-o dus.Pulhac e sigur mai bun decat el.
POOL
Numai k Pulhac joaca fundas stanga si asta mijlocas dreapta sau stanga, fundas mai putin.
f_rares
Da de multe ori a jucat Pulhac mijlocas..cred k ii place mai mult acolo.
bianco_rossa
Florentin Dumitru?? jester.gif ..oare chiar mai avem nevoie d alte fosile??..dak era si el un Danciu venit d la zdeaua...hai k mai ziceam ..da' asa??..chiar nu cred k e nevoie d prezenta lui...Cu Pulhac si Vladut..ne'am scos..numa' sa'l lase p Vlad sa joace....Dumitru sa stea p tusa..k nu'i d el la Dinamo..parerea mea tongue.gif
redlady08
fosila aia la Dinamo???? nono.gif ....niciodata....da ce e aici cabinet de tratament pt toti ratatii si obositii????...si asa avem si noi uscaturile noastre.....nu incape discutie ...nu e loc de el la noi.
FarfelkugeL
Asta ar mai lipsi ! Cai Lun termina cu glumele astea macabre...
Votul meu - 3
Rossi
wow shocked.gif ce sa caute la dinamo, ne ajung munteanu si curt de la spurcati...nu are ce sa mai demonstreze, duca-se in viata... ce nu il mai vrea ciobanu la shtoia si vrea sa il trimita la reanimare??
Dust
in primu rand e spurcat infect de cand il stiu....mai e si mosh...si e si varza rau
COSMIN C
Pai, tot ce spui tu , Dust, il recomanda sa vina la noi !! icon_lol.gif
bianco_rossa
k'i spurkt este spurkt....da mai avem noi p cineva kre'i venit d la spurkti...si face o treaba foarte buna in atac tongue.gif ....dar Dumitru este .."refuz de ciur"...k sa zic asa...nu mai are omu' cu ce 010.gif ...asa k.....nu vine el la noi....k doar nu suntem azil d batrani si bolnavi 010.gif
ucu
ba dar din cate stiu eu asta joaca pe dreapta nu pe stanga,iar despre venirea lui la Dinamo,avand in vedere ca pe dreapta stam cam prost nu cred ca ar fi o solutie rea,chiar daca nu a jucat de mult timp... stupidemoticon0rv.gif
alexyutza
Evident , NU !!!!!
chiar nu avem nevoie de el , tocmai el mai lipsea .... 010.gif ce sa caute la noi ? Sa creasca numarul stelistilor din echipa ? sau sa-i tinea de urat lui Catalin Munteanu ?
Pulhac se descurca mai bine decat el .
E depasit de evenimente , florentin Duitru .... nu are ce cauta la Dinamo , nici la Dinamo 2 !!!!
spurky asta la Dinamo..... 010.gif
Cai Lun
Ok.. am inchis mustaria... banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.