Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1 sau 2 echipe?
Comunitatea virtualã a suporterilor dinamoviºti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4
Mitzi
...ideea acestui topic mi-a venit cand am citit postarea lui Free ya de pe topicul cu imn la goluri...si spunea ca tine cu doua echipe...ma rog...
Mie nu mi se pare normal sa tii cu doua echipe din aceeasi tara si mai ales,doua echipe care joaca in aceeasi divizie...
Nu judec pe nimeni...si nu arat cu degetul...
Vreau pur si simplu sa stiu parerea voastra...
Cai Lun
Da.. interesanta ideea..

Si eu simpatizez cu o alta echipa chiar daca sunt Caine si chiar daca sunt din capitala. Imi place UTA, am eu o slabiciune pentru echipa asta. Insa este incomparabila diferenta dintre simpatia pentru UTA si iubirea pentru Dinamo!... Pentru Dinamo sunt dispus sa imi donez plamanii la fiecare meci, pentru Dinamo si numai pentru ea! Sunta Caine nu altceva!... Deci raspund, totusi, o SINGURA echipa... adica, daca ar juca UTA cu Dinamo.. nu as avea nici o strangere de inima! nono.gif
caine_berceni
Cai Lun mi-a luat vorba din gura
Si eu simpatizez cu Uta pt. ca are acelasi culorii ca si clubul nostru pentru ca exista o anumita prietenie intre suporterii nostrii si suporterii lor si pt. ca au Ultrasi
Dar daca ar juca Dinamo - Uta nas avea nici-o retinere din toti plamani as striga pt. Dinamo dar totusi nu as injura echipa din Arad

Daca Uta ar juca o finala de cupa mas duce so sustin Uta pentru mine ie ca si Dinamo 2

Sper sa promoveze anu asta
Cai Lun
Precizare: eu si caine_berceni NU SUNTEM una si aceiasi persoana!! crazy.gif
POOL
Eu nu simpatizez ku echipa din localitate (FC Baia Mare), care momentan este in Div. C (promoveaza la anul in B), insa nu se poate compara ceea ce simt eu pt Dinamo si ceea ce simt pentru Baia Mare. thumb.gif
f_rares
Dinamo II e echipa d umplutura...unde joaca cei care n-au loc la prima echipa.
Si am 2 echipe de suflet...DINAMO si FC.SIBIU...desi ultima are culorile spurcatilor...dar e bine k mai are si niste alb p tricou...e asa corcit:)
COSMIN C
Dinamo e Dinamo si nu cred ca vreun suporter dinamovist ( ca sa pastram discutia in curtea noastra ) poate spune ca iubeste cu acceasi intensitate o alta echipa.
Simpatii insa... Exista si sunt explicabile... Exista situatii care determina o anumita slabiciune, cum zice Cai Lun, pentru vreo alta echipa: poate e echipa orasului in care te-ai nascut, poate e vorba de vreo amintire care te-a marcat, de vreun anumit jucator...
In '77, cand Lucescu a plecat la Corvinul, copil fiind, si Lucescu unul din idoli, l-am urat pentru gest...Am sfarsit, insa, prin a avea o adevarata slabiciune pentru echipa din Hunedoara,,,Mai ales ca acolo avea sa ajunga si Mopsu, si Radu Nunweiller...Apoi Hunedoara ni i-a dat pe Klein ,Dumnezeu sa-l odihneasca, pe Ando, pe Rednic....Meciurile dintre Dinamo si Corvinul erau teribile pentru mine....As fi vrut sa existe doi invingatori....Sigur, ma bucurau victoriile noastre, dar ma durea sufletul si pentru ei....Am ramas cu slabiciunea asta....Si imi pare rau ca la Hunedoara lucrurile au mers din prost in mai prost....Cred ca cei care au ajuns in fotbalul mare plecand de langa furnalele Hunedoarei ar trebui sa faca mai mult pentru echipa de acolo....
In concluzie , Mitzi, nu cred ca se pune problema ca cineva tine cu doua echipe, ci doar, ca din restul cate mai exista, e una care ai vrea sa fie permanent pe locul doi, dupa DINAMO.
rednorth
Cred ca mai este si problema multor colegi de forum care s-au nascut in orase care au propria echipa si traditie in fotbal, si le-ar fi aproape imposibil sa nu aiba o afectiune pt echipa locala.
Este mai usor de judecat de cineva care s-a nascut si crescut in Bucuresti, decat altcineva care a vazut lumina zilei intr-un oras diferit al tarii.
Oricum , cred ca pt toti Dinamo e nr 1...in inima noastra.
paddy
Cum foarte multi suporteri Dinamovisti simpatizeaza cu echipe straine, foarte multi simpatizeaza cu echipe din tara, asta nu inseamna ca Dinamo a trecut pe locul 2.
Mie imi place de UTA si CSM Resita, cine a prins deplasarile la Resita stiu de ce.
bianco_rossa
nush..mie mi se pare km dubios k poti tine cu 2a echipe din aceeasi divizie...k iubesti o echipa si k simpatizezi o alta este cva cu totu' diferit....se poate sa'ti placa cum joak o alta echipa in afara d Dinamo..nu zic k nu..numa' k am vazut si kzuri knd dinamovisti infokti.....tin cu alte echipe..nu asa d bine cotate..dar sunt la zi cu procurarea d fulare..si alte obiecte d astea...si cum poti sa afisezi in aceeasi inkpere articole cu si despre 2a echipe total diferite???....nush..poate ma insel...da' io asa sunt d parere....
oricum sunt convinsa k dragostea pt Dinamo....venita d la dinamovisti adevarati este mai presus d orice altcva thumb.gif
FarfelkugeL
EU TIN CU 16 ECHIPE DIN DIVIZIA A. BURGER, ROMANIA. NA SA VAD ACUM RASPUNSURILE.
COSMIN C
QUOTE(Cai Lun @ 26 Jan 2006, 3:30) *
Precizare: eu si caine_berceni NU SUNTEM una si aceiasi persoana!! crazy.gif

Dovada, sefu, dovada !! nono.gif
Max
verystrange.gif pana nu vad nu cred rofl.gif
caine_berceni
Cai Lun ataseaza mane nishte poze sa vada lumea, 010.gif oricum eu am scris primu ca simpatizez asa putin cu Uta da pe alt topic deci Cai Lun ma copiat icon_lol.gif
ucu
Nici eu nu tin cu alta echipa decat Dinamo insa totusi mi se pare normal sa existe anumite simpatii ale celor din provincie si pentru echipa din localitate...aceste simpatii sa se manifeste insa intr-o anumita limita,adica sa nu vedem fani steaua in galeria farului sau mai stiu eu ce combinatii. mamba.gif
alexyutza
Eu nu inteleg cum poate cineva sa tina cu 2 echipe , din acelasi campionat . Sincer mi se pare aiurea rau de tot atunci cand aud oe cineva zicand ca tine cu echipa X pt ca e echipa locala , echipa orasului in care traieste .niciodata nu am fost de acord cu ideea asta , daca tii cu o echipa fie ea cea a orasului in caretraiesti sau oricare alta din tara , atunci insemna ca acea echipa inseamna mult pt tine , ca are o semnificatie aparte , ca te leaga ceva mai mult de ea decat niste coordonate geografice . Urasc spiritul de turma , " hai sa tin si io cu cutare pt ca e din orasul meu " , cea mai mare tampenie . Pai asa ne impunem cu cine sa tinem din cauza unui motiv idiot , copiem pe altii .
Ce conteaza daca susti echipa locala sau pe oricare alta , de unde atata " patriotism" prost inteles , cand e vorba despre echipe din aceasi tara ?
Fara suparare dar , mi se pare ridicol ca cineva sa tina cu ecipa X DOAR fiindca e din orasul sau .
Eu nu as putea niciodata sa tin cu 2 echipe din Romania ... mi se pare imposibil ... vesnic DINAMO , numai DINAMO !!!!!!
COSMIN C
Alexyutza, vehementa ta e oarecum de inteles, avand in vedere orasul in care locuiesti....Dar n-am inteles, unde ai vazut tu , ca cei care au postat inaintea ta au spus ca tin cu doua echipe din acelasi campionat ?? S-a vorbit de o oarecare simpatie , slabiciune, pentru o alta echipa si nu neaparat echipa orasului natal...
Cai Lun
QUOTE(ucu @ 26 Jan 2006, 20:53) *
Nici eu nu tin cu alta echipa decat Dinamo insa totusi mi se pare normal sa existe anumite simpatii ale celor din provincie si pentru echipa din localitate...aceste simpatii sa se manifeste insa intr-o anumita limita,adica sa nu vedem fani steaua in galeria farului sau mai stiu eu ce combinatii. mamba.gif

Ce face?! Pai daca vine UTA in Bucuresti sa joace in ghena [la anul va promova!] sa vezi ce brigada imi fac cu Paddy si cu ceilalti carora le mai place UTA! Au baietii aceleasi culori.. mergem cu steaguri, fulare!! HAITA_DINAMO.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
paddy
Se pare ca multi nu prea au inteles, una e sa tii cu o echipa si alta e sa simpatizezi alte echipe.
Normal ca tin numai cu HAITA_DINAMO.gif dar cine e impotriva lui polii, spurchii si aviarele, e de partea nostra asa ca e normal sa-i simpatizez thumb.gif
Foarte multi nu stiu ca noi sintem infratiti cu galeria lui CSM Resita , prea putina importanta are in ce divizie joaca........intodeauna cind am fost la Resita sau facut schimb de steaguri, fulare, femei 010.gif si am fost tratati ca atare thumb.gif
ucu
Foarte multi nu stiu ca noi sintem infratiti cu galeria lui CSM Resita

pe asta de unde-ai mai scos-o? crazysanta.gif din cate stiu eu am fost infratiti doar cu 2 galerii:Petrolul si U Cluj,si au mai fost ceva prietenii cu Uta dar de prietenia cu Resita e prima data cand aud...dar hai ca te cred pe cuvant beerchug.gif 010.gif
Livia
Cu riscul de a mi se da in cap gunshot.gif : eu chiar tin cu 2 echipe!!! nu vad problema din moment ce nici macar nu au acelasi obiectiv....
si...alexyutza, nush pe unde la cocarlatii din deal te-ai nascut tu....da e ffff normal sentimentul de patriotism! ....cand a promovat Poli Iasi in B eram in culmea fericirii....in A nu mai zic....dar cand a jucat in campionatul trecut cu Dinamo...am zis sigur "eu merg la stadion dar tin cu dinamo!" HAITA_DINAMO.gif ...ei bine...pot sa va zic ca n-am putut...ma bucuram ca dinamo conducea..dar imi doream sa dea poli gol...foarte aiurea pt my soul 256.gif ..as fi vrut sa ramana 2-2...nu m-am suparat ca a castigat dinamo...dar au venit meciurile cu steaua si am fost f mandra de poli atunci,,,deci,.,,,se poate si e f normal! thumb.gif
ucu
stiu ca-i o intrebare tampita dar ce cauta mormantul ala in dreptul numelui meu?l-am mai vazut la altii dar niciodat la mine...de scris vad ca pot scrie deci nu sunt banat offtopic.gif help.gif crazysanta.gif
caine_berceni
QUOTE(ucu @ 27 Jan 2006, 20:29) *
pe asta de unde-ai mai scos-o? crazysanta.gif din cate stiu eu am fost infratiti doar cu 2 galerii:Petrolul si U Cluj,si au mai fost ceva prietenii cu Uta dar de prietenia cu Resita e prima data cand aud...dar hai ca te cred pe cuvant beerchug.gif 010.gif

Poate o exista mane mai stii !!! Uite de ex eu stiu astfel : Stiu ca suntem fratii cu cei de la Uta pt. ca mereu cand am fost la Arad cei de acolo ne-au primit cu bucurie, si ne-au urat succes in campionat, am mai auzit si de fratia cu cei de la U dar asta chiar nu stiu de unde provine !!!
alexyutza
@livia : Nu m-am nascut niciunde " pe la cocarlatii din deal " asa cum banuiesti tu ..... 010.gif hai ca esti haioasa .......
Daca nu ti-ai dat seama pana acuma , din cate vad , chiar nu ti-ai dat sema, eu spuneam ca nu-i inteleg pe cei care tin cu echipa locala DOAR fiindca e , vorba acea " echipa locala , pe care trebuie sa o sustinem " . Pt multi a sustine echipa locala e un fel dr traditie impusa , asa fac cei din jurullor , atunci normal ca procedeazasi ei la fel . La asta ma refeream .....mi se pare o tampenia atunci cand te intreaba cineva pe un ton cat se poate deserios: "cum de indraznesti sa nu tii cu echipa locala " . fiecare tine cu cine doreste , fara sa fie nevoit sa-i dea explicatii nimanui .
Si apropo de patriotism... termenul asta se foloseste atunci cand vine vorba despre o tara ...deci nu cred ca e cazul sa vorbim despre patriotism cand spunem ca sustinem echipa locala .
Iar la faza" nu m-am suparat ca a castigat dinamo " , m-ai dat pe spate ... pai daca tii cu Dinamo , te bucuri pt fiecare victorie . Indiferent care-i echipa invinsa de Dinamo nu poti sa ramai nepasatoare sau afectata de asta ..... offtopic.gif
singura echipa pe care o sustin e dinamo .
Normal ca daca merg la un meci steaua - National , fac galerie nationalului si nu stelei . Asta nu ma face suporterul Nationalului si nici un simpatizant . In meciurile directe dintre rivalele noastre si orice alte echipe , ii voi incuraja pe adversarii rtivalelor ,ceea ce nu inseamna ca simpatizez cutare echipa .
COSMIN C
QUOTE(alexyutza @ 26 Jan 2006, 21:07) *
Fara suparare dar , mi se pare ridicol ca cineva sa tina cu ecipa X DOAR fiindca e din orasul sau .
!

Nu alexyutza , nu numai ca nu-i intelegi, dar ti se par si ridicoli...
alexyutza
Ei da , mi se par ridicoli..... 010.gif
fiecare e liber sa aleaga . niciodata nu vom fii toti de aceasi parere . trebuie sa existe sui varietate , nu ? Daca ne-am da dreptate unul altuia mereu , lumea ra fii prea monotona .
Intrebarea topicului este : " 1 sau 2 echipe ? " , eu sunt pt 1 !!!!!
bianco_rossa
Livia..cum poti sa zici k iti doreai sa se termine egal?? nono.gif ..asta stii c inseamna?? dak nu stii iti zic io. n u e s t i c a i n e a d e v a r a t...nu se poate k sa iti doresti un egal al echipei la kre zici u k tii knd aceasta joak cu echipa din orasul tau..tre' sa te hotarasti cu cine vrei sa tii.. crazy.gif ....asta chiar este culmea....pai si knd dinamo a kstigat in tur anu' asta c ai facut?..ai inceput sa plangi d ciuda??..hai sa fim seriosi..asta nu e treaba buna.....pai io trebuie sa ma rog sa kstige otelu' sau bacau knd joak cu dinamo doar k sunt mai aproape de mine?? nono.gif
Livia
tre sa fiu sincera si sa recunosc ca eu tin cu dinamo numai fiindca are niculescu ochi frumosi wtf.gif
sunteti exact ca niste colege de-ale mele steliste care nu tin cu poli ca i-au batut pe jiji&co bigcry.gif pana si fotbalistii tin mai tot timpul cu echipa lor locala chiar dak joaca la o mare echipa...
da' n'are sens sa mai continui.... blahblah1.gif
POOL
De ce ti se pare asa de ridicol? Ce akuma bucurestenii nu au voie sa tina cu Dinamo, steau rapid... sau Madrilenii cu real, ateltico... barcelonezii cu fc barcelona, espanyol.... Mie mi se pare ridicol ceea ce spui tu.
bianco_rossa
chiar k n'are sens sa mai contiunuii ...u ai impresia k toate fetele tin cu vreo echipa d fotbal doar pentru k are unu ochii frumosi?....sau k arata bine??..sau k e brunet??....iar te inseli....oricum n'o sa ne intelegem niciodata cu totii asa k.....
si apropo d fotbalisti....cumva pulhac n'a jukt sau nu si'a dat interesu' sa joace doar k juk impotriva echipei lui??..get real
roxana
QUOTE(alexyutza @ 27 Jan 2006, 22:19) *
Iar la faza" nu m-am suparat ca a castigat dinamo " , m-ai dat pe spate ... pai daca tii cu Dinamo , te bucuri pt fiecare victorie . Indiferent care-i echipa invinsa de Dinamo nu poti sa ramai nepasatoare sau afectata de asta ..... singura echipa pe care o sustin e dinamo .

of of mai mai...asta e culmea..eu cred k faza asta cu sustinerea a 2 echipe tine de parerea fiecaruia...dk tu alexyutza poti sa tii doar cu Dinamo bravo tie...eu ca si Livia nu pot sa nu ma bucur cand castiga Poli...eu o inteleg..k si eu am patit la fel..nu ai cum sa judeci asa ceva..e pur si simplu din suflet...(of sentimentala de mine)...bineinteles k tin mai mutl cu Dinamo..dar nu ma supar cand vad k si Poli Iasi urca un loc in campionat..chiar ma bucur c tot zic eu..asa dam dovada k si noi moldovenii stim c e aia fotbal..ca sa nu mai zica cei din capitala:"da Dinamo are suporteri si in Iasi?"...asa ca eu pot sa tin cu 2 echipe dar cu Dinamo mai mult.. axe.gif HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
mai...k vrei k poli sa urce in clasament este o treaaba dar sa zici k esti caine si sa'ti doresti k dinamo sa fak egal cu echipa orasului din kre esti mi se pare absurd..mai aveti putin si spuneti k vroiati k sa kstige poli..oricum..io cunosc persoane kre au echipa din oras in divizia A si nu dau 2 bani....cu exceptia k vor k echipa lor sa ramana in A..altceva nik.....si unde mai pun k ei sunt caini...gata sa dea totul pentru echipa lor..kre sunt alaturi d echipa si dincolo d granite..nu doar la meciurile interne....
Livia
pt cultura ta generala Pulhac n-a jucat la Poli... icon_mrgreen.gif

imi cer scuze fata de ceilalti ca trebuie sa asiste la asa ceva, eu nu am vrut sa fiu decat sincera....
POOL
offtopic.gif Dak vreti sa va luati la hartza, faceti-va undeva un topic undeva ascuns de lume. 010.gif 010.gif
bianco_rossa
nu e cumva iesean??io la asta ma refeream tongue.gif pool..ne intepam si noi putin....bene..gata..io tac
Max
Roxana si she te fashi tu, daca Dinamo arde Iasu cu vre-o 5-0 ?? icon_rolleyes.gif ....of dor,of mor..

si io simpatizez cu csm si fcm...din provincie crazy.gif
drink.gif
POOL
E fiecare locuitor al unui oras sa aiba si el o simpatie fata de echipa din oarsul natal sau propriul oras, sincer nu stiu de ce va "intzepatzi". 010.gif
caine_berceni
QUOTE(Livia @ 27 Jan 2006, 23:40) *
tre sa fiu sincera si sa recunosc ca eu tin cu dinamo numai fiindca are niculescu ochi frumosi wtf.gif
sunteti exact ca niste colege de-ale mele steliste care nu tin cu poli ca i-au batut pe jiji&co bigcry.gif pana si fotbalistii tin mai tot timpul cu echipa lor locala chiar dak joaca la o mare echipa...
da' n'are sens sa mai continui.... blahblah1.gif

Mai exact tu tii cu Niculescu 010.gif chiar suntem ca nishte colege de-ale tele hmm..........
roxana
QUOTE(bianco_rossa @ 27 Jan 2006, 23:53) *
mai...k vrei k poli sa urce in clasament este o treaaba dar sa zici k esti caine si sa'ti doresti k dinamo sa fak egal cu echipa orasului din kre esti mi se pare absurd..mai aveti putin si spuneti k vroiati k sa kstige poli..oricum..io cunosc persoane kre au echipa din oras in divizia A si nu dau 2 bani....cu exceptia k vor k echipa lor sa ramana in A..altceva nik.....si unde mai pun k ei sunt caini...gata sa dea totul pentru echipa lor..kre sunt alaturi d echipa si dincolo d granite..nu doar la meciurile interne....

daca ceilalti nu dau 2 bani pt echipa din oras asta nu inseamna k tre sa fac si eu la fel..si nu am zis k am vrut sa castige Poli..am zis k si eu k Livia m-am bucurat k a castigat Dinamo...daca iti aduci aminte,Poli a ajutat Dinamo luandu-i 4 pct Stelei..in fine...am zis k faza cu 2 echipe tine de fiecare..dak esti asa de proasta incat sa nu tii cu Poli macar atunci cand joaca cu Steaua asta e problema ta.. offtopic.gif

QUOTE(m@x @ 27 Jan 2006, 23:59) *
Roxana si she te fashi tu, daca Dinamo arde Iasu cu vre-o 5-0 ?? icon_rolleyes.gif ....of dor,of mor..

si io simpatizez cu csm si fcm...din provincie crazy.gif
drink.gif

da shi ti doari pi tini capu?vezi k tu ai acasa copii si sotie de intretinut..ai alte probleme decat sa t intereseze c fac eu cand Poli pierde cu Dinamo cu 5-0..am zis k asta tine de fiecare..da tu nu ai de unde sa stii dak nu ai echipa de fotbal in oras..sau poate este da dk nu e in A de unde sa se stie..asa k mai bine pastreaza-ti cuvintele pt acest topic...deoarece tu nu ai de unde sa stii cum e...dihanie cu 2 chicioare diablo.gif HAITA_DINAMO.gif nana2.gif
Blu
fiecare are dreptul sa simpaizeze alte echipe!eu sunt din cluj si recunosc ca imi doresc ca cfr-ul sa aiba rezultate cat mai bune.bineinteles in cazul meciurilor directe tin cu DINAMO!!!pasiunea mea pentru Dinamo nu se compar a cu nimic!!!!!!!

ce se intampla acum la cluj pe plan fotbalistic e foarte frumos si nu pot sa nu apreciez eforturile depuse de anumiti oameni.dar asta nu are legatura cu Dinamo.Eu in primul rand sunt dinamovista...apoi clujeanca si tot restul.Si din afara sustin echipe (Chelsea,Real,Ajax,Bayern...) dar cand apare Dinamo in peisaj nu mai conteaza nimeni si nimic.DINAMO E VIATA MEA!!! woohoo.gif
bianco_rossa
draga..te rog frumos sa citesti intai de doua ori c a scris colega ta in acel mesaj si dupa aia sa vii sa te iei d mine in stilu' asta..io nu te'am jicnit..nu te'am facut in nici un fel si as vrea sa ma tratezi cu respect..nu ma cunosti si nu ar trebui sa iti permiti tot felul de exprimari..deci mai citeste o data mesajul liviei in kre spune k si'ar fi dorit sa se termine meciul egal.....urmareste apoi c am spus io la adresa asta si apoi poti sa'ti exprimi parerea...am muult prea mult bun simt k sa'ti raspund cu aceeasi moneda....
n'ai tu de unde sa stii knd imi doresc io k sa kstige poli...si ti'am mai spus..in meciurile directe nu se discuta dak tii cu echipa orasului tau sau cu echipa ta de suflet...
POOL
Asta incerc sa le conving si eu pe fete, numai k vad k nu mai au mult is se bat prin monitor. 010.gif 010.gif 010.gif
Livia
complaining.gif si ce is eu de vina ca in meciul ala poli chiar merita sa scoata un egal! k eu am fost pe stadion.....si am vazut.....sincer nu cred k o echipa care n-are cu ce-si plati jucatorii si abia o duce pe locul 10 are ce dauna atat de mult lui Dinamo....
si tu mai zici ca te duci la meciurile lui poli.....pt ce?? sa-l vezi pe gavatorta (na ca iar ma iau de fizicu' jucatorilor tongue.gif ) ???????
roxana
QUOTE(Livia @ 27 Jan 2006, 20:53) *
...nu m-am suparat ca a castigat dinamo...

mai citeste tu o data sau sa iti traduc:Livia a dat de inteles k oricare era rezultatul era multumita..eu una asta inteleg..dk tu intelegi altceva e de asteptat L-)....lasa k iti iau eu poza de la poza personala o trag eu la imprimnata si o afisez prin tot Iashu sa vad atuncea cum mai iesi din casa k p la gara p acolo e cam periculos cu atatia figuranti....=))))))))))))) HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
mai fetelor...mai terminati cu amenintarile astea.....k nu ma sperii...
io ma duc la meciurile lui poli pentru ca imi place sa vad mecuri de fotbal..nu pentru a saliva dupa jucatori..da na'..unii oameni chiar nu pot intelege fotbalul asta...crezi k dak pui poze cu mine nu mai ies din kasa??? chiar te rog sa le pui..,k sa ma cunoask lumea...fa'mi rating k nu ma supar 010.gif 010.gif
caine_berceni
Moama ce rele as fetele astea daca cazi in mainile lor cam greu sa mai gasesti o cale de iesire
Pool ce faci mane 010.gif parca ai fi Mircea Radu pe bune icon_lol.gif

Livia tu pana la urma cu cine ti de ex. daca sar transfera Niculescu la Sportu ai tine cu Sportu nu pizza.gif
Livia
aaaaaa....da eu oricum tin cu sportul k e mazilu frumos..de fapt si cu steaua tin...mai ales cand joaca crsitea icon_redface.gif

icon_lol.gif

God!!! ce comica mi se pare situatia.... rofl.gif

pt cei care nu au inteles GLUMEAM!!!!!!!! icon_lol.gif
POOL
Nu te supara Livia, da' atunci tu de ce tii cu Dinamo? Numai k e Niculescu? Asta nu inseamna iubire fata de o echipa ci dragoste fata de un jucator, de ce nu mergi si tu la Din Dragoste si poate o sa te ajute micea radu. 010.gif 010.gif
Cai Lun
Mdea.. stati sa vedeti ce comica o sa fie cand incep io sa va altoiesc! banned.gif

Voi crieditz cå ieu nu shtiu shi s-intamplå pi la voi prin dulshili tårg? Bagatz di samå, cå dacå intrieshitz masura o datå må infurii shå n-a så shtitz pi undi så fujitz din calea puhoiului! Nu mai avietz mult shå v-atz mancat lefteria cu mini! 149.gif

@ roxana >> Inca mai stau in cumpana daca sa te dojenesc sau nu pentru adjectivul folosit mai sus... De data asta cred ca am sa te iert, avand in vedere ca esti la prima abatere, ca esti mai la inceput pe acest forum, ca esti fata si ca o sa iti ceri scuze... tongue.gif
Blu
intr-adevar niculescu e minunat.executa niste lovituri libere desăvârşite iar golurile lui sunt de toata frumusetea!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.