Livia
Jan 28 2006, 01:20 AM
"intr-adevar niculescu e minunat.executa niste lovituri libere desăvârşite iar golurile lui sunt de toata frumusetea!!!"
in sfarsit cineva care gandeste corect!
QUOTE(Cai Lun @ 28 Jan 2006, 1:07)

Voi crieditz cć ieu nu shtiu shi s-intamplć pi la voi prin dulshili tćrg? Bagatz di samć, cć dacć intrieshitz masura o datć mć infurii shć n-a sć shtitz pi undi sć fujitz din calea puhoiului! Nu mai avietz mult shć v-atz mancat lefteria cu mini!

Tradu te rog, ca nu inteleg!
Eu nu ma consider vinovata si chiar asteptam sa intervii!

ca mi-au facut capul calendar cu niculescu asta, desi eu glumeam!!

eu nu am facut decat sa spun ce simt....la un asa meci..nu pot tine cu nici una dintre echipe...asta e....c'est la vie....somn usor!
caine_berceni
Jan 28 2006, 01:31 AM

Le bate bine adevaru asta ie domne pt. el loviturile libere as ca pinalturile
Sa revin la subiect daca ar juca Uta cu Dinamo nas tine cont as vrea cu orice pret sa castige Dinamo chiar sa-i umileasca. nu ca unele persoane cei care zic ca echipa locala merita sa castige inseamna ca nus caini fara suparare.
Nimic nu-i mai presus de Dinamo ca vb aia serviciu?facultate?Dinamo ie peste toate
roxana
Jan 28 2006, 01:53 AM
QUOTE(Cai Lun @ 28 Jan 2006, 1:07)

Voi crieditz cć ieu nu shtiu shi s-intamplć pi la voi prin dulshili tćrg? Bagatz di samć, cć dacć intrieshitz masura o datć mć infurii shć n-a sć shtitz pi undi sć fujitz din calea puhoiului! Nu mai avietz mult shć v-atz mancat lefteria cu mini!

Stii cum facem?...cand ai sa-ti ceri tu scuze pentru cuvintele de mai sus..care nu mai spun eu de ce dau dovada..atunci am sa-mi cer eu si eu scuze pt "adjectivul de mai sus"...Tu spui k esti din Bucuresti da vad k te pricepi destul de bine la moldoveneste..nu-ti sta rau...
CyberDog
Jan 28 2006, 02:03 AM
Daca nu stati in subiect va altoiesc eu, dupa care inchid topicul.
Fara alte comentarii !
Livia
Jan 28 2006, 12:01 PM
Le bate bine adevaru asta ie domne pt. el loviturile libere as ca pinalturile
Sa revin la subiect daca ar juca Uta cu Dinamo nas tine cont as vrea cu orice pret sa castige Dinamo chiar sa-i umileasca. nu ca unele persoane cei care zic ca echipa locala merita sa castige inseamna ca nus caini fara suparare.
Nimic nu-i mai presus de Dinamo ca vb aia serviciu?facultate?Dinamo ie peste toate
Fotbalul e un SPORT

, nu o religie ca sa ma acuzati ca sunt politeista! Eu in primul rand sunt
om inainte de toate si nu caine!

Iar prin ce sustii dai dovada de
fanatism , iar sportul(si societatea in general) nu are nevoie de asa ceva!Get a life!
Cai Lun
Jan 28 2006, 12:41 PM
Hm.. cred ca esti in minoritate... pentru multi dintre noi el e intai de toate caine! Chiar nu ma intereseaza ce face Niculescu in afara terenului.. Eu stiu ca el e jucatorul care face parte din echipa cand iees de la vestiare si pana intra inapoi. In rest nu ma intereseaza ce face. Cand a iesit in "civil" de la cabine nu mai conteaza.. [asta vorbind asa... putin mai groso moddo

]
ucu
Jan 28 2006, 01:36 PM
cred ca se face o confuzie intre a tine cu o echipa si a avea simpatii pt o echipa...
alexyutza
Jan 28 2006, 01:37 PM
QUOTE(POOL @ 28 Jan 2006, 1:45)

De ce ti se pare asa de ridicol? Ce akuma bucurestenii nu au voie sa tina cu Dinamo, steau rapid... sau Madrilenii cu real, ateltico... barcelonezii cu fc barcelona, espanyol.... Mie mi se pare ridicol ceea ce spui tu.
Nu m-am eprimat eu prea clar . Nu ma refeream la ceea ce ai inteles tu , nici pe departe ...
Sa luam exemplul unuia din provincie care este suporterul unei echipe din capitala , sa zicem Dinamo . Deci un dinamovist din provincie are pe undeva " obligatia nescrisa" de-si incuraja echipa locala? Poate ca lui nu-i pasa de ea . .
@Livia : Daca tii cu dinamo doar fiindca Niculescu are ochi frumosi , inseamna ca tu esti o admiratoare de - a lui , nici o legatura cu fotbalul . si eu il admir pe Claudiu , si mie imi place de el sa zic asa, dar tin cu Dinamo de 6 ani , pe atunci nici nu stiam cine era Claudiu Niculescu .
caine_berceni
Jan 28 2006, 01:53 PM
Foarte frumos spus alexyutza

apropo si eu tin cu Dinamo pt. ca a intrat odata nicoleta luciu pe teren dezbracata

nici vorba pot sa zic ca tin cu Dinamo de la 6 ani pt. ca de la varsta aia tata a inceput sa ma i-a cu el la meciuri si mi-a bagat in cap aceast echipa de care nu ma voi despartii Niciodata
Pur si simplu Uta ie doar o simpatie dea mea asa cum ie si Milan sau Valencia
Livia tu dece ai zis ca la meciu Iasi - Dinamo vroiai sa se termine egal pt. ca n-a jucat Niculescu cumva ???
Livia
Jan 28 2006, 02:06 PM
QUOTE(alexyutza @ 28 Jan 2006, 13:37)

@Livia : Daca tii cu dinamo doar fiindca Niculescu are ochi frumosi , inseamna ca tu esti o admiratoare de - a lui , nici o legatura cu fotbalul . si eu il admir pe Claudiu , si mie imi place de el sa zic asa, dar tin cu Dinamo de 6 ani , pe atunci nici nu stiam cine era Claudiu Niculescu .
voi sunteti culmea!! Nu stiti de gluma???

am spus asta la panarama pt ca m-ati acuzat ca nu tin cu dinamo
eu tin cu dinamo nu de 6 ani ci de cand aveam vreo 6 ani, asa ca ia cauta si vezi ce facea niculescu pe atunci
caine_berceni tu n-ai fost la stadion sa vezi ce bine a jucat poli atunci, asa ca nu comenta.....
alexyutza
Jan 28 2006, 02:10 PM
caine _berceni : LOL..... tare faza cu Nicoleta....

Iti dai seama cat s-a marit numarul suporterilor dinamovisti de cand Nicoleta a intrat pe teren mai mult dezbracata ....

Poate in viitorul apropiat asta va fii o strategie de a atrage suporterii , sau ar trebui sa se faca preselectie pt postul de titular , si de ce nu si pt cel de rezerva , la Dinamo , astfel ca in teren sa " defileze" numai fotomodele ....

atunci toate fetele ar fii dinamoviste ? sorry pt
Imaginea buna a unui fotbalist nu trebuie sa depaseasca devotamentul fata de echipa la care joaca .
O echipa nu sta intr-un fotbalist ,mai bine zis in frumusetea lui , in fotbal jocul de echipa este important .
Max
Jan 28 2006, 05:39 PM
QUOTE(roxana @ 28 Jan 2006, 0:17)

draga roxana ma simt dator sa iti raspund...
da shi ti doari pi tini ,ca io am cochii acasa de crescut??cumva i-am facut cu tini!!!??
daca ,da.... atunci ti astept acasa,si nu mai umbla cu bagabontii pe dinamomania ...sa stai cu cochii cand io is la interniet!
hai pa ..dihanie mica cu doua chishere..si cu coada

!
roxana
Jan 28 2006, 05:48 PM
QUOTE(m@x @ 28 Jan 2006, 17:39)

draga roxana ma simt dator sa iti raspund...
da shi ti doari pi tini ,ca io am cochi acasa de crescut??cumva i-am facut cu tini!!!??
daca ,da.... atunci ti astept acasa,si nu mai umbla cu bagabontii pe dinamomania ...sa stai cu cochii cand io is la interniet!
hai pa ..dihanie mica cu doua chishere..si cu coada

!

mai ...dak as fi eu sotia ta nu ti-as fi zis asa ceva..dk tu crezi k astia de p dinamomania is bagabonti atunci tu c cauti aici?? L-)..ia si mai invata sa scrii k esti cam analfabet..sorry.. this is the truth, evendought it hurts..ouch...

si se scrie dihanie cu 2 chicioare dk nu stiai mai ia lectii...
alexyutza
Jan 28 2006, 05:59 PM

Chiar nu m-am gandit ca de la asa un subiect , vom ajunge sa ne certam intre noi . Se pare ca topicul propus e " mai incendiar " dacat la prima vedere ...
De ce trebuie sa ve luati unul de altul ?
@ roxana : Care-i problema ta daca altii nu sunt de aceasi parere cu tine ? Mai lasa atacurile pe seama altora . Sau ce , esti si tu ca jiji azboinicul lumini ? "
Nu te supara , dar toti avem pareri si nue neaparat necesar sa coincida ....
Max
Jan 28 2006, 06:06 PM
pai.. cine a zis ca te-ar dori de sotie????... am zis...,,daca i-am facut cu tine''..si asta nu presupune sa fi nevastamea!
... scuza-ma nu prea cunosc moldoveneste...oh my dick...!
Mitzi
Jan 28 2006, 07:11 PM
Eu am propus topicul asta si acum imi pare rau...cand va vad ca va certati asa...
Pe undeva...se poate intelege faptul ca un om poate sa tina cu o echipa si sa simpatizeze cu alta...cum ar fi in cazul meu milan si Dinamo...
Daca s-ar intalni in cupele europene...as tine cu Dinamo...off course...
Cai Lun
Jan 28 2006, 09:11 PM
Hm.. cred ca e o manie in Romania cu AC Millan... din punctul asta de vedere si eu sunt maniac...
Nu radeti.. daca nu incetati cu cearta inchid topicul.
CyberDog
Jan 28 2006, 10:04 PM
Gata. Cine are chef de cearta, sa o faca prin telefon sau fata in fata. Topicul asta a luat-o razna.
Il inchid eu acum !
COSMIN C
Mar 13 2007, 01:00 AM
QUOTE(Forza UTA @ 13 Mar 2007, 0:05)

P.S. am o intrebare. Voi cum reactionati la adresa celor din provincie care nu isi sustin echipa locala si sunt asa zisi fani Dinamo? Vreau un raspuns din partea unor bucuresteni prezenti in peluza voastra.
Pana apare cineva din peluza, am o nelamurire de ce "asa zisi fani " Dinamo?
P.S. Topicul asta a fost inchis multa vreme, sper sa nu fie nevoie sa punem iar lacatul pe usa.
paddy
Mar 13 2007, 01:08 AM
Radu10mai
Mar 13 2007, 01:46 AM
cine tine cu 2 echipe nu e suporter adevarat!!!!!!!!!!!
Forza UTA
Mar 13 2007, 07:01 AM
QUOTE(COSMIN C @ 13 Mar 2007, 1:00)

Pana apare cineva din peluza, am o nelamurire de ce "asa zisi fani " Dinamo?
P.S. Topicul asta a fost inchis multa vreme, sper sa nu fie nevoie sa punem iar lacatul pe usa.
Nu doar la cei ce tin cu 2 echipe am facut referire ci la cei din provincie ce tin cu o echipe din capitala.
COSMIN C
Mar 13 2007, 09:07 AM
Am inteles la ce ai facut referire, dar nu inteleg de ce spui ca un suporter din provincie care tine cu o echipa din capitala e in opinia ta un "asa zis" suporter. Ii contesti dreptul asta? Sau cum?
juve28
Mar 13 2007, 09:09 AM
normal e sai zicem ca tine cu fc botosani(exemplu) si simpatizeaza cu Dinamo.pt ca tine cu botosani fiindca e echipa din judet la el iar cu Dinamo pt ca sa aiba pe cineva care se lupta pt titlu.si se poate si invers.dar ca sa tii cu amandoua la fel.........daca joaca intre ele ce se intampla?
RED75
Mar 13 2007, 09:13 AM
Forza UTA aici pe forum sunt foarte multi Dinamovisti din alte orase si multi dintre ei fac eforturi sa vina la meciuri. Cred ca trebuie respectati in mod deosebit pentru acest lucru si niciunul nu a spus ca a fost primit rau in PCH.
Am intrat si eu pe forumul vostru si inteleg ca voi, care sustineti UTA sunteti deranjati de cei care locuiesc in Arad si tin cu alta echipa. Poate daca as fi din alt oras si as pune suflet in echipa locala si eu as avea aceeasi atitudine. Trebuie facuta insa distinctie intre cei care sunt fani adevarati, si cei care tin cu echipe din capitala doar pentru ca sunt la moda si castiga mai multe meciuri. Oricum astia din urma nu v-ar ajuta foarte mult in sustinerea UTA-ei pentru ca ar veni la meciuri doar daca echipa ar merge foarte bine.
Dupa mine, un suporter adevarat nu-si alege echipa, ci pur si simplu se trezeste ca tine cu ea de la o varsta cand nu are foarte mult discernamant, dupa care o pastreaza pana moare la bine si la rau. Exagerand, e ca si cum tu te-ai casatori cu o fata din Bucuresti si ceilalti ti-ar spune ca e urata si e din din familie de mitici. Ai renunta la ea pentru asta ? Bine...cu echipa ramai toata viata, cu nevasta nu se stie...
COSMIN C
Mar 13 2007, 09:17 AM
Si daca nu tine deloc cu FC. Botosani ( de ex) si tine doar cu Dinamo, unde e problema? Ca asta inteleg ca zice Forza UTA.
Ankutza
Mar 13 2007, 09:25 AM
QUOTE(RED75 @ 13 Mar 2007, 9:13)

Dupa mine, un suporter adevarat nu-si alege echipa, ci pur si simplu se trezeste ca tine cu ea de la o varsta cand nu are foarte mult discernamant, dupa care o pastreaza pana moare la bine si la rau.
ei bine cam asa sta treaba ... eu eram micuta cand mi-a placut Dinamo ... si Dinamo mi-a ramas echipa de suflet ... si o pastrez asa cum zici tu RED pana la moarte la bine si la rau ... desi tatal meu tine cu echipele locale ... si incearca sa ma atace ca ce treaba am eu cu bucurestiul .. Dinamo este echipa mea de suflet ... si ca sa tin cu 2 echipe ... deja nu ma mai pot numi suporter cum a spus Radu ... !!!
matador
Mar 13 2007, 09:30 AM
la mine e faza si mai tare ... eu sunt din bucuresti, tata e fanatic craiova, dar mie mi-a placut Dinamo, si asa am ramas
DarkSide
Mar 13 2007, 09:41 AM

Matador, in situatia ta mai stiu cativa de pe forum, printre care ma numar si eu.
Clau_Goool
Mar 13 2007, 11:22 AM
Fiind din Cluj normal ca am ca echipa preferata Universitatea nu doar pentru ca este cea mai iubita echipa din Cluj, ci si pentru faptul ca am facut fotbal la "U" asa ca nu am cum sa nu tin cu ei. Sustin amandoua echipele cum stiu eu mai bine si nu ratez nici un meci al lui "U" dar nici al lui Dinamo atata vreme cat imi permite timpul si distanta. Oricum ambele echipe sunt in sufletul meu iar la partea opusa stau franarii de la chefere si stiOaia pe care nu-i supoer defel...
dudu1961
Mar 13 2007, 12:15 PM
Mie unul mi se pare aiurea asta cu tinut la mai multe echipe in tara si am sa exemplific si de ce . Cind aveam 9 ani am inceput sa tin cu Dinamo si eram din Olt , deci puteam tine cu Craiova ,cu Scornicestiul ,cu Vilcea sau mai stiu eu cu cine din zona Olteniei sau Arges ca e foarte aproape , nu m-a atras niciuna nici macar un pic din orgoliu oltenesc ,din contra . Tineam cu echipe straine cam de atunci tin si cu Machestern , ca toata lumea tinea cu Barcelona si asta m-a infuriat am luat ziarul de sport si am ales si eu o echipa de pe primul loc din Anglia si sa brodit a fi in acel an Mache.U. Parerea mea e ca in suflet nu poti sa ai mai mult , si in familie nu-i iubesti pe toti la fel .
Radu10mai
Mar 13 2007, 12:19 PM
Cosmine, mai zici mult: "Fortza Uta" ? te credeam Dinamovist!
COSMIN C
Mar 13 2007, 12:30 PM
Radule, tu vorbesti? Pai ce dinamovist insista sa se duca la meciuri cand stie cat ghinion poarta baietilor si mai si pariaza pe zdeaua??
Radu10mai
Mar 13 2007, 12:34 PM
o singura data am pariat pe ei, eram sigur ca steaua2 (faru`) o sa faca blat , greseala mea, in legatura cu meciurile

la care ma duc, sper ca la Arad sparg gheatza

...daca nu la steaua, daca nu la..... eu tot sper....
POOL
Mar 13 2007, 12:37 PM
Eu prin B, C tin cu FC Baia Mare, insa e doar o "iubire nesemnficativa". Ma tot rog sa promoveze in A, sa ajunga si Dinamo pe aici, insa nu cred ca va promova degraba.
marianneagu
Mar 13 2007, 12:55 PM
Cineva spunea mai sus, citez, "Dupa mine, un suporter adevarat nu-si alege echipa, ci pur si simplu se trezeste ca tine cu ea de la o varsta cand nu are foarte mult discernamant, dupa care o pastreaza pana moare la bine si la rau.".
Cred ca are perfecta dreptate, cu precizarea ca asta e echipa de suflet. Desigur, oricine poate sa isi sustina si echipa locala, dar dupa parerea mea, echipa de suflet este pe primul loc, nu pot avea loc doua echipe in sufletul cuiva.
Pentru mine, notiunea de "a tine" cu o echipa se reduce la echipa de suflet. A "sustine" o echipa este alta notiune, de aceea nu pot spune ca "tin" cu echipa locala, dar pot spune ca sustin aceasta echipa. Desigur, asta este conceptia mea si nu condamn pe cei care nu imi dau dreptate, fiecare are o conceptie proprie.
dudu1961
Mar 13 2007, 01:35 PM
"tine" e un cuvint @mariaanneagu ____ai perfecta dreptate si sint si mai multe care reflecta sustinerea unei echipe ___poate cuvintul ar fi IUBIREA < DRAGOSTEA ___dar ca microbist trebuie sa fii de acord ca nu prea merge, asa ca zici "tin cu echipa cutare " , cind te prezinta un prieten altuia zice; "tine cu Dinamo " ____numai tu insati stii cit iubesti si fani care te cunosc aceasta echipa . Sustinerea este fizica de obicei . Oricum prea multe discutii pe aceasta tema nu mi se pare ca ar necesita .
Forza UTA
Mar 13 2007, 02:10 PM
OK , am inteles ideea , dar ce parerea aveti de oradenii ce au umplut stadionul la meciul steaua - UTA si majoritatea aveau fulare cu steaua , si numai puteau de fericiti ca a venit echipa lor de suflet in oras , si ce parere aveti de acei oradenii ce tin cu FC Bihor , si nu mai puteau de rusine ca niste tampiti le stricau imaginea orasului?
Sau de constantenii ce au umplut arena cand a jucat steaua si cand a jucat Farul nu gaseai mai mult de 1 000 , si ce parere aveti de galerie Farului care a protestat la adresa acelor tampiti ce nu stiu ce inseamna mandria de locuitor al acelui oras?
In Italia, Germania , Anglia, fiecare isi sustine echipa locala , si acolo gasesti stadioane pline la meciuri de div C.
Max
Mar 13 2007, 02:19 PM
QUOTE(Forza UTA @ 13 Mar 2007, 14:10)

OK , am inteles ideea , dar ce parerea aveti de oradenii ce au umplut stadionul la meciul steaua - UTA si majoritatea aveau fulare cu steaua , si numai puteau de fericiti ca a venit echipa lor de suflet in oras
La fel procedati si voi daca ati fi in B si vine steaua sa joace pe terenu' vostru.
COSMIN C
Mar 13 2007, 02:33 PM
QUOTE(Forza UTA @ 13 Mar 2007, 14:10)

.... si ce parere aveti de acei oradenii ce tin cu FC Bihor , si nu mai puteau de rusine ca niste tampiti le stricau imaginea orasului?....la adresa acelor tampiti ce nu stiu ce inseamna mandria de locuitor al acelui oras
Nu jigni.
Forza UTA
Mar 13 2007, 03:00 PM
QUOTE(m@x @ 13 Mar 2007, 14:19)

La fel procedati si voi daca ati fi in B si vine steaua sa joace pe terenu' vostru.
Pai in divizia B , UTA si "U" Cluj avea cea mai mare medie de spectatori 4- 5 000.
Nu cred ca era chiar asa, avem si noi asa zisi stelisti si dinamovisti in Arad da nu ca si in Oradea
paddy
Mar 13 2007, 03:14 PM
QUOTE(Forza UTA @ 13 Mar 2007, 12:10)

OK , am inteles ideea , dar ce parerea aveti de oradenii ce au umplut stadionul la meciul steaua - UTA si majoritatea aveau fulare cu steaua , si numai puteau de fericiti ca a venit echipa lor de suflet in oras , si ce parere aveti de acei oradenii ce tin cu FC Bihor , si nu mai puteau de rusine ca niste tampiti le stricau imaginea orasului?
Sau de constantenii ce au umplut arena cand a jucat steaua si cand a jucat Farul nu gaseai mai mult de 1 000 , si ce parere aveti de galerie Farului care a protestat la adresa acelor tampiti ce nu stiu ce inseamna mandria de locuitor al acelui oras?
In Italia, Germania , Anglia, fiecare isi sustine echipa locala , si acolo gasesti stadioane pline la meciuri de div C.
Exista doua explicatii;
1. Mentalitate de rahat.......toti suporterii din oras se duc sa sustina echipa adversa...."taranii" si "aurolacii"
2. Echipa de rahat ........sau echipa locala e de risul curcilor, ceea ce nu poti sa spui despre UTA ..
Leaveyou
Mar 13 2007, 03:23 PM
ForzaUTA: eu nu vă înțeleg. Am fost la voi pe forum (mare greșeală - aveam o altă impresie, dar sunteți la fel ca ceilalți suporteri însă aveți o părere prea bună despre voi) și am mai văzut teoria asta. Neică, dacă un om ține cu o echipă înseamnă că așa vrea el, indiferent de unde este. Faptul că are și o slăbiciune pentru echipa din localitate în accepțiunea voastră îl descalifică. De ce ? Voi ce vreți de fapt ? Să îngrădiți acest drept ? Sau să ne dăm noi cu părerea cum că aceștia sunt niște ticăloși că să puteți voi să-i înjurați cu conștiința împăcată ? Auzi la tine: mândria de locuitor al acelui oraș ... Mândrule !
COSMIN C
Mar 13 2007, 03:24 PM
Bravos! Si aradenii care tin cu Dinamo si vor fi in galeria dinamovista duminica , ce sunt Paddy?
Forza UTA
Mar 13 2007, 03:44 PM
Inseamna ca mentalitatea de roman este corecta , si nu conteaza in ce oras stai trebuie sa ti si cu una din cele 3 forte.
Numa ce ma deranjeaza ii ca majoritatea ce se dadeau mari stelisti si dinamovisti acum se dau si mari utisti si in B cand ii chemai la meci se faceau ca ploua si mergeau la TV sa vada pe steaua in CL. Eu nu am pic de respect pentru suporterii de televizor , si astept vremurile cand o sa vad stadioane pline peste tot, totusi la ce oras mic avem noi stam destul de bine si avem stadionul aproape plin la ficare meci, stadion mic si bilete scumpe.
Am inteles atitudinea voastra nu are rost sa continuam.
oricum, Pentru Noi Doar UTA Conteaza, si trebuie sa fim respectati pentru asta.
Leaveyou
Mar 13 2007, 03:47 PM
QUOTE(Forza UTA @ 13 Mar 2007, 17:00)

Nu cred ca era chiar asa, avem si noi asa zisi stelisti si dinamovisti in Arad da nu ca si in Oradea
De unde ști tu ? De unde ști că sunt așa-ziși și de unde ști că nu sunt ca în Oradea ? Ați făcut recensământ ?
QUOTE(paddy)
2. Echipa de rahat ........sau echipa locala e de risul curcilor, ceea ce nu poti sa spui despre UTA ..
Ba poți să spui. Ce a rupt gura târgului ? Nu. A luat-o de la

de nu au avut aer. Au făcut câteva meciuri bune și atât. Au obosit. Noroc că au un palmares, altfel ce deosebire este între UTA și Urziceni ?
paddy
Mar 13 2007, 03:53 PM
"dar ce parerea aveti de oradenii ce au umplut stadionul la meciul steaua - UTA si majoritatea aveau fulare cu steaua , si numai puteau de fericiti ca a venit echipa lor de suflet in oras ,"
Raspunsul la intrebarea ta il vei gasi in fraza de mai sus....
Una e sa iubesti o echipa, alta e sa o sipatizezi, ca asa face si tata.......una e sa vii ca sa-ti vezi idolii, alta e sa vii pt banii lui jiji becali ...
Am sa-ti dau un mic exemplu;
Acum un an in urma zdeaua a jucat impotriva iobagilor de la Vaslui, trei sferturi din stadion erau simpatizanti ai spurcaciunilor.......dupa meci Porumboiu a luat foc neacceptind aceasta umilinta din partea suporterilor.
Acum doua etape am vazut ca sa schimbat raportul de forte la acelas meci Vaslui- Zdeaua .....99% iobagi...1% spurcaciuni......poti sa-mi spui si mie cum de si-au schimbat mentalitatea intr-un an ??
Aradenii care vor veni duminica sa-si sustina favoritii sunt 100% caini....putini dar buni si inimosi
rew
Mar 13 2007, 04:21 PM
Chiar si la meciu spurkatilor cu Faru am auzit pentru prima data din tribuna lor "m... stiaua". Asa mai merge.
Pt Forza UTA:
Nu numai in Romania echipele 'mari' au suporteri in toata tara, in toate tarile o sa intilnesti fenomenu asta.
Ca englezii umplu stadionu la toate meciurile iar nu e relevant. Acum 2 saptamini Alex Ferguson se plingea ca pe Old Traford echipa e incurajata mai putin decit in meciurile din deplasare. Vine lumea sa bea bere la stadion, nu sa-si sustina echipa.
mihaiul90
Mar 13 2007, 07:45 PM
QUOTE(m@x @ 27 Jan 2006, 23:59)

Roxana si she te fashi tu, daca Dinamo arde Iasu cu vre-o 5-0 ??

....of dor,of mor..

Ce talent de prezicator a avut aici m@x

Bravo!
In fine, acum am citit pentru prima oara acest topic... sa va spun sincer eu nu dau 2 bani pe echipa locala din Giurgiu, asta din mai multe motive: 1. Pentru ca am fost crescut in spiritul dinamovist si la mine in familie s-a tinut numai cu Dinamo si 2. Nu am fost dus la stadion de mic ca sa vad cum sta treaba cu Dunarea asta

Defapt primul meci la care am asistat a fost un meci de-al lui Dinamo... si asta s-a intamplat destul de tarziu(tin sa ii multumesc public lui Antisteaua caci fara el nici acum nu puteam sa am parte de bucuria de a vedea pe Dinamo

). In concluzie, eu tin numai cu Dinamo, de Dunarea ma intereseaza doar sa ajunga in Liga 1 ca sa pot vedea pe Dinamo mai des la Giurgiu.
marcher
Mar 13 2007, 07:57 PM
La focsani am fost la 5 meciuri, la buzau deloc, la Dinamo... fara numar, fara numar. Nu exista sa "tii" cu 2 echipe.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.