Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Diana
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
free ya mind
That's me.....
bianco_rossa
icon_rolleyes.gif ...asta e p bune??..cu pozele??...k am si io o prietena..nu zic cine k fac reclama..oricum posteaza...si ma gandeam sa pun o poza tongue.gif
caine_berceni
E pe bune bianco rossa e ataseaza si tu poza
FarfelkugeL
avem o 9 concurenta :D free ya mind
bianco_rossa
pai...ea e cea cu sapk...deokmdata atat .....mai am tongue.gif mai multe
redlady08
..si oare cine e in poza in dreapta....?????
bianco_rossa
nush...nu cunosc...habar n'am... tongue.gif
caine_berceni
QUOTE(redlady08 @ 23 Jan 2006, 1:16) *
..si oare cine e in poza in dreapta....?????

Doar nu vrei sa zici ca esti tu ???
bianco_rossa
la cine t referi caine_berceni?..la redlady??...sau la mene?
caine_berceni
QUOTE(bianco_rossa @ 23 Jan 2006, 1:30) *
la cine t referi caine_berceni?..la redlady??...sau la mene?

Nu la tine draga beerchug.gif , la redlady nu vezi ca am intrebato pe ea ???
paddy
Bianco rossa , pune o poza cu tine, nu cu vecina, ca daca ma supar o imbrac pe bunicamia in rosu alb si o postez aici banned.gif .
Ai vazut cit de iubita e Dinamo 010.gif nu putea si ea sa se dea cu un pas mai la dreapta sa nu se vada geamul ala spart 010.gif
Free ya mind, poza ar fii fost si mai misto daca nu ai fii avut oglinda aia in spate thumb.gif
Cine e urmatoarea, hai curaj bananasmile.gif bananasmile.gif sa vada si spurcatii ce sustinatoare frumoase are Dinamo nana2.gif nana2.gif
FarfelkugeL
QUOTE(paddy @ 23 Jan 2006, 11:23) *
Bianco rossa , pune o poza cu tine, nu cu vecina, ca daca ma supar o imbrac pe bunicamia in rosu alb si o postez aici banned.gif .

cum e paddy cateodata rofl.gif
paddy
Ce ai ma 149.gif vezi ca te dau pe mina lui Ciine Berceni .
FarfelkugeL
Sefu` gata, fara aia din bercenii ca aia ie raii, prea raii...
Cai Lun
LOL ...adica voi chiar nu v-ati prins nici unu' ca in poza aia cea din stanga e redlady si cea din dreapta e rossa? football.gif

Good job! thumb.gif Juram ca sectiunea asta a murit... stupidemoticon0rv.gif

PS >> @ redlady & Bianco_rossa >> aici se fac topicuri separate pentru fiecare participanta. Daca sunteti dispuse sa primiti reactia "publicului" deschid un topic separat pentru poza aia.
COSMIN C
Cai Lun, cat poti fi de rau! taunt.gif
Ne-am prins frate dar n-am avut inima sa-i stricam placerea de a ne induce in eroare....Ţţţţţ.... shocked.gif
Cai Lun
Hai dom'le... imi strici combinatia tocmai cand ma dadeam si io destept... crazy.gif
free ya mind
mda....oglinda aia strik poza..dar mai am poze...:D
COSMIN C
Pai ce mai stai ! Sa vedem ! thumb.gif
free ya mind
incerc sa pun poze dar nu pot......probabil ocupa prea mult nush...."Spaţiul total necesar petnru încărcarea fişierelor ataşate este mai mare decît limita pe topic sau limita globală. Vă rugăm reduceţi numărul fişierelor ataşate sau dimensiunile lor."......
FarfelkugeL
asl pls + jpg (nude) :D
bianco_rossa
ok ok ....Cai Lun..nu'i nevoie d topic separat.....o sa punem poze cu fiekre.....separat tongue.gif
free ya mind
nude...c relevantza ar avea.....nu-i d ajuns k sunt dinamovista...si ink foarte...:D
Cai Lun
...cred ca se referea la tricouri nUDE... tongue.gif

Spatiul alocat pentru atasari este de 2 MB [parca]. Daca vrei sa mai pui ceva trebuie sa mai stergi din celelalte poze pe care le-ai mai postat. [daca...] Retine ce a zis red|dawg, formatele ASL sau JPG (am auzit ca si PNG) sunt mai mici, ocupa mai putin spatiu si deci poti posta mai multe...

rossa, din moment ce topicul incepe cu poza altcuiva el este rezervat... daca vrei sa intri in "competitie" trebuie sa it ifac iun topic nou. De aia ziceam ca daca poza aceea vrei sa intre in discutie o pun eu intr-un topic nou... Mai ales ca sunteti doua.. aveti sanse mai mari! 010.gif
Mitzi
Mai...este de apreciat ca fetele au avut curaj,zic eu...uite domne...astea suntem...ce parere aveti...
Si in plus...este chiar decent...nu kestii exhibitioniste...
Numai bine Free ya mind!
FarfelkugeL
QUOTE(Cai Lun @ 23 Jan 2006, 18:53) *
...cred ca se referea la tricouri nUDE... tongue.gif

Retine ce a zis red|dawg, formatele ASL sau JPG (am auzit ca si PNG) sunt mai mici, ocupa mai putin spatiu si deci poti posta mai multe...

Hai ca vorbesc serios o data, promit sa fie prima si ultima oara:

PNG in nici un caz sa nu postezi, ocupa suuuper mult, GIF ..mai putin dar tot foarte mult, cel mai bine e JPG... sau ar mai fi o solutie, sa uploadezi pozele de pe un site de genul: http://www.imagehosting.us/ ...

Nu pot sa ma abtin ---> PS: MORI BECALI !!!
(cred k o pun semnatura).
free ya mind
da.....am reusit d data asta....Imi pare rau ca nu am poze de la meciuri... HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
red_dog_rahova
sa vada spurcatii ce sustinatoare frumoase avem........felicitari... bananasmile.gif
rednorth
Nu pot sa nu adaug si eu,
Ce sustinatoare dragute are Dinamo.
Mai vrem poze!!!
Nude nuuuu, Doamne fereste, da' pe cine intereseaza. gunshot.gif
FarfelkugeL
QUOTE(rednorth @ 25 Jan 2006, 14:20) *
Nu pot sa nu adaug si eu,
Ce sustinatoare dragute are Dinamo.

pai tu ejti fata ???
paddy
Red ia bag-o ..... rofl.gif
rednorth
QUOTE(Red|Dawg48 @ 25 Jan 2006, 15:01) *
pai tu ejti fata ???

Ce biribantzoiu' meu ,Red?te uitai la poza cu paddy cand ai scos cujetarea asta, cu "ejti fata".
paddy
Ce ma bagi ma mine ma dunno.gif incerca si el sa te agate rofl.gif ia suparate si pune poza cu tine crazy.gif sa vada tot poporul ca nu esti mamba.gif
rednorth
Alooo, suntem pe topicul d-soarei , vreti sa-i captam toata audienta?
El cu din astea vrea sa se bage in seama cu mine, icon_redface.gif nu stie ca ma poate prinde cu inelu' de la tuborg. drink.gif
Pai el, incearca sa ma agate pe mine, eu pe tine si poate plecam toti 3 la munte. gunshot.gif

Lasa paddy, te las pe tine primul sa-ti vedem poza ca sa veselim si sa improspatam nitel forumu' si apoi apar si eu sa le stric veselia. jester.gif

Scuze free, eu am increcat sa-ti fac un compliment si uite ce a iesit.
FarfelkugeL
Citind avalansa de mesaje de dupa mesajul meu nu pot sa zic decat: rofl.gif .

Revenind la Free..
Da e simpatica foc, gata mai ziceti ca nu sunt on topic acum.
Hai ma paddy la un gratar la munte, o luam si pe rednorth :))))))))))))))))))))))))))))
paddy
De la cota 1400 in sus imi vine sa ma integrez in absolut rofl.gif
FarfelkugeL
QUOTE(paddy @ 26 Jan 2006, 16:06) *
De la cota 1400 in sus imi vine sa ma integrez in absolut rofl.gif

rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Ai grija ca MAESTRUL Bivolian a lasat o mostra de uri** .. poate prinzi licitatia ! :D

--------

Free ya mind ai votul meu ;)
Cai Lun
Va rog sa terminati cu fazele astea. Scrieti la subiect daca mai aveti ceva de adaugat. Incetati cu off topic-urile ca am sa incep sa iau masuri... complaining.gif
free ya mind
Ms ms d vot..:D red dawg..dar eu nu prea vad concurenta...unde sunt dinamovistele?
bianco_rossa
dinamovistele sunt ocupate cu "luptele" grele tongue.gif ,,,glumeam oarecum....u go girl thumb.gif
FarfelkugeL
QUOTE(free ya mind @ 26 Jan 2006, 21:44) *
Ms ms d vot..:D red dawg..dar eu nu prea vad concurenta...unde sunt dinamovistele?

N-AVEM ! Se pare k ... iele nu ieste, deci eo nu vaz niciuna, asa ca...
ZDRANG !
IDEE ?!
Premiul care ie ca ma iepilez si imi pun si eu buretei :D
Cai Lun
verystrange.gif sau lasa!... icon_lol.gif
free ya mind
De ce nu.....Hai sa t vad fetitza....;))
BaD-ReD-DoG
Hai Sharumana Free Ya Mind Ce Mai Facetzi...Suntetzi Bine Venita Pe La Noi...Si Sper Sa Nu Ne Omori Si Tu Cu Plushuri !!! bananasmile.gif

HAITA_DINAMO.gif EVER !!!
FarfelkugeL
QUOTE(free ya mind @ 3 Feb 2006, 13:01) *
De ce nu.....Hai sa t vad fetitza....;))

Nope, baietel 4 ever :D
Chiar am batut fro` 2 "fetite".
BaD-ReD-DoG
cum ai putut sa dai in ele mah ? nu ai pic de sufleet ?? 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
FarfelkugeL
PAI IN MOMENTUL IN CARE SE DAU LA TINE CREDE-MA CA LE RUPI CAPU` !!!
BaD-ReD-DoG
Asta cam asa e.....Daar......Puii mei...Nu prea e mumos :P Asa dak e sa maraie vruna` ... zdrangg....un shoc puternic in ceafa ! nana2.gif
Radu10mai
QUOTE(Red Dawg48 @ 3 Feb 2006, 21:30) *
PAI IN MOMENTUL IN CARE SE DAU LA TINE CREDE-MA CA LE RUPI CAPU` !!!

Am patit si io d-astea! 010.gif
free ya mind
Hmm...frumoasa maniera de comportament cu fetele....mai mai ...nu-i frumos.. icon_wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.