Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ANUNT UMANITAR
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
rew
Pe adresa redactiei DinamoMania am primit urmatorul email din partea unui dinamovist care are nevoie urgenta de ajutor:

Salut

Am un prieten student dinamovist care este grav bolnav de leucemie si in ultima vreme sta mai mult in spital. Are 24 de ani iar doctorii au spus ca e un caz extrem de grav de leucemie (de fapt asta era inainte sa incepem cautarea de donatori). Pentru a scapa are nevoie urgenta de sange 01 RH negativ .

Am dat un mail asemanator acum vreo luna pe la prieteni si s-ar putea sa-l fi primit pt ca a fost destul de circulat. Din pacate, multi dintre doritori erau fete care nu aveau greutatea ceruta pt a dona sange; chiar daca au existat cativa donatori, nu a fost destul pt ca boala este intr-o etapa foarte avansata.
Pe de alta parte, starea lui este in ameliorare (de la foarte prost la prost dar totusi este) si situatia poate fi intoarsa daca se gasesc mai multi oameni care sa doneze sange (in special baieti care pot avea mai usor peste 60 de kg). Am toate detaliile medicale daca este nevoie.

Cred ca se pot gasi oameni cu inima in galeria lui Dinamo care sa isi ajute un semen, mai ales ca e unul de-al nostru.

Multumim anticipat pentru ajutor,

Alex Binescu - binescuae@yahoo.com - 0722 190 806
Andreea Corbos - andreea_sch@yahoo.com - 0722 452 072

PS: Liviu v-ar multumi daca ar putea dar trebuie sa stea permanent in spital...
Max
cine are ochi ....sa vada
cine are urechi.... sa auda
cine are rude sau prieteni ...sa spuna

cine are suflet...sa doneze!

din pacate eu nu am grupa sangvina compatibila...
FarfelkugeL
eu am ab4...
caine_berceni
Chiar imi pare rau pt. el atata tot
dragut80
[size=6][color=#FF0000]Eu am grupa de sange 01 dar nu stiu ERH-ul , dar daca pot sa il ajut cu mare placere , si eu sunt bolnav , am artroza bilatarala la genunchi , si stau mai mult prin spitale . Cu analizele de sange stau excelent . Daci va stau la dispozitie . Daca pot sa fac un bine cu mare placere . 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.