Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipament pt suporteri foarte tineri
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
adi007

Vreau si eu un echipament pt asa un suporter, stiti unde as putea gasi marimea asta? adik cam pt un copil de 8 luni :P
COSMIN C
Ce minune de copil !!!

Gasesti la magazinul din Stefan Cel Mare. Poate nu chiar asa de mic, dar pe aproape.
Fa ceva cu poza. E prea mare . beerchug.gif
adi007
QUOTE(COSMIN C @ 20 Jan 2006, 9:12) *
Ce minune de copil !!!

Gasesti la magazinul din Stefan Cel Mare. Poate nu chiar asa de mic, dar pe aproape.
Fa ceva cu poza. E prea mare . beerchug.gif

huh, cam greu ajung pana la Bucuresti(sunt din Oradea), nu exista vreo modalitate de a comanda prin posta?
COSMIN C
Nu stiu ce sa zic... Incearca pe site-ul oficial, www.fcdinamo.ro., poate te lamuresti acolo. Bafta !

Cica s-a deschis Red Dogs virtual shop !
Cai Lun
http://www.shop.fcdinamo.ro/index.php?page=showCat&id=3

Asta poti comanda prin internet... Mai incearca pe acolo, s-ar putea sa mai aibe si alte articole pentru copii. Cel mai bine le dai un telefon sau le trimiti un e-mail...
bianco_rossa
uita'te la el.....e caine din fasa icon_lol.gif ....la magazinu' oficial sigur nu gasesti echipament p marimea lui...cel mai mic tricou mi'e si mie destul d mare 010.gif 010.gif (ziceam d marimea S)...da' inceark totusi....eventual iei cea mai mik marime si o modifici.....tot telefonu' e mai sfant dekt mailu'
bafta!!!
FarfelkugeL
http://www.shop.fcdinamo.ro/
caine_berceni
Nu gasesti pe nicaieri marimi asa de mici credema

Singura solutie e sa faci comanda daca vrei in mod special
alexyutza
Ce dulceata de copil...... : )
Cand o sa creasca mai mare o sa se uite cu mandrie la pozele decand avea doar 8 luni si era costumat ca un adevarat dinamovist .
@adi007 : Sa-ti traiasca baietelul si sa-l cresti in spirit dinamovist in continuare .....
Eu mi-am imprimat cateva articole vestimentare , plapuma si 2 perne cu chipul unor fotbalisti dinamovisti si a iesit bine , sunt multumita de rezultate.....
caine_berceni
Un alt echipament marfa pt suporterii tineri ar fi cel de Mos Craciun si cu sigla lu Dinamo daca sar putea ar fi cool
Dust
tare copilashu :) Tot asha;) beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.