Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yahoo Messenger
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
BaD-ReD-DoG
rofl.gif Fraieri = IGNOREEE (Mama Lor A Drq, Supara Fetele icon_evil.gif
bianco_rossa
pai oricum ingore are..da zic asa in general....kte perversitati se discuta p mes..dar peste toate astea se discuta si lucruri interesante si folositoare
BaD-ReD-DoG
Fiecare isi poarta prostia dupa el ce sa`i faci.....k mai intra cate unu pe mine..baaah ce faci maaah...eu de colea bine mah..el: ok papa ! IDIOT ! :) thumb.gif Lamers ce sa le faci :))

HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
Va propun sa postam pe acest topic si cele mai tampite, mai idioate, mai penibile, mai ridicole, mai ciudade, mai bizare, mai stupide.. si tot asa ID-uri! Ai in lista un ID pe care cand il citesti te pufneste rasul? Baga-l aici, sa ne pufneasca si pe noi!... popcorn.gif
Cai Lun
Auziti-o pe asta!! 010.gif >>

stancar_yo (11:37:04 AM): boss !
stancar_yo (11:37:13 AM): u ai dat vreun test k sa fi moderator pe dinamomania ??
aiciadrian (11:37:33 AM): =))
aiciadrian (11:37:38 AM): hai ca est itare
aiciadrian (11:37:43 AM): nu, dece? ;))
stancar_yo (11:37:52 AM): ma intrebam :P
aiciadrian (11:37:59 AM): ai vrun gand? ;))
stancar_yo (11:38:01 AM): eu pot ajunge moderator ??
stancar_yo (11:38:03 AM): ;))
aiciadrian (11:38:12 AM): pai eu stiu ce poti tu? :d

stancar_yo (11:39:16 AM): pai fa`mi un mic test
stancar_yo (11:39:16 AM): :P
aiciadrian (11:39:28 AM): /:)
aiciadrian (11:39:34 AM): da' ce ti-a venit?
stancar_yo (11:39:39 AM): nush...
stancar_yo (11:39:43 AM): ma gandeam si eu...
stancar_yo (11:39:44 AM): :D
aiciadrian (11:40:00 AM): lol

stancar_yo (11:40:40 AM): :)
aiciadrian (11:41:08 AM): administratorii se ocupa de echipa, nu moderatorii
stancar_yo (11:41:49 AM): ok
stancar_yo (11:41:50 AM): ms !
aiciadrian (11:42:07 AM): daca crezi ca esti in stare... trimite unui admin un mesaj :d
aiciadrian (11:42:13 AM): poate.. cine stie? ;))
stancar_yo (11:42:18 AM): pai uite...
stancar_yo (11:42:24 AM): de ex: tu ca moderator ce faci ?
aiciadrian (11:42:31 AM): pai
aiciadrian (11:42:34 AM): nu cine stie ce
aiciadrian (11:42:45 AM): a mregulamentul sub ochi si am grija ca nimeni sa nu in incalce
aiciadrian (11:42:49 AM): mai deschid un topic...
aiciadrian (11:42:54 AM): m-a iraspund la nelamuriri
aiciadrian (11:42:59 AM): faze d-astea...
stancar_yo (11:43:01 AM): aha...
stancar_yo (11:43:24 AM): cunostinte.......ex: PHP...Java Script...Flash...
stancar_yo (11:43:27 AM): trebuie ?
aiciadrian (11:43:35 AM): astea nu au legatura cu moderatorii
stancar_yo (11:43:41 AM): aha..
stancar_yo (11:43:41 AM): ok
aiciadrian (11:43:51 AM): astia sunt adiministratorii :>
stancar_yo (11:44:02 AM): ;)
stancar_yo (11:44:05 AM): okz ms mult !
FarfelkugeL
Cai Lun vreau sa dau si eu un test la:

1) 100 de metri gardulete in paragina
2) Halbere
3) Baut bere cu vaza

OK ?

:D

Cat despre id-uri idioate era un borac la mine aici care avea ceva de genul: "coi" sau "coiu" (mai mult de 6 ani nu avea), si mai e unu scrum2005 =))
POOL
K va dau si eu niste id-uri mai ciudate. raysa_beckham_de_gonzales (ii romanca)
dragu_cableguy. dooby4mihaela1sepsi (habar n-am de unde vine), shakespeare_has_black_humor.
BaD-ReD-DoG
QUOTE(Red Dawg48 @ 5 Feb 2006, 15:06) *
Cai Lun vreau sa dau si eu un test la:

1) 100 de metri gardulete in paragina
2) Halbere
3) Baut bere cu vaza

OK ?

:D

Cat despre id-uri idioate era un borac la mine aici care avea ceva de genul: "coi" sau "coiu" (mai mult de 6 ani nu avea), si mai e unu scrum2005 =))

Traiasca Parazitii !!! thumb.gif
oisher
auziti status pe mess:
care are sa ma imprumute si pe mine cu un monitor pt o saptamana? 010.gif rofl.gif
f_rares
QUOTE(oisher @ 6 Feb 2006, 22:28) *
auziti status pe mess:
care are sa ma imprumute si pe mine cu un monitor pt o saptamana? 010.gif rofl.gif

010.gif 010.gif 010.gif
LA cata lume e pe mess...trabuia sa ne asteptam si la asta
Am mai vazut si eu la unu' o chestie cu "sunt gay pasiv" sau ceva de genu asta si el zicea k nu poate s o scoata 010.gif
FarfelkugeL
Dar de id-ul "lovinbeaches84" ce ziceti ???
Sezran
o fi al vreunui surfer nascut in 1984. care e problema daca omului ii place la plaja?
Cai Lun
ha...

eu cand am deschis discutia, mi-a venit ideea de la ID-ul >> "randunica_2006".... mi se pare criminal! icon_lol.gif
POOL
Mai fain era pasarika_2006. thumb.gif
FarfelkugeL
Super promotie!!!! Trimite 3 capace de sicriu si poti castiga o excursie pe lumea cealalta!! razuieste ceara de pe 3 lumanari si trimite sms la 1421 si poti castiga o inmormantare gratuita la Paris!!
Max
Anunt!...
ANGAJAM VANZATOARE(baiat).......pentru magazin de piese auto!!!!!
Cai Lun
Buna! Sunt un virus romanesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt in stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog sa fii dragut si sa stergi un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat... aveti grija si ascultati cerintele ca daca nu vin cu frati mei de dincolo si aia sterg tot..

bananasmile.gif
Coma-Profunda
Esti tare Cai Lun !

Un MaSs primit pe MeSs -> De ce rade ACM cand coboara un deal.......Ca il gadila iarba la bootyshake.gif ! Sorry dar mi se pare super tare...si sunt ANTI MANELE !
Invader
ce fac oamenii pe messenger?....unii rad de cei care stau pe forumuri....si viceversa
mai sunt cazurile cand rambo14 o ameteste pe sensuala12
o alta specie sunt cei care trimit bancuri copiate de pe net ca sa impresioeze pe cineva...
cei care trimit mesaje mass...de genu...daca nu trimiti mesaju asta in 5 min la toti cei din lista iti moare porcu
cei care fac caterinca de cei care dau mesaje mass
continui mai incolo...ma duc sa ma energizez cu o bere ca sa pot continua :P
BaD-ReD-DoG
De ex. eu am inceput sa ma cam plictisesc pe messenger !
Invader
nu a mers cu berea
bianco_rossa
http://www.youtube.com/p.swf?video_id=kKGx...s&eurl=&iurl=ht p asta o stiti?? 010.gif tongue.gif
bianco_rossa
si mai am una....proaspata cik 010.gif

Salut numele meu este Nicolae Guta si sufar de prostie cronica , dobitocime acuta ,si cancer la dinti . Pt fiecare mesaj trimis iei 7 $ din cont asa ca trimite-l mai departe.[mass]...asta chiar merita trimis ...

da d id regele_frunza?? 010.gif
Dust
pe mine ma streseaza porcariile astea cu massurile....oamenii stau pe mess sa se distreze..ceea ce mi se pare deplasat....folosesti messu sa vorbesti cu cineva...sau ceva de genu...parerea mea
Cai Lun
Moaaaaaaa... cine a votat ca NU este generatia messenger?? shocked.gif
bianco_rossa
si din nou...pt si d la generatia messenger...o idee d kdou pt Valentine's day
http://www.netgiftecards.com/create.php?card_id=220
Cai Lun
Jurnalul unui taliban >>
--------------------------

-Luni Mă bligdizezg.
-Marti A venid băiadu vecinului la mine în gurde, mi-a vurad o vagă ji mi-a omorâd gădzelu.
-Miercuri Am omorâd eu băiadu.
-Joi A venid dadăl băiadului la mine gu doadă vamilia ji gu doade rudele ză mă omoare.
-Vineri I-am omorâd eu be dodzi.
-Sâmbătă S-a adunad dod zadul în vadza gazei mele ză mă izgoneazgă din zad.
-Duminică Am omorâd eu dod zadul.
-Luni Iar mă bligdizezg...
bianco_rossa
http://www.2win.ro/watch.htm
ce ziceti..perle perle 010.gif
Cai Lun
Statul român nestiind pe ce să mai pună impozit, s-a gandit să pună impozit pe f'tut. Un om al muncii, pe nume Jean Pendulă, impotent fiind face urmatoarea petitie către autorităti:
"- Subsemnatul Jean Pendulă, Om al muncii fară p'lă, Cer să nu plătesc tribut, Pentru că nu pot să f't!!!" Vine prompt si răspunsul:
"Dragă dom'le Jean Pendulă, Om al muncii fara p'lă, Cât există deget, limbă, Legea tării nu se schimbă!" thumb.gif icon_lol.gif
Cai Lun
In avion, dupa ce s-au oprit motoarele: - Stimati calatori, va rugam sa ramaneti pe locurile dvs...pentru a nu ingreuna identificarea... Multumim! 010.gif

Si inca una tare... thumb.gif

Eminescu si Shakespeare in aceeasi poezie ... > > >
-----------------------------------------------------------

I love you atat de tare
Incat I believe ca mor,
You are so incantatoare
Oh, my dear, cat te-ador.

When I go la brat cu tine
Ma simt very magulit
Ca are looking toti la mine
Oh, I'm so, so fericit.

All ar fi atat e bine.
But you see, nu-i chiar asa
Caci I tell ce simt in mine
Dar tu smile si smile intr-una
And I think ca spun traznai.
Please don't face pe nebuna
Si mai look in ochii mei.

Understand? I love you draga
Cum the hell sa-ti mai vorbesc
You are totul pentru mine
And I want sa te-ntalnesc.

But is difficult, vezi bine
Caci your mother is pe faza
Si din five in five minute
Carefully te controleaza...

...si ca BONUS, doua linkuri misto... bananasmile.gif

cristyy2005: http://www.sticy.3x.ro/Caterinca/eye.swf

cristyy2005: http://www.erdeeshlink.iad.ro/
Cai Lun
Inca una misto >>
==============

Bea suc de fructe, Suc de fructe inseamna sanatate, Sanatate inseamna sport, Sport inseamna faima, Faima inseamna bani, Banii inseamna femei, Femei inseamna dragoste, Dragostea inseamna SIDA, SIDA inseamna moarte, Deci nu mai bea suc de fructe! nono.gif Mai bine.. beerchug.gif

icon_lol.gif
Cai Lun
...si inca una >>
============

Vand fan...cimpoi cu pedale.. cutzit cu luneta..chiloti cu gluga ...sandale cu toc in fata..topor cu amortizor...harletz cu GPRS.... blana de sarpe....galeata puma cu antena....grebla nike cu handsfree...chilotzi addidas cu bretele....ciorapi reebok cu gluga...si fes cu maneci....toate originale, pret de producator... pe care le vrei??? thumb.gif
Sezran
eu vreau niste cuiuliţe, echipament de karatşutism şi pingpolo. degeaba spun, ca fara poze...
Cai Lun
icon_twisted.gif

Aho! Aho! copii si frati!..Voi tzarani si retardatzi..Copii prosti, handicapati..manelisti si alti kktzi..Analfabetzi si ratatzi...Statzi pe blat si nu miscatzi..Si cu mass-uri incetatzi..Ca eu sunt miserupist..Si ma doare in **** fix..De noroc si de iubire..De destin si nemurire..De bancuri seci nu mai zik.....Nu imi pasa de nimik..V-ash bate in cap non-stop pe toti..Dragi cretini si idiotzi >> dediktie celor kre dau massuri tampite.. taunt.gif
POOL
Exact akuma am primit si eu pe mess mesajul asta. rofl.gif rofl.gif Ironik nu? verystrange.gif
Cai Lun
Manele = virus purtat de undele sonore..... care ataca creierul si da halucinatii de grandomanie. Se transmite prin telefoane mobile si discoteci de cartier....sau din gura in gura. Pacientii manifesta o crestere a valorii (in ochii lor..efect invers in ochii altora) .. o crestere a greutatii datorata aurului fals de la gat....... hainele lor devin lucioase si albe cu inscriptii gen "harrison" sau "cortez" .... iar pantofii se lungesc inexplicabil.... (trebuie studiat fenomenul.)
crazysanta.gif
Cai Lun
Da-l mai departe te rugam!

Un tanar are nevoie de ceva de baut !!!

Tzuica / bere / vin (alcool, orice) !

Salvati o viata!

MITICA 0741201399

------------ verystrange.gif

Daca stergi mesajul asta jur ca nu ai o inima !!!
senza tregua
ATENTIE LA Carrefour!!

Nu stiu cati dintre voi isi fac cumparaturile la Carrefour dar va este folositor sa fiti preveniti.
E ceva ce mi s-a intamplat mie la Carrefour si vi s-ar putea intampla si voua.
Escrocheria functioneaza in urmatorul fel:
Doua pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce incarcati cumparaturile in portbagaj. Amandoua incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri.
Este imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le oferi niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Carrefour. Accepti si ele suie pe bancheta din spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul!!!

Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori joi, sambata si din nou ieri... acum ma duc din nou.
Cai Lun
verystrange.gif Zi-mi ca nu l-ai copiat de la "sa mai si radem".. 010.gif
senza tregua
@Cai Lun: mda, vad ca a patit-o si red dog 4 ever 010.gif
Cai Lun
Ce spun zodiile dupa ce-au facut dragoste:

> Berbec: OK, hai s-o facem din nou! >
> Taur: Mi-e foame, paseaza pizza! >
> Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?!? >
> Rac: Cind ziceai ca ne casatorim? >
> Leu: Zi ca n-a fost fantastic !!! >
> Fecioara: Na ca acum trebuie sa spal cearceafurile! >
> Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie. >
> Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intii ... >
> Sagetator: Nu ma suna, te sun eu! >
> Capricorn: Ai cumva vre-o carte de vizita?!? >
> Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi. >
> Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!

icon_redface.gif
Cai Lun
What does your name mean ..

Instructions : What you do is find out what each letter of your name means.
Then connect all the meanings and it describes YOU. (Well that's what experts say !!)

PS : If you have double or triple letters, just count the meaning once.

For Example : "YOEL"
Y You cause a lot of trouble.
O You are very open-minded.
E You are a very exciting person.
L Love is something you deeply believe in.

>>>>

Now here we go....

A - You can be very quiet when you have something on your mind.
B - You are always cautious when it comes to meeting new people.
C - You definitely have a partier side in you, don't be shy to show it.
D - You have trouble trusting people.
E - You are a very exciting person.
F - Everyone loves you.
G - You have excell
G - You have excellent ways of viewing people.
H - You are not judgmental.
I - You are always smiling and making others smile.
J - Jealously
K - You like to try new things.
L - Love is something you deeply believe in.
M - Success comes easily to you.
N - You like to work, but you always want a break.
O - You are very open-minded.
P - You are very friendly and understanding.
Q - You are a hypocrite.
R - You are a social butterfly.
S - You are very broad-minded.
T - You have an attitude, a big one.
U - You feel like you have to equal up to people's standards.
V - You have a very good physique and looks.
W - You like your privacy.
X - You never let people tell you what to do.
Y - You cause a lot of trouble.
Z - You're always fighting with someone

Cele 5 porunci ale unei bune relatii: 1. Este important sa gasesti o femeie, care sa tina in frau gospodaria, care stie sa gateasca si care are un job banos. 2. Este important sa gasesti o femeie, care te faca sa razi, care te intelege si cu care poti sa vorbesti si sa discuti. 3. Este important sa gasesti o femeie, pe care te poti baza si care nu te minte. 4. Este important sa gasesti o femeie, care este buna la pat si care face sex cu placere si de cate ori vrei. 5. Este important, ca aceste patru femei sa nu se cunoasca intre ele icon_twisted.gif

Vand mâtza super sport,pret redus:supraalimentata, stomac v12 in 4 timpi, urechi retrovizoare sport, coada reglabila pe inaltime, tractiune spate, purici sparco, paintjob unic perlat in 2 tonuri crem si negru, faruri "ochi de pisica" albastre, sistem suspensii lowrider

http://www.gushterii.evonet.ro/olympics.swf
Cai Lun
Multumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje faine pe YM, pt. ca:
1. Nu mai beau cola de cand am descoperit ca dizolva orice organic.
2. Nu mai merg la cinema de frica sa nu ma asez pe un ac de seringa infectat cu SIDA!
3. Put deoarece nu mai folosesc deodorant care poate sa-mi provoace cancer!
4. Nu mai ies cu nici o fata deoarece mi-e frica ca ma atrage undeva, ma drogheaza si-mi scoate rinichii si ii vinde la negru'!
5. Am pus toti banii economisiti in contul lui Mary Poppin, o fetita sarmana care are vro' 20 de boli incurabile.
6. Am redifuzat toate mesajele <norocoase> la cunostintele mele de frica sa nu devin impotent daca nu le trimit!

ATENTIE: Trimite acest mesaj in urmatoarele 10 secunde la cel putin 1200 persoane, sau o cioara ti se va caca pe cap maine la ora 17! icon_lol.gif
Cai Lun
APEL DE CONSTIINTA!! Presedintele ne-a cerut sa ne unim pentru o cauza comuna tuturor: combaterea terorismului. Este bine stiut ca musulmanii se opun consumului de alcool si considera vederea unei femei dezbracate (alta decat nevasta-sa) drept un pacat. Din aceasta cauza lansam un apel pentru ca timp de o saptamana, ZILNIC, la ora 13.00, toate femeile sa se dezbrace complet si sa alerge prin birouri iar toti barbatii sa le urmeze cu o bere in mana. Aceasta ne va ajuta sa detectam teroristii care se ascund la noi in firma. FIRMA va este recunoscatoare pentru efortul facut impotriva terorismului. Colaborati! bananasmile.gif
Trimiteti acest mesaj tuturor colegilor de la serviciu si tuturor firmelor partenere!
Cai Lun
la ora 9 A MURIT LAURA STOICA..!! ACCIDENT DE MASINA!! era insarcinata si isi dorea din suflet bebelusul DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE.. !! DACA ESTI OM DA MAI DEPARTE!! MASS...!!

Din pacate, stirea asta e pe bune... Dumnezeu s-o odihneasca!
Cai Lun
Clima s-a dereglat rau... din iarna a mai ramas doar luna februaruie. Ghetarii or sa se topeasca... Da mai departe sa salvam Pamantul de la distrugere !!!

Noutati despre gripa aviara: القصف قصة و عبرة مفاجأة الطواف بالسباحة قصص جريمة هزت السعودية كلوديا سفينة نوح برمودا يقتل الطفل مجاعة الشيعة و عاشورا مسابقة الموت العلاج بالماء فرعون قطار نفرات تهبب فيهم إيـه حدث عامينزعون حجابها كولجيت احذروها أب للبيع جبل جليدي يستاهل في كلية البنات عجائب و غرائب أكرهك دعني الله أعلم شباب آخر زمن ثعبان يبلع رجل فيراري كم/س حكمة الرسول عدد من ….deci….e grava situatia….!!!
radu
Ce mai face lumea pe messenger? Eu unul:
fac proiecte la facultate cu un colegii,
folosesc in locul telefonului mobil,
oftic zburatoare si spurcati, etc
....devine dependata ca si telefonul mobil
Cai Lun
S-a confirmat existenta gripei aviare! Daca nu va vaccinati cocoselul, fierbeti macar ouale! Atentie la pasarici! Ardeti tot ce prindetii!! bananasmile.gif
POOL
verystrange.gif rofl.gif Super tare faza. verystrange.gif thumb.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.