Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yahoo Messenger
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
The Game
Legat de "limbajul messenger" de care mi s-a acrit demult, am vazut undeva, scria cineva "bukureshty". Nu era mai simplu sa scrie Bucuresti ??? Dar deh, asa e mai "funky" ...
djmihaitza
Banc primit pe messenger (e drept ca eu ar trebui sa muncesc nu sa stau pe messenger .... ssst!!):

Un tragic incendiu a distrus ieri biblioteca personala a patronului de la steaua, gigi becali. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari. Purtatorul de cuvînt al omului de afaceri a declarat ca acesta este cu atît mai afectat, cu cît nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua...
The Game
Il stiu, e genial 010.gif
Morpheuss
Special pentru iubitorii de mass-uri... uite unul pt voi: "Da drumul la gaz in bucatarie, asteapta o jumatate de ora...si pe urma aprinde bricheta...o sa-ti apara pe tavan numele persoanei iubite!!! 010.gif
Cel_mai_rosu
cristi_mat_2007 : gasestisi mie un referat cu tumani
sharky: ?
sharky : tsunami?
cristi_mat_2007 : ca am cautat eu si nam gasit
cristi_mat_2007 : tunami
sharky : ce e aiaaaa
cristi_mat_2007 : un fel de cutremur
cristi_mat_2007 : doar ca vine apa multa
cristi_mat_2007 : valuri mari
sharky : e tsunami ba
sharky : cu s ba
cristi_mat_2007 : ai inteles ceva
sharky : tsunamiiiiiii
cristi_mat_2007 : din ce am spus
cristi_mat_2007 : tunami
cristi_mat_2007 (: nu tsunamiiiii
sharky : taci dute drecu ca nu sti nimic )

sharky sunt eu :) iar partenerul de conversatie fiind un ilustru elev de clasa a 8-a.
Morpheuss
Cred că a vrut să zică Țunami 010.gif Totuși, foarte concentrat pe ideea lui icon_lol.gif
Leaveyou
QUOTE(dennis_reddog @ 19 Feb 2008, 23:38) *
Special pentru iubitorii de mass-uri... uite unul pt voi: "Da drumul la gaz in bucatarie, asteapta o jumatate de ora...si pe urma aprinde bricheta...o sa-ti apara pe tavan numele persoanei iubite!!! 010.gif

Se poate aplica și suporterilor adverși: "o să vă apară anul când echipa favorită iese campioană" 010.gif
Florin_Bogdan
Banc p mess.. bineinteles MaSS

Elefantul catre camila : Cate țațe ai in spate
Camila Catre Elefant : Mai bine 2 țațe pe spate decat cu p*** aia intre ochi
The Game
rofl.gif
kiss_vladutz
http://vl4d-2.blog_spot.com
Cititi articolul "Prima mea farsa pe mess"sa vedeti cat de cretin poate fi un tip care isi da capacitatea la 19 ani!
cosmin targoviste
pacat ca nu merge.
The Game
E blogs.pot legat...
The Game
Status la o oaie in timpul meciului de azi : "bate dinamo :(( :(( :(("
rofl.gif
eny
.....foarte tare.....dar nu merita folosite!!!!
nicolle_reddog4ever
din categoria mass-urilor:"Da mai departe daca ai un pic de suflet... Pierdut bricheta zona Giulesti 20 martie 2008 (galbena) pentru informații va rog contactati-ma: mail to: suporter_rapid@giulesti.ro am nevoie urgent de bricheta ca urmeaza si meciul cu dinamo...rog seriozitate"
gavros
amandoi ati dat copy/paste fara sa va chinuiti sa modificati si voi numele "Dinamo" si sa scrieti cu "D"
Cai Lun
Mass:

Vino Luni 31 martie, ora 18h00 pentru 2 minute in Piata Victoriei in fata Muzeului Antipa pentru a arunca un servetel alb in semn de protest impotriva nepasarii autoritatilor cu ocazia Summitului NATO! (simbolic - locatia va fi curatata) O tanara studenta a fost calcata pe culoarul unic langa politisti si nu s-a facut NIMIC! Haideti sa nu lasam acest moment sa treaca in uitare si in nepasare. ESTE TIMPUL SA ACTIONAM! PROTEJATI-NE SI PE NOI ASA CUM II APARATI PE SMECHERI! Difuzati mesajul si va asteptam sa treceti pentru cateva minute prin zona
The Game
Iata cetațeni care vor sa acționeze, nu ca voi!
rew
Ce actiune ma? Te-ai trezit si tu. Sa dea foc la masini, sa dea cu cacat pe palatu victoria, cum se face in tarile civilizate, in care oamenii stiu sa-si apere drepturile. 3 batiste sint fix sula. Nu mai poate tiganu de la interne de asta.
The Game
Eram ironic, mi se pare chiar patetic ce incearca ei sa faca...
FarfelkugeL
Intr-o tara in care mitica dragomir si mircea sandu fura cat pot din fotbalul romanesc si nimeni nu-i trage la raspundere...

http://justitiesidreptate.blogașca slugilor proasteot.com/

frate... n-are legatura cu g s p !!!
Bascanu
Ii filtru icon_lol.gif
Cai Lun
Farfael... nu știu cum să zic.. dar fata aia agresată... cam lasă de dorit....

Dacă asculți înregistrarea, singurul moment în care se revoltă e acela în care una dintre agresoare îi spune că și-o trage cu nu știu câți, iar ea raspunde că "nu, doar cu..." și nu se mai înțelege. Adică din toate câte ai pățit, singura dată când n-ai mai suportat umilința a fost faza în care ți se spune ca ți-o tragi cu alții... doooooooooooooh, ești sigur că n-oi meriți?

Ați fost cu toții la școală (cel puțin teoretic! icon_lol.gif) și probabil ați văzut și voi astfel de copii "exploatați" de "șmecherii" școlii... și cine erau? Nu niște ciudați? Nu vreau să spun că o merită, Domne ferește... spun doar că parcă o caută...

Asta lasându-i la o parte pe cretinii care s-au găsit să fie buricul pământului... păcat că nu vor apuca să împlinească 60 de ani... (sau.. ce fericire! - pentru restul...)
FarfelkugeL
CaCai Lune, lasand totul la o parte - E UN COPIL. Da-ti warn.
Cai Lun
Și ãilalți ce-s? Tot copii, doar cã retardați într-un mod diferit...

PS: CE MÃ OFTICÃ PE MINE IDIOȚII CARE ÎȘI PUN WEBMASTERUL LA ADRESS BOOK!!! ranting.gif
cosmin targoviste
Alt Mass:

Ma numesc Banel Nicolita si am facut o intelegere cu patronul Yahoo . Pt fiecare persoana care primeste acest mesaj primesc cate 1000 de lei . Sa strang si io de niste ochelari , poate o sa dau gol in poarta care trebuie . Daca ai inima trimite mesaju` asta mai departe
The Game
@ Cai Lun, nu neaparat ciudați, cat slabi, atat ca fizic cat ca si caracter...
Cai Lun
Saraci cu duhul, intr-adevar...
Clau_Goool
Un mass primit azi pe adresa mea de mess :

Stire de ultima ora Un puternic incendiu a distrus ieri biblioteca personala a patronului de la steaua, gigi fecali. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari. Purtatorul de cuvînt al latifundiarului a declarat ca acesta este cu atît mai afectat, cu cît nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua.
red_dog_rahova
bravo.gif goodone.gif goodone.gif bravo.gif
anmini
status la un pusti: "mi-am facut si eu un partid - P.L.M....care vreti sa intrati in el, buzzz" goodone.gif goodone.gif absolut genial...
Cai Lun
Da, si eu primesc asta cate odata in fiecare luna...
nicolle_reddog4ever
Un mass primit azi: "Pentru a veni in intimpinarea nevoilor material-spirituale ale tinerilor din generatia "emo" o noua marca de guma de mestecat a fost pusa in circulatie pe piata; este vorba de guma de mestecat marca Gillette!"
super_dog
campania electorala a ajuns si pe yahoo messenger.

Cai Lun
Da. Eu am vazut si cu Gusa.... sau... Guse?...
An`TIN
dap ... l-am vazut aseara. sper sa fi scapat liberalii yahoo de la faliment si sa nu mai primim mass-uri cu "yahoo se inchide" verystrange.gif
Clau_Goool
Un mass primit pe mess de ceva minute :

Daca o pocnesti, se cheama maltratarea femeii. Daca te pocneste ea, e autoaparare. Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. Daca ii ceri sa faca ceva ce nu ii place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, ii faci o favoare. Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara, esti pervers. Daca nu, esti homo. Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti magar. Daca esti mandru de realizarile tale, esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie. Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva. Si va mai intrebati de ce mor barbatii mai repede::: ))))
Cai Lun
Daca NU citesti acest mesaj vei primi 1 milion de euro. Prea tirziu! L-ai citit. Trimite mai departe, e incredibil! chiar functioneaza! Si eu l-am citit si nu am primit 1 milion de euro. (mass)
cosmin targoviste
Discutie cu un spurcat pe mess

EU Florik@ florin: care stie cum se mai numesc filmele cu BD inafara de bd la munte si la mare?
FCD Cosmin: "BD cu steaua"
nicolle_reddog4ever
Status pe messenger :"Te iubesk in stil Gabana k esti dulce k bomboana Te iubesc in stil Armani k sa moara toti dusnani Si atunci cand nam ce face te iubesc in stil Versace..." goodone.gif wtf.gif
The Game
Si id-ul " am_chiloti_versace". Chiar exista.
cosmin targoviste
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 12 Aug 2008, 21:57) *
Status pe messenger :"Te iubesk in stil Gabana k esti dulce k bomboana Te iubesc in stil Armani k sa moara toti dusnani Si atunci cand nam ce face te iubesc in stil Versace..." goodone.gif wtf.gif

Cat de prost si de ratat sa fi sa iti pui asa ceva la status? Doamne...

Si pentru cel/cea ce avea asta la status am urmatorul mesaj : da ,da sa faci ceva in stil Jvarovschi de ziua taaa...
nicolle_reddog4ever
Cosmin, era o "cea" iar asta este un "cel" "daca asi putea da dau tinpul inapoi sa fiu copil a fii cea mai zii fericita din viata mea" goodone.gif grea scoala, grea si limba romana. Oare tipul respectiv a scris din prima??? Ca eu am sters de 3 ori pana sa reusesc sa scriu corect adica gresit adica....whatever....
Morpheuss
Discutie cu un stelist 010.gif

stelistu' lu' peste (7:54:30 PM): ma chiar asa
stelistu' lu' peste (4:54:17 AM): X-(
dennis (7:54:40 PM): asa ce?
stelistu' lu' peste (4:54:39 AM): poza de la avatar (aveam un avatar cu m**e steaua)
dennis (7:55:09 PM): am si mai rele
dennis (7:55:10 PM): :))
stelistu' lu' peste (4:55:14 AM): pai batem cu vreo 2 3
dennis (7:55:55 PM): bateti cu 0-2
dennis (7:55:56 PM): cam asa
dennis (7:55:58 PM): :-?
stelistu' lu' peste (4:55:49 AM): nu ma cu 2_0
dennis (7:56:32 PM): in 4 ore, n-o sa mai visati asa frumos
dennis (7:56:33 PM): =)))
stelistu' lu' peste (4:56:15 AM): pai la ce ora e meciu?
dennis (7:56:45 PM): nush
dennis (7:56:52 PM): cand aud mioarele behaind
dennis (7:56:55 PM): dau pe antena
stelistu' lu' peste (4:56:49 AM): hahaha
dennis (7:57:26 PM): :)))
dennis (7:58:09 PM): mai rau e ca n-o sa pot dormi la noapte, in zgomot de planset de oi
stelistu' lu' peste (4:58:13 AM): o sa dormi maine daca bate steaua
stelistu' lu' peste (4:58:17 AM): :D
stelistu' lu' peste (4:58:23 AM): :))
dennis (7:58:51 PM): clar, nu dorm:|
stelistu' lu' peste (4:58:46 AM): lasa ma
stelistu' lu' peste (4:58:51 AM): nmu fi sup
stelistu' lu' peste (4:58:59 AM): si asa stai pe mes
dennis (7:59:24 PM): :))
dennis (7:59:32 PM): nu-s suparat
dennis (7:59:38 PM): chiar sunt din ce in ce mai bucuros

Mioarele sunt increzatoare butcher.gif
reddog_sv
Imensa bucurie datorata sarbatorii care o celebreaza astazi silitorii nostri elevi este prezenta si pe mess:

Inger ingerasu` meu da`mi vacantza tot mereu , fa din doua un semestru , fa din mine un maestru , fara scoala , fara teme , fara mate si probleme... nota`i mica .. fa`o mare , si absentzele sa zboare ... si in tot locu` ma insotzeste si de teze ma fereste !! Daca scoala e un chin ... tu dai mass io zic AMIN
The Game
Mass : " mass [scuze de mass] " 010.gif
anti-spurky
Sorcova,vesela/
Sa-i dam mooie lui stiaua/
Si acum,si tot anu'/
Sa moara gigi ciobanu'/

Sa-ndoim lemnu' si fieru'/
Pe echipa lu' oieru'/
Pe spurcati sa-i umilim/
Mereu sa-i macelarim/

Sa-i pandeasca raul/
Sa-i bata si Buzaul/
"DREPTATE" inc-o data/
stiaua RETROGRADATA!/

Si in anul ce-am intrat/
Mooie celor ca Mailat/
La olteni si banateni:/
Sa ramana niste nimeni/

Pe final de uratura/
Mai am doar un singur dor/
Sa luam noi campionatu'/
Restul sa le lasam lor.

La Multi Ani!vad ca suporterii dinamovisti au fost poeti azi-noapte.Cred ca se poate si mai bine taunt2.gif taunt2.gif verystrange.gif
cosmin targoviste
Mass: "Maine, 3-01-2009, toata lumea sa fie pe mess ! Haideti sa batem recordul americanilor ! "
A cata oara batem recordul americanilor ?! Masul asta e pe cale sa il egaleze pe ala cu "Maine e ziua sarutului...".
cosmin targoviste
Mi-am permis sa initiez si eu un mass :
"SOC la sTeaua ! Cei mai importanti jucatori ai stelei au fost talhariti de hoti !
Atacantului Bricheta i s-a furat catranul si putin din gaz,iar fundasul Valiza a fost privat de o catarama si de maner ! "
pako_marian
Chiar asa de rau a ajuns omenirea ?

busted_blue.gif busted_blue.gif

[:x]AnDa_MaDA [:*]: esti ceamai mare proasta
PaKo: ce ?
PaKo: 1. sunt baiat , 2. cine esti ?
[:x]AnDa_MaDA [:*]:
PaKo: deci cine esti ?

[]AnDa_MaDA [] Is sing out .

AndRe3a AndRe3a: u iti sti cifra destinului?
PaKo: acea cifra fiind ?
AndRe3a AndRe3a: pai dami datele tale
PaKo: pentru ce ? vrei sa spargi o banca si sa ma bagi pe mine om nevinovat la race ?
AndRe3a AndRe3a: nu
AndRe3a AndRe3a: ))))))))))))))
PaKo: pai atunci

AndRe3a AndRe3a: ca sa ity aflu cifra destinului
PaKo: am zis eu ca am nevoie de asa ceva ?

AndRe3a AndRe3a: team int si eu da sunt eu curioasa
AndRe3a AndRe3a: te rog
PaKo: sa nu dai pe afara
AndRe3a AndRe3a: asta imi trb; ex: 23-02-1996
PaKo: si daca nu vreau ? ma dai cumva in judecata ca nu am vrut sa iti dau nu stiu ce date si ti-ai taiat venele ?

AndRe3a AndRe3a: te rog nu pe bune
AndRe3a AndRe3a: te rog
PaKo: ai doua variante : ori taci , ori o sa ai un loc rezervat in lista ingnore

--- Am observat ca in mare proportie fetele sunt mai cu "mot" ( nu fac discriminari )

Cateva massuri :

- I s ;x: prog d install iso p vista stie karevA? masZ:.x ( lasand la o parte dezacordurile si prescurtarile )

pUpAmAy:*uNd3 :xnU :X m@ bAt3 :* sOaReLe:x Nebunatika: hai buns si da la mn:*buzz cne ma iubeste yo va iubesc da stiu yo ca voi nu ma iubitzi loarati foq pa carnea voasta=)) ardivar pa matze=)))))))) ( un nick mai decent nu gasea ) crazysanta.gif crazysanta.gif crazysanta.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.