Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yahoo Messenger
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
FarfelkugeL
Deci... si prin urmare grecii faceau comert pe mare, eu am avut de multe ori discutii s00p3r "interesante" (adica extrem de cretine si f funny) care voiam sa le mai spun si la altii sa se minuneze si ei de prostiile altora...
Daca aveti asa ceva, nu ezitati :D
Uite cum a inceput:(recunosc nu e prea funny)

Cai Lun: meshtere
Cai Lun:
ph: a
Cai Lun: unde esti mah?
ph: uimeste-ma
Cai Lun: asa
Cai Lun: ia intra putin
ph: soricelul catre maus
Cai Lun: pe dinamomania
ph: over
Cai Lun:
Cai Lun: da forbidden page uneori...
ph: lol
ph: stai sa intru
ph: mie nu mi-a dat azi
Cai Lun: deci
Cai Lun: are erori
Cai Lun: pe prima pagina
Cai Lun: dar cand intri in forum
Cai Lun: incepe cu forbiddn...
ph: ok
ph: w8 1 min
Cai Lun:
ph: bah
ph: io intru mereu pe
ph: .ro
ph: nu .net
Cai Lun: lol
ph: nu imi da mah erori
ph: oi avea tu ceva la browser...
Cai Lun: nope
Cai Lun: intra pe forum
Cai Lun: incearca sa postezi
Cai Lun: ceva
Cai Lun: merge tot?
ph: k
ph: acu postez
Cai Lun: ok
Cai Lun: si-o fi revenit
ph: merje..
Cai Lun: damn...
ph: nu imi da orori
Cai Lun: ok
ph: damn ce ?
ph:
Cai Lun: pai nu stiu cum mi se intampla numai mie..
ph: pai aja patesc adminii care nu sunt cuminti ma..
ph: si cum io nu sunt admin...
ph: AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAHAH
Cai Lun:
ph: ai vazut unde am postat ????
Cai Lun: nope.. acum ii fac instructaj lu' m@x...
ph: ba
ph: ma gandeam
ph: sa fac un thread
ph: despre
ph: YM
Cai Lun:
ph: despre toate conversatiile stupide
ph: d p YM
ph:
ph: da nush unde
Cai Lun: pai de ce? ce sa scrii in el?
ph: ori la noi, acolo privat, ori in forum sa VADA OCHIU` LA TOTI
ph: pai plm
ph: cele mai idioate conversatii d YM
Cai Lun: lol
Cai Lun: merge
Cai Lun: fga-l in off topic
ph: pai lojic ca acolo in bag
paddy
Si daca conversatia e de 2 ore, tu iti dai seama ca lui ciine berceni ii ia vreo doi ani sa citeasca tot ... 010.gif
COSMIN C
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Ce face pauza competitionala din oameni !!
Cai Lun
lolz! Ia uitati-va la ćsta!!! Pai mi-ai cerut dom'le aprobarea sa postezi discutia asta aici?! axe.gif

-------------------------

Oricine si-ar citi replicile aici ar putea avea o astfel de reactie. Asta e riscul acestui topic. Ceea ce se vorbeste in privat necesitaa aprobarea pentru a fi facut public, NU? icon_rolleyes.gif

Eu intelesesem intr-un cu totul alt mod ceea ce vrei tu Red de la topicul asta!... Da' stai sa consultam regulamentul, daca avem voie cu astfel de potlogarii topicul ramane deschis, daca nu... banned.gif
FarfelkugeL
Ideea e sa fie chestii funny aici...
Hai sa fie edicat pentru tot ce inseamna IAHU messenger !

incep:

O fetita extrem de mica (minuscula chiar) de 83 de ani din Yugospania
are nevoie urgenta de tranplant de unghii. Yahoo va dona cate o unghiera
unor voluntari daca trimiti acest mesaj la toti prostii din lista ta
(ca sa fii sigur ca-l dau mai departe). Daca nu o sa trimiti,
seful de la Yahoo isi ia jucariile si isi baga p*!a in afacerea care ii
aduce milioane de dolari si o va inchide (ca asa vrea el).
Ba mai mult, daca nu o sa trimiti, eu o sa incep sa plang si sa ma dau
cu curu' de pamant, si o sa ma rog la doamne-doamne sa patesti ceva nasol
in urmatorii 60-70 de ani. Si daca nici acum nu ma crezi, inseamna ca n-ai
inima baaa unghie-n gat ce esti!
Cai Lun
Nu am gasit unde in alta parte sa postez treaba asta.. asa ca o incadrez aici...

fiti atenti aici... numa' ce potrivire!!!... nana2.gif

icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif

..."shpilu" e in cele doua chenare cu rosu...
bianco_rossa
misto prinsa treaba asta:)) 010.gif 010.gif
caine_berceni
QUOTE(paddy @ 17 Jan 2006, 18:30) *
Si daca conversatia e de 2 ore, tu iti dai seama ca lui ciine berceni ii ia vreo doi ani sa citeasca tot ... 010.gif

Apropo vezi ca niku meu se scrie cu A din "a"

Si nu te mai da asa de destept ca n-ai fata, i-a mai bine povestene cum ai incingeai tu pa spurcati da fi rau te rog
POOL
verystrange.gif Ce sa faci? Se pare k mi se potriveste avatarul. Nu degeaba a venit cifra aia akolo. Mi-a mai spus si m@x faza asta. Eu sincer nu observasem numai dupa ce mi-a spus el. 010.gif
FarfelkugeL
Se intampla ca aveam status: Fuck curatenie in calculator

si se baga o blonda pe fir(eu sunt ph):

pIUTZA : ai nevoie de aspirator?
ph: dap
pIUTZA: :-*
pIUTZA: til dau pe al meu
ph: ok daca mil dai tu peal tauatunci ebine
pIUTZA: k
pIUTZA: da ramai dator
ph: ramandator
ph: cumzicitu
pIUTZA: iarincepisascriilegat?
pIUTZA: ca al tau stiu ca e stricat (e vorba de aspirator aici, m-am prins dupa 10 minute)
pIUTZA: :)))
ph: paicinematascrieprimulegat???
pIUTZA: lam stricat impreuna
pIUTZA: pai mie nu imi merge prea bine space-ul
ph: zat
pIUTZA: de aceea sceriu legat
pIUTZA: ca tre sa apas rau sa mearga
pIUTZA: mars
ph: zat ma
pIUTZA: mars ma
....................a urmat o perioada de acalmie pentru mine pana s-a trezit blonda..

pIUTZA: Iulian Dragomir (1/24/2006 11:11:48 PM): A iubi inseamna... ..sa te simti singur cand persoana iubita nu e cu tine.. ...si sa te gandesti la ea macar o data pe zi... ...sa radeti de amintiri frumoase... ...sa vrei sa fii alaturi de ea in orice moment... ...sa ocolesti toate barierele pentru ea... ..sa petreceti momente fericite impreuna... ...sa scrii ceea ce gandesti despre ea... ...sa iubesti compania ei... ...sa te gandesti la ea chiar daca esti de cealalta parte a lumii... ...sa o acoperi de pupici!!! Trimite mesajul asta la toate persoanele pe care le apreciezi ! Si persoanei care ti l-a trimis ! Daca trimiti la 0 persoane nu vei avea noroc in dragoste ! Daca trimiti la 5 persoane vei avea un pic de noroc in dragoste ! Daca trimiti la 10 persoane vei avea noroc in dragoste...
ph: daca sunt pe wc si ma c*c pe mesaju` lui si nu-l trimit la nimeni ce se intampla ???
pIUTZA: pai inseamna ca esti constipat
ph: inseamna ca ii trag la m***
ph: ca m-am saturat de mesajele tuturor imbecililor " si daca nu trimiti mai departe iti moare mucu` din nara dreapta"
ph: poti sa ma citezi
ph: !
pIUTZA: nu stiu cine e ala
pIUTZA: lam primit si io
ph: k
pIUTZA: dar daca destinu mil va aduce in cale o sa ii transmit mesajul tau plin de romantism
ph: multumesc frumos
pIUTZA: alceva doresti sa ii mai transmit?
ph: numai m***
ph (1/24/2006 11:27:26 PM): si pe langa asta
pIUTZA (1/24/2006 11:27:27 PM): k
ph (1/24/2006 11:27:35 PM): sa i se intoarca toate mesajele pe care le da
ph (1/24/2006 11:27:39 PM): de genul ala
ph (1/24/2006 11:27:43 PM): sub forma de pumni, multi pumni
pIUTZA (1/24/2006 11:27:51 PM): aha
pIUTZA (1/24/2006 11:27:56 PM): am inteles
ph (1/24/2006 11:28:02 PM): merci
ph (1/24/2006 11:28:10 PM): stiam ca pot conta p tine
pIUTZA (1/24/2006 11:28:27 PM): voi astepta ziua in care il voi intalni pe distinsul domn si il voi bucura cu ganduriletale calde....
FarfelkugeL
Ca sa vedeti ce fel de Uameni am in lista...

FaNe (1/24/2006 11:52:29 PM): kurung
ph (1/24/2006 11:52:29 PM): WTF ???
FaNe (1/24/2006 11:54:30 PM): xulajarel
ph (1/24/2006 11:54:38 PM): mah, ce language vorbeasca tu acolo ?!
ph (1/24/2006 11:54:38 PM): ??
FaNe (1/24/2006 11:54:42 PM): stii ce's alea?
FaNe (1/24/2006 11:54:50 PM): stai asa
FaNe (1/24/2006 11:55:34 PM): Dicţionar rrom -român ( realizat pe baza
FaNe (1/24/2006 11:55:47 PM): asta este
ph (1/24/2006 11:56:04 PM): pe baza cui
ph (1/24/2006 11:56:05 PM): ?
FaNe (1/24/2006 11:56:07 PM): kurung=cioara
FaNe (1/24/2006 11:56:16 PM): xulajarel=stapan
FaNe (1/24/2006 11:56:30 PM): Dicţionar rrom -român ( realizat pe baza cuvintelor întâlnite în manualul de Comunicare în limba rromani "
Vakærimata " destinat anului I de studiu)
ph (1/24/2006 11:57:01 PM): câh !!!
FaNe (1/24/2006 11:57:11 PM): :P
FaNe (1/24/2006 11:57:42 PM): lasa ma ca e bine sa shtim ce vbeste tzigani despre noi
FaNe (1/24/2006 11:57:55 PM): care este
ph (1/24/2006 11:57:55 PM): ai grije ca io sta in SECTORIAN 5 :-w
Cai Lun
icon_rolleyes.gif si care e poanta in cele de mai sus? icon_rolleyes.gif

Bo ofence.. da' topicu' asta nu face decat sa arda gazu' de pomana... da' hai sa mai avem rabdare.. nu stii de unde sare Epurele...
FarfelkugeL
Cand am primit chestia asta pe messenger, eram la birou (o liniste mormantala, eu alaturi de 18- 19 insi/inse) am bufnit in ras, am varsat cafeaua pe tastatura, si toata lumea se uita cel putin triplu la mine !

The romanian hackers are well know for their "*** mortii matii stai sa vezi ce-ti fac !!!"

inca ma mai bufneste rasul =))
Cai Lun
rofl.gif rofl.gif verystrange.gif rofl.gif rofl.gif

Mortal!! rofl.gif
red_dog_rahova
Intr-adevar este bestiala faza cu hackerii..... 010.gif rofl.gif
Cai Lun
Primesc la "redactie".. >>

Tin sa multumesc tuturor prietenilor care mi-au trimis e-mailuri « inlantuite » pana la aceasta data Deoarece, gratie amabilitatii voastre :

1. Am incetat de a mai bea Cola de cand am descoperit ca dizolva tartrul de pe peretii vasului de WC !
2. Nu ma mai duc la cinema de frica sa nu ma asez pe un ac de seringa infectat cu SIDA !
3. Put deoarece nu mai folosesc deodorant care poate sa-mi provoace cancer !
4. Nu mai stationez cu masina in parcare deoarece mi-e frica ca cineva imi va inmana un esantion de parfum pentru a ma droga si dupa aceea sa ma jefuiasca !
5. Nu mai raspund la telefon deoarece mi se poate solicita sa formez un numar lung si stupid urmand sa primesc o factura infernala cu apeluri in Uganda, Singapore sau Tokyo !!
6. Cand ies la club nu indraznesc sa ma uit dupa nici o fata, chiard aca este foarte frumoasa, deoarece mi-e frica ca ma atrage intr-un hotel, ma drogheaza si-mi preleveaza rinichii pentru a-i vinde pe piata neagra!
8. Am depus toate economiile in contul lui Amy Bruce, o fetita sarmana care a fost spitalizata cu o maladie ingrozitoare de cel putin 7000 de ori.
(Ceea ce este straniu este ca aceasta fetita continua sa aiba 8 ani din 1995...)
9. GSM-ul meu Nokia gratuit n-a sosit niciodata, nici vacantele platite la Dysneyland care le-am castigat !
10. Mi-am pus cel putin 50 de dorinte care nu s-au realizat niciodata si am difuzat mesajele « norocoase » la toate cunostintele mele de frica sa nu fiu atins de vreo criza cardiaca daca nu le trimit !

Tuturor le MULTUMESC DIN INIMA !

IMPORTANT: Daca nu trimiti acest mesaj in urmatoarele 10 secunde la cel putin 12000 persoane, o pasarica ti se va gainata pe cap maine fix la 17h30 !!!..
FarfelkugeL
TARE RAU MESSENGERUL ASTA NU ? :D
Cai Lun
ia uitati aici... asta am primit-o de la pinky >>

http://daemlich.net/11223

...si asta e de la red|dawg tongue.gif >>

http://daemlich.net/11223
COSMIN C
IMPORTANT: Daca nu trimiti acest mesaj in urmatoarele 10 secunde la cel putin 12000 persoane, o pasarica ti se va gainata pe cap maine fix la 17h30 !!!..
[/quote]
Stati cuminti...abia atunci da norocul peste voi !!! icon_lol.gif
Cai Lun
Proaspete.. [prima e de la Red..] 010.gif

Ma uit la cer, te vad pe tine;
Ma uit la soare, te vad pe tine;
Ma uit la luna, te vad pe tine;
Ma uit la stele, te vad pe tine;
Mai date-n p**a mea la o parte !!!

----------

ai fost cu mine cad mi-am rupt piciorul,
ai fost cu mine cand mi-am sucit gatul...
ai fost cu mine cand am avut accident cu masina...
mai dute-n p...mea k numai ghinion imi porti!
FarfelkugeL
Cai Lun... voiam sa o postez, insa mi-ai luat-o inainte, de acum incolo o postez si pe urma mass :D
paddy
Inghite si taci verystrange.gif
Cai Lun
Cica >>

A aparut un nou virus avand denumirea: "munca". Daca primesti vreo "munca" de la vreun coleg sau de la seful tau, sub nici o forma nu te atinge de el! Acest virus poate distruge complet viata ta personala. Daca vei considera ca ai fost infectat, ia-ti urgent haina si 2 prieteni, duceti-va la primul bar si incercati sa va devirusati. Comandati 3 pahare de ceva, repetati de 4 ori, dupa care veti constata ca "munca" s-a sters complet din capul vostru... Trimite urgent acest e-mail cel putin la 5 prieteni. Daca observi ca nu ai 5 prieteni, atunci ai fost infectat cu virusul "munca" si acesta iti guverneaza deja viata. Motto: Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei! Asta kiar merita un mass, sper k sunteti in asentimentu meu ...
FarfelkugeL
Tot din categoria primit pe messenger (eu o stiam, insa e super tare):

Cum sa speli WC-ul cat mai eficient:

1. Ridica cele 2 capace ale toaletei si toarna în bazin 1/8 cana de sampon pentru animale de companie.
2. Prinde pisoiul si mangaie-l linistitor în timp ce-l duci catre baie.
3. Atentie! Cu o singura miscare pune pisoiul în toaleta si inchide cele 2 capace. Fii pregatit sa te asezi pe capac.
4. Pisoiul incepe sa se agite si face multi clabuci. Nu lua în seama zgomotele care razbat prin capacele toaletei, pisoiului chiar ii place foarte mult sa te ajute.
5. Trage apa de 3 sau 4 ori. Aceasta actiune provoaca fenomenul de spalare Turbo si clatire.
6. Roaga pe cineva sa deschida usa casei. Asigura-te ca pe traseul baie-usa nu e nimeni.
7. Stai cat de departe poti de toaleta si ridica rapid cele 2 capace.
8. Pisoiul iese cu viteza din toaleta, baie, casa. Odata ajuns afara, se usuca.
9. Toaleta si pisoiul stralucesc de curatenie.
10. Repeta pasii 1 - 9 cel putin o data pe zi, pentru o toaleta impecabila.

Cu respect,
Cainele
oisher
QUOTE(Red|Dawg48 @ 31 Jan 2006, 10:16) *
Tot din categoria primit pe messenger (eu o stiam, insa e super tare):
Cum sa speli WC-ul cat mai eficient:
1. Ridica cele 2 capace ale toaletei si toarna în bazin 1/8 cana de sampon pentru animale de companie.
2. Prinde pisoiul si mangaie-l linistitor în timp ce-l duci catre baie.
3. Atentie! Cu o singura miscare pune pisoiul în toaleta si inchide cele 2 capace. Fii pregatit sa te asezi pe capac.
4. Pisoiul incepe sa se agite si face multi clabuci. Nu lua în seama zgomotele care razbat prin capacele toaletei, pisoiului chiar ii place foarte mult sa te ajute.
5. Trage apa de 3 sau 4 ori. Aceasta actiune provoaca fenomenul de spalare Turbo si clatire.
6. Roaga pe cineva sa deschida usa casei. Asigura-te ca pe traseul baie-usa nu e nimeni.
7. Stai cat de departe poti de toaleta si ridica rapid cele 2 capace.
8. Pisoiul iese cu viteza din toaleta, baie, casa. Odata ajuns afara, se usuca.
9. Toaleta si pisoiul stralucesc de curatenie.
10. Repeta pasii 1 - 9 cel putin o data pe zi, pentru o toaleta impecabila.

Cu respect,
Cainele

tare rau................. 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
Cai Lun
rofl.gif verystrange.gif E mortala faza!!! verystrange.gif rofl.gif
Mihai11
Eu am primit una mai scurta, dar tot l00000000cccc000000 o consider..
cica:>>
Schimb viata de vagabond pe d-aia de baiat insurat. Ma declar prost.
FarfelkugeL
Alta perla pe messenger:

In zilele urmatoare trebuie sa fiti atenti in a nu deschide nici-un mail intitulat "INVITATION", indiferent de cine este expeditorul acestuia. Este un virus care "deschide" o torta olimpica care arde discul fix al PC-ului. Acest virus va veni de la o persoana pe care o aveti in agenda. De aceea trebuie sa divulgati acest mail, este preferabil sa primiti de 25 de ori acest mesaj decat sa primiti virusul si sa-l deschideti. Daca primiti un mail intitulat "INVITATION" nu-l deschideti si stingeti imediat PC-ul. Este cel mai periculos virus anuntat de catre CNN clasificat de catre Microsoft ca: "virusul cel mai distructiv care a existat vreodata". Acest virus a fost descoperit ieri dupa-amiaza de catre MC Afee, si nu exista deocamdata "antidot" impotriva acestuia.

=))
oisher
am mai auzit eu o duma pe mess:
vand figuri... fara tupek, k ala e al meu 010.gif
FarfelkugeL
beibi beibi beibi... http://www.epica-awards.org/assets/epica/2...s/flv/10539.swf
BaD-ReD-DoG
QUOTE(oisher @ 1 Feb 2006, 22:58) *
tare rau................. 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
e tare sa moara ciprian 010.gif You Are The Best blowup.gif
Max
QUOTE(Red Dawg48 @ 2 Feb 2006, 17:55) *

toate femeile...toate femeile... 010.gif 010.gif 010.gif beerchug.gif
bianco_rossa
m@x.....c e cu toate femeile???...a?? tongue.gif .....io tot primesc p mess numai anunturi de genu'.....
"BLACKWORM Un nou virus s-a dat drumu pe net !! nu deschideti mail-urile ciudate !! zii si la altii -se mai gaseste si sub numele de Kamasutra s.a. Da mai departe din lista ta !! URGENT !! maine se lanseaza pe net !!!"
http://felicitari.cereri.info/img_mar/744.swf ...asta imi place la nebunie:))
http://www.piczo.com/parodi?g=15672251&cr=2
BaD-ReD-DoG
Bianco Rossa - mie chestiile astea cu mass mi se pare o mare mare tampenie....fapt pentru care se deschisese o campanie anti mass, o sa postez imediat ce aflu site-ul !!! asa ca nu punetzi botu` la toate kkturile de MaSs-uri care vi le da anumitzi indivizi. Primisem intro zi ceva de genu: "sunt o fata ucisa de tatal ei, daca nu dai mai departe, cand vei iesi din baie voi aparea in fatza ta" cea mai mare tampenieeee posibila. Credema k am ras si cu fundul. MaSs-ul e de rahat !!!! asta e parerea mea !

DINAMO EVER !!! HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
io am postat aici pt k p mine ma amuza la culme chestiile astea...oricum nu cred in chestiile de genu' asta...k vai...vin virusi......sau k se dodeaza prin intermediul mess....oricum linkurile...si bancutile imi plac...unele chiar merita sa fie afisate.....
BaD-ReD-DoG
Mai, lucrez de 5 ani in domeniu` IT & C ! Dar un virus nu poate fi transmis prin messenger decat daca i se da SEND FILE si tu sa dai SAVE AS...nu se poate lua virus printr-un simplu ADD+ in lista. Asa ca ........ beeep pentru cei care trimit mass-uri aiure cum ar fi...hai k ma duc sa mananc, dupa ce termina de mancat, altu` driiiiinnnng am mancat. Ce o fi ma manca` in mintea aluia, crede ca ne intereseaza pe noi.....cand mananca el, s-a inventat STATUSUUUU asa ca trezitivaaaaaa

HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
pai io c zic??....k sunt abureli astea!!!
Sezran
messengerul e foarte bun, cel putin ca idee, daca nu intotdeauna ca realizare, pentru ca permite comunicatia cu alte persoane cu care altfel mi-ar fi foarte greu sau chiar imposibil sa iau legatura (de exemplu peste ocean). rai sint unii din cei care il folosesc.

QUOTE(BaD-ReD-DoG @ 2 Feb 2006, 22:56) *
Mai, lucrez de 5 ani in domeniu` IT & C !

mi se pare mie sau ai zis ca esti minor pe alt topic?
BaD-ReD-DoG
Da BoSs am 17 ani !

HAITA_DINAMO.gif
Sezran
aha. "lucrez" duce cu gindul la salariat ceva...

QUOTE(Red|Dawg48 @ 2 Feb 2006, 13:08) *
Alta perla pe messenger:

In zilele urmatoare trebuie sa fiti atenti in a nu deschide nici-un mail intitulat "INVITATION", indiferent de cine este expeditorul acestuia. Este un virus care "deschide" o torta olimpica care arde discul fix al PC-ului. Acest virus va veni de la o persoana pe care o aveti in agenda. De aceea trebuie sa divulgati acest mail, este preferabil sa primiti de 25 de ori acest mesaj decat sa primiti virusul si sa-l deschideti. Daca primiti un mail intitulat "INVITATION" nu-l deschideti si stingeti imediat PC-ul. Este cel mai periculos virus anuntat de catre CNN clasificat de catre Microsoft ca: "virusul cel mai distructiv care a existat vreodata". Acest virus a fost descoperit ieri dupa-amiaza de catre MC Afee, si nu exista deocamdata "antidot" impotriva acestuia.

=))

shocked.gif
tocmai am vazut chestia asta la antena1. cica urmeaza in citeva momente.
gata, au dat-o. exact mesajul de mai sus. solutia tip antena 1: sa stingem calculatorul la fiecare 20 de minute!!!!
BaD-ReD-DoG
Orice virus este facut pentru bani, adica exista un antivirus care sa distruga virusul, asa face bani cel care a facut virusul....daca nu ar fi cum zic eu pentru ce ar mai exista virusii? Si nu este cel mai distructiv, cel mai distructiv este CIHUL si un jaf de virus LSSAS care restarteaza compu` la fiecare 60 de secunde el poate fi scos usor cu un program. Cei care au acest virus....in timpul actiunii lui START/RUN si scrietzi SHUTDOWN -a reseteaza sistemul SHUTDOWN al computerului, adica nu poate fi inchis din START/SHUTDOWN ci printr-o simpla apasare de buton.
FarfelkugeL
QUOTE(Sezran @ 2 Feb 2006, 23:08) *
aha. "lucrez" duce cu gindul la salariat ceva...

shocked.gif
tocmai am vazut chestia asta la antena1. cica urmeaza in citeva momente.
gata, au dat-o. exact mesajul de mai sus. solutia tip antena 1: sa stingem calculatorul la fiecare 20 de minute!!!!

Da, am vazut si eu aseara !!!
CE SOLUTIE RADICALA =))

CEL MAI TARE STATUS:

Persoana serioasa, caut restaurant pentru nunta! Tel 07...............

help.gif
BaD-ReD-DoG
QUOTE(Red Dawg48 @ 3 Feb 2006, 14:11) *
Da, am vazut si eu aseara !!!
CE SOLUTIE RADICALA =))

CEL MAI TARE STATUS:

Persoana serioasa, caut restaurant pentru nunta! Tel 07...............

help.gif

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
esti tare mah !
FarfelkugeL
Metoda logica de vanat iepuri:

Materiale necesare:
O caramida, un morcov si un pumn de piper.

Mod de operare: Te duci in padure si pui caramida intr-un loc deschis, unde poate fi observata cu usurinta. Peste caramida asezi morcovul, iar peste morcov presari piperul. Apoi, te ascunzi in desis. Iepurele vine, vede morcovul, da sa-l manance, inspira piperul, stranuta si se da cu capul de caramida.
FarfelkugeL
In finlandeza:
"Hei muija, muista pulla!" (j se citeste i), este o fraza perfect valida si inseamna:
"Hei iubito, nu uita prajitura!"

Eee...
Stai sa vezi ce ban imi iau acum pentru trivialitati :D thumb.gif
FarfelkugeL
Doggy: ATENTZIE!!! VIRUSUL DEVASTATOR a ajuns si in Suceava......in urmatoarele 3 ore vetzi primi mailul care o sa va distruga calculatorul.NU deschideti mailul.....anuntai pe totzi din lista ta.. dea,,,,,a innebunit lumea cu virusii lor...ma rog...fie ..scz de mass E Pe BUNE !

Ce oameni...
Taranu24
Hai sa vedeti una tare rau ....Imi scrie unu pe messenger:
Bah cine dracu o pus literele 'u' si 'i' una langa lata la tastatura ca am vrut sa-i zic prietenei mele 'misto' si i-am zis 'muisto'.:))))sa vezi dupa aia 3 ore de convingere ca nu am vrut sa-i zic asta:)
Cai Lun
E veche... are cativa ani... drunk.gif
BaD-ReD-DoG
QUOTE(Taranu24 @ 3 Feb 2006, 18:21) *
Hai sa vedeti una tare rau ....Imi scrie unu pe messenger:
Bah cine dracu o pus literele 'u' si 'i' una langa lata la tastatura ca am vrut sa-i zic prietenei mele 'misto' si i-am zis 'muisto'.:))))sa vezi dupa aia 3 ore de convingere ca nu am vrut sa-i zic asta:)

IDIOT TIPU !!! :D
Cat de prost sa fi maah draq sa ....... :)))))))))))))))
bianco_rossa
kteodata lumea p mess se comporta ciudat tare d tot......mai ales cu id noi.....pai nu pot io sa postez aici c conversatii poti avea cu un anumit profesor cik....este penibil uneori....kt d fraieri sunt unii...... 010.gif 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.