soreen20
Apr 18 2007, 03:13 PM
QUOTE(Siegfried @ 29 Mar 2007, 14:34)

Superb...
Nu glumesc.
Personajul e superb in irationalitatea sa debordand de retorica ecelctica si logica incalcita ca driblingurile Copacabanei.
Postmodern si protocronist in the same time.
Aug 2 2007, 09:12 AM
La multi ani Mister!!!! Respectul meu pentru tot ce ati facut la Dinamo si multa bafta la tragerea la sorti, sa ne aduceti un adversar accesibil.
Clau_Goool
Aug 2 2007, 10:58 AM
"La Multi Ani!" Cornel Dinu ... Sa ne traiesti mult si bine maestre...
red_dogvitan
Aug 2 2007, 11:13 AM
La multi ani Mister multa sanatate!!
red_dog 4 ever
Aug 2 2007, 11:29 AM
Multi ani inainte Mister
biancap78
Aug 2 2007, 12:42 PM
La multi ani Mister...respectul meu..pt ceea ce ati facut la Dinamo...o adevarata legenda...
POOL
Aug 2 2007, 12:46 PM
La Multi Ani Domnule Dinu!! Multa sanatate si inca multi ani in anturajul echipei Dinamo..... Sper ca maine sa ne aduceti noroc la tragerea la sorti si sa ne aduceti un adversar pe care sa-l putem elimina.
caine_tm
Aug 2 2007, 12:58 PM
Hatzu
Aug 2 2007, 01:00 PM
La Multi ani domnule Cornel Dinu.
Capirossi
Aug 2 2007, 01:49 PM
Sa ne traiti intru multi ani !
Mai spuneti-ne din Shakespeare, Schopenhauer, Schumacher, Lev Tolstoi, Levski, Levi's, Elvis, pelvis, Valvis, veni/ vidi / vici... Va ascultam cu placere indiferent de subiectul abordat.
gilutza_d
Aug 2 2007, 02:23 PM
La multi ani Mister!Multa sanatate si bucurii.
mihaiul90
Aug 2 2007, 03:01 PM
La multi ani Mister ! Eu te voi aprecia mereu indiferent de ce spun gurile rele.
bigbobo
Aug 2 2007, 08:51 PM
La Multi Ani Mister!!! Sa ne traiesti!!!
red_dog_rahova
Aug 2 2007, 09:08 PM
La Multi Ani....geniului neinteles!!!!!!
luis_red_doogy_doog
Aug 21 2007, 04:49 PM
una dintre cele mai mari glorii ale lui Dinamo...si un om cu carte si cu gandirea prea dezvoltata pt footbalul romanesc...bv Cornel Dinu...
The Game
Oct 16 2007, 08:20 PM
Poate cineva sa faca o lista cu cele mai "picante" declaratii ale lui?
Cai Lun
Oct 16 2007, 09:04 PM
Buna ideea, dar cred ca ne-ar fi mai usor sa facem o lista cu cele cateva declaratii ale lui care nu au fost "picante"....
antisteaua
Oct 16 2007, 10:13 PM
Excelenta ideea si Cai Lun are dreptate: ar fi mult mai usor sa gasesti cele 2-3 declaratii care nu sunt picante.
Am sa incep eu cu o declaratie data de Mister pe care nu o voi uita toata viata si am ras 3 zile si 3 nopti ca in povesti cand am auzit-o. Referindu-se la niste declaratii ale lui nea piti Mister a spus:
"Acestea nu sunt decat niste gangureli onomatopeice, ale unor bretoane care acopera fata"!
Absolut genial nu?
COSMIN C
Oct 16 2007, 10:23 PM
Despre Esteban Vigo, vi-l amintiti sper: ""Are o fata de "trabajador" necalificat si nu poate fi niciodata un antrenor mare".
antisteaua
Oct 16 2007, 10:23 PM
Una noua si care m-a uns pe suflet: "Eu inteleg ca Nicolita este muncitor, luptator sau cum o mai fi, insa echipa nationala nu este santier".
COSMIN C
Oct 16 2007, 10:28 PM
Deci din acceasi categorie cu Vigo, numai ca nu am inteles daca e mai calificat balanel decat "trabajadorul".
antisteaua
Oct 16 2007, 10:33 PM
Mister despre copos: "'George este caracterizat de 'moda anilor '70 sau chiar '60, care presupunea ca atunci cand se cobora de la munte spre centru, omul trebuia sa-si schimbe numele, din Capos in Copos".
COSMIN C
Oct 16 2007, 10:39 PM
Nu-i picanta dar dureros de adevarata: ""In 81 eram un comando care juca si pe teren si in afara lui. Dinamo juca cot la cot cu echipele din Milano. Atitudinea inteligenta si sacrificiul pot aduce satisfactia pe teren. Noi ne uitam la cortina de fier si incercam sa fim mai buni decat ceilalati". Recititi sau revedeti interviurile de pe DinamoMania cu fostele glorii dinamoviste. Nu cred ca e unul care sa nu fi spus, cu alte vorbe evident, chestia asta.
Cai Lun
Oct 16 2007, 11:10 PM
OK.. voi ati inceput...

Daca e vorba de vorbele de duh ale lui Mister, mie una imi unge literalmente sufletul mai mult decat orice altceva pe lumea asta. O spun cat se poate de sincer si fara nici un fel de ironie.. pentru ca de cate ori vad un puseu de prostie sau de idiotenie in jurul meu, nu pot sa nu il citez pe Dinu (si o fac cu o satisfactie dementa!): "*tu-va'n gura sa va f*t de inculti!"
Nu e nimic spectaculos in ea, dar e un debuseu exceptional atunci cand simti ca iti repugna...
Extrasul e din "scena" in care Dinu fusese numit Director Tehnic la Dinamo, sau cel putin se zvonea, si la un meci amical disputat in deplasare de Dinamo, un "istet" de ce sa nu braveze el in fata lu' Dinu (si-a si gasit in fata cui!)... prin urmare il saluta cu "sa traiti dom' director tehnic!" LA care Dinu, evident.. fara sa se uite la el ii zice "Directori erau pe vremea comunistilor, acum sunt manageri.. 'tu-va'n gura sa va f*t de inculti!"

A fost buna... ce sa mai...
COSMIN C
Oct 16 2007, 11:19 PM
"Am vazut la Amsterdam pe Arena ca se asculta Verdi inainte de meci. 45.000 de oameni cantau "Aida", in momentul cand echipele intrau pe teren. La noi ii avem pe Vijelie, Salam si Adrian Minune, sa se simta toata lumea bine."-Cornel Dinu, evident.
bigbobo
Oct 17 2007, 02:51 AM
Cat adevar...
djmihaitza
Oct 17 2007, 09:00 AM
Daca Adi se "racoreste" cu acea suduire rostita odinioara de Mister, eu imi pun la punct prietenii stelisti sau rapidisti (dupa caz) tot cu un citat din Cornel Dinu.
Daca imi amintesc bine (si sper sa nu gresesc) era in sezonul 1999/2000 dupa returul cu Rapid. Noi eram ca si campioni aveam 16 puncte in fata porumbeilor antrenati atunci de Il Luce. Am pierdut in acea primavara unii zic fara drept de apel, eu spun ca "ajutati" de un "Brad Pitt" Tudor in zi de gratie care a acordat Rapidului doua penalty-uri in primul sfert de ora.
La sfarsitul meciului (4-0 scor final, s-a jucat "sub podul" ala de la gara) reporterul protevist incearca sa-i smulga lui Mister o declaratie la cald. Acesta, de un calm surprinzator, ii spune ca nu e suparat pe jucatori, n-au avut nicio motivatie fiind virtual campioni si ca "Azi, pe rapidisti ii incearca satisfactia platonica a unor handicapati"
COSMIN C
Oct 17 2007, 10:32 AM
"Drama este ca în acest haos de piata trebuie sa auzim fel de fel de replici ale unor persoane pe care nu ma asteptam sa le citez, scapate, în necunostinta, si ignoranta, si neatentia noastra, de pe gratarul care sfârâie mult mai frumos fara astfel de exemplare, Cornel Dinu, referindu-se la Mititelu.
Capirossi
Oct 17 2007, 12:51 PM
Dinu about Rada, few years ago : " Acest purtator ilegal de creier . "
antisteaua
Oct 17 2007, 01:00 PM
"Este păcat că trebuie să urmărim asa ceva. Sincer, văzînd aceste lucruri, parcă l-am revăzut pe Ceausescu în ultimele lui zile din 1989" - Cornel Dinu referitor la faptul că Becali, îmbrăcat într-un pulover, al cărui guler era ridicat, era incoerent în declaratii si răspundea ziaristilor aproape tipînd si uitîndu-se agitat în toate directiile.
dudu1961
Oct 17 2007, 01:06 PM
Se uita dupa camatari sa nu vina sa-i ceara dobinda sau DNA sau ....
The Game
Oct 17 2007, 06:56 PM
Cea despre Rada e cea mai tare
COSMIN C
Oct 22 2007, 11:48 PM
"....la noi tensiunea, presiunile si mai ales zgomotul fara sens sunt create, in mod deosebit, de cei care nu joaca, dar vor sa joace numai din afara spatiului oficial de iarba. Si ce panorama adeseori degradanta reusesc sa creeze prin cuvinte asezate intr-o frazeologie delirant aroganta, in care se vede de la o posta ca si in fotbalul nostru, dupa 1990, s-a rasturnat carul cu cei prea saraci cu duhul." -dintr-un articol publicat in revista Cultura.
Si in acelasi articol: "Cainii din Stefan ce Mare sunt acum pe locul 8, unde n-au mai stat hat de ani buni. Cu un meci mai putin, ce-i drept, amanat, la Constania. Castigandu-l pe acesta, ar fi in coasta podiumului. Desigur putin, la atatea ambitii
Sau doar ambitii, pentru ca edificator este parcursul lor in ultimii 7 8 ani. Unul bun, altul aproape ratat. Astfel, nu s-a putut confirma ca stiu sa pastreze logica masurii. Se trece prea repede de la bal la bocet. "
Nov 6 2007, 06:04 PM
Cartea din care am postat cateva fragmente publicate in revista Cultura va fi lansata se pare pe 24 noiembrie la "Targul de carte"
"Se numește 'Zîmbind în iarbă'. Pentru că sînt zîmbete, sînt întîmplări necunoscute, care făceau parte din frumusețea acelor timpuri. Vremuri în care, după cum spunea marele Fănuș Neagu, eram mult mai prieteni și ne iubeam mai mult între noi, urîndu-l toți pe unul singur, sau o formă de dictatură care a existat - discutabilă pe scara istoriei - decît acum, cînd parcă ne urîm unii pe alții, într-o promiscuitate ieșită din comun și cu niște epatări de papițoi care nici măcar nu puteau fi prinși de imaginația marelui Caragiale" , a declarat Cornel Dinu pentru Megasport
The Game
Nov 6 2007, 06:13 PM
De fapt a declarat asta contactat telefonic la Sport.ro
COSMIN C
Nov 6 2007, 06:16 PM
Da, se poate, am gasit declaratia acolo si am scris in graba. Dar e asa important unde a declarat? Credeam ca e importanta cartea...
The Game
Nov 6 2007, 07:22 PM
Nu e asa de important, de fapt chiar vreau sa o cumpar. Da chiar, in tara cand apare ?
bigbobo
Nov 13 2007, 10:05 PM
Cornel Dinu este acum in direct la telesport...Este de urmarit...
COSMIN C
Nov 15 2007, 01:17 AM
"Vasile Turcu a mai precizat ca in niciun caz nu s-a pus problema ca Walter Zenga sa fie inlocuit pe banca de Cornel Dinu. "Mister tot timpul tine legatura, discuta, face analize impreuna cu antrenorii. Cu Walter de la inceput s-a consultat, fiind si un bun vorbitor de italiana. Au comunicat tot timpul. La fiecare meci Cornel ia notite, apoi la o cafea vorbeste cu antrenorul si analizeaza impreuna ce merge si ce nu merge. Nu s-a pus niciodata problema ca domnul Dinu sa-i ia locul lui Zenga, la Dinamo fiecare stie ce are de facut, nu ne incalecam unul pe altul", a punctat vicepresedintele lui Dinamo"
_____
Domnu Turcu, bre, las-o jos ca macane. Ia uite ce zice Mister.
_________
"Cornel Dinu nu vede ce colaborare poate fi între el și Zenga și consideră că actualul staff tehnic este prea scump, financiar și ca rezultate, pentru Dinamo
- Domnule Cornel Dinu, sînteți de ani buni în fotbal și la Dinamo. Ce se întîmplă în Ștefan cel Mare?
- Este un amănunt rostit în jurul anului 1720 de către Dimitrie Cantemir și care sună așa: Cînd un lucru fără cale, cale dînd, alte lucruri fără cale se vor naște prea curînd. Cine înțelege pricepe!
- Cum vedeți ieșirea din criză?
- Printr-o reașezare competentă în inimile și creierele importante ale societății Dinamo. Cînd ții și respecți cu adevărat ceva, trebuie să știi să-ți învingi orgoliul și entuziasmul exacerbat.
- Fanii îi acuză pe jucători, pe antrenor, pe acționari. Cine e de vină?
- Suporterii sînt obișnuiți cu gloria. Mereu a fost așa. E firesc să existe zile cu ceață, cu viscol sau cu soare. Problema ține de profesionalismul tuturor, de la primul jucător pînă la stafful tehnic.
- Jucătorii sînt second-hand, așa cum apostrofează tribuna?
- Nu! Nu! Echipa n-a intrat pregătită și nu e pregătită să arate pe teren valoarea lotului, aceasta fiind superioară altor formații.
"Experiență, nu doar ouă"
- Walter Zenga credeți că va mai rezista, din toate punctele de vedere?
- În astfel de situații de schimbare din mers a echipei tehnice, așa cum s-a petrecut și la noi la începutul toamnei, experiența ca antrenor e decisivă și nu doar dacă ai sau nu ai neapărat ouă. Din păcate pentru el, acest lucru e discutabil.
- Presiunea e tot mai mare pentru el.
- Din '48 tot e presiune la Dinamo. Funcționează o idee lansată de Kusturica și se pliază pe tot ceea ce înseamnă zonă balcanică: trecutul a fost dezastruos, prezentul este groaznic, bine că viitorul nu există. Aplicînd la fotbalul nostru, marile succese sînt imposibile încă o bună bucată de vreme. Toate lucrurile trebuie făcute învățînd din greșeli și din cele bune.
Zenga l-a ocolit
- Veți accepta să fiți un sfătuitor pe probleme tehnice a lui Zenga?
- Ca să existe o astfel de variantă, părerea mea este că trebuia așezată de la început. Ceea ce eu am și făcut din probitatea mea față de soarta lui Dinamo. Încă din prima zi i-am zis ce cred eu că trebuie făcut la echipă și i-am oferit tot concursul, spunîndu-i că poate să mă sune pînă pe la orele 3-4 dimineața, cînd încerc să adorm.
- Și?
- Am vorbit de două ori foarte scurt și niciodată n-am primit vreun telefon de genul Ce părere ai? așa cum, iar, mi se părea normal. Cunoscîndu-i pe italieni și aprofundîndu-l pe Machiavelli, nu mă mai surprinde nimic!
- Și mai are Zenga viitor la Dinamo?
- Eu, fiind adeptul mentalității maximum de rezultate cu minim de cheltuieli, cred că această operațiune de echipă tehnică costă imens față de ceea ce se oferă."
(sursa gsp)
_________
Domnule Turcu, poate functia va permite sa-l chemati maine la ordine pe Cornel Dinu si sa-i cereti explicatii. Poate ca functia va permite sa-i taiati din salariu sau chiar sa-l dati afara. Un singur lucru insa sa nu uitati, pe Cornel Dinu, si pe alti mari fotbalisti dinamovisti ii puteti da afara din incinta clubului, in marea dv marinimie le puteti arunca 100 de lei cand ii vedeti pe stadion, dar din sufletele noastre nu veti reusi niciodata sa-i indepartati... Poate nu intelegeti ce spun si va intrebati: de unde nu pot sa-i dau afara? Nu va chinuiti... N-are rost, n-o sa ajungeti niciodata in locul ala.
Myhay_Dinamo
Nov 15 2007, 10:06 PM
Nu stiu ce se intampla dar parca in ultima vreme unii dintre noi suntem prea nervosi pentru situatia de criza de acum de la Dinamo.Ieri m-am uitat la articolul in care scria despre cartea autobiografica lansata de Cornel Dinu si a fost groaznic ce am vazut...Comentarii de genul "Noi avem probleme mari la Dinamo si tie iti arde de carti?"Nu am fost deloc multumit pentru ce am vazut acolo.Parerea mea e ca aceasta veste despre cartea lui "Mister" trebuia sa ne incante pe toti,pentru ca este o fosta glorie DINAMOVISTA de care lumea inca mai stie,nu a fost uitata de cei din conducere,i s-a oferit totusi un loc la echipa.Trebuie mereu sa ne bucuram pentru acest lucru,si sa nu il uitam niciodata daca de echipa de club nu a fost uitat!!Sa il apreciem mereu!Respect Cornel Dinu!Respect

!
Hatzu
Nov 18 2007, 12:57 PM
Am inteles ca a scos sau va scoate o carte, nu mai retin exact cum ii zice... nu se stiu detalii mai multe, cand va fi lansarea etc. As vrea sa o cumpar.
dudu1961
Nov 18 2007, 01:34 PM
Zimbind din iarba " va apre incurind .
COSMIN C
Nov 18 2007, 03:18 PM
Pe 24 noiembrie e lansarea, dar cred ca am mai spus asta. Este cartea din care s-au publicat catvea fragmente in revista Cultura, preluate si de noi pe topicul -Cornel Dinu in "Cultura"
Cai Lun
Nov 19 2007, 12:50 AM
De 2 ani, Mister scrie carti... noroc ca nu e functiopnar public, pt. ca alora le este interzis sa foloseasca timpul de lucru si baza materiala a institutiei pentru alte scopuri decat cele de serviciu...

Dinuleeeeeeeeeeeee, Dinamo moareeeeeeeeeeeee! ..si ma tem ca va trebui sa iti exerciti calitatile de procuror intr-un proces de constiinta...
Hatzu
Nov 19 2007, 01:49 PM
"Zambind in iarba" da, am gasit pe ceva site. Merci oricum.
Oare cat o sa coste si cu ce editura a lucrat? (sper sa fie una care are relatii bune cu librariile din Oradea si cartea sa ajunga repede si la mine in oras)
Hatzu
Nov 25 2007, 01:01 PM
Am vazut ca s-a lansat cartea, stie cineva cat costa si la ce editura a fost lansata... sau daca se poate comanda cumva de pe ceva site, al editurii...?
Hatzu
Nov 25 2007, 01:32 PM
Gata am gasit, editura Minerva, 27 RON parca, am comandat-o deja. Macar sa ma delectez cu randurile scrise de Mister ca Dinamo imi mananca ani din viata....
"chocollatte" Nu te-a pus nimeni sa raspunzi chiar tu, daca nu stiai puteai sa te abtii, da noah stiu ca asa e la inceput pe forum: unde vezi ceva nou postat te bagi in seama...
The Game
Nov 25 2007, 02:05 PM
Mie mi-a cumparat-o un prieten si am inceput deja s-o citesc. Dupa cum ma asteptam, detaliile sunt baza.
COSMIN C
Nov 26 2007, 10:33 PM
QUOTE(Cai Lun @ 19 Nov 2007, 0:50)

Dinuleeeeeeeeeeeee, Dinamo moareeeeeeeeeeeee! ..si ma tem ca va trebui sa iti exerciti calitatile de procuror intr-un proces de constiinta...
Na, ca te-a auzit. S-a intors in iarba. Acum e acum. Sa vedem care cuplu de nas-fin e mai tare: Dinu-Talnar sau Borcea-Niculescu?
Cai Lun
Nov 27 2007, 01:46 AM
Au timp 4 meciuri sa faca din interimarul Talnar un antrenor de cursa lunga. Nu spun ca Talnar e marele antrenor de care avem nevoie, insa in momentul de fata, la lotul pe care il avem is la felul in care este el ancorat in Dinamo in ultimii ani, e perfect! Are toate motivele sa reuseasca is cel mai important este sustinerea neconditionata a lui Dinu, lucru de care, sa fim cinstiti, nimeni nu s-a bucurat pana acum.
Ideea e ca, daca stiam ca imediat ce va lansa cartea va lua masuri, ma faceam dactilograf, sa pun umarul la redresarea mai din timp a echipei...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.