Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Loteria DinamoMania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Jocurile forumului
Sezran
De astăzi funcţionează Loteria DinamoMania.

Banii folosiţi sînt aceiaşi din modulul de lupte.
Sistemul este 6/49 iar tragerile au loc în fiecare duminică, la ora 20:00.
Preţul biletelor şi cîştigurile sînt afişate în pagina loteriei. Pe lîngă cîştigurile afişate (sau în locul lor) pot fi şi alte premii.

Toate discuţiile legate de Loterie se vor purta aici.
Rossi
carei scopul?? ce se castiga ?? ce se face cu castigul ?? niste informatii suplimentare ar fi binevenite domnu admin

sau e exact k 6/49
dumi
Admine....care e treaba cu loteria asta...mai multe amanunte, se poate?
Sezran
anuntul l-ati citit? pe pagina loteriei ati intrat?

pentru cei care au probleme cu engleza (din pacate pagina loteriei nu poate fi tradusa):

50 lei each inseamna ca fiecare cistigator al categoriei primeste suma afisata
50000 lei/all winners inseamna ca se imparte suma afisata intre toti cistigatorii categoriei
50% each inseamna ca fiecare cistigator primeste 50% din valoarea fondului de cistiguri (suma initiala plus valoarea biletelor vindute)
10%/all winners inseamna ca se imparte 10% din valoarea fondului de cistiguri (jackpot) intre toti cistigatorii categoriei

valorile de mai sus sint date ca exemplu. de la o tragere la alta cistigurile pot fi modificate.

suplimentar:

puteti cumpara maxim 10 bilete pentru fiecare tragere
puteti alege singuri cele 6 numere (click pe ele) apoi cumparati biletul
puteti cumpara bilete generate aleator (click pe quick pick), 1, 5 sau 10 o data
alexyutza
buna idee ... o sa devin o impatimita...... 010.gif
COSMIN C
E tot ce ne mai lipsea ! In curand n-o sa mai dormim nici noaptea ! 256.gif
paddy
Sefu' cu "limbile" nu am probleme, dar ai pus pagina aia cu loteria asa de bine incit nu o gasesc, poti sa-mi spui si mie unde o pot gasi.
Sezran
nu cumva tot tu erai cel care nu gasea pagina cu jocurile? si aia cu gastile? e un link in pagina principala a site-ului, in coloana din dreapta. mai e unul in partea de sus a forumului, acolo unde se afla si jocurile, magazinul magic si gastile.

sa nu spui ca folosesti "crap"-ul ala de firefox si nu vezi link-urile.
paddy
Mersi sefu, acum nu mai folosesc "crapul" m-am reprofilat pe "caras" cit de mare scrie LOTERIE si eu nu o vedeam.
FarfelkugeL
QUOTE(paddy @ 18 Jan 2006, 16:25) *
Mersi sefu, acum nu mai folosesc "crapul" m-am reprofilat pe "caras" cit de mare scrie LOTERIE si eu nu o vedeam.

Vezi sa nu te prinda SOMNUL :D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.