Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Felicitari DinamoMania!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Pages: 1, 2
FarfelkugeL
In trafic.ro/sectiunea sport sunteti pe pozitia 3 !
Asta ca o recunoastere a meritelor voastre, intr-adevar, bravo, si la mai mare !
caine_berceni
Multa bafta in continuare
alexyutza
QUOTE(Red|Dawg48 @ 11 Jan 2006, 18:01) *
In trafic.ro/sectiunea sport sunteti pe pozitia 3 !
Asta ca o recunoastere a meritelor voastre, intr-adevar, bravo, si la mai mare !

Se poate si mai bine..... asta depinde si de noi , asa ca dinamovisti de pretutindeni invadati site-ul 010.gif
Mult succes !!!
COSMIN C
Red|Dawg48, mie imi place sa spun "Suntem pe pozitia 3 !" bananasmile.gif bananasmile.gif Sper ca nu supar pe cineva ...
Una peste alta site-ul e super !
Realizatorii merita felicitari !

Pana la urma cred ca depinde de noi toti sa ramanem acolo !
Cai Lun
INSIST sa vorbiti la persoana 1 in astfel de cazuri. Suntem cu totii membrii aceleiasi mari familii de suporteri care canta pentru culorile clubului la bine si la greu! Nu echipa DinamoMania este pe locul 3, ci situl DinamoMania, adica la o lalta membri, moderatori si administratori... HAITA_DINAMO.gif
Rossi
felicitari tineo tot asa dinamomania rulz nana2.gif
Florin
Ca tot veni vorba.....suntem la inceputul unor mari schimbari la site....
In curand veti gasi aici totul schimbat...si multe surprize de proportii....
Cai Lun
Deja ma imaginez... uuuuuuuuuuhhh... uat dis batän du??... crazy.gif

Apropo de topul de pe trafic. Ma gandeam si io ca suntem si noi undeva mai sus in clasamentul general, dar vad ca suntem abia pe 160 si...

Oricum... e bine dom'le, e bine! beerchug.gif Long live the fighters! icon_lol.gif HAITA_DINAMO.gif
caine_berceni
Buhuhu deabia astept bananasmile.gif

pizza.gif La mai multe realizarii hai ca se poate mai mult ,asta tine de noi
bianco_rossa
felicitari!!..oricum moderatorii si administratorii merita mai multe laude....BRAVO!!!.....abia astept sa vad schimbarile icon_lol.gif Se vede k suntem suporteri nu cetateni 010.gif ..Caini din toata tara..uniti'va...si ajungem noi si p primu' loc..incet si sigur HAITA_DINAMO.gif
POOL
Felicitari dinamomania, pentru toate cele cate le-ati realizat. beerchug.gif Santeti intotdeauna cu un pas in fata celorlati. thumb.gif
FarfelkugeL
QUOTE(bianco_rossa @ 12 Jan 2006, 10:09) *
felicitari!!..oricum moderatorii si administratorii merita mai multe laude....BRAVO!!!.....abia astept sa vad schimbarile icon_lol.gif Se vede k suntem suporteri nu cetateni 010.gif ..Caini din toata tara..uniti'va...si ajungem noi si p primu' loc..incet si sigur HAITA_DINAMO.gif

Nu e adevarat ! Absolut TOATA ECHIPA DINAMOMANIA merita laude ! Vorbesc la modul cel mai serios.. nu e chiar asa de usor sa faci un site de complexitatea acestuia si crede-ma ca stiu despre ce vorbesc, eu sunt admin pe un site - nu dau nume sa nu fiu banat, reclama mascata ;) .
Iar noua "fatada" a siteului este super tare ! Dćstepti baieti :D
BRAVO, SI SINCERE FELICITARI !
bianco_rossa
mda...ai dreptate.....da' io ziceam k totusi fara ideea lor d a crea dinamomania.net...da na'....hai k stii u mai bene k mine:)...FELICITARI TUTUROR KRE AU CONTRIBUIT
paddy
As dori sa te corectez Cosmine, ar fii bine sa urcam in sus nu sa ne tinem cu dinti de pozitia a treia. thumb.gif
Intradevar e cel mai frumos dintre toate.....am fost si pe la spurcaciuni, miroase a oaie si e plin de MUSTACIOSI , la RROMI e plin de gainat de cioara, pina si la IOBAGi aia de la Vaslui e mai frumos 010.gif am mai vazut unele tot despre Dinamo, toate sint simpatice doar una e varza nu vreau sa dau nume pentru-ca tot despre Dinamo e vorba si acolo.
Ati facut o treaba buna, bravo voua, tinetio tot asa in continuare.

P.S Cind o sa dati si voi un decret, ca mi-a ajuns DOJANA pina la sprincene si nu mai pot citi mesajele 010.gif
CyberDog
Deocamdata bataia pentru locul 2 la sectiunea SPORT ( dintr-un total de 469 site-uri de sport inscrise in Trafic.ro ) se desfasoara intre noi, spt si site-ul oficial al spurcatilor. Pana la locul 1 e distanta mare.
Fatza noua a site-ului inca n-ati vazut-o. Dar o sa o vedeti in curand! Atunci sa va auzim!

@Cai Lun

Cum ti se pare locul nr.156 ( azi) in clasamentul general al site-urilor din tara. dintr-un total de 17572 de site-uri active, inscrise in Trafic.ro ?
Rossi
QUOTE(CyberDog @ 13 Jan 2006, 18:38) *
Fatza noua a site-ului inca n-ati vazut-o. Dar o sa o vedeti in curand!

pe zi ce trece ma uimiti tot mai tare
CyberDog
QUOTE(RO§§| @ 13 Jan 2006, 11:44) *
pe zi ce trece ma uimiti tot mai tare

Ca sa va uimim si mai tare, aflati ca acest site este in totalitate rezultatul muncii unei echipe ce lucreaza numai pe baza de voluntariat , motoarele noastre functionand pe baza de pasiune si dragoste pentru Dinamo.
De noi si de voi depinde in cea mai mare masura unde se plaseaza in top DinamoMania.net.
Rossi
QUOTE(CyberDog @ 13 Jan 2006, 20:57) *
Ca sa va uimim si mai tare, aflati ca acest site este in totalitate rezultatul muncii unei echipe ce lucreaza numai pe baza de voluntariat , motoarele noastre functionand pe baza de pasiune si dragoste pentru Dinamo.
De noi si de voi depinde in cea mai mare masura unde se plaseaza in top DinamoMania.net.

jos palaria...your cool, you rull tineti-o tot asa se vede k va implicati si ca faceti o treaba nu buna foarte buna thumb.gif
paddy
Asa baieti nu va lasati, sa moara spurcati de necaz, din pacate mai sint si niste Dinamovisti care se vor stringe de momite. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
QUOTE(CyberDog @ 13 Jan 2006, 18:38) *
Deocamdata bataia pentru locul 2 la sectiunea SPORT ( dintr-un total de 469 site-uri de sport inscrise in Trafic.ro ) se desfasoara intre noi, spt si site-ul oficial al spurcatilor. Pana la locul 1 e distanta mare.
Fatza noua a site-ului inca n-ati vazut-o. Dar o sa o vedeti in curand! Atunci sa va auzim!

@Cai Lun

Cum ti se pare locul nr.156 ( azi) in clasamentul general al site-urilor din tara. dintr-un total de 17572 de site-uri active, inscrise in Trafic.ro ?

Pai sa iti zic o parere de moderator si de membru al echipei?

..ma cam tem de oscilatii!

Pana incepe campionatul avem toti cutitul la os... Deficitul de subiecte [datorat pauzei competitionale] trebuie sa il contrabalansam prin mai multa munca si mai multa inventivitate. Trebuie sa reusim sa mentinem atentia utilizatorilor cu subiecte pertinente, interesante si mereu de actualitate. Pana la 1 februarie mai e cum mai e, daca nu pica... macar cade... dar dupa aia, odata cu sfarsitul perioadei de transferari, va fi si mai dificil! In conditiile astea, o simpla entorsa a lui balanel jardel [scuzati pomenirea!] ii poate urca situl ghenistilor mai peste al nostru in top...
Am insa incredere in noi si in faptul ca nu ne va uita lumea...
FarfelkugeL
QUOTE(Cai Lun @ 14 Jan 2006, 0:15) *
Am insa incredere in noi si in faptul ca nu ne va uita lumea...

Increderea vine pe buna dreptate ;)
ucu
profit de ocazie sa ii felicit pe admini pentru noul mod de acces la comentarii.Desi nu postez citesc comentariile celor de acolo si lucrurile o luasera razna cam de mult pe acolo si e bine ca s-a gasit o solutie. busted_blue.gif beerchug.gif
Taranu24
Felicitarile mele pentru ideee ,design,realizare si sa stiti ca abia astept noua versiune a site-ului.Daca aveti nevoie am un coleg la facultate(sunt la fac de calculatoare Timisoara) care face site-uri super ca lumea in flash(are realizate peste 100) si destul de cunoscute nu dau nume daca sunteti interesati trimiteti mail la paul_nyk2004@yahoo.com si va dau linkurile sa vedeti daca va place cum lucreaza dar eu zic ca e meseriash....Oricum inca o data sunteti tari rau de tot tineti-o tot asa
alexyutza
Felicitari dinamomania !!!! Nu am cuvinte sa va spun cata bucurie ne aduceti in fiecare zi . Voi , cei care ati intintat acest site , si cei care au venit in ultima vreme , ne tineti , pe noi suporterii dinamoivisti , din toate colturiule tarii , uniti , chiar daca ne aflam la sute de Km distanta unii de altii.
Va multumim pt minunatele materiale pe care ni le puneti la dispozitie .
Timpul pe care il pertec pe acest site , pare foarte scurt , nici nu-mi dau seama cum se scurg orele . Nciodata nu voi putea spune ca mi-am irosit timpul degeaba pe acest site si forum .
Sunteti minunati si va descurcati de minune cu tot ceea ce faceti si va propuneti . Voi ati facut si faceti in continuare tot ce va sta in putinta , de aici in colo ne revine si noua rolul de a incununua succesele voastre . Sa ne unim , sa fim cat mai multi si atunci rezultatele vor fii si mai bune .
In cinstea voastra .... beerchug.gif
alexyutza
Pentru unii e valabil, ceea ce am scris mai sus.... thumb.gif
red_dog997
YEA YEA !!!
FELICITARI DINAMOMANIA!!!AVEM CEL MAI TARE FORUM DINTRE TOATE SI AVEM SI UN SITE PE CINSTE!!!

Site-ul Stelei,nu merita atata reclama pe cat are, e unul varzala fel ca si forumul lor,mi-am si facut cont acolo ca sa vad treburile mai bine cum stau,sincer nici nu se compara cu ce are Dinamomania,si plus de asta imi place sa-i descurajez din cand in cand,site-ul lor adik mai au un site sunt varza amandoua,pentru ca noi avem download-uri multe,stiri zilnice,avem tot ce trebuie sa aiba un site al suporterilor,pe cand site-ul stelei nu are asa ceva.cred ca ati verificat asta,au si ei o stire,cateva sondaje,si cateva download-uri...That's all!!

Acuma urmeaza site-ul Rapidului,au un forum ceva apropiat de al nostru,dar nu se compara deloc cu ce avem noi fiindca nu-ti poti spune parerea asa cum vrei tu,iar site-ul pot sa zic ca e destul de bun,asta in comparatie cu cel al Stelei,dar cu al nostru nici nu se compara adica ma refer la Dinamomania.net.Site-ul Rapidului e ceva apropiat de fcdinamo.ro.

Deci FELICITARI DINAMOMANIA!!!AVEM CEL MAI TARE SITE AL SUPORTERILOR!!

ASTA MA FACE SA FIU MANDRU CA SUNT DINAMOVIST!!!:bananasmile:bananasmile.gifbananasmile.gif
alexyutza
@red_dog997: M-ai convins...... 010.gif .. ce mai , pe toti ne-ai convins.. ia ,stai , da ' tu de unde stii atatea , ai intrat pe site -urile spurky si rapizilor ?
totusi e bine ca ai ramas aici..... 010.gif
Cai Lun
Nu stiu daca ati bagat de seama, dar in ultimele zile doboram record dupa record la audienta si la activitate pe forum... Iar asta este doar inceputul!.. bananasmile.gif Cand va incepe si campionatul... nu ne va mai sta nimeni in cale! Nici la fotbal... nici pe net! gunshot.gif HAITA_DINAMO.gif

PS> Alexyutza, printre ceilalti ...sunt si eu? tongue.gif
alexyutza
Nu stiu.. te consideri .......?
red_dog997
bananasmile.gif nana2.gif Yea yea ..alexyuta,,imi place sa-mi mai bat si io joc de cate un spurcat sau un rapid d-asta. HAITA_DINAMO.gif Cik mai intru si pe forumul lor,imi place,ii descurajez,spun numai si numai lucruri pro-Dinamo,si prostii nu-si dau seama ca sunt dinamovist axe.gif .Si ce?daca afla ce-o sa-mi faca diablo.gif ,Imi fac cont nou sio gata se rezolva taunt.gif .

I'm an intruder in in the name of DINAMO!!!

Si inca ceva.ce sa le fac daca n-au ce sa-mi faca????? HAITA_DINAMO.gif

Cine vrea sa devina un INTRUS??????sa-mi zica si me cu un mesaj pe forum!!!ASA CA SA FIE MAI SEXY!!!

Totusi nu-mi convine ca mi-am murdarit ,istoricul cu urme de spurcat taunt.gif taunt.gif taunt.gif
CyberDog
Multumesc echipei website-ului pentru posibilitatea de a colabora si lucra impreuna in ultimele sase luni.
A fost o perioada din viata mea in care m-am simtit foarte bine alaturi de oameni pe care nu ii cunosc in mod direct, care mi-au acordat incredere si mi-au permis sa ma implic direct in promovarea numelui echipei de fotbal pe care o iubesc.
Multumesc celor ce mi-ai citit articolele, celor care m-au criticat si celor care m-au laudat.

Incepand de astazi, 11 Februarie 2006, am decis sa ma retrag din echipa de redactie si moderare.

Urez website-ului www.DinamoMania.net multa bafta in continuare !!!

HAI DINAMO ! HAI DINAMOMANIA !
Cai Lun
In sinea mea, inca mai speram sa nu vad citesc acest mesaj niciodata...
COSMIN C
CyberDog, nu-mi permit sa-ti comentez decizia , nu intreb nici care sunt motivele, sunt convins insa ca ti-e greu...Imi vor lipsi articolele tale.... Sper doar sa nu pleci prea departe... Si nici pentru prea mult timp.
Inteleg ca e o retragere din echipa de moderare. Nu si de pe forum... In cazul asta , parafrazand o replica deja celebra, ti-as spune doar atat : Te asteptam in iarba, Dom' profesor ! drunk.gif
CyberDog
QUOTE(COSMIN C @ 11 Feb 2006, 20:21) *
CyberDog, nu-mi permit sa-ti comentez decizia , nu intreb nici care sunt motivele, sunt convins insa ca ti-e greu...Imi vor lipsi articolele tale.... Sper doar sa nu pleci prea departe... Si nici pentru prea mult timp.
Inteleg ca e o retragere din echipa de moderare. Nu si de pe forum... In cazul asta , parafrazand o replica deja celebra, ti-as spune doar atat : Te asteptam in iarba, Dom' profesor ! drunk.gif

Cosmin, multumesc mult pentru apreciere.

Retragerea mea din echipa redactionala si de moderare este definitiva si nu sufera reversibilitatea deciziei.
Te rog sa ai incredere in faptul ca echipa site-ului va face o treaba excelenta in continuare, oferind cititorilor DinamoMania vesti proaspete despre echipa pe care o iubim si articole excelente scrise de redactorii sai.
DinamoMania nu depinde de o persoana anume, acest site a devenind un fenomen, ingloband laolalta pasiunea cititorilor cu profesionalismul administratorilor, moderatorilor, editorialistilor si redactorilor sai.
Asta, fara a mai mentiona si faptul ca toata presa romaneasca de specialitate ii recunoaste profesionalismul de care aminteam, citant aproape zilnic www.DinamoMania.net ca sursa de informare.
Imi rezerv, bineanteles, dreptul de a mai intra din cand in cand pe forum, pentru a dialoga cu impatimitii de fotbal, ca orice user.

Numai bine!
rednorth
Viata , parintii si prietenii nu pot fi intotdeauna prezenti in noi.Pentru ca exista momentele in care apar si apoi dispar fara explicatii , ca si viata noastra dealtfel:
Ti-a fost data fara sa o ceri si ti se ia fara a fi intrebat .
Decizia nu poate fi decat una in schimb gandurile bune si respectul prietenilor sunt fara de sfarsit.
alexyutza
CyberDog, ne pare uturor ca ai decis sa incetezi activitatea de pe acest forum , adica sa ne parasesti .
Chiar daca ai fost de multe ori mai " dur" cu unii dintre noi si ne-ai atras atentia ori de cate ori greseam , noi forumistii , am ajuns sa te indragim pt ceea ce esti si reprezinti . Pana si porecla sau apelativul " dom'le profesor", pe care ti l-a adresat Paddy , daca nu ma insel , a fost un mod de a-ti arata aprecierea si consideratia fata de tine. Ti-ai insusit repedesi cu seninatate porecla , si te-ai purtat mereu demn de ea . Pt unii dintre noi ai fost si esti un prfesor , un profesor modern care pe langa faptul ca te invata multe lucruri folositoare in viata , mai stie sa si asculte.
Stilul tau de a scrie, mai sobru , elegant si distins , ne-a dat de multe ori batai de cap incercand sa ne imaginam ce fel de persoana esti , mie cel putin .
Fiecare are ceva aparte , fiecare dintre noi ajunge sa fie apreciat pt calitatiile pe care le dovedeste pe parcurs . In primul rand te-am apreciat cu totii pt ca desi ai fost "mai carcotas" ( la inceput), intotdeauna ai fost corect . Ai fost obiectiv, si asta pt noi a insemnat mult.
Asadar , "dom'le profesor" , sa stiti ca despartire dumneavoastra isi va spune cuvantul . Un loc va ramane mereu liber , pe care il veti putea ocupa atunci cand doriti sa reveniti printre noi .
Ati aparut , asa din senin , pe neanuntate , mereu sigur pe propria persoana , ne-ati invatat ce inseamna dilomatia , chiar daca de multe ori nu tinem cont de acest lucru , pt ca noi consideram ca aici , pe acest forum , suntem o mare familie , chiar daca pana nu demult nici macar nu stiam unul de existenta altuia.
Ca orice coleg de forum , ca orice suporter dinamovist care traieste fiecare moment , macar cu o particica de suflet , alaturi de Dinamo si de tot ce tine de acest club minunt , iti doresc mult succes pe mai departe , multa bafta in planurile de viitor si sa ne " auzim cu bine" , chiar daca mai facem unele greseli gramaticale....
Sa nu uiti ca ai promis ca vei mai reveni pe forum , macar asa , din cand in cand . Daca vei avea timp si vei dori , poate ca nu ar strica sa le mai dai o mana de ajutor baietilor. apreciem timpul pe care l-ai petrecut alaturi de noi si te steptam sa revii in curand , de indata ce-ti va fii dor de noi ....
Numai bine.... thumb.gif
beerchug.gif
CyberDog
Alexyutza,

Activitatea mea de forumist nu va inceta. Doar cea de editorialist si moderator.
Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase.

Dom' Profesor fara de catedra...........
paddy
Prima veste proasta pe care o primesc in acest an 256.gif iti multumesc dom' profesor pentru contributia adusa acestui forum, o sa-ti simtim lipsa si nu in ultimul rind articolele scrise de tine ...... thumb.gif
Si sa speram ca nu exista un "Givanu Becali" pe acest forum .... drunk.gif
Ratacitu
CyberDog,

Te-am apreciat foarte mult pentru tot efortul depus pt cauza lui Dinamo si a informarii cit se poate de obiective a celor care sustin aceasta echipa.

DUPA CUM AI SPUS-O INTR-O DISPUTA ACUM CITEVA ZILE, TOTI CARE CONTRIBUIE LA ACEST SITE O FAC VOLUNTAR SI CU O MARE DEDICATIE A TIMPULUI PERSONAL Plus bani personali cheltuitzi si nervi consumatzi.

Sa pierzi asemenea persoane e o lovitura grea pt orice Organizatie.

Foarte mare pacat !

SPER CA RETRAGEREA TA SA NU AIBE NIMIC DEAFACE CU CEARTA PE CARE AI AVUT-O PE NET CU SUPORTERII DE ACUM CITEVA ZILE. Daca da mai gindestete, iar daca nu tot mai trebuie sa te gindesti.

Cui ii convine ce si cum e scris pe acest site sa stea cui nu, cum a intrat asa poate sa nu mai intre.

Mai ales ca acest site e un site PARTICULAR din cite am inteles.

Oricum beerchug.gif si Multe Multzumiri
Axxis
avem cel mai tare site - vrem sa avem si cea mai tare echipa!
Cai Lun
Nu te cred. tongue.gif
red_dog997
Pacat ca nu stiu nimic din ce a facut Cyberdog,dar sunt sigur ca a facut o treaba foarte buna si de aceea ii zic :FELICITARI!!!!!!!
red_dog_ditza207
hey...BV DINAMOMANIA!!!!...e sooper marpha site-ul...bv bv bv bv bv bv!!!!! sntetzy tari mey baietzy!!!!
CrYsTy * Ptm
Recent am descoperit acest site si pot sa spun din toata inima ca site-ul e super tare !
Realizatorii si toti fanii dinamovisti merita felicitari !
BandiT
ca stelist , recunosc ca aveti un forum super.
keep going!
bafta
red_dog 4 ever
Uitate ca nu mai vezi asa ceva
Suntem cu 10 clase peste voi
BandiT
esti amabil!
nu numai ca ma uit , dar si activez pe forumul asta.
nu stiu daca e cu 10 clase peste , dar cu o clasa este sigur.
bafta
bigbobo
Super site....super suporteri...No1...felicitari DINAMOMANIA

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif FORZA BIANCO ROSSI HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
crazy_rednwhite
tuturor baietzilor care lucreza la acest site....FELICITARI!!...cel mai tare forum,....stiri prospete.....parerea ti-o potzi exprima, oricare ar fi aceasta.... FELICITARI inca odata....:D
dudu1961
HAITA_DINAMO.gif FELICITARI ! baieti sinteti cei mai tari[sintm] avem cel mai tare site dintre toti pe care il citeaza si televiziunile si ziarele.Tineti-o tot asa. HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.