Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Felicitari DinamoMania!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Pages: 1, 2
Cai Lun
Pai cum dom'le? N-ati vazut ce zic astia in reclama? Ca in sfarsit dinamovistii au site-ul lor? Adica situl gazetei - dinamovisti...

Din pacate si acolo fair-playul lasa de dorit... dar asta e noi sa fim sanatosi..
predator
unul din cele mai bune forumuri de pe net!
felicitari!
dinocaine1956D
bananasmile.gif Cum ii sta bine unui caine loial,serios si la obiect cu tot ce misca in clubul inamo .Eu sunt foarte ball.gif multumita de tot ce este in site.Mult succes vampire.gif si in continuare tot la fel si cu ulitimile stiri de ultim moment. taunt.gif
Max
Felicitari , felicitari .....dar vad ca pe zi ce trece , activitatea forumului scade vertiginos , subiectele devin tabu , iar in afara acelui joc (devenit plictisitor ptr. unii dintre noi ), foarte rar se mai aventureaza cate un user in asi face cunoscuta parerea in fata noastra pe topicurile forumului . Mai observ ca foarte mutli membrii isi fac veacul pe la comentarii sau la ,,meci live'' , unii dintrei ei nestiind (cred) de existenta forumului...Eu zic sa faceti ceva cu comentariile, sa le trimiteti in a comenta pe forum subiectele rspective..ceva , ceva trebuie facut , altfel unii dintre noi ar putea disparea din cauza plictiselii...Sincer , ar fi pacat.
RED75
M@x cam are dreptate. Parca acum ceva timp era mult mai multa "veselie" pe forum. Nu zic ca acum nu ne spune Bandit bancuri in fiecare dimineata russian_roulette.gif dar parca e o vacanta de dupa terminarea liceului cand toti stiu ca nu se mai intorc in gasca ...

Culmea e ca in multe zile Bandit e cel mai activ user (bine il mai devansa uneori bulgaru' dar l-ati lichidat evillaugh1.gif )

p.s Am vazut ca unii useri mai vechi au migrat pe un forum caruia eu personal nu-i vad nici un viitor. Nu prea am inteles eu ce reproseaza ei, dar decat sa se transforme in dolly, nu se poate face pace ? beerchug.gif

p.s CAI LUN a emigrat ?
anmini
pai din cate stiu eu........ drunk.gif ...Cai, saracu, e si el in vacanta.
legat de ce ati sesizat si domniile voastre mai sus, in ideea asta am deschis si eu taverna, am zis ca poate mai agitam putin spiritele, mai antrenam discutiile. fie ca e ploaie, fie ca e vant, fie ca e canicula, bandiT rezista, chiar ma gandeam la un moment dat sa-l cooptam intr-o gasca. crazy.gif
ma intreba cineva, la un moment dat, ce caut eu la varsta asta pe forum. cred ca unii dintre cei inscrisi, si nu vreau sa jignesc pe nimeni prin ce spun acum, cred ca forumul asta e, probabil, un loc de pierdut vremea.......pentru mine nu e asa. e ceva ce ma leaga de echipa la care tin. 010.gif si este inca o modalitate prin care eu inteleg sa-mi sustin echipa favorita. HAITA_DINAMO.gif
RED75
QUOTE(anmini @ 26 Jul 2006, 0:05) *
ma intreba cineva, la un moment dat, ce caut eu la varsta asta pe forum.......pentru mine nu e asa. e ceva ce ma leaga de echipa la care tin. 010.gif si este inca o modalitate prin care eu inteleg sa-mi sustin echipa favorita. HAITA_DINAMO.gif

Pai intrebarea asta ma "macina" si pe mine 010.gif Multumesc pentru raspuns Anmini thumb.gif
neghinitza
succes in continuare si tzinetzi-o tot asa DINAMOMANIA !!
super dog female
Sunteti super!Este un site foarte bun , si sper ca si prin contributia noastra sa devenim si mai buni.Felicitari
dudu1961
HAITA_DINAMO.gif Prima data am aflat de "Dinamomania " de la un stelist ,apoi m-am inregistrat si acum cind nu am timp sa intru pe ea ii simt lipsa mai ales neavind multi dinamovisti in jurul meu .Meritul este si mai mare ____FELICITARI CELOR CARE L_AU INFINTAT_____ca nu numai noi il vizitam si scriem dar si jucatorii si antrenorul nostru o face si cred ca si unii din actionari _____ HAITA_DINAMO.gif _____Asa ca la cit mai multi ani impreuna la bine si la greu ! HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.