Haita
Jan 11 2006, 03:27 AM
NOUL JUCATOR A LUI DINAMO: HRISTU CHIACU.
Iulia
Jan 11 2006, 04:05 AM
SA vedem ce face?
Vre-un Adrian Cristea?
FarfelkugeL
Jan 11 2006, 11:21 AM
Sigur e al lui Dinamo ? Ca B K Lee se tot cearta cu fecenationalistii :-/
LeX
Jan 11 2006, 11:27 AM
si crezi ca rezolva ceva nationalu? e nepotu' nostru :)
COSMIN C
Jan 11 2006, 11:42 AM
Corect, Lex !!
Sa ne traiasca nepotul !!
caine_berceni
Jan 11 2006, 12:27 PM
Eu cred ca va face mai mult decat Adrian Cristea si in cati va anii va devenii titular incontestabil
FarfelkugeL
Jan 11 2006, 12:55 PM
Pai dak e THE NEPHEW ...atunci sigur va fi titular ...LOGIC NU ?
Claugoll09
Jan 11 2006, 01:10 PM
QUOTE(LeX @ 11 Jan 2006, 12:27)

si crezi ca rezolva ceva nationalu? e nepotu' nostru :)
nepotu lu fecali de cand fecali e cu noi Forza dinamo
florin_80
Jan 11 2006, 01:15 PM
In primul rand, inca nu e sigur al lui Dinamo (vad ca este un litigiu). In al doilea rand, sa-l vedem jucand si abia apoi sa dam niste verdicte categorice.
Apoi sa nu uitam ca 8 ani a jucat la juniorii lui Dinamo, a facut parte din nationalele de juniori (poate pe pile, poate ca nu), fiind unul dintre golgheteri alaturi de Keseru.
Claugoll09
Jan 11 2006, 01:37 PM
Deci eu as zice sa il lasa-ti sa antreneze .Parerea mea este ca o va face foarte bine o sa vede-ti nu poate fi vorbe despre Champions League dar Campionatul il vom lua.Forza Dinamo
e bine ca este tanar si va fi de perspectiva poate un marica
COSMIN C
Jan 11 2006, 01:40 PM
Claugoll09, pai cine nu-l lasa sa se antreneze ?! Chiar asta si vrem, sa-si merite locul in echipa, nu sa joace pentru ca e Nepotul!
marcher
Jan 11 2006, 06:21 PM
Stie sa-i frece lui unchiu-sau un ceas cu r u bine ?
alexyutza
Jan 11 2006, 06:33 PM
Da cine -i Chiacu asta ,in afara faptului ca "intampalator "sau nu este ruda cu becali ?
Pana acuma a mai auzit cineva de el ? Daca e asa de bun incat sa merite sa joace la Dinamo , atunci de ce nu a jucat in Divizia A ?
Habar nu am cine e .... poate o sa ne faca o mare surpriza in viitorul apropiat ...dar , nu cred ca poate fii un viitor Marica . Daca avea atata potentialsi era intr-adevar bun atunci la relatiile pe care le are becali , i-ar fii gasit de mult o echipa mai buna si ar fii jucat ca titular .
P.S : Asta nu e fotbalistul pe care l-a aratat la Pro Tv de spunea ca prefera sa joace la echipa lui jiji , decat la Dinamo ?
Daca e asa ,cum de nu a ajuns in turma lui jiji ...sa fie oare prea bun pt steaua...
Dust
Jan 11 2006, 07:33 PM
mdea...l-am vazut la un meci a lu' National pe stadion...se agita destul de mult...dar nu prea are loc de Danciulescu, Niculescu...si chiar Chihaia pe care eu il consider mai bun ca Baltoi...
Haita
Jan 11 2006, 08:06 PM
Am inteles ca fratele sau mai mare Teodor tocmai a intrat zilele trecute cu masina intr-o statie de autobuz accidentand grav cateva persoane. Cum si alti dinamovisti au avut actiuni similare se pare ca o conditie absolut ca sa fi jucator, antrenor sau actionar la Dinamo este sa accidentezi lumea cu masina sau sa o parchezi in Dambovita sau in zidul unui restaurant. Deci toate premizele au fost intrunite ca si Hristu sa faca partea din familia lui Dinamo
LeX
Jan 11 2006, 08:09 PM
am citit si eu despre evenimentul respectiv :))
Haita
Jan 11 2006, 08:12 PM
Da, in ziarul Libertatea este relatat "evenimentul" produs de Teodor Chiacu si modul deja clasic cum este musamalizat cazul..
http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=144297
Dust
Jan 11 2006, 08:13 PM
au dat acu la stiri...cik a dat peste 2 babe..si astia incearca sa musamalizeze totul...
Haita
Jan 11 2006, 08:14 PM
Acum se intelege graba cu care Hristu a fost transferat la Dinamo.
COSMIN C
Jan 11 2006, 08:30 PM
alexyutza,
Poate avea nevoie de o vopsea noua !
le_colosale
Jan 11 2006, 08:51 PM
QUOTE(Haita @ 11 Jan 2006, 3:27)

NOUL JUCATOR A LUI DINAMO: HRISTU CHIACU.
aha park asta era tipu ala care a dat peste oamenii aia din statie!tare debutu..
Dust
Jan 11 2006, 09:05 PM
[size=4]MA ATI INTELES TOTAL AIUREA....FRATELE LUI HRISTU A DAT CU MASINA PESTE 2 PERSOANE..NU EL...
COSMIN C
Jan 11 2006, 09:21 PM
Asa e Dust, nu el! Nepotul nostru e cuminte si devreme acasa !
caine_berceni
Jan 12 2006, 01:21 AM
QUOTE(COSMIN C @ 11 Jan 2006, 21:21)

Asa e Dust, nu el! Nepotul nostru e cuminte si devreme acasa !

Ce naiba doar face parte din neamul Becali totusi ........................
cocomarlu
Jan 12 2006, 11:16 AM
Asta in afara de freza,mai are vreun talent?
Antispring
Jan 12 2006, 11:36 AM
Talentul de a ne lua mortii in penis.... cum ne-a facut pe Cotroceni. Spurcat jegos!...
-----------------

+ 10%
cocomarlu
Jan 12 2006, 11:44 AM
Pai si ultrasii nu-i fac o primire "speciala" cu flori?
COSMIN C
Jan 12 2006, 11:49 AM
QUOTE(Antispring @ 12 Jan 2006, 11:36)

Talentul de a ne lua mortii in penis.... cum ne-a facut pe Cotroceni. Spurcat jegos!...
Deja ??? Inseamna ca va fi bine primit !! Nepoate, nepoate, nu te vad bine !
paddy
Jan 12 2006, 11:57 AM
Nu va luati de el, ca vine cu tiganii din Tunari
Cai Lun
Jan 12 2006, 12:20 PM
Pana la urma cum il cheama pe omu' asta? CHIACU sau CHIAUCU? Ziceti, ca sa modific titlul topicului daca e nevoie...
COSMIN C
Jan 12 2006, 12:30 PM
Hristu Chiacu !
Cai Lun
Jan 12 2006, 12:39 PM
OK, s-a rezolvat!
Mitzi
Jan 12 2006, 12:46 PM
Sa vad baiatul la treaba si pe urma imi voi da cu parerea despre valoarea lui ca fotbalist...oricum nu ma astept la cine stie ce din partea acestui jucator...nepotismele imi provoaca scarba printre altele...si vorbesc despre valoarea celui promovat...
Antispring
Jan 12 2006, 02:11 PM
Bai Cai Lun , ce-i aia 10%? Warn?
Pentru ca am pronuntat cuvantul "penis" ?!?! Da' ce-are mai baiete?
Nepotu' e de vina.... Sunt eu vinovat ca are nepotu' penis? Poate o sa va demonstreze si voua daca-l suparati.
Penisu' lu nepotu'....
Cai Lun
Jan 12 2006, 04:07 PM
@ ANTISPRING >>
Regulamentul forumului DinamoMania zice asa>>
Prin utilizarea forumului sînteţi de acord să nu publicaţi materiale despre care ştiţi că sînt false sau defăimătoare, incorecte, abuzive, vulgare, hărţuitoare, care incită la ură, obscene, cu orientare sexuală, ameninţătoare, care profanează, care invadează intimitatea persoanei sau care încalcă în orice fel vreo lege.
-----------------
Iti inteleg nemultumirea fata de faptul ca ai primit dojena, dar nu iti inteleg afrontul din acest ultim mesaj. Crezi ca ma impresioneaza cu ceva?
Rossi
Jan 12 2006, 05:47 PM
stiti cum la primit becali pe chiacu nu??
nepoateeeeeeeee
Cai Lun
Jan 12 2006, 07:11 PM
da' pana una-alta vad ca nepotu lu 'varu' lu' tata lu' Pamela nu a fost prezent la antrnamentul de azi al echipei...
Dust
Jan 12 2006, 07:17 PM
isi permite....ma intreb cat are salariu'
Cai Lun
Jan 12 2006, 07:25 PM
...pai cica 40.000!
gabi41119842003
Jan 12 2006, 07:32 PM
mie unu imi pare rau pt Teodor Chiacu ca a facut accident deoarece am fost colegi 2 ani de zile la acelasi liceu (Colegiul Tehnic Traian).
caine_berceni
Jan 12 2006, 09:25 PM
Si mie imi pare destul de rau eu zic sa punem mana de la mana si sa-i facem jafu ala de masina
Antispring
Jan 12 2006, 09:48 PM
Da de ce mi-ai sters postarea, meserie?
Atata timp cat n-am jignit pe nimeni si n-am vorbit vulgar, ce-ai cu mine? N-a fost nimic personal...
NU-mi vine sa cred ca am ajuns sa vorbesc ca alti frustrati banati.
Stiam eu de ce n-ar mai trebui sa ma bag in seama p'aci.
Cai Lun.... cer sa vorbesc cu un superior d'al tau !
ps.... chiar nu stii ce-s alea organe genitale?
-------------------------

+ 10%!
"Meserie", vad ca incerci sa faci pe inteligentu'... da' nu prea iti iese. Iti imaginezi cumva ca o sa vina vreun "superior" sa te intrebe de sanatate? Cand ai sa inveti sa citesti regulamentul si sa intelegi ca pentru a evita off topicul trebuie sa trimiti mesaje personale, am sa iti demonstrez ca nici eu nu am nimic cu tine personal.. si apropo, nu te obliga nimeni sa "te bagi in seama" pe aici daca nu iti convine. Asta a fost ultima oara cand ti-am raspuns!
COSMIN C
Jan 12 2006, 10:22 PM
QUOTE(gabi41119842003 @ 12 Jan 2006, 19:32)

mie unu imi pare rau pt Teodor Chiacu ca a facut accident deoarece am fost colegi 2 ani de zile la acelasi liceu (Colegiul Tehnic Traian).
Te-ai inscris special pe forum ca sa ne transmiti mesajul asta ???
Cai Lun
Jan 12 2006, 10:36 PM
Da' lasati dom'le omu'... important e ca e printre noi si mai putin conteaza din ce cauza...
Bine ai venit, Gabi!
Apropo... banuiesc ca esti nascut pe 4.11.1984, dar despre acel 2003... n-am idee..
paddy
Jan 12 2006, 10:37 PM
Are vreo importanta, tot un pui de drak e.
COSMIN C
Jan 12 2006, 10:42 PM
Cai Lun,
Am observat ca abia s-a inscris si a venit direct aici, cu mesajul asta.
Altfel... Bine ai venit , Gabi ! Sa nu fugi ! Ca nu suntem rai decat de gura !
paddy
Jan 12 2006, 11:00 PM
Mda....de la Chiacu am ajuns la programari

...pai si eu vreu sa vorbesc cu Sf Petru...sau sa prind pestisorul fermecat si sa-mi indeplineasca cele trei dorinte....din pacate unii nu prea stiu sa piarda.
Antispring
Jan 12 2006, 11:19 PM
QUOTE(Antispring @ 12 Jan 2006, 21:48)

Da de ce mi-ai sters postarea, meserie?
Atata timp cat n-am jignit pe nimeni si n-am vorbit vulgar, ce-ai cu mine? N-a fost nimic personal...
NU-mi vine sa cred ca am ajuns sa vorbesc ca alti frustrati banati.
Stiam eu de ce n-ar mai trebui sa ma bag in seama p'aci.
Cai Lun.... cer sa vorbesc cu un superior d'al tau !
ps.... chiar nu stii ce-s alea organe genitale?
-------------------------

+ 10%!
"Meserie", vad ca incerci sa faci pe inteligentu'... da' nu prea iti iese. Iti imaginezi cumva ca o sa vina vreun "superior" sa te intrebe de sanatate? Cand ai sa inveti sa citesti regulamentul si sa intelegi ca pentru a evita off topicul trebuie sa trimiti mesaje personale, am sa iti demonstrez ca nici eu nu am nimic cu tine personal.. si apropo, nu te obliga nimeni sa "te bagi in seama" pe aici daca nu iti convine. Asta a fost ultima oara cand ti-am raspuns!
Da ma, dar postarile nu se sterg doar pt ca te-ai simtit atins tu personal....
Si nu ma pun cu tine, ca stiu ca avand painea si cutitul in mana iti mai creste cate un ou...
Va trebui sa intelegi ca daca esti moderator nu inseamna ca esti superior celorlalti.... si reciteste mesajele mele de la care ti s-a pus pata, sa vezi ca n-am zis nimic vulgar. Iar faza cu " nu te obliga nimeni ".... e jalnica.
N-o sa mai intru aici.... Ciao.
-----------------

+ 10%!
caine_berceni
Jan 13 2006, 02:15 AM
Antispring din moment ce nu ti-a dat ban parerea mea este ca te-ai suparat aiurea ......................
Ciao numai bine
Cat despre Chiacu chiar nu ma intreseaza eu nu stiu ce nevoie avem noi de el pt. ca slava domnului atacanti avem
Chiar nu mar surprinde sal vad printre titulari ca nea cu nea Ion orice e posibil
Dust
Jan 13 2006, 03:29 PM
mdea..dak il baga becali aiurea...e nasol pt chihaia..care e mult mai bun
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.