f_rares
Jan 9 2006, 05:07 PM
M-am gandit k ar fi misto ca fiecare sa scrie orasul(sau comuna,satul) in care locuieste, optional daca s-a nascut altundeva.Nu vreau sa para a fi interogatoriu, dar ar stabili ca dinamovistii sunt in toata tara:)...asta pt cei interesati.
eu sunt nascut in Sibiu,si iubesc orasul asta, am refuzat chiar sa ma mut in Bucuresti...asa ca...VISIT SIBIU-CAPITALA CULTURALA EUROPEANA IN 2007!!!!
FarfelkugeL
Jan 9 2006, 05:17 PM
QUOTE(f_rares @ 9 Jan 2006, 17:07)

eu sunt nascut in Sibiu,si iubesc orasul asta, am refuzat chiar sa ma mut in Bucuresti...asa ca...VISIT SIBIU-CAPITALA CULTURALA EUROPEANA IN 2007!!!!
Refuz sa ma mut in Sibiu !
:X Bucuresti :D
Cai Lun
Jan 9 2006, 06:33 PM
Dap, buna ideea cu topicul asta. Singura problema ar fi ca pentru cei din Bucuresti [cazul meu] nu prea e interesant...
caine_berceni
Jan 9 2006, 06:52 PM
Eu mam nascut in Alexandria dar locuiesc in Bucuresti
Dar pot sa spun ca orasul Alexandria este mult mai frumos decat Bucurestiul (e mai multa verdeatza , oamenii sunt mai simpli , orasul este curat , nu sunt atatea gropii intr-un cuvant bate mai mult spre Europa
paddy
Jan 9 2006, 06:54 PM
Daca iti dai drumul imaginatie vei gasi ceva cu siguranta.
De exemplu, cei din Bucuresti pot spune numele cartierului.....

si numele brigazi din care faci parte

Pai depinde si in ce zona a Bucurestiului stai, daca stai in Ferentari sau Rahova gasesti iarba dar nu naturala

pe aia naturala o maninca caii tiganilor, cit despre frumusetea orasului Alexandria
Cai Lun
Jan 9 2006, 07:34 PM
vai, dar mie imi aduce aminte de Romania Pitoreasca... este ca o poezie pastelata a citadelelor de azi...
Deci ori ne referim strict la subiect ori inchid topicul. Fara caterinca, misto si bascalie ca nu ajungem nicaieri... De asta ziceam ca pentru cei din Bucuresti e neinteresant, provincia risca sa fie luata la misto. Daca reusim insa sa postam serios s-ar putea sa iasa ceva interesant. Daca nu...

&
Dust
Jan 9 2006, 08:47 PM
Bucurestiul - o mare porcarie...cel mai nasol oras cu peste 300.000 de locuitori in care am calcat vreodata...si unde locuiesc...avantajele sunt numeroase...insa pacat ca este colorat de oameni ...
Interesant topic!Mai invatam si noi ceva geografie.Eu m-am nascut in Negresti-Oas,judetul Satu-Mare unde locuiesc si acum,oras situat in depresiunea cu acelasi nume.
Fara caterinca, misto si bascalie ca nu ajungem nicaieri...provincia risca sa fie luata la misto.
de acord.Sa vedem cine indrazneste
paddy
Jan 9 2006, 09:10 PM
Si cum e frate sa locuiest in depresiune

bate vintul din toate punctele cardinale
Eu locuies in Bucuresti Noi, mai bine nu mai locuiam, intodeauna mi-am dorit sa locuiesc intr-o depresiune sau intr-o grota in mijlocul naturii.
Rossi
Jan 9 2006, 09:12 PM
galati oras super poluat ..se intampla k vara intr-o parte a orasului sa ploua iar in alta sa fie soare

...singurul loc care imi place in orasul asta este faleza dunarii ar mai fi si alte locuri marfa dar ma opresc numai asupra falezei pentru k imi place cel mai mult
Livia
Jan 9 2006, 09:35 PM
Iasi
imi place mult orasul meu...e f verde....ma rog...si alb-albastru

cred k este cel mai frumos din tara.....
POOL
Jan 9 2006, 10:10 PM
Baia Mare
Oras destul de poluat da' fumos. Ii fain k sant multe fete faine pe aici.
Cai Lun
Jan 9 2006, 10:16 PM
Sa stiti ca Dust e bucurestean, da' nu vrea sa recunoasca!
Acuma' toate ca toate, dar cum sa va zic io... din punctul meu de vedere, al celui care cu modestie a vazut cam 3/4 din Romania, Bucurestiul nu are termen de comparatie. Deci chiar nu are. Daca sunt prin Bucuresti unii care stau pe linia de centura si nu merg decat prin mahalale e problema lor, dar judecand locurile frumoase... chiar nu avem ce sa discutam. Nu vreau sa eman superioritate. Imi exprim o parere ca roman si ca om! Toate orasele au periferii si mahalale. Bucurestiul probabil le are pe cele mai multe si mai depravate. Cu toate astea, zona civilizata este unica in tara...
Apropo, stiati ca, in acceptia statistica, Bucurestiul e singurul CITY din Romania? Restul oraselor sunt la nivel de TOWN, judecand dupa gradul de accesibilitate al retelelor de apa potabila, gaze, electrificare etc...

[that's really poor...

]
PEACE & LOVE! Nu mi-o luati in nume de rau, e doar parerea mea nevinovata!...
Rossi
Jan 9 2006, 10:20 PM
si de ce plangi iti pare rau ???
CyberDog
Jan 9 2006, 10:54 PM
Nascut in Urziceni, jud. Ialomita ( fost Ilfov ).
Crescut, scolit, muncit si albit in Bucuresti, Romania.
Actualmente, domiciliat in Troy, Michigan, USA.
@Cai Lun - Stai linistit, ca nu Bucurestiul e cel mai frumos oras din Romania ! Bucurestiul e doar Capitala si atata tot ! Mai plimba-te prin tara, cat esti verdeatza si ai inca timp...
f_rares
Jan 10 2006, 12:08 AM
Pt bucuresteni...k sunt mai "speciali", puteti trece si cartierul...

ca...e cam mare CAPITALA...

usor pt voi d stabilit unde stati dar mai greu pt provincie...
caine_berceni
Jan 10 2006, 12:23 AM
Apropo stiti ca Ramnicu Valcea este singurul oras din Romania care are fatza de Uniunea Europeana
Cai Lun
Jan 10 2006, 12:24 AM
Bine dom'le. Hai ca schimb tactica. Nu de alta da' vad ca nu se mai poate!
Traiu' meu s-a desfasurat pana cand au inceput sa imi apara cosuri [sic!] pe undeva aproape de Tineretului, dar ceva mai pe deal, pe Serban Voda langa Candiano Popescu - pentru geografi

In prezent ma ascund prin 13 septambrie... si sunt cam "off topic" in cartierul asta, tinand cont ca sunt la o aruncatura de batza de ghencea, in patria spurcatzilor...
Dar sa nu va aud cu faze de genu' >> "Stai linistit ca nu e Bucurestiul cel mai"... ca nu tzine! Contret, vreau EXEMPLE! Cand spun ca Bucurestiul e cel mai frumos oras din tara ma refer la urbanistica, parcuri si alte locuri de agrement, poate chiar si la sistematizare. Spuneti-mi voi un oras mai impunator decat capitala! Dupa cum spuneam mi-au cam curs mucii prin destule orase ale patriei si putem incropi o discutie la nevoie...
Un oras despre care am auzit numai de bine, dar care face parte din categoria celor pe care nu am reusit inca sa le vad [din pacate] este Targu Jiu. Se pare ca Brancusi cu operele sale este principala sa mandrie, nu? Cu toate astea eu cred ca e mai frumos Splaiul Unirii din Bucuresti [mai ales cand merg fantanile...]
Sorin
Jan 10 2006, 01:07 AM
Constanta e prea tare pt tara asta de kkt...noroc ca mai exista Dinamo ca altfel plecam din ea
caine_berceni
Jan 10 2006, 03:22 AM
Ceai baut ma
Rosso
Jan 10 2006, 09:51 AM
Medgidia-oras simpatic,pacat ca-i locuit...plin de stelisti,ca de altfel toata dobrogea.de 7 ani in Bucuresti=>-1 caine in Medgidia=>maxim 10 caini ramasi acolo.
POOL
Jan 10 2006, 11:05 AM
Stai linistit k nici prin nord nu sant chiar asa de multi dinamovisti.
Rosso
Jan 10 2006, 11:24 AM
aveam impresia ca prin Ardeal sunt mai multi caini...de Moldova stiam ca e plina de spurcati
paddy
Jan 10 2006, 11:28 AM
Intrdevar daca vii cu cineva din afara nu prea ai ce sa-i arati in Bucuresti in afara de Casa Poporului si Herastraul, orasele mici sint mult mai curate din pacate nu prea ai ce sa vezi cu exceptia unora...Brasov, Sinaia, Sighisoara,Sibiul, Clujul, Piatra Neamt, etc
Totusu si Bucurestiul are partile lui frumoase, sa nu mai vorbim de viata de noapte
Constanta e un fel de pasalic
Nu acelas lucru il poti spune despre Mamaia,Olimp,Neptun,Eforie Sud.
f_rares
Jan 10 2006, 05:10 PM
Aveti dreptate...si bucurestiul e frumos...el reprezinta noul,modernul...pe cand in alte orase gen cele spuse de paddy mai apare si cate un peisaj...o padure...ceva de genul.
An`TIN
Jan 10 2006, 08:30 PM
nascut in calarasi( dar nu am locuit niciodata acolo) , de vreo 4 ani stau prin bucuresti/regie
alexyutza
Jan 10 2006, 08:57 PM
M-am nascut in Ineu , judetul Arad si locuiesc in Timisoara de mai bine de 13 ani . Despre Timisoara se pot spune destul de multe lucruri ... primul oras european in care s-au introdus mijloacele de transport in comun ( tramvaie , trolebuze ) , primul oras european in care s-a folosit energia electrica , dar acum din pacate a ramas cam in urma , multe cladiri se afla in paragina , ce mai ,se modernizeaza destul de greu .
In rest e un oras curat desi e cam poluat.... nu e cine stie ce
marcher
Jan 10 2006, 09:26 PM
Stati ca n-ati vazut buzaul. Va trece si setea si foamea si ziceti ca s-au rasturnat tigani-n el.Dar eu sant focsanean si-s f. mandru. Ala da oras!
paddy
Jan 19 2006, 09:44 PM
Max
Jan 19 2006, 10:14 PM
targoviste...........nu mai ziceti nimic ca are de toate...dar aici m-am nascut si aici vreau sa mor...nu l-as da pe bucuresti.!!!!!
Taranu24
Jan 19 2006, 10:30 PM
bianco_rossa
Jan 19 2006, 10:58 PM
orasul meu??un oras plini d smecher...si d .....dar hai sa fiu putin mai indulgenta..este un oras nu prea mare...este frumos k asezare..avem si noi 2a stadioane...din kre numai unul este utilizabil...s'au jukt si meciuri d cupa...(iasi-rapid)

...despre Focsani era vorba...este orasul meu...dar sincer nu prea am cu ce'l lauda..noi nici makr nu putem obtine autorizatie pentru constructii mai mari d 10 etaje....d c oare??

..in rest..un oras destul d frumusel...doar k unii cetateni lasa d dorit...d aia am plekt la studii la Iasi..dupa cum se vd..
Cai Lun
Jan 19 2006, 11:46 PM
Hm... da' ardeleni nimic??

Ei is mai lentzi.. da' si can' s-or apuca de butonat numa' sa te tzći...
alexyutza
Jan 21 2006, 08:23 PM
QUOTE(Taranu24 @ 20 Jan 2006, 0:30)

Gurahont ,zici ? Ce-mi vine in minte cand aud locul asta ? Moneasa....waw am fost in vacanta de iarna acolo . Frumoasa statiune , am sa merg si la vara : )
Nu stiu ce sa zic , dar mie nu mi se pare Timosoara , mai bine zis , timisorenii ca sunt asa de civilizati precum se spune , iar cat priveste ura fata de Dinamo , depinde cu cine stai de vorba si in ce context . Eu pot sa spun ca sunt unii dintre ei exagerati in ceea ce priveste ura fata de dinamovisti , iar uneori se ajunge de la violenta verbala si la cea fizica . Stiu asta pt ca am patit-o ....poate ca de asta urasc si eu, la randul meu , poli si ce tine de ei......
Toate orasele din Romania sunt frumoase , nu cred ca exista unul care sa faca exceptie de la regula .
Cai Lun
Jan 21 2006, 09:21 PM
QUOTE(alexyutza @ 21 Jan 2006, 20:23)

Toate orasele din Romania sunt frumoase , nu cred ca exista unul care sa faca exceptie de la regula .
Ce raspuns "diplomatic"!
Am sa te contrazic eu undeva...
Sunt din pacate si unele orase mai putin "reusite".. insa cum nu acesta este subiectul topicului...
redlady08
Jan 31 2006, 02:00 AM
imi place orasul in care m-am nascut si nu l-as schimba cu altul...eventual as aduce Dinamo la mine

k asta e singurul lucru care-mi displace...e mult prea departe de capitala...de Iasi era vorba. In rest, mult prea multi spurcati prin zona

...dar nu au reusit sa ma faca sa renunt la iubirea pt Dinamo
Mihai11
Jan 31 2006, 02:30 AM
Sunt nascut la poalele Muntilor Fagaras, in orasul Victoria, un oras nascut din ura comunista, care a supravietuit in peste ani foarte greu, dar care a avut mereu in spate un combinat chimic, care a dar viata orasului. Un strand (fost) olimpic, care acum este foarte foarte superb, curat si amenajat, cu 2 terenuri de voley pe nisip, 3-4 terenuri de tenis-zgura, un teren de basket.. iar undeva in spate este terenul fostei echipe de fotbal, Viromet Victoria.. A fost frumos acum cativa ani, cand mergea combinatul destul de bine, insa cum stim cu totii, in .ro toate se c`am duc in jos.. dar oricum, asezarea orasului este splendida, absolut uimitoare, cu niste peisaje de-ti taie respiratia si cu niste munti ce rasar dinsre partea sudica a orasului de parca ar fi zidurile unei cetati.. niste poze o sa pun mai incolo, sa vedeti ca nu mint:)
POOL
Jan 31 2006, 10:58 AM
QUOTE(Cai Lun @ 19 Jan 2006, 23:46)

Hm... da' ardeleni nimic??

Ei is mai lentzi.. da' si can' s-or apuca de butonat numa' sa te tzći...
Cai, topicul a fost deschis de un ardelean. In plus si eu sant ardelean.

Uita-te pe prima pagina.
FarfelkugeL
Jan 31 2006, 11:12 AM
QUOTE(POOL @ 31 Jan 2006, 10:58)

Uita-te pe prima pagina.
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA !!!
A SFECLIT-O CAI LUN !!! In sfarsit l-am prins cu ceva :D
f_rares
Feb 1 2006, 09:55 PM
QUOTE(POOL @ 31 Jan 2006, 10:58)

Uita-te pe prima pagina.
Asa POOL , mersi!!!
Pacat k Sibiu' e cam populat de stelisti...stiati k aici e un magazin oficial steaua???cine naiba l-o fis deschis?!?!?!?
Alexyutza...chiar e misto timisoara...imi place mult...e orasul preferat dupa Sibiu...o mai si stiu foarte bine!!!
Si timisorenii sunt mai avensati decat foarte multi locuitori din alte orase...doar sunt in vestul tarii..mai usor patrund chestii noi decat in rastul tarii!
oisher
Feb 1 2006, 10:18 PM
pai..... in orasul meu mai nimic
alexyutza
Feb 1 2006, 10:46 PM
QUOTE(oisher @ 2 Feb 2006, 0:18)

pai..... in orasul meu mai nimic

Pai , nu ai zis de unde esti ....

suntem curiosi .... asa ca de unde esti ??????
caine_berceni
Feb 1 2006, 11:13 PM
Oisher da in ce oras stai tu
oisher
Feb 1 2006, 11:28 PM
ehe............... de departe :P
alexyutza
Feb 1 2006, 11:32 PM
@oishoer : m-ai suparat ... de ce nu raspunzi ? Ma duc sa fac nani ....

..poate gasesc raspunsul in vreun vis ......
oisher
Feb 1 2006, 11:36 PM
pai...... iti zic maine de unde sunt.... te las sa vizezi sa vad dak ghicesti
alexyutza
Feb 1 2006, 11:38 PM
QUOTE(oisher @ 2 Feb 2006, 1:36)

pai...... iti zic maine de unde sunt.... te las sa vizezi sa vad dak ghicesti

imi retrag cuvintele

... merge asa ? ....
oisher
Feb 1 2006, 11:40 PM
............. acceptabil.... dar tot te las sa ghicesti

uite iti dau un indiciu

incepe cu T.........
Cai Lun
Feb 2 2006, 03:20 AM
........Tbilisi?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.