Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Orasul tau
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Ministerul Turismului
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
caine_berceni
Tulcea 010.gif Targu Mures, Targu Jiu, Timisoara hai ma gata ca stim si noi ca stai in Targoviste dar tu de fapt provii din Torino oare oi fi ghicit eu icon_rolleyes.gif
Mihai11
Trasov,Tibiu,Tucuresti,Tonstanta,T(a)lbla-Iulia,Tradea.. mai continui?
oisher
diablo.gif a ghicit une dintre voi..... diablo.gif
paddy
Esti cumva din Tincabesti......... rofl.gif .......sau din Tandareii ......... rofl.gif
Ai gresut topicul prietene thumb.gif daca nu ai chef sa spui orasul e problema ta, asa ca nu mai juca stii si cistigi tongue.gif
Poate esti din BaiCoi bangmyhead.gif
... welcome.gif ..
Blu
M-am nascut si locuiesc in Cluj.Am stat insa 4 ani in Sibiu.Ambele orase sunt frumoase.Nu am fost niciodata in Bucuresti,deci nu pot sa compar...
oisher
te`ai gabndit mult paddy pt orsele alea? cate zile ai stat nedomit k sa scoti dumele alea din tine? ... 010.gif diablo.gif
Livia
QUOTE(f_rares @ 1 Feb 2006, 21:55) *
Si timisorenii sunt mai avensati decat foarte multi locuitori din alte orase...doar sunt in vestul tarii..mai usor patrund chestii noi decat in rastul tarii!

cum ar fi curentii oceanici si vanturile de vest??? 010.gif
alexyutza
QUOTE(oisher @ 2 Feb 2006, 1:40) *
............. acceptabil.... dar tot te las sa ghicesti diablo.gif uite iti dau un indiciu 010.gif incepe cu T.........

nu spune Timisoara ...
hai ca a expirat termenul ... zi odata ... 010.gif
oisher
hai k iti zic.,..... sunt tin TARGOVISTE...... nu de unde a zis paddy diablo.gif
alexyutza
QUOTE(oisher @ 2 Feb 2006, 18:17) *
hai k iti zic.,..... sunt tin TARGOVISTE...... nu de unde a zis paddy diablo.gif

punct ochit ,punct lovit .... 010.gif
Mare ghicitor e paddy ... stie el ce stie .... 010.gif 010.gif
oisher
010.gif 010.gif 010.gif
Mihai11
Sunteti belea :))
BaD-ReD-DoG
Orasul meu este o ruina :)))))))))))))))))))))))))))).
alexyutza
QUOTE(BaD-ReD-DoG @ 3 Feb 2006, 1:38) *
Orasul meu este o ruina :)))))))))))))))))))))))))))).

Locuiesiti cumva , la Sarmizegetusa ??? 010.gif
BaD-ReD-DoG
010.gif Noope, Targovishte :)). Dar e plictiseala mareeee !

HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
QUOTE(BaD-ReD-DoG @ 3 Feb 2006, 13:41) *
010.gif Noope, Targovishte :)). Dar e plictiseala mareeee !

HAITA_DINAMO.gif

Ce-i la Targoviste ? toti sunteti din Targoviste ( aproape ) ..... acolo e comunitatea dinamovistilor ?

Faceti-va un fan-club "Red Dogs -Targoviste " , sa vedeti cum dispare plictiseala .... 010.gif
BaD-ReD-DoG
Suntent mai shmeni noi Targovishtenii !
Buna si ideea asta cu fan club !
Eu ziceam sa mai aduc lume (tovarashi) pe forum si sa facem un topic..."Dinamo Acopera Targovishtea" !!

HAITA_DINAMO.gif EVER !
Cai Lun
Eh... nu e chiar intamplatoare treaba cu targovistenii pe forum... avem un furnizor de talente... un "scouter" printre noi pe aici... va las sa il ghiciti voi cine e... icon_twisted.gif
COSMIN C
Unul mai smecher decat ion.... icon_lol.gif Cu el la Dinamo, acum il aveam pe...Chiacu ! thumb.gif
f_rares
QUOTE(Blu @ 2 Feb 2006, 11:55) *
M-am nascut si locuiesc in Cluj.Am stat insa 4 ani in Sibiu.Ambele orase sunt frumoase.Nu am fost niciodata in Bucuresti,deci nu pot sa compar...

In sfarsit ardeleni!!!! beerchug.gif
BaD-ReD-DoG
Ardeleeeeeeeeni ? Mishto....Bah eu nu am nimic cu ei...da imi place accentu` unora ;)

ball.gif HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
Apropo de accent .. cei care au accentiul lui Fuego is mortali.... 010.gif
Mihai11
QUOTE(BaD-ReD-DoG @ 4 Feb 2006, 0:16) *
Ardeleeeeeeeeni ? Mishto....Bah eu nu am nimic cu ei...da imi place accentu` unora ;)

ball.gif HAITA_DINAMO.gif

pai ia sa ai ceva cu noi....
BaD-ReD-DoG
fi mai explicit mai Mihai...ca nu te inteleg !
f_rares
QUOTE(SirMihai @ 3 Feb 2006, 21:22) *
pai ia sa ai ceva cu noi....

sa inteleg k esti ardelean sau nu SirMihai??
BaD-ReD-DoG
asta...ma intrebam si eu...dar nu vezi k nu raspunde :)
DiliBili
Nascut in Bucuresti
Locuiesc in Crevedia-Dambovita
oisher
bravo ma...... 010.gif
BaD-ReD-DoG
Moaaamaa....si ce te dai mare mah cu orashu` taaau..Mie Buc. mi se pare un rahat de orash...aglomeratzie...!
alexyutza
Mie mi-ar place sa stau in buc ... as da oricand Timisoara pe Bucuresti....... banned.gif
bianco_rossa
io am renuntat la B pentru provincie......oare am facut bine??..k mai am momente knd ma gandesc.... 010.gif
BaD-ReD-DoG
Si....Tzi se pare diferit Iashu` De Focshani !?
paddy
QUOTE(BaD-ReD-DoG @ 4 Feb 2006, 17:52) *
Moaaamaa....si ce te dai mare mah cu orashu` taaau..Mie Buc. mi se pare un rahat de orash...aglomeratzie...PLM !

Voi in afara de Bulvardul Castanelor ce mare brinza aveti 010.gif 010.gif e mai frumos orasul Pucioasa de sute de ori, decit Tirgoviste crazy.gif asa ca nu mai jignii pe altii drunk.gif ai grija de castanele tale 010.gif
BaD-ReD-DoG
PaDDy taci mah drq.....tu vb mah...prapadituleeeeee !
Vezi-tzi tu de tine....Lamereee !
COSMIN C
Mai usor, ca suntem pe un forum, chiar daca de fotbal, nu pe maidan... nono.gif
red_dog 4 ever
constanta
un oras plin de stelisti jegosi
BaD-ReD-DoG
QUOTE(COSMIN C @ 5 Feb 2006, 13:32) *
Mai usor, ca suntem pe un forum, chiar daca de fotbal, nu pe maidan... nono.gif

Salut...Cosmine...Dak ma enerveaza.......ii zic si eu ce puii mei...sa`si tzina gura !
paddy
QUOTE(BaD-ReD-DoG @ 5 Feb 2006, 11:38) *
Salut...Cosmine...Dak ma enerveaza.......ii zic si eu ce puii mei...sa`si tzina gura !

Auzi mai castana, tu nici nu ai idee unde e Bucurestiul, fa-ti draku buletin si dupa aia sa vorbesti cu mine mucosule, nimeni nu a vorbit urit de orasul tau, cu ce drept vorbesti tu de Bucuresti daca nu ai fost niciodata in el.
Ar fii bine sa te urecheze putin unchi-tu ca prea esti dus cu capul, si daca mai vorbesti mult la adresa mea, o sa-ti bag 100 de castane direct in bootyshake.gif asa ca tine distana fata de mine mucosule....... drunk.gif
FarfelkugeL
Data viitoare poate reusesti sa ii dau un mesaj privat !!!
Cat despre orase, de Revelion am fost la un tovaras, afara din Bucuresti, atata liniste acolooooooooo...prea multa, am plecat a 2-a zi :D
Cai Lun
Opa... ce avem noi aici? Un pui de zćzanie? 010.gif

Potoliti-va dom'le, ce v-a apucat? drunk.gif

BRD warning.gif , las-o mai moale, nu mai da verdicte despre ce nu cunosti. Eu nu stiu daca ai fost sau nu vreodate prin Bucuresti, dar sunt convins ca nu il stii suficient de bine cat sa il poti compara cu alte orase. Din pacate nu asta e problema, ci felul in care reusesti sa te "integrezi" pe acest forum. Sper sa reusesti, pentru ca altfel s-ar putea sa ramai pe dinafara definitiv!..

In caz ca nu am fost foarte clar > cu prima ocazie cand mai "calci in strachini" te sanctionez! nono.gif

PS > ...Oricum Bucurestiul e singurul oras adevarat din Romania... [am dovezi!] bananasmile.gif taunt.gif icon_twisted.gif
Livia
QUOTE(BaD-ReD-DoG @ 5 Feb 2006, 11:24) *
Si....Tzi se pare diferit Iashu` De Focshani !?

149.gif nu te lega de Iasi.....ca nu se compara cu muuuuulte alte orase ale tarii!!
FarfelkugeL
QUOTE(Livia @ 5 Feb 2006, 15:19) *
149.gif nu te lega de Iasi.....ca nu se compara cu muuuuulte alte orase ale tarii!!

Explicatii ? warning.gif
BaD-ReD-DoG
QUOTE(Red Dawg48 @ 5 Feb 2006, 15:56) *
Explicatii ? warning.gif

Zi`mi si mie cu care orash se compara Iashu`?? Si cand m`am legat eu de Iashi..?? Doamneeeeee...........
red_dog 4 ever
in etapa a treia va astept in numar cat mai mare la constanta
avem de luat o revanse
red_dog997
axe.gif Bah fratilor.............ca sa va zic...io stau intr-un oras..........jegos.... diablo.gif ,unde dai de gaini si caini de strada la tot pasu'... taunt.gif unde dai de babe si mosnegi,..cu besini in cur!!! complaining.gif betivi prin toate santurile.....ii culegi ca pe capsuni...... blacksheep.gif

SI MAI ALES MI-E CIUDA CA-I PLIN DE BOZGORI.....MAGHIARI.....(I HATE 'EM)... HAITA_DINAMO.gif UN LOC UNDE E PLIN DE SPURCATZI.... help.gif ........SI UNDE DIN TOATA POPULATIA ESTE UN RAPIDIST,VREO 1000 DINAMOVISTI MAI MULTI STELISTI ,,,,IAR RESTUL TIN CU O ECHIPA DE KKT PE NUME MINERUL BALAN... 251.gif

SOMEBODY HELP ME..........MAI ALES DE UNGURI...!!!EU NU SUNT CHIAR ASA.!!!
Cai Lun
Wow shocked.gif Sa inteleg ca esti din Balan? Pai zona aia e totusi frumoasa... Da' daca tu zici.. deh, parerea ta, tu le sii mai bine.. Nu de alta, da' pana acuma' toata lumea isi lauda barlogul.. numai tu esti contra curentului... icon_evil.gif

Aaaaaaaaa... Balan - Harghita? Credeam ca Balan - Bistrita... Scuze atunci, despe orasul ala nu stiu nimic... :(
BaD-ReD-DoG
QUOTE(red_dog997 @ 5 Feb 2006, 17:06) *
axe.gif Bah fratilor.............ca sa va zic...io stau intr-un oras..........jegos.... diablo.gif ,unde dai de gaini si caini de strada la tot pasu'... taunt.gif unde dai de babe si mosnegi,..cu besini in cur!!! complaining.gif betivi prin toate santurile.....ii culegi ca pe capsuni...... blacksheep.gif
SI MAI ALES MI-E CIUDA CA-I PLIN DE BOZGORI.....MAGHIARI.....(I HATE 'EM)... HAITA_DINAMO.gif UN LOC UNDE E PLIN DE SPURCATZI.... help.gif ........SI UNDE DIN TOATA POPULATIA ESTE UN RAPIDIST,VREO 1000 DINAMOVISTI MAI MULTI STELISTI ,,,,IAR RESTUL TIN CU O ECHIPA DE KKT PE NUME MINERUL BALAN... 251.gif
SOMEBODY HELP ME..........MAI ALES DE UNGURI...!!!EU NU SUNT CHIAR ASA.!!!

rofl.gifrofl.gif
POOL
red_dog997, eu iti sugerez sa te muti kat mai repede de akolo. thumb.gif
BaD-ReD-DoG
QUOTE(POOL @ 5 Feb 2006, 17:20) *
red_dog997, eu iti sugerez sa te muti kat mai repede de akolo. thumb.gif

IDem !! Moamaaa POOL itzi dai seama....BOSHOROGI...STELISTI....RAPIDISTI !!!!!!! BLEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH !
Cai Lun
Hm.. sa inteleg ca pe la voi pe acolo sunt numai dinamovisti, tineri, fete gen 90 60 90 cu varste pana in 26 de ani si... numai parcuri si terenuri de fotbal... mall-uri?... icon_rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.