Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Orasul tau
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Ministerul Turismului
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
mihaela_n2
Daca vreti sa vedeti oras frumos veniti la Tg-Jiu..azi ninsa si e super fain...muntele e aproape...jiul si mai aproape doglaugh.gif

Lupeni e aproape de Tg-Jiu CHIVU...ai fost vreodata in Tg-Jiu?
biancap78
QUOTE(Ankutza @ 26 Feb 2007, 19:35) *
Schimb nu as vrea sa fac ...dar esti binevenita la mine , la Brasov .... aer curat, muntele la picioare ... liniste ... tot ce`ti poti dori de la viata icon_cool.gif

Vreau la Bucuresti... drunk.gif
Cai Lun
Mie mi-a placut replica aia... "mama e spurcata" icon_lol.gif ... si ce ai de gand sa faci? 010.gif
mihaela_n2
Cine e din Valcea? S-a deschis Mall-ul, am auzit ca e super fain si ca merita vazut. thumb.gif
paddy
QUOTE(Unicul_Capitan @ 26 Feb 2007, 15:51) *
mda frumos bucurestiul,dar este aglomeratie frate,mamamea i spurcata si tatamiu tine cu fc botosani si Dinamo,eu iubesc Dinamo ca pe ochi din cap

Dai ma niste agheazma poate isi revine verystrange.gif verystrange.gif

@ Chivu mineru...
Un sfat ptr voi: Nu mai fiti cu nasu` pe sus!!!
Imi pare rau daca supar pe cineva....Dar asa vad yo lucrurile.

De unde sti tu ca avem nasul pe sus atita timp cit esti non stop in mina ???
Banuiesc ca cei mai buni prieteni ai tai sunt sobolanii verystrange.gif ..... noroc cu armata ca altfel unii dintre voi nu avea posibilitatea sa vada nici un oras al tarii...... acum ca sa desfiintat, multi vor muri prosti....

Pe foarte multi cind ii intrebi unde au fost in Bucuresti, raspund ca in angroul "EUROPA" ....la aia de acolo le poti spune cum vrei tu, numai bucuresteni nu......in plus angroul cu pricina e in Voluntari .....
gavros
ascultati Parazitii - Bucurestiul Ngru daca vreti sa va faceti o parere despre Bucuresti doglaugh.gif
cane loco
exact, angroul ala e un accident pe teritoriul batranului Bucale, cu bune si rele Bucuresti e cel mai tare.
tyn
urat,mare,murdar,cum vreti voi pana la urma e cel mai tare oras Bucurstiul...mai als ca aici e si Dinamo,deci .. HAITA_DINAMO.gif
Leaveyou
QUOTE(Bascanu @ 26 Feb 2007, 21:39) *
Leaveyou. pe topicul asta au mai fost discutii in tema asta...... nu are rost sa incepem iara beerchug.gif si eu am avut destule "patanii" cand am fost prin Bucuresti, dar nu imi place sa generalizez.....

Păi despre asta era vorba. Nu am contrazis pe nimeni cum că Bucureștiul este nu știu ce oraș. Dar dacă ați avut o întâmplare neplăcută nu spuneți că toți sunt așa. Nu am spus-o cu răutate sau că mă simt lezat. Așa mi se pare normal să judeci. beerchug.gif
Nu am citit regulamentul 2
imi zice careva de la sala Lucian Grigorescu pana la stadionul Dinamo cat timp fac pe jos pls pls
The Game
Ma gandeam sa discutam problema cinematografelor in orase. La mine in Ploiesti singurul cinematograf e intr-o stare jalnica, sala e mai mereu goala si degeri la propriu inauntru. Nu prea mai vine nimeni la cinema, e mult mai convenabil sa vezi filme luate de pe net.
Morpheuss
Ultima data cand am fost la cinema, am inghetat. Ca era sala goala...Nu ma deranja. Dar sa te duci sa stai in frig? Sa se duca dracului cu cinematograful lor. Oricum nu mai merge nici dracu.
COSMIN C
Pai daca nimeni nu mai merge la cinematograf aia din ce naiba vreti voi sa achite facturile pentru caldura? Normal ca e mai convenabil sa luati filme de pe net. Doar nu va costa nimic si aveti in casa filmele cele mai noi. Cinematografele nu-si permit....

Peste tot sunt intr-o stare jalnica si nici nu cred ca mai au cum sa se salveze.
The Game
In Bucuresti nu e deloc asa, lumea se duce la Cinema. Pentru ca sunt conditii. La fel si la Bacau unde s-a deschis un fel de 'cinema city' cu 8 sali de cinema.
COSMIN C
Cand am zis peste tot nu ma refeream la Bucuresti.
Nici nu mai stiu in a cui administrare sunt. Pe la Min Culturii, pe la Consiliile locale...Depinde si de asta.
The Game
Astea cu conditiile astea jenante apartin oricum de stat, asta era ideea.
the_lord
Eu stau langa Targoviste, in orasul Fieni mai exact. Suntem destui dinamovisti insa si la noi parca numarul stelistilor e mai mare.
Cat priveste cinematografele... la noi in oras exista mai demult unul. Acum se pare ca exista un proiect de reabilitare., insa si-asa, nu-i dau mai mult de o juma` de an de existenta. Orasul e mic, plini de manelari, iar oamenii cu putin brain au plecat demult de-aici ( exceptie fac eu, clar 010.gif ).
cosmin targoviste
Da. Iti dau dreptate . Judetul Dambovita e un judet de inapoiati . Ma refer aici la majoritate,pentru ca exista si exceptii . Daca in Targoviste mai intalnesti cativa oameni cu capul pe umeri si cu o cultura cat de cat dezvoltata , in Tatarani,Gheboieni,Gheboaia sau Ungureni iti vine sa te dai cu capul de pereti .
Targovistea zici ca e o Romanie mai mica : in centru lux, la periferie infectie , multi tigani si multi manelari .
Nu prea ai ce vizita in Targoviste . Curtea Domneasca cica e in reabilitare.Se laudau inainte de alegeri ca o sa faca bazin de inot ...
marcher
Stai linistit, nu doar dambovita. Toata Romania e o tara inapoiata. Culmea e ca noi, ca si locuitori ai ei sîntem asisderea, dar nu ne dam seama. Vezi asta cand ajungi p-afara si nu stii cum dracu sa faci sa bifezi biletele pe la metrou si muzee, cum sa dai drumu la apa si caldura prin hoteluri, cand toti sant calmi p-acolo si tu esti un pachet de draci....eheee, Romania pitoreasca
gavros
sau cand vrei sa intrii de pe o autostrada pe alta, nu ca la noi ca se termina brusc in camp
Hanf
Sunt satul de prostie...sunt satul de prosti...dar parca privind in jur mai vad si lucruri bune! Nu conteaza orasul, nu conteaza zona geografica, poate ai vazut ceva bun in orasul tau si chiar as fi curios ce se intampla bine si in alte orase! Suntem romani dar mai presus de toate DINAMOVISTI!!
Eu sunt din Brasov si un lucru care imi place sa-l spun ca este bun in acest oras ar fi curatenia si modul in care s-a ''cosmetizat'' orasul!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.