Haita
Jan 9 2006, 05:37 AM
Pe 9 ianuarie 1936 s-a nascut Ion (Nelu) Nunweiller III, cainele rosu care ne-a dat numele.
Redactia DinamoMania indeamna toti dinamovistii care doresc sa-i trimeata un mesaj lui Nelu sa o faca aici. Toate mesajele dvs. vor fi transmise maestrului Nunweiller!
LA MULTI ANI NELU NUNWEILLER !!! 70 de ani in slujba lui DINAMO!!!!
marcher
Jan 9 2006, 07:59 AM
Cuvinte multe nu sant de zis. Un la multi ani din partea milioanelor de dinamovisti cred ca-i incalzesc inima. Sper ca are puterea si stiinta de a privi site-uri internaute dinamoviste da vada ca nu l-am uitat. Inca o data LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI! tu esti simbolul care ne face sa fim mandrii ca purtam acest nume drag noua tuturor,, CAINII ROSII"
Inca o data sanatate si LA MULTI ANI!
von Manstein
Jan 9 2006, 09:56 AM
[font=Garamond]Draga Nelu, La Multi Ani si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familie si de DINAMO. Un caiine din Piatra Neamt (prietenii stiu de ce...)
COSMIN C
Jan 9 2006, 10:20 AM
LA MULTI ANI , NELU NUNWEILLER !!
Iuliu, l-am vazut de curand la TV, n-ai zice ca are 70 de ani ...E acelasi Nelu Nunweiller....Sau poate asa vreau eu sa-l vad....
boby
Jan 9 2006, 10:24 AM
LA MULTI ANI , NELU NUNWEILLER !!
eu am 14 ani si nu cred ca te-am vazut jucand!da oricum dupa ce am citit mi-am dat seama ca esti un adevarat simbol a lui dinamo!!!!!!!!LA MULTI ANI SI TOT CE VA DORITI
Taranu24
Jan 9 2006, 11:08 AM
Nu am avut ocazia sa va vad jucand pentru ca nu eram nascut dar din arhivele vazute despre dumneavoastra sii din spusele altor dinamovisti inflacarati am inteles ce insemnati pentru Dinamo.La multi ani si tot ce va doriti domnule NELU NUNWEILLER!!!!Veti fi totdeauna pretuit de suflarea dinamovista!!
PS:SIMBOLURILE SUNT CELE CE RAMAN PESTE VEACURI RESTUL ESTE EFEMER.DUMNEAVOASTRA DOMNULE NUNWEILLER SUNTETI SIMBOLUL CAINILOR ROSII!!!!SA NU UITATI ASTA!!!!
paddy
Jan 9 2006, 11:28 AM
La Multi Ani
caine_berceni
Jan 9 2006, 12:13 PM
La Multzi Ani
Dupa Catalin tu esti al 2 nostru simbol
Tomy
Jan 9 2006, 12:34 PM
[color=#FF0000][b][size=7]LA MULTI ANI!!!
Multumim pentru tot ce ati facut pentru DINAMO domnule NELU NUNWEILLER...
DOG24
Jan 9 2006, 12:44 PM
LA MULTI ANI NELU NUNWEILLER!
ReDoG45
Jan 9 2006, 01:27 PM
Nu am avut placerea sa-l vad jucand insa din ce s-a scris despre el am inteles ca e ceea ce ne lipseste noua acum! La multi ani!
FarfelkugeL
Jan 9 2006, 01:59 PM
La multi ani unui ADEVARAT CAINE ROSU, care spre deosebire de altii a venit CU INIMA DESCHISA SI A DAT TOTUL PENTRU CLUB !
Multa sanatate, fericire din partea tuturor cainilor rosii, care la fel ca si el au pus si pun suflet pentru Dinamo !
eviL
Jan 9 2006, 02:21 PM
LA MULTI ANI NELU NUNWEILLER!
Rossi
Jan 9 2006, 02:42 PM
LA MULTI ANI
dan.buzea
Jan 9 2006, 05:05 PM
La Multi Ani DOMNULE NUNWEILLER. Sa va dea Dumnezeu sanatate si bucurii asa cum ati adus si dumneavoastra atatea bucurii tuturor dinamovistilor!
gilutza_d
Jan 9 2006, 05:45 PM
LA MULTI,
MULTI,MULTI,MULTI SI DIN NOU MULTI ANI DOMNULE NUNWEILLER![/b]
[color=#3366FF][b]
la multi ani!sa traiti 1000 de ani si sa ne aduceti in continuare numai bucuri
.
iuliu
Jan 9 2006, 06:15 PM
Cand am scris articolul nu stiam ca voi declansa o reactie in lant
Recomand tuturor sa urmareasca inregistrarea interviului de la televiziune.
Veti avea ocazia sa urmariti un fost mare jucator si antrenor care isi face o scurta retrospectiva a unei lungi cariere , cu calm , siguranta , putin umor , intr-un cuvant acelasi om pe care-l tin minte de atatia ani. Nelu a gasit cuvinte de apreciere si pentru fostii adversari ( stelistul Alexandrescu , toata echipa Steaua care "ca si noi era o familie" , rapidistii Ion Ionescu si Emil Dumitriu) si a vorbit foarte frumos si despre inlocuitorul lui (cel putin asa credeam atunci) Sandu Boc , chiar daca in teren cei doi nu s-au inteles prea grozav.
Pe computerul meu inregistrarea video se termina inainte de sfarsit , dar am retinut una din ultimele fraze care de fapt ar putea inlocui tot ce s-a scris aici : FOTBALUL A FOST VIATA MEA. un motto perfect pentru un om deosebit
silentdog
Jan 9 2006, 06:56 PM
UN OM DEOSEBIT,UN SUFLET DEOSEBIT,UN DINAMOVIST DEOSEBIT!!!!!
UN CARACTER APARTE,UN CAINE PANA LA MOARTE!!!
LA MULTI ANI NELU NUNWEILLER!!!
Ma intreb oare cat timp va mai trece,pana cand,vor mai aparea jucatori ca EL,ca EI!!!!!!!
Cai Lun
Jan 9 2006, 07:23 PM
La multi ani, nu te vom uita niciodata!
nunweiller
Jan 9 2006, 08:08 PM
la multi ani, viata lunga dvs si familiei dumneavoastra.
LA MULTI ANI!!!
Claugoll09
Jan 10 2006, 02:12 AM
LA MULTI ANI SI TOT CE VA DORITI DOMNU NELU SI SA RAMANETI LANGA NOI CAT MAI MULT PT CA AVEM NEVOIE DE DUMNEAVOASTRA VA IUBIM FORZA DINAMO[size=7][b]
adrivali
Jan 10 2006, 01:11 PM
LA MULTI ANI SANTOSI SI URARI NUMAI DE BINE, DIN PARTEA UNUI SUPORTER CARE V-A VAZUT JUCAND, CHIAR DACA ERAM UN COPIL, MEREU AM APRECIAT " SUFLETUL DV. DE DINAMOVIST"
LA MULTI ANI CAINE ROSU!!!!!!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.