FarfelkugeL
Nov 21 2005, 04:48 PM
Dupa ce astazi la alegerile pentru presedintele FRF, Cristi Borcea in numele lui Dinamo l-a votat pe Gica Popescu, Mircea Sandu care a castigat alegerile a promis ca se va razbuna pe cei care au votat impotriva sa, dar mai ales pe Dinamo: "Voi face tot posibilul ca Dinamo sa nu castige campionatul", a spus Mincinasul Sandu auzit de un grup de ziaristi prezenti la Casa Fotbalului!. De altfel astazi a si fost luata o prima masura impotriva lui Dinamo: Adunarea Generala a FRF a votat inlocuirea reprezentantului lui Dinamo cu cel al Stelei in Comitetul Executiv. Astfel Marius Lacatus, presedintele executiv al Stelei, a fost ales in locul lui Ioan Becali.
Tampit e Borcea !!!
Nu a impaturit biletul, sa vada toata lumea...
Acum ne asteptam la represalii din partea PRESEDINTELUI FRF !
Super tare !!! BRAVO BORCEA !
Venit în jurul orei 15:30 la Casa Fotbalului, patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că a venit să ciocnească un pahar de şampanie. Ştiam că va ieşi Mircea Sandu, pentru că Steaua a dat semnalul să fie votat. Mă duc acum să beau o cupă de şampanie, a declarat Gigi Becali.
CINE O SA IASA CAMPIOANA ACUM ????
alexyutza
Nov 21 2005, 04:55 PM
Da-l naibii pe borcea . Nu mai conteaza ca el e tampit sau nu.... oricum se stia ca noi vom vota cu Popescu si asta datorita cui ...? aaaa.... a lui becali
S-a ajuns mai rau dexat pe vremea comunismului ... ce draq de democratie mai e si asta daca nu ai voie sa-ti exprimi optiunea ? Ce naiba toti trebuie sa-l voteze pe sandu ???
Intrebarea e : bun , sandu ne ameninta si din cate se vade a si trecut la fapte , dar noi ce facem ? cum reactionat ?
Ne lasam calcati in picioare de sclerozatu asta???
Din tot circul asta singura care are de castigat e stoia ... au anticipat ca asa se va intampla ...nu degeaba au declarat in direct la ioanitoaia ca ei il sustin pe sandu.
Ne-am ales cu un dusman pe viata...
Daca a fost reales inseamna ca are voie sa ne ameninte in halul asta...????
Da ude naiba se crede ... acasa la el , la usa cortului...?
zicu7
Nov 21 2005, 05:00 PM
da ce mah e campionatul lu masa....din cate stiu eu mitica e sef la lpf...aoleu scuze am uitat...si el e cu jiji si cu sandu....we are doomed....probabil ca va arbitra meciurile stelei argaseala....nici nu e prea greu sa ne faca ca oricum jucam slab
FarfelkugeL
Nov 21 2005, 05:01 PM
QUOTE(alexyutza @ 21 Nov 2005, 16:55)

Din tot circul asta singura care are de castigat e stoia ... au anticipat ca asa se va intampla ...nu degeaba au declarat in direct la ioanitoaia ca ei il sustin pe sandu.
Io ma gandesc serios sa imi iau un manual din ala de terorist sa invat sa fac o boNba pentru Mesieu Mircilica Sandou !!!
englandunited
Nov 21 2005, 05:27 PM
auzi mah e tampit Borcea ca nu impaturit biletul , parca nu se stia ca Dinamo merge cu Popescu....trebuie sa castigam tot sau aproape tot.....si sa-i batem si in meciul direct ca sa luam campionatul , acum s-a unit clica din ce in ce mai tare impotriva noastra....Trebuie sa fim mult mai buni ca pana acum , Suntem considerati o echipa de B , chiar daca suntem pe primul loc , si steaua nu a avut rezultate mai bune in ultimul timp decat noi !
paddy
Nov 21 2005, 05:43 PM
La cit creier are in cap Borcea, nu era de mirare ca nu la lipit pe FRUNTE, problema e ca au fost tradati, Borcea si brigada aveau sticlele cu sampanie la rece

se pare ca toti i-au jurat credinta lui Popescu, si azi lau injunghiat pe la spate .
COSMIN C
Nov 21 2005, 06:01 PM
Si uite asa, avem deja pregatita scuza pentru vara viitoare, in cazul in care nu vom castiga titlul ...
alexyutza
Nov 21 2005, 06:29 PM

In cel mai rau caz... macar avem o scuza buna.... poate cea mai buna dintre cele pe care le-am invocat de fiecare data cand nu am fost multumiti de situatia de la club .
Mare gunoi e sandu asta ...ma mir ca nu ii este rusine sa faca asemenea declaratii . Si uite asa si-a dat arama pe fata , inca o data daca mai era nevoie . Un om , " cu o oarecare cultura , inteligent , blablabla " , asa cum pretinde el ca este , nu se preteaza la murdarii de genul asta . Mahalagistul asta nu poate suporta ideea ca nu toti sunt de partea lui si atunci decide sa se razbune . Doamne ce prostie.... razbunarea -i arma prostului, si macar daca ar avea vreun motiv de razbunare..
Sau ce crede acuma ca daca a fost reales , numai el stie cum, i calca pe toti in picioare. Vrea sa-si creeze o imagine de invincibil , intangibil ..? Sa nu se puna nimeni cu el , ca de nu o incurca ...sau ce vrea defapt ?
Normal ...daca te razbuni pe un club puternic, asa cum e Dinamo , atunci toti tac in fata t... asta vrea el sa taca toti in fata lui , mai ales ca in ultima vreme toti si-au batut joc si si-au permis in oarecare masura sa spuna ce cred cu adevarat despre el .
RUSINE >>>>>
paddy
Nov 21 2005, 06:38 PM
El de fapt se razbuna pe Giovani, si spre ghinionul nostru acesta este presedintele clubului Dinamo, si iar ne pateaza imaginea creatura asta analfabeta...cine va avea de pierdut, bineinteles Dinamo si noi alaturi de iei.
caag3
Nov 21 2005, 07:09 PM
Haide ma fiti seriosi cum puteti sa credeti ca Sandu poate sa ne ia campionatul.Daca e sa pierdem campionatul il vom pierde datorita jocului prestat.Ce sa ne faca noua nasul adica el o fi mai tare ca Ministerul sau cum hai sa fim seriosi terminativa cu prostiile.
Sezran
Nov 21 2005, 07:10 PM
si ce a mai scris gașca slugilor proaste? nu cumva a inviat vreo gaina moarta de gripa aviara? cum arunca vreo fituica cite un "zvon" fabricat in propria redactie, toti sar de fund in sus. doar stiti ca gașca slugilor proaste e pe fata impotriva noastra si de la o vreme inventeaza tot felul de zvonuri.
dumi
Nov 21 2005, 07:20 PM
Sper sa fie asa...sa fie doar o scorneala a gașca slugilor proaste...desi nu m-ar mira deloc sa fie si adevarat...il cred in stare pe sandu...
alexyutza
Nov 21 2005, 07:27 PM
Cum sa nu fie in stare...? daca l-a amenintat si injurat pe Craciunescu de care era nedespartit , bunul lui prieten ...
sandu va cauta sa se razbune , mai ales acuma dupa ce a triumfat in fata contacandidatului sau cu toate ca in ultima vreme nu s-a prea bucurat de o imagine buna .
adrian1988
Nov 21 2005, 07:29 PM
Io nu cred ca Sandu ar face una ca asta iti dai seama ar sari cele 102 de cluburi.Orcum Mitica Dragomor conduce LPF si orcum el ii dinamovist.Dar orcum daca ratam campionatul avem o scuza dar nu avem nici o scuza daca nu jucam in cupa UEFA.
Asa ca timpul le va rezolva pe toate orcum Popescu era mai bun la federatie decat "Mincinasu" nu va ramane el pana in 2010 ca se mai schimba si trenurile.Acum am facut un pas inapoi dar odata si odata va veni si randul Baciului si atunci vom face 2 pasi inainte nu 1.Si orcum nu isi va duce la bun sfarsit mandatul Sandu ca Baciu ii va face marcaj strans la prima gresala sare NASU din "TREN'
Va multumesc
alexyutza
Nov 21 2005, 07:34 PM
Nu fi prea sigur de asta . Mincinasul nu reenunta niciodata la functia pe care o are . Dupa parerea mea , un om lipsit de demnitate si obsedat de putere , nu va renunta asa de usor .
Dumi-DC
Nov 21 2005, 07:37 PM
SI ce frate n-are voie borcea sa voteze cu popescu suntem in democratie poate sa voteze cu cine vrea el Mircea Sandu e un enorcit care nu merita decat o bata de baseball in cap sau o ranga sau un buzdugan sau vreo 1o gloante de 9mm ca-i mai sigur Parazitii legati-va si de asta HUOOOOO MIRCEA SANDU SA AJUNGI SI AICI
shark|berceni
Nov 21 2005, 07:40 PM
mincinasu" este un terminat, nici macar nu se aude si el ce spune?
cum sa ne fure noua campionatul, Timpitul
o gramada de blaturi ce a facut cu Mitica pt a iesy invingator, il linge in cur pe Mitica, UN MARE SCLAV=SANDU
nu ne mai calificam la un turneu final in vecii vecilor
caine_berceni
Nov 21 2005, 08:24 PM
Cu asta chiar ma nervozat
F...................m gps mo.....r ma////////////////////////y
Dc?na dat la antena 1 ma daca a zis Sandu asa ceva astia au ceva cu noi sa prind un reporter de la antena 1 pe Dinamo sa vezi cei rup mu ia
COSMIN C
Nov 21 2005, 10:00 PM
Nu-mi vine sa cred, noi jucam in halul in care jucam , si voi va faceti probleme ca n-o sa ne lase Mircea Sandu sa castigam campionatul....
paddy
Nov 21 2005, 10:09 PM
E ceva ciudat, cum s-a nimerit grupul ala de ziaristi, exact cind Sandu a amenintat clubul Dinamo

,ati auzit ce a spus Calinescu, suporterii il vor pedepsi pe Sandu, mai devreme sau mai tirziu.
Sa faca vreo miscare gresita, si ii vom demola centrul de la Mogosoia, banuiesc ca nu e atit de pros sa faca greseala asta, sper ca va gasi o alta modalitate s-al loveasca pe Becali.
caine_berceni
Nov 21 2005, 10:31 PM
Mai nou Mircea Sandu umbla cu Valentin Ceausescu
Ma da a dat pe sticla asta cu MIrcea Sandu
Cai Lun
Nov 21 2005, 11:03 PM
Deci.. deja o dam in paranoia.... faceti-va un serviciu... voua si starii voastre de spirit si nervilor vostri.... I G N O R A T I gsp!!! Eu asta fac de mult. nu dau nici o ceapa degerata pe ce scuipa ei acolo... sunt atat de orbiti de ura, de resentimente si prejudecati, atat de plini de venin, de subiectivi si ignoranti incat cu greu ii mai poti cataloga ca fiind oameni integri... J I G O D I I asta sunt si asta vor ramane, in frunte cu porcul de ioanitzescu si buhaitul te tantalan... prefer sa imi exersez vocabularul lincentios pe altii decat pe asemenea psihopati...

Doamne, ca era sa uit de vroiam sa scriu de fapt!...
Deci [din nou "deci" - am un tic, recunosc..] Deci e bine ca a iesit Sandu. Deci era mai rau daca iesea Gica Becali... sau cum il cheama... Giovani Popescu... in fine. Deci vreau sa va reamintesc ca deci Lupescu e acolo, cu Sandu!!
Facem pariu ca stiu cine e urmasu' lu' Nasu la FRF???
Viitorul suna bine pt noi... Lupescu va ajunge inaintea lui Popescu presedinte la FRF dupa parerea mea... si plus de asta sunt ferm convins ca avem mai mult de castigat cu Sandu decat cu Popescu... mai avem o sansa sa scapam de Becali..
caine_berceni
Nov 21 2005, 11:26 PM
Chiar ar trebui sa ne facem un serviciu
la urmatorul meci ar trebui batuti cativa trimisi ai gazetei
Totul a inceput decand Giovanii l-a facut pe ala jegos in emisiune la Nasu
LeX
Nov 22 2005, 12:53 AM
hai frate sa jucam noi bine intai si pe urma sa ne plangem ca ne fura altii campionatul.
oricum asta este doar alta duma marca nashpeta sporturilor.
Dust
Nov 22 2005, 01:05 AM
oricum....se stia cu cine votam...si oricum ideea e sa jucam noi bine sa ne vedem de ale noastre si gata...dak se fac manarii...tre sa le descoperim si sa le reclamam la Uefa....iar presa sper k v-a lua atitudine si nu il va lasa pe Sandu pana nu isi va da demisia...cel putin yo asha ash face
dumi
Nov 22 2005, 01:45 AM
Nu e treaba nostra sa incepem acum sa ne impacientam de ce-a declarat sandu(daca a declarat)....noi tre' SA JUCAM FOTBAL si nimeni nu ne va putea face nimik...
FarfelkugeL
Nov 22 2005, 09:50 AM
QUOTE(caine_berceni @ 21 Nov 2005, 23:26)

la urmatorul meci ar trebui batuti cativa trimisi ai gazetei
Jigodia Sporturilor nu mai are acces de mult pe Dinamo !
paddy
Nov 22 2005, 10:42 AM
Daca jucam bine, sintem intangibili, asa ca mai lasatil pe nea Sandu in pace.
Dust
Nov 22 2005, 04:08 PM
mdea...oricum nu m-ar surprinde...da sper k Lupescu se va impotrivi....dak va putea...sa declare presei ce porcarii face Mincinasu'
undyng
Nov 22 2005, 05:48 PM
Nasu ar trebui sa mai taca din gura daca ar vrea sa fie bine pentru familia lui ... ce tupeu are ma ... si este si un comunist nespalat ... darar domnu sa il arate la stiri cu un topor infipt in geam :P
attos
Nov 22 2005, 05:48 PM
stati ma relax,,,nu uita lupescu de unde a plecat...postul lu lupescu e de 10 ori mai valoros pt noi decat cel care l-ar fi putut ocupa fecali ... nu uita kaiseru!!! problema asta nu mi e pare fff grava
nu cred io acd aca vom juca fotbal nu vom lua titlu...ce naiba cautam scuze???
caine_berceni
Nov 22 2005, 06:16 PM

Mincinasu sal mai linga putin pe Dragomir si dupa aia sa vb cu noi
Mircea Sandu este o jigodie
Sclavule aty lingi sefu in cur ca sa ajungi un sef mai mic Rushine esti un moritor de foame
Dust
Nov 22 2005, 06:53 PM
nu cred k e asha muritor de foame...fotbalu asta....
Cai Lun
Nov 22 2005, 09:45 PM
QUOTE(undyng @ 22 Nov 2005, 17:48)

Nasu ar trebui sa mai taca din gura daca ar vrea sa fie bine pentru familia lui ... ce tupeu are ma ... si este si un comunist nespalat ... darar domnu sa il arate la stiri cu un topor infipt in geam :P
Stai linistit ca si toporul ala tot de parlitzii de la gsp ar fi aruncat...
caine_berceni
Nov 22 2005, 11:12 PM
Daca au inventato cei de la gașca slugilor proaste si pe asta chiar trebuie batuti
Da pana la urma Giovanii poate avea dreptate poate no fi mai suportat mirosu lu sconcsu ala de la Antena
Stiti ca de acolo a inceput tot scandalu cu cei de la gașca slugilor proaste
Siegfried
Nov 25 2005, 01:44 PM
Bun topic!
Toti dinamovistii care se bucura de victoria lui Sandu pentru ca e Lupescu cu el, sunt naivi.
Sandu a fost sprijinit masiv de stiaua si becali si va trage cu echipa asta. Se stie ca Dinamo nu l-a sustinut pe Sandu, deci cred ca ne putem astepta la represalii...
O sa vedeti ca pentru Dinamo vin vremuri grele. stiaua e in comitetul executiv si are trecere mare pe langa sandu...
Cai Lun
Nov 25 2005, 02:24 PM
Nu stiu cate trecere au zdeau si becali... ce stiu este ca e o asemenea mancatorie incat nici nu conteaza care e mai gainar!... Ideea e ca pe termen lung Lupescu va fi un pion important... Daca am accepta acea declaratie a lui Sandu, cum ca va avea el grija de Dinamo.. sa inteleg ca voi v-ati fi asteptat ca, daca Popescu ar fi castigat, sa declare: "Pt. ca Dinamo m-a votat voi face tot posibilul sa castige ei campionatul"?!
COSMIN C
Nov 25 2005, 02:24 PM
QUOTE(Siegfried @ 25 Nov 2005, 13:44)

Bun topic!
Toti dinamovistii care se bucura de victoria lui Sandu pentru ca e Lupescu cu el, sunt naivi.
Sandu a fost sprijinit masiv de stiaua si becali si va trage cu echipa asta. Se stie ca Dinamo nu l-a sustinut pe Sandu, deci cred ca ne putem astepta la represalii...
O sa vedeti ca pentru Dinamo vin vremuri grele. stiaua e in comitetul executiv si are trecere mare pe langa sandu...
Eu sunt unul dintre naivi ! Acum te rog sa-mi explici de ce ar trebui sa ne ajute pe noi federatia ???
A ne plange ca a iesit Sandu si o sa ''ne faca" , si ne-ar fi fost mai de ajutor Popescu, nu mi se pare tocmai in regula....
Si nu m-am bucurat pentru Sandu, ci pentru Lupescu ...
Si pentru Dinamo vremurile grele au venit deja...si nu din cauza lui Sandu sau a lui Lupescu....
paddy
Nov 25 2005, 02:43 PM
Se pare ca baiatul asta nu a inteles nimica, nu stiu de ce tot ni-l baga inaintas pe Sandu, cind noi ne bucuram pentru Lupescu.
Lupescu va fii urmatorul presedinte la FRF, si Prunea la LPF

si atunci sa vezi lapte si miere

.
Siegfried
Nov 25 2005, 05:56 PM
Lasa-ma, nene, cu lupescu al tau, e om de paie, nu vezi ca aproape toti il injura pe Sandu ca e un terminat nenorocit?! Comunist si smenar... Lupescu o sa-i toarne spirt in pahar.
LOL LOL LOL Si oricum Raducioiu e mai tare! LOL LOL LOL
Cai Lun
Nov 25 2005, 08:03 PM
QUOTE(Siegfried @ 25 Nov 2005, 17:56)

Lasa-ma, nene, cu lupescu al tau, e om de paie, nu vezi ca aproape toti il injura pe Sandu ca e un terminat nenorocit?! Comunist si smenar... Lupescu o sa-i toarne spirt in pahar.
LOL LOL LOL Si oricum Raducioiu e mai tare! LOL LOL LOL
Asta vroiam sa aud de la tine! Atat! Gata! Acum sunt multumit! Deci tu il injuri pe sandu pentru ca toata lumea il injura! Multumesc de raspuns, nu mai am nimic de comentat si nici de adaugat acum!!!
COSMIN C
Nov 25 2005, 08:24 PM
Nici eu ! M-am lamurit .

Cai Lun
paddy
Nov 25 2005, 08:32 PM
Nici eu !

m-am razgindit....tu chiar esti simpatic, " lasa-ma cu Lupescu, tu nu vezi ca toata lumea il injura pe Sandu "

vrei sa ne traduci
Cit despre Raducu.....cind o sa invete sa vorbeasca corect Romaneste am sa-ti raspund ....
Siegfried
Nov 28 2005, 07:39 PM
fratilor, cand am zis ca toata lumea il injra pe sandu (inclusiv majoritatea celor de pe acest topic) am vrut sa subliniez EVIDENTA mizeriei acestuia, nu ca m-as lua dupa toata lumea.
adica toata lumea vede asta, ca sandu e rau, sa nu facem pe orbii si sa zicem ca e bun. e ceva de domeniul evidentei; asta vroiam sa zic...
ma bucur ca am lamurit acest aspect casa trecem la urmatorul: sandu este oricum mana in mana cu stiaua si gigi becali. stiaua e acum in comitetul exec, stiaua l-a ajutat pe sandu sa castige niste voturi... si, daca va mai amintiti, au fost vreo 6 ani de domnie a lui sandu cand numai stiaua castiga campionatul... mi-e teama sa nu se intoarca acele vremuri. sandu e legat de gigi becali (care l-a sustinut) si implicit de stiaua...
paddy, Raducioiu nu a avut o relatie excelenta cu gramatica, ercunosc, dar de ce sa il judecam dupa asta; a avut o relatie excelenta cu Dinamo, trebuie sa o recunosti... in plus, cand a dat celebrul inetrviu in care a vorbit stalcit romaneste, era un pusti, fii mai ingaduitor fatza de el... acum s-a mai cizelat...
Cai Lun
Nov 28 2005, 11:17 PM
Sunt de acord ca majoritatea au o opinie... din moment ce nu exista decat bun sau rau.. exista o probabilitate mult mia mare ca sa existe o majoritate... nu ma lua drept ironic.. vreau sa aud ce argumente concrte ai! Faptul ca zdeaua a castigat 6 campionate consecutive nu imi spune nimic, cand imi aduc aminte ca la Dinamo exista Ianul! Cat despre un conflict cu Ioan Becali... stai tu linistit.. corb la corb nu isi scoate ochii!!

PS>> O fi avut Raducioiu relatii excelente cu Dinamo, dar in nici un caz nu s compara cu legaturile pe care le are Lupescu... Raducioiu este o fosta glorie dinamovista, pe cand Lupescu este un caine adevarat, daca intelegi ce vreau sa zic..
Siegfried
Nov 29 2005, 03:17 PM
Cai Lun, chiar crezi ca e nevoie sa iti dau argumente de ce nu il simpatizez pe Mircea Sandu? oricum nu cred ca tu ai o parere buna despre el.
o precizare: NU imi place Gica Popescu si oricum cred ca s-a facut prea mare tam-tam cu alegerile astea...
cat despre Raducioiu si Lupescu, fiecare are dreptul sa simpatizeze mai mult pe cine vrea. eu tineam la Ionut si nu i-am reprosat decat inconsecventa fatza de propriile-i principii inchestiunea alegerilor. de altfel, sper si eu sa faca treaba buna Lupescu si, de ce nu, sa fie el urmatorul presedinte FRF (pentru ca pe Sanu tot nu-l inghit :) )...
nu pot fi de acord cu ce zici tu despre Raducioiu, poate din motive subiective... eram pusti cand el juca la Dinamo si a fost unul dintre fotbalistii preferati ai copilariei mele. si el este un dinamovist adevarat, dupa cum zici tu ca e Lupescu (si sunt de acord).
oricum, mi se pare trista dezbinarea asta... dintre ei si dintre noi (unii cu Lupescu, altii cu Raducioiu).
Cai Lun
Nov 29 2005, 03:48 PM
Spuneam acum ceva timp intr-un post, ca Raducioiu este unul din motivele pentru care am inceput sa tin cu Dinamo.. daca am avut un idol din lumea fotbalului in copilarie acela a fost Raducioiu! Insa cu timpul mi-am dat seama ca Lupescu merita mai mult respect din partea dinamovistilor...
Cat despre Sandu, sunt de parere ca, totusi, anii pe care i-a petrecut si inca ii mai petrece in fruntea FRF, au un bilant pozitiv. Faptul ca lupescu este acum director executiv este iarasi un lucru de laudat.
Ce nu inteleg eu este pe ce te bazezi cand spui ca Ionut nu si-a respectat principiile... mie nu mi se pare ca a facut asa ceva..
paddy
Nov 29 2005, 04:06 PM
Nu stiu de ce, ne tot mai batem capul cu Sandu si Lupescu, jocurile sint facute.
Sar putea sa avem niste mici probleme din partea lui Sandu, ma refer la arbitraj, atit si nimic mai mult ,deocamdata nu are motive sa intervina, atita timp cit ne batem singuri
FarfelkugeL
Nov 29 2005, 05:20 PM
QUOTE(Siegfried @ 25 Nov 2005, 13:44)

Bun topic!
Pai imediat cum a fost reales, Becali de la Dinamo a fost dat afara din Comitetul Executiv al FRF, si bagat Lacatus...
mi se pare mie sau Lacatus e la shtoia ???
Dust
Nov 30 2005, 03:45 PM
pai e...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.