Haita
Jan 3 2006, 12:59 AM
Cine sa joace de la Dinamo sub tricolor?
Cum au evoluat cainii rosii sub tricolor?
Rossi
Jan 3 2006, 09:52 AM
in primul rand atacantii k la asta ne pricepem cel mai bine......... niculescu, danciulescu
POOL
Jan 3 2006, 11:55 AM
Petre, Niculescu, Danciulescu, Tamas (sper sa mai ramana) si Moti (rezerva).

si bineinteles Margaritescu karuia ar trebui sa i se dea o sansa.
alexyutza
Jan 3 2006, 02:20 PM
Eu am mare incredere in Moti . Sunt sigura ca daca i s-ar da ocazia sa joace la Nationala , nu ar dezamagi. Piturca ar trebui sa-i dea o sansa si lui . A riscat foarte mult cand l-a convocat pe nesu pe care l-a folosit si ca titular , si asa cum anticipam cu totii s-a facut de ras . Daca lui i-a dat o sansa lui Moti de ce nu -i da ocazia sa arate daca merita sau nu sa joace pt Nationala ?
Daca nu-si doreste sa mai riste , atunci sa-l convoace macar la meciurile amicale , pt inceput si daca e multumit de randamentul lui atunci ar putea jca si in meciurile oficiale .
Un alt jucator care merita convocat este Danciulescu . Din poacate , eu nu cred ca va mai juca pt Nationala , atat timp cat antrenor este Piturca . Se stie ca nu-l suporta pe Danciu deloc , el l-a si dat afara de la sthoia .Totusi ar putea sa treaca peste ambitile prostesti , si sa-l convoace si pe Danciu , cred ca are un cuvant greu da spus pt urmatoarea calificare , pe care nu ar trebui sa o ratam! Mi personl mi se pare ca Danciu a fost omul meciului , in partida unica impotriva nemtilor . El a reusit 2 goluri si a dat si 2 pase de gol .Nu prea inteleg de ce Plesan a fost numit eroul meciului ... asta nu mai conteaza acuma...
Tamas si Petre merita sa joace , clar . Din punctul asta de vedere nu mai avem ce comenta pt ca cei 2 sunt deja obisnuiti ai Nationalei . Tot timpul au jucat si au fost la inaltime .
Mi-ar face o deosebita placere convocarea lui Niculescu ,, dar din pacate , din cate am observat eu , ori de cate ori a jucat pt Nationala , Claudiu a fost accidentat de catre rivali iar cand revenea la Dinamo nu mai facea mare lucru . Poate ca e o simpla coincidenta .
Dust
Jan 3 2006, 02:27 PM
Niculescu, Moti, Tamas...care din pacate nu mai este al nostru, Petre are evolutii slabe, nu merita....si...hmz....Margaritescu nu cred k ar face impresie proasta
alexyutza
Jan 3 2006, 02:31 PM
Da si Mrgaritescu , ar merita sa joiace macar intr-o partida amicala . Am uitat de el ...
Poate si Pulhac , in viitorul apropiat .
Poate ca am pretentii prea mari , dar cred ca si Gaev ar merita sa fie convocat . Ar putea fii rezerva lui Lobont .
Cer prea mult ? nu cred...
Haita
Jan 3 2006, 09:53 PM
Gaev unde sa vie convocat? Doar daca ne unim cu Belarusulu si refacem URSS.
POOL
Jan 4 2006, 12:11 AM
f_rares
Jan 4 2006, 11:37 AM
In primul rand danciulescu, Petre(care acum nu mai e in acea forma care l-a consacrat), Tamas ,Moti are potential ...poate in cativa ani si ... la fel si Margaritescu
fortza DINAMO!!!
COSMIN C
Jan 4 2006, 11:40 AM
Cine sa joace de la Dinamo sub tricolor????
Pai noi nu mai stim nici cine va juca pentru Dinamo....
rednorth
Jan 4 2006, 01:36 PM
As fi cel mai fericit daca am avea 10 titulari la nationala de tineret, cat despre cei de la nationala mare, subscriu la cele spuse de Cosmin.Personal, mi-l doresc cel mai mult pe Margaritescu sa-l vad debutand la nationala.
paddy
Jan 4 2006, 02:10 PM
Ar fii vreo doi, din pacate nu prea au loc de jucatorii vopsiti.
Atita timp cit va functiona "Fratia barugiilor" la FRF, nu vom mai avea jucatori la nationala.
pinky
Jan 4 2006, 02:50 PM
Eu, sincer nu tin asa mult ca jucatorii nostri sa joace la nationala!!Adica, daca joaca s-o faca numai in meciuri oficiale, nu in toate amicalurile sa se accidenteze, sa nu-i mai putem folosi nici noi!!
Si de la noi, din formatia actuala, cred ca numai Tamas poate sigur sa joace la nationala!!Moti joaca la tineret, Petre, sa fim seriosi ca n-are valoare de nationala, e depasit!!As zice de Niculescu sau Danciulescu, dar sunt deja destui atacanti valorosi din afara care au prioritate!!Poate Danciu, daca revine la forma in care era inainte sa plece in China, ar avea sanse!!Cred ca si Marga ar putea sa joace, dar nu cred ca-l ia Piturca, el e genul de jucator care nu se remarca in joc, dar ajuta echipa extrem de mult!!Pulhac nu cred ca are inca valoare de nationala, poate la tineret!!
Dar eu as fi fericita daca am reusi sa-i tinem noi pe toti, nu ma prea afecteaza daca joaca sau nu la nationala...nu cred ca ar conta asa mult in evaluarea lor, avand in vedere ce mari performante a facut prima reprezentativa in ultimii ani!!
pentru lotul national: Tamas, Petre, Pulhac
titulari: Tamas (mai e jucatorul nostru?:))
alexyutza
Jan 4 2006, 04:13 PM
QUOTE(Haita @ 3 Jan 2006, 23:53)

Gaev unde sa vie convocat? Doar daca ne unim cu Belarusulu si refacem URSS.
Daca i-ar acorda cetatenie romana ar putea sa joace .Nu ar fii un caz singular , in fotbalul mare asemenea cazuri sunt perfect normale , bine la noi e o problema de mentalitate ... asa cred
din cate stiu eu gaev a primit deja convocari la nationala bielorusului alaturi de prietenul sau de la zdeaua
Livia
Jan 4 2006, 11:45 PM
din cate imi aduc aminte la meciul cu cehia a jucat un singur stelist...iar restu...majoritatea au fost actuali sau fosti dinamovisti...si am castigat cu 2-0...cand au fost vreo 7 stelisti convocati cu olanda...am pierdut....
concluzia vine de la sine...
POOL
Jan 5 2006, 11:40 AM
Exact asta tot spuneam si eu pe forumul de pe siteul oficial.

Sunt intru totul de acord cu tine LIVIA. Mai bine ar chema mai multi dinamvisti, k stelistii is nashpa.
alexyutza
Jan 5 2006, 06:21 PM
Se stie ca mai multi dinamovisti , decat cei convocati , merita sa fie convocati la prima reprezentativa , insa degeaba pt ca Piturca nu ne prea agreeaza .Indiferent cum vor juca ai nostri in campionat , la Nationala tot stelistii vor fii majoritari , de , ca doar nu-si uita piturca neamul .. tot stelist a ramas , ce sa -i cerem ?
Eu m-as multumii daca amu lua campionatul si echipa ar merge bine . Daca piturca vrea sa convoace si pe alti dinamovisti la Nationala foarte bine , daca nu , asta e .
Macar stim ca merita ...
Cai Lun
Jan 5 2006, 06:30 PM
Asta nu e adevarat... cu exceptia fixurilor gen Pompiliu Stoica si Iencsi, Piturca e un selectioner excelent, jos palaria din pct. asta de vedere. In comparatie cu "Generalul Mileniului"...
alexyutza
Jan 5 2006, 06:42 PM
QUOTE(Cai Lun @ 5 Jan 2006, 20:30)

Asta nu e adevarat... cu exceptia fixurilor gen Pompiliu Stoica si Iencsi, Piturca e un selectioner excelent, jos palaria din pct. asta de vedere. In comparatie cu "Generalul Mileniului"...

Da , in comparatie cu Generalul , e mult mai bun , dar nu are rost sa ne multumim cu cu tot ce cade .de ce sa nu speram la ceva mai bun , daca se poate ?
Motivul principal , sa-i zic asa , pt care nu-l suport pe piturca e amnitia lui prosteasca de a nu-l convoca pe Danciulescu la Nationala , desi in multe momente era mai bine pregatit decat alti atacanti pe care i-a concavocat la Nationala . Chiar inainte saplece Danciu in China , s-a jucat un meci , nu mai stiu cu cine , iar piturca nu l-a convocat pe Danciu .
Sa recunoastem ca piturca nu asculta de nimeni ,nu iese din ale lui . niciodata nu vrea sa recunoasca greselile comise . El daca isi face o parere despre un anumit jucator nu-i mai da si o alta sansa .
la cat de bagabonti sunt pe mine nu ma deranjeaza ca e un fel de sperietoare pt ei (ma refer la piturca)
caine_berceni
Jan 5 2006, 07:02 PM
Dupa mine decat Danciulescu si Petre au sanse sa prinda nationala lui Piturca
Dar as vrea tare mult sal vad si pe Moti acolo langa Tamas
alexyutza
Jan 5 2006, 07:18 PM
Stim toti cum e , multi merita convocati si putini chiar ajung sa joace ...
acum ca l-am pierdut si pe Tamas , nu cred ca vom mai avea mai mult de 2 jucatori convocati , asta in cel mai bun caz . Cu excptia lui Petre nici unulnu l-a convinspe selectioner ca " merita" . cine stie , poate casca ochii mai bine sau isi mai pune o pereche sau 2 de ochelari si vede ce nestemate se ascund in ograda dinamovistilor....
POOL
Jan 6 2006, 08:28 PM
Se pare k vom ramane cu 0 jucatori convocati la nationala, Tamas a plecat, Petre e pe drum si nu vad ke alt jucator ar fi apreciat de Piturca, probabil danciulescu sau niculescu, da' akuma k l-o descoperit pe mazilu gata. O sa fie q adevarat o rusine sa nu avem nici un jucator la nationala. Sper sa nu fie asa si Piturca sa deschida ochii si sa se uite si in curtea lui Dinamo, deoarece sant destui alti jucatori care sunt buni de national.
Pe Tamas l-am pierdut.Sper ca va juca in Rusia ca sa poata fi convocat la NATIONALA.Petre e ca si dus...din pacate in ultimele meciuri nu confirmase,deci e greu de spus daca Piturca l-ar fi chemat.
Oricum sper ca Danciulescu sa nu fie uitat deoarece chiar ar merita sa joace.Dar sa nu uitam ca Piturca e mai incapatanat ca un catar...cazul "răţoi" e un exemplu bun...Iar de Niculescu nu stiu ce sa zic...cand a primit sansa sa arate ce poate a cam dezamagit.
Situatia nu-i tocmai roz.Chiar exista posibilitatea sa nu mai avem reprezentanti la NATIONALA si asta nu-i bine.Poate trece Zicu la "seniori".In rest nu stiu cine ar mai putea fi convocat..indr-adevar Moti si Pulhac sunt material bun,dar pentru viitor.
Vad ca nimeni nu l-a nominalizat pe Plesan...ahahahha...ce stii poate ramane la noi,are evolutii bune si imbraca tricoul NATIONALEI.o,nici eu nu stiu de ce am zis asta...
Dar hai sa o luam altfel.Daca noi am fi in locul lui Piturca ce prim "11" am realiza???Vreo sugestie???O sa-mi dau si eu cu parerea in curand.Intai trebuie sa analizez putin situatia,ca mi-a venit ideea acum pe moment.Intrebarea e care 11 jucatori ne-ar putea califica la Europene?
Dust
Jan 8 2006, 01:18 PM
Niculescu a muncit la meciul cu Olanda...a avut si un sut supre bun...cred k merita inca o sansa
Rossi
Jan 8 2006, 01:53 PM
pe mine sincer mai mult mar interesa sa joace mai bine la dinamo si mai slab la nationala
pentru mine dinamo e singura care conteaza
Cai Lun
Jan 8 2006, 03:36 PM
...mdea, poate castiga Dinamo europenele sau mondialele, vorba ceea...
alexyutza
Jan 8 2006, 03:39 PM
Incep sa devin pesimista si sacred ca dupa iminenta pleacare a lui Petre vom ajunge singura echipa cu pretentii care nu va avea nici macar un fotbalist convocat la Nationala . Cand s-a mai intamplat asta ? sau mai bine zis , cat v-a dura perioada de criza in care ne cufundam , incetul cu incetul ?
La Dinamo s-a dorit sa se creeze performanta ,sa se continue istori glorioasa din anii 70 -80 , pai din pacate ma vad nevoita sa spun ca se realizeaza tocmai contrariul .
Ma tem ca vom cadea intr-o pasa neagra si ne vom revenii foarte greu...
Adio Nationala....
Rossi
Jan 8 2006, 03:49 PM
sa fim seriosi romania nu are fata de castigat vrun campionat european ce sa mai vb de unul mondial si romania la ora actuala fara mutu e mancata si sa vazut pe perioada suspendarii
POOL
Jan 8 2006, 06:25 PM
Nu de castigat, da' de participat, ceea ce e o performanta destul de mare. Casa poti avea pretentii sa castigi vreun campionat mondial sau european, trebuie prima data sa participi.

r fi o realizare mare pt Romania sa se califice la EURO 2008
Dust
Jan 8 2006, 10:05 PM
da...ar fi.... cu Sandu putin probabil...
Reddogstef
Jun 26 2006, 09:17 PM
Cel mai mult mi-a placut meciul cu Germania (5-1), cand a dat Danciu 2 goluri. FORZZA DINAMO
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.