Poate ca sunt subiectiva , dar am impresia ca in returul de campionat care tocmai s-a incheiat , steaua a fost avantajata de arbitrii pe fata , fara menajamente . Cate cartonase galbene si uneori chiar rosii meritau : goian , răţoi , banel si iacob ? I-am mentionat pe ei pt ca se stie ca sunt foarte agresivi pe teren , in sensul negativ al cuvantului .
Sau , cate penalty -uri s-au inventat in favoarea stelwei ? Mai stie cineva , cred ca nu am degete la mana din cate penalty-uri neexistente a marcat steau si a reusit sa si castige anumite meciuri in care au avut loc faze controversate , la limita .
Si tot ei , in conceptia altora , merita sa fie pe primul loc ... sa dam cartile pe fata ...
Are becali bani , mai ales ca a declarat ca isi doreste sa castige campionatul cu orice pret . RUSINE .... si mai au tupel sa ne atace pe noi
Nu vi se pare ca am fost cam dezavantajati , noi si rapidistii ? Meciul cu Farul nu pot sa-l uit ... au mai fost si altele , putin mai dubioase , sa nu zic altceva....