Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oamenii in negru si CCA-ul
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Haita
CCA-ul si fluierasii vor fi mereu in centrul atentiei.
Discutii despre delegarile CCA-ului, deciziile arbitrilor din timpul meciurilor, rapoartele de meci facute de observatori si suspendarile arbitrilor doar aici.
Cine face jocurile in arbitraj si pentru cine?
alexyutza
Poate ca sunt subiectiva , dar am impresia ca in returul de campionat care tocmai s-a incheiat , steaua a fost avantajata de arbitrii pe fata , fara menajamente . Cate cartonase galbene si uneori chiar rosii meritau : goian , răţoi , banel si iacob ? I-am mentionat pe ei pt ca se stie ca sunt foarte agresivi pe teren , in sensul negativ al cuvantului .
Sau , cate penalty -uri s-au inventat in favoarea stelwei ? Mai stie cineva , cred ca nu am degete la mana din cate penalty-uri neexistente a marcat steau si a reusit sa si castige anumite meciuri in care au avut loc faze controversate , la limita . 149.gif
Si tot ei , in conceptia altora , merita sa fie pe primul loc ... sa dam cartile pe fata ... complaining.gif
Are becali bani , mai ales ca a declarat ca isi doreste sa castige campionatul cu orice pret . RUSINE .... si mai au tupel sa ne atace pe noi diablo.gif

Nu vi se pare ca am fost cam dezavantajati , noi si rapidistii ? Meciul cu Farul nu pot sa-l uit ... au mai fost si altele , putin mai dubioase , sa nu zic altceva.... 149.gif
ucu
Legat de arbitraje nu cred ca ar trebui sa ne plangem nici noi dar nici stelistii...
totusi in acest tur de campioanat nu cred ca putem fi acuzati ca am luat pct datorita arbitrilor
pinky
Pana acum a fost chiar ok arbitrajul, cateodata ne-au si ajutat (meciul cu cfr-ul), dar nu cred ca am castigat meciuri datorita arbitrilor, cand am castigat s-a vazut clar ca meritam!!Nici nu cred ca am fost dezavantajati, chiar deloc!!

Cat despre steaua, chiar nu-mi pasa de ei, sa-i ajute arbitrii cat vor, noi sa jucam bine!!
Si o observatie Alexyutza, in lista aia de jucatori agresivi de la steaua, nu cred ca are loc si Nicolita, chiar e destul de pasnic tipul!!In rest se stie....mai ales de răţoi, care confunda terenul de fotbal cu un ring de box, K1, lupte libere si toate alea... icon_rolleyes.gif
POOL
Dka ar fi sa ne luam dupa ziare (care au fakut si un sondaj in care Dinamo e pe primul lok), Dinamo e cea mai avantajata echipa din Divizia A. Fals. Totusi, astia n-au de ce scrie, numai de criticat pe Dinamo. Tzaranii.
marius2606
de ce nu se aduc arbitri straini la meciurile lui dinamo ca sa se termine odata acest circ.domnule netoiu daca suntem curati faceti aceasta cerere la federatie sa terminam odata cu astia care ne acuza
red_dog 4 ever
vrei sa zici ARBITRII 010.gif

----> nu, vrea sa zica ARBITRI. ride ciob de oala sparta.
POOL
Sa se aduka dak asta ii linisteste pe mieluseii aia sau mioare..... Da' k sa spun asha, arbitrii nostri sant apreciatzi peste hotare... Si au k dovada notele lor obtzinute la meciuri internationale.... thumb.gif
Radu10mai
parca vad ce arbitru vrea sa ne aduca la Dinamo-steaua, pe ala din meciul cu O.M.! axe.gif
POOL
Sa-l aduka.... K orikum ii batem....
f_rares
QUOTE(Radu10mai @ 29 Mar 2006, 10:54) *
parca vad ce arbitru vrea sa ne aduca la Dinamo-steaua, pe ala din meciul cu O.M.! axe.gif

pai ala a realizat ca ne-a furat 010.gif si acum i-ar fura pe spurcatzi...ca e la moda 010.gif 010.gif
Achiles
Dinamo vrea arbitri străini la meciurile cu Steaua şi Rapid

Site-ul oficial al clubului din şoseaua Ştefan cel Mare anunţă că Dinamo a solicitat, astăzi, Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) ca partidele din etapa a XXI-a (Dinamo-Steaua) şi din etapa a XXII-a (Rapid-Dinamo) să fie oficiate de arbitri din străinatate. "FC Dinamo nu a făcut şi nu va face nici un fel de presiuni asupra arbitrilor. Meciurile echipei noastre au fost disputate numai pe teren şi nu vom fi de acord cu jocurile de culise", se precizează în scrisoarea adresată preşedintelui CCA, Constantin Gheorghe

DE CE DOAR LA ACESTE MECIURI ?

EU ZIC CA AR FI MULT MAI BINE SA SOLICITE ARBITRI STRAINI LA TOATE PARTIDELE ... PANA LA SF CAMPIONATULUI
DINAMO SA SUPORTE COSTURILE ARBITRILOR STRAINI

ASA NU AU CUM SA NE MAI LOVEASCA ARBITRII LUI VALCICA SI NU OR SA MAI EXISTE SUSPICIUNI SI ACUZE PRIVIND ARBITRAJUL
antisteaua
Pai ar fi o solutie. Dar ce ne facem ca o sa inceapa jiji si cu ala mic (mehehehe mehehe zdoica) sa zbiere ca ii arbireaza arbitri pe ei aiurea. Cu ei oricum o dai nu e bine.
anmini
aia si-asa s-au cam obisnuit sa behaie.........ca de altceva nu sunt in stare
f_rares
Cu ocazia asta am scapa de niste comentarii din partea oierului sef.
POOL
Oare ce o sa mai zica akum Bekali de arbitrii dak aia le-o anulat golul ala??? O sa zika k au fost arbitrii platiti de Dinamo pt a elimina steaua din Uefa sau o sa zika k e de vina Basescu k a stat cu copos???? icon_rolleyes.gif
Cai Lun
N-o sa zica nimic, pentur ca Uefa nu e LPF... iar Johanson nu e Mitica...
COSMIN C
„Să vină arbitrii străini!”
După ce miercuri Gigi Neţoiu a precizat că Dinamo cere delegarea arbitrilor străini la derby-urile cu Steaua şi cu Rapid, Ion Marin a glumit pe seama acestui amănunt: "Să vină, cine îi opreşte? Dar aveţi grijă că Dinamo este foarte puternică şi cu influenţă la UEFA şi la FIFA, aşa că îi cunoaştem şi pe arbitrii străini. De exemplu, pe germanul care conduce partida dintre Rapid şi Steaua din Cupa UEFA tot Dinamo l-a delegat".(gsp)

Nu-i bine, Sapaliga, nu-i bine... La mintea de-o au, jiji si mm, s-ar putea sa te ia in serios ! icon_lol.gif icon_lol.gif
Cai Lun
verystrange.gif Lasa ca vom comanda o ploaie sa le spele pacatele.. desi ma tem ca e nevoie de un potot... si cand ma gandesc ca d-astea au mai fost.. icon_rolleyes.gif
POOL
QUOTE(Cai Lun @ 31 Mar 2006, 1:38) *
N-o sa zica nimic, pentur ca Uefa nu e LPF... iar Johanson nu e Mitica...

Cum nu am zis nicim noi cand nu ne-a validat golul din finalul meciului cu OM. 149.gif
sheickhu
cand aflam dak putem merge sau nu la meciul cu shtoia?? astept meciul asta de vro cateva luni... pt ca vreau sa-mi fac chiloti din blana de blacksheep.gif axe.gif
010.gif 010.gif HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Dinamo - Steaua cu spectatori

Deşi iniţial primise două etape de suspedare pentru incidentele de la Constanţa, pedeapsa a fost redusă la o singură etapă.

Singurul meci pe care echipa din Ştefan cel Mare îl joacă fără spectatori este cel cu Poli Iaşi. (gsp)

bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif

Cu totii pe stadion !!!
Radu10mai
nana2.gif nana2.gif nana2.gif sa moara jiji de suparare............ taunt.gif
red_dog 4 ever
Pai era de asteptat din moment ce si Argesului i-a fost retresa suspendarea si parca celor de la craiova
sheickhu
mergeeem la meci beerchug.gif , asta da veste buna pe ziua de azi... bananasmile.gif

mergeeem la meci beerchug.gif
f_rares
Era clar.Cum sa se joace Dinamo-Steaua fara suporteri!!!Nu ar fi fost derby.Toata lumea la stadion!! 010.gif beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.