whitefang
Nov 13 2003, 01:42 PM
Spre deosebire de Discobolus care crede ca "Se intampla ceva in sfarsit", eu merg pe mana lui Florin si sant de acord cu propunerile lui, mai ales cu indepartarea ISM-ului si a prietenilor lor din club. Acesti "pirana" trebuie sa stea departe de Dinamo ca si Netoiu si alte jigodii care nu se gandesc la binele clubului ci doar la buzunarul lor.Nu cred eu ca lor le pasa daca Simona Marinescu sau altii isi dau demisia, ba chiar se bucura. Daca au ceva teama este teama de reactia suporterilor. Pentru asta au imprastiat in presa numele jucatorilor ce vor fi adusi: Dica, Bodea,C. Munteanu, Baltoi, poate Ciubotariu si Galamaz. Desi comparatia Zicu - Dica e un castig poate doar in plan moral, ei mizeaza pe adormirea fanilor pe moment, pana vor incepe o noua campanie de vanzari, ca marfa ...mai e!.Chestia cu naravul o stim toti si de aceia va rog nu va lasati pacaliti si tineti tunurile pe ei pana parasesc Stefan cel Mare. Becali, Netoiu si Butelie nu se gandesc decat la binele propriu. Hai sa-i facem sa nu mai calce pe stadion!.