Help - Search - Members - Calendar
Full Version: forza dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
peste_tot
forza dinamo,eu sunt nou pe aici da iubesc dinamo la nebunie si vreau sa o exprim sa o strig in gura mare cat de mult iubesc aceste culori! scz dar nu prea le am cu forumurile, id asta mi l-a facut un tovaras!
paddy
Bine ai venit "peste tot " 010.gif am o singura rugaminte, incearca sa tipi putin mai tare, ca sa auda si baieti de peste ocean cit de mult iubesti tu aceasta echipa. thumb.gif
alexyutza
Si noi iubim echipa asta , la fel de mult ca tine ! Bine ai venit printre noi... beerchug.gif
DINAMO ...vezi ca forumul asta creeaza dependenta... si la bine si la rau... 010.gif
peste_tot
"iubesc" la nebunie dinamo si "urasc" STEAUA, da nu inteleg ce e cu oaia aia acolo!
Haita
Acest topic se inchide. N-o sa deschidem cate un topic pentru fiecare care intra pe site si incepe sa strige.

Regulamentul forumului trebuie urmat de toti membrii forumului indiferent daca sunt noi sau vechi!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.