lupisor lupetto
Nov 11 2003, 11:50 PM
Dinamo se afla pe un butoi cu pulbere, conducerea clubului intentionind sa-l vinda pe stoperul Cosmin Barcauan la Metalurg Donetk, dupa ce l-a cedat pe Flavius Stoican la Sahtior Donetk, iar Ianis Zicu este pe picior de plecare la TSKA Moscova.
Antrenorul Ioan Andone a amenintat cu demisia in cazul in care va fi vindut si Barcauan. Interesant este ca toti jucatorii scosi la mezat apartin, in proportie de 50 la suta, vicepresedintelui Gigi Netoiu. O parte din conducerea clubului Dinamo se opune ca jucatorii sa plece si propune schimbarea formei de organizare a clubului!”Nu se mai poate continua astfel! Trebuie preluat modelul de la Steaua”, a clamat, sub protectia anonimatului, un inalt oficial al “ciinilor rosii”.
sursa: EVENIMENTUL ZILEI ( www.expres.ro )
Grecu 1
Nov 12 2003, 01:42 AM
ar fi cea mai buna treaba daca ar schimba forma de organizare. eu cred ca daca Dinamo aar fi societate pe actiuni, am avea un buget de 7-8 mil de dolari. ar veni multi investitori dar asa cine e prost sa bage bani si sa comande Borcea si altii pe banii lui?
whitefang
Nov 12 2003, 01:58 PM
Atata vreme cat samsarii becalisti n-o patesc ca-n Ghencea, nu o sa fie liniste la Dinamo. Vor gasi mereu un Borcea, Netoiu sau Danilescu care saliveaza la vederea ciolanului. Pe astia nimeni nu-i satura si nimic. Sa-i primim in "urale" la fiecare meci. Avem nevoie de un investitor majoritar care sa faca curatenie acolo. Abia apoi sa vina Lupescu si altii cu suflet de dinamovist, pentru ca acum nu au puterea de a rezolva nimic. Vin sarbatorile, sa le pregatim niste "urari" nehalitilor astia, sa le mearga la casa sufletului. Sau poate ca nu au timpane!.
Imi pare rau dar cu vorba buna cu astia nu se poate!.
DUDU
Nov 12 2003, 07:00 PM
Pana la sarbatori mai avem cateva etape...si putem sa incepem urarile de pe acum. Netoiu are experienta si rezistentza la urari...asa ca trebuie ceva mai special pentru el . Becali sa numai puna picioru `pe stadion...asta-i sfidare pe fatza ce face el. Vine priveste, isi rade`n barba de noi si vinde cu nesimtire pe sume ridicole... de parca cineva ar crede ca un jucator ca Barcuan se vinde cu cat zic ei......Macar pe vremuri becali avea "bunul simtz" sa mai si aduca cate un jucator ...da acum sunt totzi pe praduiala . Nu credeam sa zic vre-odata asta da modelul lui steaua e mai bun...macar acolo e un singur om care baga banii si poate fi tras la raspundere daca vinde jucatori ca la noi . Treaba e ca steaua ...nu vinde.Noi am dat o echipa in juma de sezon !!!
Ciciocle
Nov 13 2003, 09:11 PM
trebuie sa-i aducem iar aminte lu' becali de ma-sa. se pare ca are memoria scurta. ce vremuri, cand tot stadionul scanda: becali, vinde-o pe ma-ta! apoi tre sa trecem la mama lu' netoiu, a lu' borcea, a lu' badea. desi saracele femei nu au nici o vina ca au iesit din ele asemenea jigodii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.