Florin
Dec 20 2005, 02:11 PM
Catalin Munteanu, prima achizitie a lui Dinamo din pauza de iarna!
FarfelkugeL
Dec 20 2005, 02:17 PM
Are de gand sa joace pentru Dinamo sau a venit doar asa ca sa isi faca norma si pe urma sa se transferwe afara ?
Rossi
Dec 20 2005, 02:17 PM
o data ce vine cineva nou clar trebuie sa si plece cineva... cumva a venit sa il inlocuiasca pe florentin petre??
Amstaff Giuliani
Dec 20 2005, 02:28 PM
Cataline daca tot vii la Dinamo, ce inseamna pt tine sssssssssssteauA? Nu am nimik cu tine personal, dar daca iti vei face treaba cum trebe, cum a facut si Danciu, atunci e ok. Si cred ca vital ar fi un gol cu steaua in retur, doar ca sa fie in poarta lor !
Si inca ceva Cataline Munteanu, e interesant de vazut ce vei face dupa meciul DINAMO - steaua din retur......vei scanda cu restul jucatorilor impotriva stelei la sfarsitul meciului?....Si iti vei da sufletul pe teren in acel meci sau vei face figuratie...sau cine stie poate iei cumul de cartonase intentionat sau te accidentezi pe trecerea de pietoni.....DEMONSTREAZA CA ESTI CAINE SI NU oaie !!! Vom vedea cu totii dupa meciul cu steaua adevaratul tau caracter.....si ce hram porti ba !
Member of Red District IS
paddy
Dec 20 2005, 02:41 PM
Daca in campionatul Spaniol nu faceai fata.... crezi ca vei face fata in cel Romanesc ????
Si daca esti atit de bun, cum sustine presedintele Ion , de ce nu te-a luat alta echipa din Spania ????
Sau Dinamo e o punte de relansare a tuturor jucatorilor care au contract cu nea Ion ????
englandunited
Dec 20 2005, 02:43 PM
Catalin care sunt obiectivele tale clare alaturi de Dinamo , in primele 6 luni , si in eventuala prelungire a contractului pe 2 ani in vara ?
Leaveyou
Dec 20 2005, 02:50 PM
De ce vin toţi răniţii la Dinamo ? Ioaaannneeee ! Lasă-ne frate, dute cu cercul prin Europa.
Cătălin Munteanu, zi nene că eşti accidentat !
dorutzu
Dec 20 2005, 02:53 PM
vreau sa stiu daca el a venit la dinamo pentru ca asa a zis becali ca ar fi mai bine sau ca vrea totusi sa faca ceva la aceasta echipa.si inca ceva eu zic ca daca a venit pe postul lui petre ar fi indicat pentru binele lui la aceasta echipa sa il compenseze indeajuns altfel s-ar putea intampla ce s-a intamplat si cu daouda.
in orice caz.bine ai venit.succes.
ZOCCOLO DURO
Dec 20 2005, 03:13 PM
CU CE TI-AM GRESIT NOI CA SA NE CHINUI CU PREZENTA TA MIZERA DE SPURKAT !!!
COSMIN C
Dec 20 2005, 03:20 PM
Cand pleci ???
Mario_ptm
Dec 20 2005, 03:21 PM
Cataline ai venit la Dinamo pentru ca nu te-a mai cautat nimeni? sau ai vrut sa vii la Dinamo?
reddog17
Dec 20 2005, 03:25 PM
dak pleak petrica..tot degeaba..poa' sa aduca si pe masa lu catalin munteanu..si tot nu ar mai avea nici un farmec..!!

tot spurkt esti..ashea k..bafta..!! si mult noroc..da la alta ekipa..!!
punkrock
Dec 20 2005, 03:32 PM
cand pleci?
COSMIN C
Dec 20 2005, 03:41 PM
Inainte sa-ti desfaci bagajele, sfatuieste-te cu D. Serban. Ai putea scuti o gramada de timp... si nervi. Si ai nostri, si ai tai.
Haita
Dec 20 2005, 03:51 PM
Intrebarile rautacioase de mai sus ar trebui adresate lui Giovanni cel care a realizat acest transfer. Jucatorul n-are nici o vina. Sa fim decenti ca este si el un om.
Pt. Catalin: Ce accidentare a avut? Unde este cu recuperarea? Cand a fost ultimul joc pe care l-a jucat? Cand ti-au spus doctorii ca poti sa joci? La ce clinica iti faci recuperarea si cine te-a operat?
redlady08
Dec 20 2005, 04:22 PM
free ya mind
Dec 20 2005, 05:00 PM
Transferul lui Catalin Munteanu nu-i decat vopsea noua ptr jucatorul lui Becali.Dar chiar tre sa-si mareasca contul ingropand p dinamo?Oricum ar trebui sa ne obisnuim cam asa va fi de acum.Ptr Catalin Munteanu ii doresc sa-i reziste nervii la dinamo,dar nu prea mult.
Rossi
Dec 20 2005, 05:05 PM
80 000 de euro???my god da ce e asta de ii da atatia bani in 6 luni??
ally4reddogs
Dec 20 2005, 05:06 PM
Crezi k poti avea aceeasi soarta cu cea a lui Danciulescu?
Rossi
Dec 20 2005, 05:07 PM
ca vad k deja e accidentat .. a inceput cu dreptu la dinamo
reddogforever84
Dec 20 2005, 05:28 PM
Ai vorbit vreodata cu Ando inainte de a semna cu Dinamo ? Sau te-a vazut trimisul clubului-presedinte-antrenor-scouter , domnul Ioan "Gio" Becali ? Si, dupa cum bine stii draga Cataline domnul Gio este si dom' profesor asa ca ce nota a dat pe jocul tau din ultimii ani ? Dinamo in turul asta a luat 7,5 parca... TU ??
Dust
Dec 20 2005, 05:46 PM
cand pleci?
cocomarlu
Dec 20 2005, 05:56 PM
Domnu'Domnu' cum e sa fiti mercenar? Valabil si pt "DeNiro"
Cartman
Dec 20 2005, 07:31 PM
Cind pleci?
boby
Dec 20 2005, 07:47 PM
cand pleci??ma mai bine fii accidentat date in plm de spurcat
paddy
Dec 20 2005, 08:02 PM
Tu...noul Hagi...

...nu tii se pare suspect ca antrenorul nu a fost linga tine.....nu esti bine venit....
pinky
Dec 20 2005, 08:08 PM
QUOTE(paddy @ 20 Dec 2005, 20:02)

Tu...noul Hagi...

Adica e noul antrenor a lui Poli?
Mai multe intrebari:
Cum crezi ca vor reactiona suporterii stelisti cand vei juca in meciul cu steaua, (pentru noi

)?
Chiar ai mai avut oferta de la vreo alta echipa sau e doar o noua aberatie de-a lui becali?
Cam ce stii tu despre istoria lui Dinamo?
Voi reveni si cu alte intrebari, asta daca voi mai avea pe cine sa intreb
florin_80
Dec 20 2005, 08:14 PM
Am auzit ca vei primi 80k de dolari. N-ai putea mai bine sa vii cu banii astia de acasa ca sa joci la Dinamo? Nu de alta, dar sunt unii jucatori carora li se propune micsorarea contractelor, si ar fi bine sa existe finante pentru marirea lor.
bianco_rossa
Dec 20 2005, 08:30 PM
Intrebati'l p Catalin dak vine la Dinamo doar k sa se lanseze in fotbalul mare....sau chiar vrea performanta la Dinamo??
sorin86
Dec 20 2005, 10:17 PM
ma cum de ati inteles voi ca are contract doar pe 6 luni ! io am vazut in direct conferita la tv si giovani a zis clar ca are contract cu dinamo pe 3 ani jumate !
doar urari de bine am pt catalin ! era un jucator foarte bun atunci cand a plecat . pacat ca a plecat prea devreme , avea cred 18 ani atuncea ! oricum sper sa devina un jucator extrem de bun pt dinamo .
Nu cred ca a fost adus in locul lui petre . catalin e un jucator de partea stanga .
Ratacitu
Dec 20 2005, 10:53 PM
Domnu Munteanu, de cind nu a-ti mai dat cu piciorul in mingie intr-un meci oficial?
Mai stiti cum arata un gazon de fotbal?
Care au fost motivele pt care Domnul antrenor Ioan Andone a spus ca va doreste la echipa?
Sunteti pregatit a BLATUI MECIURI daca v-o cere impresarul Dumneavoastra pentru a ajuta la inlaturarea antrenorului?
d3@th_dog91
Dec 21 2005, 01:20 AM
Stiu ca topicu asta nu e despre ce am sa scriu dar uitatziva de knd a venit becali la noi numai belele pleaca un jucator simbol pentru noi ca FLORENTIN PETRE , ANDONE poate ramanem shi fara stadion shi fara sponsori. CE e de facut ?? singura solutzie dupa mine pare plecarea lui becali
gabri999
Dec 21 2005, 09:19 AM
Cand pleci ???
caine_berceni
Dec 21 2005, 01:04 PM
Ia-ti bagajele si taio la Stiaua mars in plm cu tot cu Becali al tau o intrebare
Iti curge prin vene sange ros-albastru nu ?? in curand lu Becali cred ca o sa-i dau o piatra in cap asa din greseala iautativa ba ce transferuri facem noi sigur va pleca Petre asta e adus in locu lu Petre fraiere daca vii la DInamo iti rup capu
LeX
Dec 21 2005, 01:31 PM
mori spurcatule
FarfelkugeL
Dec 21 2005, 02:45 PM
Ai fost o eterna speranta...
1) Vei muri speranta ?
2) Cand pleci ?
3) Ai declarat ca ai fost dinamovist de mic, te-ai dus la shtoia, ai jucat pentru ei, te-ai lansat, te-ai plafonat, acum ai venit la "marea ta iubire Dinamo" ca sa joci cateva meciuri si pe urma sa te poata vinde Fecali, si ca sa iti creasca salariul (evident la alta echipa) nu ?
paddy
Dec 21 2005, 05:00 PM
De ce tii se spune " Cap de zmeu "
Rossi
Dec 21 2005, 05:18 PM
fotbal cand incepi sa joci???
CyberDog
Dec 21 2005, 06:02 PM
E n-am intrebari pentru Munteanu. In schimb am o remarca. Omul nu-i de vina. Altcineva cred ca ar trebui luat la intrebari...
adrian1988
Dec 21 2005, 06:10 PM
Ar trebui adusi jucatori pe care ii cere andone nu dupa cum vrea conducerea ca nu ei sunt raspunzatori si daca nu sunt rezultate de fiecare data antrenorul pleaca.

Ar trebui sa fa el lista nu sa o faca altcineva.Ando ramai la Dinamo ca esti pentru DINAMO lupta pentru DINAMO si nu pleca inghite toate prostiile si vei avea mari performante cu DINAMO.Tinel pe Munteanu pe banca daca nu merita sa joace

.Asta ii parerea mea

:
florin_80
Dec 21 2005, 06:14 PM
Asa e, daca Andone va ramane si are putina demnitate sa nu bage in teren jucatorii care au fost adusi peste capul lui...sa fie ca o lovitura de maciuca pentru becali.
Dust
Dec 21 2005, 07:21 PM
o sa fie ca Denis Serban :))
Haita
Dec 23 2005, 03:53 AM
Aici, parerile voastre despre Catalin Munteanu (Cap de Zmeu) noul mijlocas al lui Dinamo.
Poate sa joace atat ca mijlocas stanga cat si central.
alexyutza
Dec 23 2005, 09:49 AM
E bine ca poate sa joace atat mijlocas central cat si sanga .Cred ca asta a fost un avantaj pt el , care a dus la transferarea lui la Dinamo .
Sunt curioasa cum va evolua indiferent de postul pe care va fi folosit . Sincera sa fiu , ma cam tem ca si-a iesit serios din mana , din cauza accidentarilor suferite si putinelor jocuri pe care le-a avut in ultima perioada .
Sper ca nu a fost adus la club dupa principiu "Pasarea Pheonix " ... adica iesit complet din forma si nedorit de nimeni isi gaseste drept rampa de relansare , clubul Dinamo . Daca joaca bine , nu mai are nimeni ce sa-i spuna...
Rossi
Dec 23 2005, 10:10 AM
acum fie k ne place fie k nu catalin munteanu joaca la dinamo si trebuie sa uitam k a jucat la rivali... la prea multe nu ma astept din partea lui pentru k o sa treaca ceva timp pana se va integra in echipa si pana va da randament pe un post
POOL
Dec 23 2005, 10:11 AM
Sper din tot sufletul k Munteanu sa confirme la noi, deoarece ne-ar trebui un mijlocas de valoarea lui, care a jucat multi ani in Primera division la Espanyol si la Albacete. Insa dak va fi tot o deceptie, k si Dennis Serban, atunci nu prea are ce cauta la noi in lot. E simplu: dak confirma - bine, dak nu - bagajele.
alexyutza
Dec 23 2005, 11:55 AM
QUOTE(Dust @ 21 Dec 2005, 21:21)

o sa fie ca Denis Serban :))
Sa speram ca nu... Si daca ai dreptate atunci ori va pleca ori va fii abonatul bancii de rezerve !!!
undyng
Dec 23 2005, 03:57 PM
Am eu 2 intrebari - In ce parte a capului vrei sa te lovesc ?
- Esti de acord ca daca nu joci bine la dinamo sa arzi in focurile iadului cu tot cu spurkatu tau de becali ?
caine_berceni
Dec 23 2005, 04:50 PM
de toata frumusetea intrebare ta undyng asta da intrebare ori joci ori
Rime
Dec 23 2005, 08:19 PM
Cataline, esti zero ca fotbalist.....Mai bine veneai ca maturator la Dinamo, k mai e nevoie de o persoana in staffu de curatenie la CS Dinamo....O intrebare:
"De ce vrei sa-ti pui suporterii in cap? De ce ai acceptat sa vii la Dinamo? De ce plm ti-ai ales meseria asta?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.