Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CĂŁtĂŁlin Munteanu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Rossi
mesajul lu catalin munteanu ptr dinamovisti
sivi@dinamomania.net
Ce jucator e asta....?!!!! De cand n-ati mai auzit de el?!!!! Adunam toti dinozaurii pe cara becali vrea sa-i resusciteze...E slab...

Noi luam tot ceea ce este gratis....si prost.
alexyutza
Nu ii este teama ca becali va cauta sa-i reduca si lui salariul ?
Dupa ce ar juca la noi un sezon ( sa zicem..) si pe urma ar primii o oferta avantajoasa de la sthoia , ar pleca in ghena ( indiferent de motive ) ?
Ce-l face sa creada ca venirea lui la Dinamo , il mai poate aduce in lumea buna a fotbalului ? Mai ales acuma cand Andone a plecat.... pt el nu stiu ce metoda ar trebui aplicata pt a juca asa ca odinioara . El nu se poate compara cu Zicu sau Tamas pe care am putea spune ca Andone i-a reinventat .Munteanu nu mai are ce cauta in divizia a , si mai ales la noi , " o echipa cu pretentii".

.. cred ca nici resuscitarea nu ar da rezultate... 010.gif
paddy
010.gif 010.gif cu pretentii shocked.gif ai uitat sa specifici ce fel de pretentii, poate materiale din partea asa zisilor investitori, hai sa fim seriosi.
De ce toti spurcatii care ajung la noi, ne explica , ca ei de mici copii tineau cu Dinamo 010.gif 010.gif, chiar imi face sila, si cind ajung inapoi in ghena ne arata fuck.gif
Cap de Zmeu nu are nici o vina, ii e foame si noi intelegem, dar din urma nu prea vine nimeni, si politica clubului e sa resusciteze dinozaurii.
alb&rosu
Poate si reusesc!! Caci alti mari 'dinozauri' isi pierd din <coada>!! Poate e nevoie de foraj la mare adancime!!
paddy
Mda...poate il aduc pe Dudu Georgescu , in caz ca forezi prea mult. thumb.gif
@ndy
eu cred ca trebuie lasat sa vedem ce poate si apoi sa ne spunem parerea. Daca va juca bine va prinde daca nu nu.
Asta daca nu are o clauza sa joace toate meciurile!!!
caine_berceni
Ce sa joace asta ma ca e frant poate la nunta ficei lu Becali

Dupa parerea mea acest transfer nu trebuia sa se realizeze pt. ca avem destui mijlocasi de valoare

________________________________________________________________________________

Fm Becali deja ai inceput sa-ti aduci oameni pleaca in gm odata ial pe esteban si pe Catalin Munteanu si pleaca fm de jegos
paddy
Banuiesc ca banca de rezerva va fii locul lui preferat, vom juca cu o echipa de schilozi.
FarfelkugeL
QUOTE(paddy @ 25 Dec 2005, 21:50) *
Mda...poate il aduc pe Dudu Georgescu , in caz ca forezi prea mult. thumb.gif

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
aici are dreptate !!!
fecali...pleaca !!!
Emy2k
Am si eu o intrebare: Daca un jucator nu are oferte inseamna ca nu poate juca bine?Sa nu uitam de Cafu care era sa se duca in Asia ca nu avea oferte Europene sau Stam care a plecat pe gratis cu aceasi problema ca Mutu praful.Sa speram ca a calcat Becali in rahat si are si el noroc jester.gif

Catalin Munteanu sper sa nu fie ca Vieri la Milan sa vina doar sa frece banca macar daca e rezerva sal vanda cu ceva bani si sa cumpere alti juktori Si daca e sal vanda pe Petre (doamne fereste) macar de pe bani de pe el sa transfere niste jucatori sau sa ia niste juk fara contract sau sa imprumute jucatori ori prea tineri (pe dreapta defensivei pe Mazorati de la Milan da e vis) ori veterani sa creasca moralu. Ca nu strica
paddy
Ai dat niste exemple de ma dor creieri 010.gif binenteles ca atunci cind nu ai oferte nu esti bun, dar ca sa ai oferte trebuie sa mai si joci 010.gif .
Scuzama, dar cind spui Cafu, Stam, Mutu spui Real, M.U, Chelsea, e o diferenta foarte mare intre ei si Cap de Zmeu.....ar fii bine sa cauti alte exemple tongue.gif
adrian1988
Acum ce mai conteaza conteaza ca sa nu plece nici un jucator si sa-l aduca pe TAMAs inapoi cu sau fara Catalin Munteanu nu cred ca se simte si Esteban Vigo isi da seama ca nu are ce cauta Munteanu dar daca merita sa joace titular atunci sa joace dar sa nu uitam.
Cine vine de la mai bine la mai rau sa fim seriosi nu a avut loc acolo si acuma vine la noi straini il arunca de rau si noi il luam de bun.Acum incet incet DINAMO incepe sa devina cobaiul lui Becali jucatori care nu reusesc strainatatea vin la DINAMO pentru a se relansa de acum incolo asa o sa fie mereu.STOICAN si BARCAUAN sigur nu vin ca stiu ei mai bine ce o sa se intample la DINAMO.Becali o sa elimine putin mai incolo "opozitia"de la DINAMO adica cei care mai doresc binele clubului si pe care Becali nu a reusit sa-i converteasca.E adevarat a convertit in mare parte pe toti aproape pe toti.In vara toata lumea cotinua cu ANDONE iar acum a venit BECALI vrea EUROPA ca sa ajungi acolo trebuie sa construiesti nu sa distrugi.
ASTA II PAREREA MEA. HAITA_DINAMO.gif

DAR ORCUM TREBUIE SA MERGEM INAINTE SI SA NU DAM INAPOI TREBUIE SA LUPTAM CU CE AVEM
Dust
QUOTE(bianco_rossa @ 20 Dec 2005, 20:30) *
Intrebati'l p Catalin dak vine la Dinamo doar k sa se lanseze in fotbalul mare....sau chiar vrea performanta la Dinamo??

pai stie k era un ratat..si acu se agata de orice fir de par...iti zic yo k accepta sa joace si la Vaslui
bianco_rossa
icon_rolleyes.gif hmm.....io am zis d prima data k el vine la dinamo k sa se lanseze...si uite, acu' recunoaste si el
totusi...la dinamo dak vrea sa se afirme trebuie sa arate k merita...parerea mea..k altfel c ar mai fi dak ar veni toti kre vor la dinamo indiferent d potential si kpacitate?
Alkaid
Hai sa fim seriosi, pana una-alta nu prea conteaza daca un jucator se intoarce la Dinamo pt a "face treaba" sau pentru a'si relansa cariera. E acelasi lucru, pt. a in ambele situatii trebuie sa puna osul la munca. Si in orice caz nu prea depinde de el ce se va intampla. Exemplul cel mai bun este cazul Tamas. Nu stiu daca s'a reintors in tara pt. a face treaba la Dinamo sau pt.a se relansa. Expresia "a face treaba" eu nu mi'o pot imagina decat pe termen lung. Cert este ca relansarea si'a reusit'o. De la frecatul bancii la Moscova pana la titular la nationala e ceva! Si sa nu ma luati ca in timp ce Tamas era caine, Munteanu e spurcat. Merita o sansa, indiferent cu ce scop a venit la Dinamo, atata timp cat e muncitor.
paddy
Sefu ....Cap de Mort mai e la noi, ca nu sa mai auzit nimic de el, sau a fost si asta transferat in divizia C, vad ca o gramada de jucatori se duc acolo, banuiesc ca e ceva paranormal, sau o fii mina REGELUI CIOABA 010.gif
alexyutza
A juns la noi in perioada pauzei competitionale , nu e mare vedeta , nu face nimic iesit in comun ,asa ca nu iese deloc in evidenta . Sa inceapa meciurile amicale si returul si atunci sigur vom mai auzi multe despre el . Sper sa nu fie un baltoi 2..... 010.gif
Livia
icon_confused.gif sincer, eu cred ca merita- k orice alt jucator - o sansa si nu trebuie sa-l marginalizam ink de la inceput...este timp :P....
eu il tin minte park de prin 2000 de cand jucata la nationala...si i se zicea "noul Hagi" icon_rolleyes.gif
POOL
Cine a zis k nu-i da o sansa? Da' e foarte greu pt el sa revina.
caine_berceni
E super greu sa revina dupa cate am inteles eu na mai pus piciorul pe gazon de vreo 6 luni si la echipa unde juca el prindea cam rar primul 11

Dar cine stie ramane de vazut cat timp a jucat la spurcati a facuto super bine sper sa aiba acelasi rezultate si la noi daca nu axe.gif
alexyutza
Nu a mai pus piciorul pr gazon de 6 luni? shocked.gif Asta chiar ca nu stiam ... pai in conditiile astea ar trebui sa-i faca cineva cunostinta cu gazonul , credcas-au uitat unul pe altul de cand nu s-au mai vazut 010.gif
II urez lui Esteban , nervi de otel......
POOL
Munteanu se intelege destul de bine cu esteban (ii translatorul lui la antrenamente). Sper k asta nu inseamna k Munteanu o sa devina "preferatul" lui.
paddy
Banues ca mai mult o sa traduca, decit o sa joace 010.gif daca e preferatul lui Fecali, obligat va fii si a lui Losplatanos 010.gif
caine_berceni
POOL aicea n-ai nimerito Esteban are translator

Hmm dar sunt singurul care am dojana dc?? 256.gif Sunt membru special cumva diablo.gif ce-am mai facut ???

de am 30 la suta
alexyutza
Catalin munteanu pare sa fie jucatorul preferat sau printre jucatorii preferati ai lui esteban , pt ca se inteleg destul de bine si comunica mai usor deat cu restul echipei . Ar fii bine sa-l impresioneze placut si jocul sau .
Cred ca jucatorul preferat al lui Esteban este Claudiu Niculescu , mai ales ca i-a mai fost odata antrenor , in perioada in care juca si Claudiu la Craiova . L-a si laudat de cateva ori .
eu astept sa vad cum va juca " Cap de zmeu " ..... 010.gif
POOL
Cu totii asteptam. Eu unul sper sa ma insel iar Munteanu sa joace la fel de bine k in Primera. beerchug.gif Da Doamne sa fie cel mai reusit transfer al lui Dinamo (desi nu cred).
Blu
Catalin Munteanu [mijlocas ofensiv] este cunoscut in lumea fotbalului cu porecla "Cap de zmeu".In Divizia A a evoluat doar pentru steaua [45 de meciuri - 22 de goluri] dar a jucat la juniorii clubului Dinamo.In 1998 s-a transferat in Spania,la formatia Salamanca,pentru 1,8 milioane de dolari.A strans 15 selectii la echipa nationala si se mandreste cu 1 gol in Champions League [in 4 pardide] si cu 2 goluri in Cupa Uefa [in 6 partide].Se spune ca a fost unul din preferatii lui Piturca si in urma cu cativa ani era vazut ca un viitor mare talent al fotbalului romanesc fiind numit si "noul Hagi".In cei 7 ani petrecuti in Spania,majoritatea in Segunda Division,n-a impresionat dar cu siguranta a castigat experienta.Cam asta ar fi cartea de vizita a lui Catalin Munteanu.

Nu consider ca aducerea lui Catalin Munteanu la Dinamo a fost o lovitura de imagine dar cred ca merita o sansa.Personal nu-l simpatizez in mod special dar pana la proba contrarie se bucura de increderea mea.E foarte probabil ca Estefan sa-l foloseasca inca de la inceputul returului dar daca nu se va ridica la nivelul asteptat cu siguranta il va scoate din primul 11.

Sper ca legiunea noastra de "munteni" [Vlad Munteanu/Cristi Munteanu/Catalin Munteanu] sa dea randament si sa contrubuie la castigarea noului titlu de CAMPIONI!!!
Cai Lun
Treaba asta cu legiunea de "Munteni" este o paine de mancat la capitolul imagine... pizza.gif Ah.. daca am avea si noi un director de Marketing adevarat... icon_evil.gif
bianco_rossa
pai asa orikre juktor kre vine la noi sau la alte echipe merita o sansa......nu zic k nu e adevarat....dar totusi mici retineri in privinta evolutiei lui Catalin Munteanu tot sunt....da' io raman la parerea mea....k are nevoie d o rampa d lansare...si dak ma gandesc mai bine...poate k asta e un punct in plus...k va fi nevoit sa dea ce'i mai bun din el dak vrea sa plece iar in strainatate......hmm...pare k iese un lucru bun din treaba asta.... icon_rolleyes.gif
roxana
eu una nu am auzit in viatza mea de catalin munteanu....ms pt cartea de vizita...chiar nu stiu cu ce a impresionat de l-au adus la Dinamo...in fine poate o sa joace ceva.... HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
Despre Catalin Munteanu nici eu nu stiu prea multe , nu stiam ... Stiu ca a jucat foarte bine in perioada in care evolua la steaua si sper ca nici la noi nu va fii o deceptie , atat pt binele echipei cat si pt el .
Sincer , nu as vrea sa ajunga si el asemenea lui Claudiu raducanu , care a jucat foarte bine la stana lui jiji iar dupa ce a jucat o perioada in strainatate s-a intors in tara ,si si-a dat cu firma in cap . Daca e si Munteanu in aceasi situatie , atunci mai bine s-ar lasa de fotbal , ultima impresie pe care o lasa un fotbalist conteaza foarte mult pt ca asa va ramane in mitea suporterilor ....
Un lucru e cert : daca mai e bun , va ramane la echipa , daca nu , atunci isi va strnge catrafusele si va pleca asa cum a venit ....
Livia
QUOTE(Blu @ 21 Jan 2006, 21:33) *
Sper ca legiunea noastra de "munteni" [Vlad Munteanu/Cristi Munteanu/Catalin Munteanu] sa dea randament si sa contrubuie la castigarea noului titlu de CAMPIONI!!!

park suntem la chinezi...pe toti ii cheama la fel 010.gif

sunt curioasa pe cine ar trebui sa inlocuiasca el in echipa?? icon_rolleyes.gif
POOL
QUOTE(caine_berceni @ 21 Jan 2006, 17:43) *
POOL aicea n-ai nimerito Esteban are translator

Hmm dar sunt singurul care am dojana dc?? 256.gif Sunt membru special cumva diablo.gif ce-am mai facut ???

de am 30 la suta

La primele antrenamente nu a avut translator tongue.gif Si oricum la antrenamente am vazut k si Munteanu le explica colegilor ceea ce trebuie sa faca, deci tot un fel de translator. tongue.gif
alexyutza
Acuma , dupa venirea lui curt , Catalin munteanu , sigur nu se va mai simti asa de singur .
De ce toti stelisti , depasiti ajung la noi ???????? Duca- se la jiji , ca -i marinimos ...... 010.gif
POOL
De ce? Pentru k la noi sant singurii conducatori PROSTI si Saraci CU DUHUL. Numai niste oameni debili pot cumpara toate carpele de jucatori expirati prin 2002.
Cai Lun
Pai CM ar trebui sa il inlocuiasca pe Plesan.. oricum.. e clar ca este un jucator din ciclul Denis Serban, Stelea, Gabi popescu...
Livia
QUOTE(Cai Lun @ 23 Jan 2006, 14:40) *
Pai CM ar trebui sa il inlocuiasca pe Plesan.. oricum.. e clar ca este un jucator din ciclul Denis Serban, Stelea, Gabi popescu...

010.gif e a nush cata oara cand am uitat de plesan ....tot timpul cand intra pe teren la dinamo...ma miram 010.gif uitasem k a fost la dinamo..k n-avea fata deloc.... evillaugh1.gif
Cai Lun
Se pare ca postul ala e "blestemat"... cred ca dupa ce o sa esueze si CM o sa vina Laurentiu Rosu... [daca am cobit.. russian_roulette.gif ]
rednorth
Na, ca trebuie si lui asta sa-i acordam o sansa.
Repet ceea ce am spus la "T. Curt" , el reprezinta al "n-spilea-1" jucator venit sa se reabiliteze la Soc. Caritabila Dinamo.
Talentat este, dar talentat a fost si baciu, mic de statura este, dar asa este si PETRE, dar am o presimtire ca va fi singurul transfer reusit in ac intersezon.
Doamne Fereste!

Si acum ceva pe dinafara topicului:
De fapt , imi cer scuze , singurul transfer reusit potrivit caracterului sau a fost cel lui ples(nit)an.Un caracter de taratoare de bucatarie desi eu l-am sustinut si i-am acordat credit. 256.gif
Ce papagal am fost!
bianco_rossa
pai normal k tre' sa le dam o sansa...sa'si revina....k doar la noi....se "readuc" juktorii la viata..dak mai ai c.....poate munteanu are inspiratie mai multa dekt pleskn...sau c zic io??..noroc..sau nush...da' ii trebe cva
caine_berceni
Daca tot dam sanse la orice elefant , maine poimaine ne trezim cu neamu lu Becali in echipa
POOL
Si ale lui Borcea k akuma au devnit parka "frati de cruce". 010.gif Deja s-a inceput becalizarea primului 11.(chiacu care nu stiu ce cauta la Dinamo, probabil o reuniune cu unchiul sau).
paddy
Daca Catalin Munteanu ar fii ultimul dinozaur adus la Dinamo, ar fii bine, dar nu prea cred, vom mai avea parte de niste surprize .
Cai Lun
Ori Plesan ori Munteanu... mi-e tot una...
Max
Mie nu...plesan e una si munteanu e alta...prietenii stiu de ce! crazy.gif
red_dog 4 ever
Saracu munteanu cred ca o sa debuteze la Dinamo chiar in meciul cu stoia blacksheep.gif
Cai Lun
Eu unul as fi jucat cu el in locul lui Florea astazi... da' acuma' daca Daniel a jucat bine, nu are dupa ce sa imi para rau. Cred ca mai are totusi potential...
POOL
Mai are potentzial, numai k si-l askunde..... 010.gif thumb.gif
keo
Merita o sansa ca azi au fost cam multe vedete care "si-au dat sufletu pentru......BANI" .De ce sa nu fie incercat si el ?Si asa un prea avem mislocasi, poate ca se incadreaza in sistemu lui peste HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.