javrutza_rosie
Dec 21 2006, 11:59 AM
FOARTE frumos CATALINE!!!chiar m-a impresionat..si m-a facut sa-mi dau seama ca nu e vorba numai de bani,cum toata lumea vorbeste...ma bucur ca nu-l pierdem!!!craciun fericit tuturor!
mihaiul90
Dec 22 2006, 12:42 AM
Un caracter extrordinar ... sper sa ramana la noi cat mai mult timp. Respect maxim pentru gestul facut, Catalin Munteanu poate sa ii dea lectii de caracter la orice ora lui ganea. Poate ca este dinamovist intradevar ..... Am auzit ca a fost si la juniorii lui Dinamo inainte sa ajunga stoaia deci ... nu se stie, cred ca e de-al nostru totusi !
deea_red
Dec 22 2006, 12:50 AM
cand am aflat ca ionel ganea o sa plece,sincer,nu prea m am mirat,dar cand am auzit ca si catalin vrea sa l urmeze am ramas masca la fel ca si azi cand am auzit ca totusi ramane...uite dom'le ca mai sunt jucatori cu caracter adevarat care nu se gandesc numai la bani...bravo cataline!
tiby_reddog
Dec 22 2006, 02:21 PM
ebola
Jan 24 2007, 12:20 AM
Mi s-a parut ca a evoluat mai bine in cetrul mijlocului decat pe stanga in meciul cu Lokomotiv .
Clau_Goool
Apr 8 2007, 02:31 AM
Cap de Zmeu a dat tonul meciului printr-un gol magnific chiar la vinclone, gol care este de obicei specialitatea lui Clau !!! Meserias Cata meserias !!! Bine ca ai ramas in familia dinamovista !!! Numai respect Catalin Munteanu !!!
caine_rosu_turbat
Apr 8 2007, 02:32 AM
asa e !!! aprob pozitiv !
djmihaitza
Apr 8 2007, 07:43 AM
Si eu as mai vrea sa adaug la cele spuse mai sus urmatoarele:
Rusine mizeriilor care l-au dat afara asta-iarna. Sper sa fi simtit palmele pe care vi le-a data Catalin cu Benfica si cu Jiul, iar daca nu le-ati simtit pe acelea sigur ati simtit-o cu varf si indesat pe cea din min. 7 din ghen(ce)a !
POOL
Apr 8 2007, 08:12 AM
Avem si noi Magicianul nostru. Felicitari Cata pentru gol magnific.
Wlad_red_dog
Apr 8 2007, 09:18 AM
A fost un gol din ala imparabil...noroc sau nu, e bine sa stii ca avem jucatori capabili de asemenea executii
unGreu
Apr 8 2007, 09:37 AM
catalin e un mare caracter
desi a fost umilit de conducere in iarna el si-a vazut de treaba, a dat goluri + multe pase si cred ca alaturi de lobont e cel mai bun caine din retur
BRAVO
nicolle_reddog4ever
Apr 8 2007, 02:52 PM
Felicitari Catalin, ai marcat un gol superb si in poarta

si pentru asta ai tot respectul nostru!
bigbobo
Apr 8 2007, 02:59 PM
Felicitarie Cataline pentru executia extraordinara de aseara mai ales c-a venit exact la momentul oportun...Conducerea noastra era s-o comita in iarna...
marcher
Apr 8 2007, 03:05 PM
Asta voiam eu a intreba...cum s-au gandit unii sa te dea?
redlady08
Apr 8 2007, 03:11 PM
Felicitari Cataline...tu ai deschis drumul spre poarta si sper o mare victorie si o imensa bucurie....esti singurul fost jucator stelist despre care pot spune fara nici o urma de indoiala ca ai devenit (asta daca nu ai fost de la inceput:D) CAINE PANA LA MOARTE. Prin tot ce ai aratat de cand ai venit la Dinamo meriti tot respectul.
La cat mai multe super goluri!!!!!!
nubi1
Apr 10 2007, 01:57 PM
Super gol cu oitele lui becali. Stateau toti si beleau ochii ( de miei) in neputinta. Ai omorat paianjenul! Abatorul s-a mutat in ghena!
super dog female
Apr 10 2007, 05:30 PM
Cata esti un om de mare caracter.Ma bucur ca ai reusit sa inscrii si ma bucur si mai mult ca ai ramas la Dinamo.Iti faci datoria meci de meci.Ai dat un gol superb care a dat aripi echipei si noua suporterilor.Multumim pentru tot
the dog
Apr 10 2007, 08:03 PM
Doamne ce prostie mare erau sa faca conducatorii in iarna.De cand esti la Dinamo ai demonstrat ca ceea ce ai spus in iarna lui 2005 ca esti caine pana la moarte n-au fost doar vorbe in vant.Iti multumim.Forzza Munteanu Forzza Dinamo!!!
Hooligans
Apr 11 2007, 10:34 AM
Il fenome bravo Cata,bine ca nu te-au dat astia la rapid
deenamovista
Apr 11 2007, 11:59 AM
Nu puteam sa-i permitem lui Copos sa ne fure atatia jucatori...(eu inca il regret pe Zicu)
Catalin Munteanu a dovedit inca o data, de parca mai era nevoie, ca este un mare jucator si ca are un aport deosebit in meciurile decisive!
Felicitari pentru eurogolul contra spurkkatilor!
Florin_Dinamo
Apr 11 2007, 02:03 PM
Primeste, jucatorul care are in palmares 2 titluri cu stana din ghencea, invaluie Blay, sutul lui Catalin Munteanu.... GOOOOOOOOOOL
GOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Cine da lovitura aici in ghencea...
Pe langa gol... si o centrare pentru Danciulescu.
mihaiul90
Apr 12 2007, 11:56 PM
Este cel mai bun mijlocas de care dispunem la ora actuala. Sper sa ramana la noi pana la sfarsitul carierei ca merita. Daca ar fi toti din echipa ca si Catalin Munteanu ne-am califica din grupele Champions League
Prevad o linie de mijloc in Champions League cu Munteanu Fernandes Margaritescu si Oprita

Glumeam Ze Kalanga, nu Oprita
gavros
Nov 9 2007, 03:50 PM
ieri a fost ziua si lu C. Munteanu, pe care il mai chema si Gabriel
La multi ani

!!
reddog88
Nov 9 2007, 09:48 PM
Sper din toata inima sa faca un meci mare cu batmanii
Haita
Nov 10 2007, 05:02 AM
Ar cam trebui sa-si dea drumul la joc. Eu am crezut ca anul acesta Catalin va exploda mai ales ca venea dupa un an excelent, in care a jucat aproape meci de meci, fara prea multe accidentari.
N-am inteles caderea asta de forma. Sa fie vorba de vreo problema personala sau motivationala?
Parca la meciul de la Craiova l-am vazut pe Catalin jucand cu mai mult ambitie si bagand "material" mai ales in repriza a II-a. Il asteptam cu Rapidul si cu Steaua sa ne arate ca ne putem baza pe el si pe mai departe.
cosmin targoviste
Nov 10 2007, 07:15 AM
Nu stiu daca isi va mai reveni vreodata.E posibil ca ce s-a intamplat anul trecut sa fi fost apogeul carierei sale iar acum sa fi inceput decaderea.Oricum Catalin a facut anul trecut cat pentru 10 ani.Sper sa ma insel si el sa marcheze diseara.
reddog88
Nov 10 2007, 05:43 PM
Ce-i cu atata pesimism fiti si voi mai optimisti ,nu cred ca a fost varful carierei sale Catalin mai are multe de aratat chiar daca nu a aratat prea multe sezonul asta ,macar atunci cand intra pe teren se zbatea,alerga dupa mingi ....
red_dogvitan
Nov 10 2007, 05:52 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 10 Nov 2007, 7:15)

.Sper sa ma insel si el sa marcheze diseara.
Maine seara e meciul
POOL
Jan 26 2008, 07:34 PM
La Multi Ani Cataline!!!

Sper sa redevii ceea ce ai fost sezonul trecut.
nicolle_reddog4ever
Jan 26 2008, 07:44 PM
La Multi Ani Calatin!!!

Multa sanatate, fericire si sa iti revii cat mai repede....sa marchezi din nou in poarta
bigbobo
Jan 26 2008, 07:50 PM
La Multi Ani!!!...Mai vrem o bijuterie in returul cu spurcatii...
Clau_Goool
Jan 26 2008, 08:30 PM
La multi ani cu sanatate Cap de Zmeu !!! Numai bine si astept si eu un nou gol in poarta spurcata in returul din Groapa ...
Leaveyou
Feb 29 2008, 08:11 AM
Rog Dinamomania să încerce să-i ia un interviu. Una din întrebări să fie ce s-a întâmplat cu cel mai bun pasator al Ligii I și dacă mai ține minte cine l-a oprit pe Borcea să-l dea afară ?
caine_tm
Feb 29 2008, 11:15 AM
la revedere...... pleaca dupa stoican.... esti varzaaaaaa
georeddog
Apr 2 2008, 05:14 PM
sper ca in vara , o data cu venirea lui Rednic isi va reveni ... sper
reddog_sv
May 6 2008, 07:08 PM
O pasa FA-BU-LOA-SA pentru Bratu la golul 2....inca mai are reflexe care aduc aminte de Munteanu care facea furori anul trecut..dar totusi prea putin...mi-ar place sa cred ca Rednic va trezi acel jucator din el..dar eu zic ca i s-a dus vremea..ne trebuie alt jucator pe stanga.Multumim Cap de Zmeu
POOL
Jun 11 2008, 12:48 PM
Cap de Zmeu de asemenea nu intra in vederile Domnului Rednic pentru sezonul viitor. Bafta oriunde vei merge si multumim pentru golul formidabil din ghencea in sezonul trecut si pentru multitudinea de pase de gol pentru atacantii nostri.
DinamoEver
Jun 12 2008, 11:33 AM
se pare ca a semnat cu FC Brasov .. mie unu imi pare rau ..
imi aduc aminte de golul din ghencea si imi pare rau
cosmin targoviste
Jun 12 2008, 01:37 PM
Succes la Brasov!
bigbobo
Jun 12 2008, 06:14 PM
Succes si multumim pentru tot... Bafta multa in continuare Cataline...
super dog female
Jun 12 2008, 08:25 PM
Multumim pentru ce ai facut pentru Dinamo.Bafta!
reddog_sv
Jun 12 2008, 08:29 PM
Bafta la Brasov Cataline...multmuim mult
nicolle_reddog4ever
Jun 12 2008, 08:55 PM
Multumim pentru tot ce ai facut la Dinamo, multumim pentru golul din ghena!!! Mult succes in continuare!!!
caine_berceni
Jun 12 2008, 10:23 PM
Multumim pt cele 3 jocuri bune care le-ai facut in 2 ani .. :*:* succes in continuare
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.