Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sarbatori fericite, tuturor Dinamovistilor
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
paddy
Cu ocazia sarbatorilor de iarna , va urez un Craciun fericit si un An Nou plin de bucuri.
moscraciun.gif moscraciun.gif moscraciun.gif moscraciun.gif moscraciun.gif

P.S Mos Craciu e Dinamovist moscraciun.gif
COSMIN C
Tine gazda masa-ntinsa
Si lumina-n geam aprinsa,
Ca-i vremea umblatului
Peste vatra satului,
Pe poteca de matasa,
Dintr-o casa-n alta casa,
Sa ne-adune, bun cu bun ,
Sfanta Seara de Craciun,
Ca-i mai Sfanta decat toate,
LA MULTI ANI CU SANATATE !

Saptamana asta va colind.... icon_lol.gif icon_lol.gif Sper ca v- ati pregatit cu bunatati pentru colindatori !!
Rossi
merry christams to all you red dogs out there
COSMIN C
O, brad frumos; o, brad frumos,
Cu cetina tot verde,
Tu esti copacul credincios,
Ce frunza nu si-o pierde.
Cu cetina tot verde.

Ma'ndemni sa fiu ca tine:
Statornic, drept si credincios
Si facator de bine.
Ma'ndemni sa fiu ca tine.

Sper ca in fiecare casa de dinamovist s-a impodobit un brad alb-rosu !!!! crazysanta.gif crazysanta.gif
Leaveyou
Chiar m-am certat cu nevasta pe tema asta ! 010.gif Că să-l facem cu albastru (este stelista, trebuie sa vedeti la un meci Dinamo - steaua). Băi, bradul este brad doar alb - roşu, i-am zis eu.

VĂ DORESC SĂRBĂTORI FERICITE ŞI
TOT CE VĂ DORIŢI SĂ SE ÎMPLINEASCĂ

LA MULŢI ANI !!!
COSMIN C
Ha, ha, ha, eu investesc in brad icon_lol.gif icon_lol.gif si din moment ce dau banul e normal sa-mi aleg culorile !!! Nu ca s-ar fi pus problema sa ma contrazica cineva ! Familie de caini, de ! bananasmile.gif bananasmile.gif
paddy
010.gif 010.gif 010.gif ce tare a fost asta cu inpodobitul......eu am vrut sa-l vopsesc 010.gif 010.gif
Merry Christmas And Happy New Year tuturor Dinamovistilor moscraciun.gif si in mod special antrenorului Ioan Andone ...
COSMIN C
QUOTE(paddy @ 20 Dec 2005, 18:42) *
.....eu am vrut sa-l vopsesc 010.gif 010.gif

Nu era rau ! icon_lol.gif icon_lol.gif Cine a avut curaj sa te opreasca ?! icon_rolleyes.gif 010.gif
pinky
QUOTE(COSMIN C @ 20 Dec 2005, 18:48) *
Nu era rau ! icon_lol.gif icon_lol.gif Cine a avut curaj sa te opreasca ?! icon_rolleyes.gif 010.gif

Nevasta?Asta daca a avut curaj el sa intrebe 010.gif 010.gif
Intr-adevar, sarbatoarea asta este total de partea noastra...abia astept sa vina mosu', dupa traditie ar trebui sa primim cu 50% mai mult decat ceilalti, bonus de dinamovisti 010.gif
So Santa, we're waiting moscraciun.gif
paddy
Pinky
Mai ai dreptul la o incercare verystrange.gif spre ghinionul meu toti cei care roiesc in jurul meu sint zdelisti 010.gif ....
Nu stiu ce sa tai... dunno.gif porc.gif sau blacksheep.gif mai astept pina vineri poate vom avea un nou presedinte, asa am auzit de la moscraciun.gif

La Multi Ani HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
Sper ca in fiecare casa de dinamovist s-a impodobit un brad alb-rosu !!!! crazysanta.gif crazysanta.gif
[/quote]

Daca acum 2 ani ,mi-am vopsit cainele ( ciobanesc mioritic ) in rosu , de bucurie ca am luat campionatul.. pai atunci sigur o sa am un brad personalizat, care sama reprezinte..
Daca luam campionatul o sa-i fac si niste dungi albe...Doamne ce se ofticau vecinii cand il vedeau...

Sarbatori Fericite .. tuturor!!!
P.S : sa va aduca mosul tot ce va doriti....
pinky
La sfarsitul sezonului sigur vei avea ocazia sa-i faci si dungile albe, sa vii cu el la ultimul meci sa se zgarie toti pe ochi de ciuda icon_twisted.gif Pune si poze daca ai, vreau sa vad cutzu' dinamovist, ca prin oras nu l-am vazut si cati caini rosii pot fi in oras, ma intreb eu...mai ales la noi!! dunno.gif
bianco_rossa
Fie k lumina nasterii lui Iisus sa va lumineze sufletul si sa va aduk numai bucurii(alaturi de Dinamo).....Sa impodobiti bradul numai in culori alb-ros si sa nu cumva sa puneti vreo stea in varf:)):)):))Io o sa'mi fac bradu asa cum il fac de cativa ani incoace;)
SARBATORI FERICITE TUTUROR CAINILOR!!!!!....Sa inchinam un pahar de vin(sau ce vreti voi)..in cinstea noastra...pt k Dinamo suntem (si) noi!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif thumb.gif beerchug.gif
iuliu
Mos Craciun , toti imi spun
Ca esti darnic si esti bun
Eu iti spun de mai-nainte
Ca sunt un baiat cuminte
Si-ti mai spun asa sa stii
Ca eu nu-ti cer jucarii
Cum ti-ar cere alti copii
Insa...nu m-as supara
Daca tot mi-ai da ceva

Chiar daca intre timp "baiatul' a mai imbatranit , tot mai spera ca Mosul o sa-i dea ceva , eventual titlul de campioni in vara.

Cu ocazia apropiatelor sarbatori , urez tuturor suporterilor dinamovisti LA MULTI ANI , UN AN NOU FERICIT CU MULTA SANATATE SI MULTE BUCURII
COSMIN C
alexyutza,
Am vazut si eu un caine vopsit alb- rosu, in vara aia! 010.gif Si nu era al tau !! icon_lol.gif
Sper sa aveti ( si tu si suporterul de-l stiu eu ) ocazia sa le reimprospatati culoarea vara viitoare !!!
COSMIN C
E vremea colindelor...
E vremea colindelor!
Veniti cantati si va bucurati
Craciunul in casa-asteptati!
E vremea colindelor...
E vremea colindelor!
E seara sfanta
Si nu uita
Craciunul e in inima ta!

Alaturi sunt de cei dragi,
Parinti, prieteni si frati!
E seara sfanta, ne bucuram,
Craciunul in casa-asteptam!

Asta-i viata , Iuliu....
Baiatul care astepta nerabdator cadourile de Craciun si spera ca Mosul a aflat cat de cuminte icon_lol.gif a fost si ce note mari a luat, a mai imbatranit... Ba nu , s-a maturizat !!!!! Si a ajuns Mos Craciun pentru copiii lui....Asta nu schimba insa cu nimic lucrurile... Perioada sarbatorilor de iarna, pentru mine , e cea mai frumoasa din an ....
pinky
Stati linistiti ca si la parinti vine Mosul, cred ca fiecare persoana are Mos Craciunul lui, iar cine nu are, sa-si cumpere 010.gif ....deci sigur va trece si pe la voi, daca ati fost cuminti, bineinteles tongue.gif

Craciun fericit si va doresc sa aveti parte de liniste si pace, face cat toate cadourile din lume si cat toti Mos Craciunii adunati la un loc!! icon_wink.gif
COSMIN C
Multumesc de incurajari, pinky !
Mosul ii intreaba pe parinti despre comportamentul copiilor.... Relatii despre parinti de unde o lua ?? icon_rolleyes.gif
Nu- mi spune ca de la copii !!! shocked.gif
In cazul asta trebuie sa-l mituiesc pe Mos... icon_lol.gif icon_lol.gif
paddy
Relatile le ia de la doi si-un sfert, acolo e transferat Mos Gerila, sper ca va mai aduceti aminte de el . 010.gif 010.gif
In prag de sarbatori, ar trebui mai multe emisiuni cu Mos Craciun ......copiii stiu de ce moscraciun.gif moscraciun.gif moscraciun.gif
Un Craciun fericit tuturor thumb.gif
pinky
QUOTE(COSMIN C @ 21 Dec 2005, 23:34) *
Multumesc de incurajari, pinky !
Mosul ii intreaba pe parinti despre comportamentul copiilor.... Relatii despre parinti de unde o lua ?? icon_rolleyes.gif
Nu- mi spune ca de la copii !!! shocked.gif
In cazul asta trebuie sa-l mituiesc pe Mos... icon_lol.gif icon_lol.gif

N-ai cum, s-au ocupat copiii de partea cu mita, crede-ma ca stiu ce-ti spun, noi copiii trebuie sa fim uniti, ca imediat incep parintii sa comploteze cu Mosul 010.gif 010.gif
Chiar daca ar fi copiii sursa de unde aduna Mosul informatiile despre parinti, pana la urma tot parintii ies mai bine, ca noi suntem mai discreti, in schimb parintii sunt niste turnatori, spun tot tongue.gif icon_lol.gif
COSMIN C
QUOTE(pinky @ 22 Dec 2005, 0:11) *
N-ai cum, s-au ocupat copiii de partea cu mita, crede-ma ca stiu ce-ti spun, noi copiii trebuie sa fim uniti, ca imediat incep parintii sa comploteze cu Mosul 010.gif 010.gif

Mai sa fie !!! Si cu ce il mituiti voi pe Mosul ?! Cu alocatia ???? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
caine_berceni
Sarbatori fericite tuturor cainilor si anul care vine sa ne aduca o gramada de bucurii alaturi de echipa favorita

Eu unul mi-as dori un Costum asemenator cu cel al lui Mos Craciun asa sa moara spurcatzi de ciuda
pinky
QUOTE(COSMIN C @ 22 Dec 2005, 12:20) *
Mai sa fie !!! Si cu ce il mituiti voi pe Mosul ?! Cu alocatia ???? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Pai avem si bonificatii la alocatii, luna asta au crescut de la 0.14 lei la 0.18 lei, crezi ca Mosul nu stie?? icon_lol.gif icon_lol.gif
Chiar azi mi-am scos alocatia si trebuie sa va spun ca e vorba de o adevarata avere, ma gandesc sa-mi deschid un hotel, restaurant, ceva, ca nu mai stiu ce sa fac cu atatia bani icon_rolleyes.gif
COSMIN C
Lasa-l incolo de hotel, n-auzi ca pleaca investitorii de la Dinamo ??? Hai copii, puneti la bataie alocatiile !!! 010.gif 010.gif
pinky
Alocatiile "e" sacre si "e" baza existentei noastre, deci mai bine folosim bonificatiile, care sincer mi se par imense si o mare cheltuiala din bugetul statului aiurea, il mituim pe Mos si el preia Dinamo si ne scapa de probleme!! 010.gif 010.gif Asa vom putea sa luam chiar noi deciziile legate de echipa, trimitand scrisori lui Mos Craciun!! icon_wink.gif
Leaveyou
Cred că dacă vine Moşul la Dinamo îl aranjează becalion ! Sau îl "vopseşte" ! crazysanta.gif
COSMIN C
Abia acum mi-am dat seama ca unii au intrat azi in vacanta si poate intra in vacanta si de forum...
Sarbatori fericite celor care n-o sa mai fiti online zilele urmatoare.
Sa gasiti sub brad toate cadourile ce vi le-ati dorit .
La Multi Ani !!
COSMIN C
E vacanta si pentru elevi de maine !!! woohoo.gif woohoo.gif
Unde isi vor cheltui copiii forumului alocatia de sarbatori ?! icon_lol.gif icon_lol.gif
pinky
Pai, in vacanta o sa fim abia sambata, cel putin noi elevii, ca mare lucru de scoala mai facem noi in ultima zi complaining.gif Profii astia fac orice sa ne strice buna-dispozitie, si le-am mai luat si cadouri de Craciun icon_rolleyes.gif
Eu probabil ca voi fi la fel de mult pe aici avand in vedere ca nu merg niciunde in vacanta bigcry.gif si din nou profii sunt responsabili cu arestul la domiciliu in vederea efectuarii temelor de vacanta si chiar mi se pare inuman in 2 saptamani sa ai mai multe teme decat in vacanta de vara!!Ce i-as lasa si eu pe unii din ei corigenti, sa simta stresul de sarbatori banned.gif

Sorry daca am fost un pic off-topic, stresul crazy.gif
Cosmin, acum am vazut mesajul tau, banii i-am cheltuit deja, rezulta de aici ca stau acasa vacanta asta, nu e vina mea, au fost bonificatiile micute si a ridicat Mosu' taxele de mita, alt profitor, parca m-as lipsi de cadourile lui pana la urma tongue2.gif

Sarbatori fericite si Craciun fericit si sa aveti tot ce va doriti!!! beerchug.gif
COSMIN C
Hai, pinky, nu va doboara pe voi niste amarate de teme de vacanta ! 010.gif Ne-au stresat si pe noi, la vremea noastra tongue.gif , si uite ce mari am ajuns ! icon_lol.gif
Si eu voi fi prin zona , mare parte din timp.... Va fac galerie !! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
pinky
QUOTE(COSMIN C @ 23 Dec 2005, 11:19) *
Hai, pinky, nu va doboara pe voi niste amarate de teme de vacanta ! 010.gif Ne-au stresat si pe noi, la vremea noastra tongue.gif , si uite ce mari am ajuns ! icon_lol.gif
Si eu voi fi prin zona , mare parte din timp.... Va fac galerie !!

Poate dai si-o mana de ajutor la teme 010.gif
In sfarsit o venit si vacanta woohoo.gif woohoo.gif ...chiar credeam ca n-o sa mai apuc si ziua asta!!
Si totusi, cred ca profesorii ar putea sa-si ia diploma in sadism, n-am vazut in viata mea fiinte mai crude, sa stie ca sunt 2 saptamani amarate de vacanta si ca te-au umplut de "fericire", cu milioane de teme si la sfarsitul orelor sa-ti zambeasca si sa-ti ureze asa, parca din suflet ( ii si crede cineva icon_rolleyes.gif ), sarbatori fericite, fara nici o urma de remuscare!!Si dupa vacanta mai au si tupeul sa intrebe cum ne-am distrat...ca sa nu mai spun ca ne-au chemat azi de la 8 dimineata ca sa ne trimita acasa dupa o ora ca ei n-aveau nici un chef de scoala, dupa ce cu o zi inainte ne amenintasera cu absente nemotivate si potopul daca nu venim!!Sa le bagi furculita in ochi, nu alta....se mai intreaba de unde atata violenta in scoli, I'll tell them where, culegi doar ceea ce semeni!! icon_evil.gif
COSMIN C
QUOTE(pinky @ 23 Dec 2005, 13:11) *
Poate dai si-o mana de ajutor la teme 010.gif

Deschide topic cu temele de vacanta si vedem !!! icon_lol.gif icon_lol.gif Poate sunt profesori pe forum si sar si ei in ajutor ! verystrange.gif
Hai ca suntem off-topic.... Vad ca moderatorii sunt indulgenti cu noi in ultima vreme, ne-am cam facut de cap ! taunt.gif

Chef de colinde nu mai am , vestea din dimineata asta chiar mi-a stricat ziua !
Mos Craciun cred ca e suparat pe noi .... Daca tot ni l-a luat pe Ando, putea sa gaseasca si el in sac un antrenor mai de doamne ajuta....
pinky
QUOTE(COSMIN C @ 23 Dec 2005, 13:38) *
Deschide topic cu temele de vacanta si vedem !!! icon_lol.gif icon_lol.gif Poate sunt profesori pe forum si sar si ei in ajutor ! verystrange.gif
Hai ca suntem off-topic.... Vad ca moderatorii sunt indulgenti cu noi in ultima vreme, ne-am cam facut de cap ! taunt.gif

Chef de colinde nu mai am , vestea din dimineata asta chiar mi-a stricat ziua !
Mos Craciun cred ca e suparat pe noi .... Daca tot ni l-a luat pe Ando, putea sa gaseasca si el in sac un antrenor mai de doamne ajuta....

Corect, am cam fost off-topic aici, probabil i-a cuprins si pe moderatori spiritul sarbatorilor....sau pur si simplu sunt plecati in vacanta 010.gif
Eu tot sper sa fie doar o gluma proasta de-a Mosului si sa nu vina ala la echipa, cred ca poate sa ne ofere mai mult decat un secund anonim, parca vad ca lui becali ii mai aduce un Maybach si toata teoria cu "daca esti cuminte primesti cadouri" cade!! complaining.gif
Putem spune ca avem parte de sarbatori cu peripetii, ce mai!!E adevarat ca jucatori am tot dat in pauza de iarna, da macar in ultimii ani posttul de antrenor era stabil, un lucru inegalabil pentru performanta!!
Mos Craciun, fii mai bun, fa-ne fericiti!!Anul asta am fost cuminti, de ce-am fost pedepsiti? 256.gif bigcry.gif
alb&rosu
Craciun fericit pt toti!! Craciun fericit pt Andone! Si echipei!! Celei mai bune echipe din Romania!! Sa ne traiasca si sa ne "fericeasca"... cum zice Biblia icon_smile.gif ! crazysanta.gif Sa vina Mosu cu vesti cat mai bune! Chiar ca altele-s de prisos acuma... Unde merg de Craciun?? Ma deplasez pana sub brad!
COSMIN C
Sa va fie casa, casa,
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

La Multi Ani !
Craciun fericit !
paddy
Un Craciun fericit tuturor Dinamovistilor beerchug.gif un Craciun fericit echipei Dinamomania beerchug.gif moscraciun.gif moscraciun.gif moscraciun.gif
Rossi
Catzelush cu paru cretz,
Sa ai Jeep-u in cotetz,
Sa ai vila cu piscina,
Pe Madona ca vecina,
Si lopata pentru bani,
LA ANU SI LA MULTZI ANI!!!!!!!!!!!!!
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Florici
sarbatori fericite la toti dinamovistii de pretutindeni si sa speram sa fim din nou campioni chiar si cu Esteban Vigo HAITA_DINAMO.gif
Rossi
sarbatori fericite...la multi ani...la multe campionate si cupe...
forza dinamo
caine_berceni
La Multzi Ani tuturor dinamovistilor !!!! mai ales celor de pe forum

Sarbatori fericite si domnului Esteban Vigo pana la urma el nare nicio vina
COSMIN C
La Multi Ani !!!!Ce faceti fratilor ?! Chefuiti ?? Mai usor cu drink.gif drinks_wine.gif ... Nu uitati ca vine si Revelionul si trebuie sa fiti in forma !!
Aaaa, sa nu uit... Mosul exiata!!!! Cineva si-a dorit sa n-am net de Craciun!!! Ei bine, a murit ieri dimoneata bigcry.gif bigcry.gif si a inviat acum !!! nana2.gif Sa fiti iubiti !
pinky
Fain de tine, ai avut parte de aventuri de Craciun 010.gif 010.gif , ma bucur ca s-au terminat cu bine, eu m-am cam plictisit!!Si bautura o lasam pentru revel, atunci ne vom dezlantui!! beerchug.gif beer.gif drink.gif.....inceputul vietii mele de alcoolica drunk.gif 010.gif

Un an nou fericit va doresc!!Si sa va distrati!! nana2.gif
paddy
beerchug.gif hohoho moscraciun.gif de doua zile tin sa ma imbat si nu pot 010.gif Un Craciun Fericit tuturor drink.gif
COSMIN C
pinky, e chestie de varsta, noi astia mai copti stim cum sa gestionam situatia, ne dezlantuim la Mos Nicolae si terminam la Sfantul Ion !! bananasmile.gif bananasmile.gif
pinky
Wow, cand cresc mare vreau sa fiu exact ca si voi, ca le aveti cu gestionatul situatiilor 010.gif
Si trebuie sa spun ca nu e deloc o idee rea, asta cu petrecutul de la Mos Nicolae pana la Sf Ion, am cam pierdut startul anul asta, dar recuperez pe final nana2.gif
FarfelkugeL
Manny Christmas :D
COSMIN C
La Multi Ani, celor ce se numesc Stefan sau Stefania !!!! beerchug.gif beerchug.gif !
alexyutza
La Multi Ani si clubului nostru !!!

Sper ca nu va reusii giovani sa ne ruineze complet ...
buldog
SARBATORI FERICITE,LA MULTI ANI SI UN 2006 PLIN CU BUCURII SI SATISFACTII,UREZ LA TOTI DINAMOVISTII DIN TARA SI MAI ALES DIN U.S.A.
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU drink.gif
COSMIN C
Pentru ca de maine nu mai am net, va urez sa petreceti un Revelion de pomina, iar Noul An să vă aducă sănătate, succese, fericire si bucurii alături de toti cei care vă sunt dragi!
La Multi Ani , tuturor !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.