Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Regulament de lupte
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Jocurile forumului
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
red_dog 4 ever
Baubau ala a fost cel mai tare
f_rares
QUOTE(COSMIN C @ 13 Jun 2006, 10:55) *
tussybau -48 -52 Sezran -1 -1 1h 54m Suicide (0) rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Ce ai nene, esti suparat pe viata? 010.gif 010.gif

acum vad 010.gif rofl.gif
om nebun...cat tupeu pe el 010.gif
anmini
sunt curioasa ce va zice clasicul, cand va vedea. beerchug.gif
f_rares
va zice ca nu stie de unde are o vanataie pe picior 010.gif 010.gif beerchug.gif
Diabolik_kidd
chiar ca o sa fie foarte surprins
POOL
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Diabolik_kidd -442 -410 POOL -1 -1 Expired Suicide (0)

Ii clar... Nu stiam de ce te bagasesi si tu in seama prin discutia asta cu sinucisu. 010.gif 010.gif
Diabolik_kidd
Zau atunci de asta ce mai zici daca tot ti se pare ca vb AIUREA
red_dog 4 ever -1 -1 Diabolik_kidd -188 -0 Expired Suicide (175)
asta sa intamplat cand eu inca aveam levelu pe undeva intro 35 si 40
De asta ce mai zici?
COSMIN C
Pool, are martori !! 010.gif 010.gif
dumi
nene, da' ce rai mai sunteti 010.gif
Diabolik_kidd
Nu suntem dar daca ne provoaca.Pe mine cel putin si oricum pool eu te-am atacat deoarece aveam sansa sa te omor dar din pacate am ratat si asa m-am sinucis ca altfel te-as fi omorat
anmini
nu sunt rai, au personalitate. bravo lor. beerchug.gif nu degeaba ii creste stiu eu cine..................... drunk.gif
Diabolik_kidd
Corect
POOL
QUOTE(Diabolik_kidd @ 13 Jun 2006, 22:31) *
Zau atunci de asta ce mai zici daca tot ti se pare ca vb AIUREA
red_dog 4 ever -1 -1 Diabolik_kidd -188 -0 Expired Suicide (175)
asta sa intamplat cand eu inca aveam levelu pe undeva intro 35 si 40
De asta ce mai zici?

Eroare genetica. drunk.gif

Cat despre ucis... Dream on copilu. thumb.gif Inca te mai pot omora cu "Pana lui Adam". thumb.gif
anmini
verystrange.gif mai tii minte cand imi vorbeai si mie de sus, app de level...............vezi sa nu-ti dea copilu cu pana pe la nas......... 149.gif 149.gif 149.gif
red_dog_ditza207
010.gif 010.gif 010.gif ...chiar ca sunt rai...are dreptate dumi.... beerchug.gif
COSMIN C
rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Baieti, fiti cu ochii pe ea n-are level decat 153 !!! 149.gif 149.gif
anmini
verystrange.gif beerchug.gif
Diabolik_kidd
Daca zici tu nu te contrazic dar totusi sa stii ca aia nu a fost eroare genetica,oricum eventuala eroare a fost a lui red dar oricum nu mai are nici un fel de importanta dar ti-am zis asa ca sa stii
red_dog_ditza207
era doar o informatie nu? 010.gif 010.gif
paddy
Vad ca si aici bate tare soarele drink.gif
anmini
ei, as...........pentru tine avem special o umbrela........ football.gif stai cu noi?
COSMIN C
QUOTE(red_dog_ditza207 @ 14 Jun 2006, 0:30) *
era doar o informatie nu? 010.gif 010.gif

Ai vrea tu !!!
E treaba serioasa, uitasem sa te trec pe lista !!! 149.gif 149.gif
Diabolik_kidd
da era doar o informatie ,ce sa zic mare lucru ca m-am sinucis atacandu-l pe el dar cand am zis de cum sa sinucis red atacandu-ma pe mine asta se pare ca nu mai conteaza oricum nu ma intereseaza deloc acest subiect asa ca l-am incheiat , eu cel putin.
red_dog_ditza207
Da eu nu am zis nimic Diabolik...asa ca nu te supara pe mine...degeaba...mie nu imi place sa ma cert... 010.gif 010.gif ..prea tare...

Cosmin...ai si uitat de mine? 010.gif 010.gif ...asa repede icon_cry.gif ..?..pacat... 010.gif
Diabolik_kidd
Nu m-am suparat doar ti-am raspuns doar ca nu inteleg ce are pool cu mine eu totusi l-am atacat pe el nu pe sezran asa ca nu cred ca era cazul sa imi zica cu nu am dreptul sa vorbesc despre sinucidere ca nu e acelasi lucru dar ma rog.Oricum am terminat cu asta
COSMIN C
Avand in vedere ce vei pati de acum inainte, ai sa zici ca-i pacat ca mi-am amintit !!! rofl.gif rofl.gif
red_dog_ditza207
asta era o amenintare? 010.gif ...sau doar mi s-a parut mie?
COSMIN C
Nu, nu ti s-a parut !!!! 010.gif 010.gif
red_dog_ditza207
stiam eu 010.gif ...asta e un fel de...Razbunare?...
anmini
ei, razbunarea le este specifica unora de la voi.................ia vezi tu cine-i ataca pe cei mici de la noi, nu dau nume, persoana importanta................. drunk.gif si apoi vorbim de razbunare................ 149.gif
Diabolik_kidd
Bine zis anmini
COSMIN C
QUOTE(red_dog_ditza207 @ 14 Jun 2006, 0:47) *
stiam eu 010.gif ...asta e un fel de...Razbunare?...

Nu, nici vorba, daca vrei sa vezi razbunare cauta mai aproape de tine, si ai sa vezi razbunarea in toata splendoarea ei !!! beerchug.gif
red_dog_ditza207
010.gif 010.gif 010.gif ..

Anmini...aia nu e razbunare...se numeste altfel 010.gif ...tre' sa caut in Dex ca sa-ti spun acum...

Cosmin...adica...la ce te referi?...o explicatie logica vreau...ca azi...vreau sa fie totu' logic...
anmini
verystrange.gif stii ca ai dreptate........mai bine lasa dex-ul, consulta un psihiatru, poate-l lecuiesti.............. 010.gif 010.gif 010.gif
red_dog_ditza207
010.gif 010.gif ...crezi tu?...eu una nu stiu ce sa zic...nu cred ca ar avea nevoie de un psihiatru...eu cred ca pe vremea asta...o inghetata ar fi de ajuns...

Si apropo de inghetata...paddy....imi promiti inghetata...de cand era frig afara...si acu' pe caldurile astea...nu imi dai si mie una.. icon_cry.gif ....macar la jumatate de pret...daca nu gratis cum mi-ai promis...
anmini
ei, lasa, inghetata avem si noi................. football.gif football.gif stii tu............. icon_redface.gif
red_dog_ditza207
mda..bine...

Eu tot la parerea mea raman....RAI MAI SUNTETI!!!
red_dog 4 ever
anmini -6083 -3134 red_dog 4 ever -5154 -4369 0h 55m Suicide (208) rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Si ziua de azi incepe cu o sinucidere rofl.gif
anmini
icon_redface.gif asa patesc de cate ori e radu prin preajma.............ma zapacesc.......... icon_redface.gif icon_redface.gif
POOL
QUOTE(anmini @ 14 Jun 2006, 0:18) *
verystrange.gif mai tii minte cand imi vorbeai si mie de sus, app de level...............vezi sa nu-ti dea copilu cu pana pe la nas......... 149.gif 149.gif 149.gif

Probabil daca tu zici... Insa eu nu imi amintesc sa te fi vazut pe forum pana aveai level destul de apropiat de al meu, adica dupa "pauza" pe care am luat-o prin luna aprilie. thumb.gif
anmini
010.gif 010.gif esti inscris in 2005, eu m-am inscris in martie 2006...........fa un efort si uita-te sa vezi ce level am, inainte sa vorbesti......
f_rares
QUOTE(red_dog_ditza207 @ 14 Jun 2006, 1:05) *
...eu cred ca pe vremea asta...o inghetata ar fi de ajuns...

ai grija ce-ti doresti....suntem cu ochii pe tine 251.gif sa nu mananci prea multa inghetata si sa iti placa prea mult gunshot.gif
POOL
Mdeah. Se pare ca esti foarte atenta la ce scriu eu... mai bine lasa. thumb.gif
anmini
QUOTE(f_rares @ 14 Jun 2006, 9:34) *
ai grija ce-ti doresti....suntem cu ochii pe tine 251.gif sa nu mananci prea multa inghetata si sa iti placa prea mult gunshot.gif

verystrange.gif doar ca le-a intrat un bolovan in ochi..................te asteptam, ditza
f_rares
las' anmini ca-mi pun ochelarii de soare si nu se mai vede vanataia tongue.gif si las...ditza e cu noi tongue.gif odata ce a plecat de la voi , nu se mai intoarce verystrange.gif
anmini
football.gif football.gif football.gif
red_dog 4 ever
Nu se stie niciodata Rares.Au o putere de convingere de n-ai sa vezi rofl.gif
red_dog 4 ever
red_dog 4 ever -5446 -3009 POOL -4196 -4250 0h 58m Suicide (176) bangmyhead.gif
A venit randul meu la sinucis rofl.gif rofl.gif
f_rares
pool e sefu' nostru spiritual 010.gif 010.gif nu te lasa sa-l omori tongue.gif
f_rares -0 -1542 POOL -0 -202 0h 54m Frag (0) hihi tongue.gif
red_dog_ditza207
QUOTE(red_dog 4 ever @ 14 Jun 2006, 9:50) *
Nu se stie niciodata Rares.Au o putere de convingere de n-ai sa vezi rofl.gif

Mdeah...asta asa e...doar ca...nu va dezamagesc eu pe voi..asa... beerchug.gif

Corect Rares..am plecat de la ei...inapoi nu ma mai vad...!!! beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.